natalie 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Behi Hvala Vse super.In mimgrede cist si zadel.Tecn ampak mu je blo vsec . Vidim da mas velik deeela. Lep dan! Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Oj, jaz čakam na en odgovor glede neke službe. Me zanima, kako kaže? Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eno vprašanje me pa res muči... A lahko zaupam svojemu bratu, ker mislim, da mi je nekaj stvari izginilo iz moje sobe, ali je pa to samo moja raztresenost? Drugo pa: sva šla z mojim dva meseca nazaj narazen, pa me zanima če še misli name? Tretje pa: kako kaj s tem fantom, ki sem ga na novo spoznala?Čaw mačky !Jah no, glede brateca, najboljše je da si sobo slikaš, vse podrobnosti, potem pa pogledaš ali je kaj izginilo, ali pa si pogledaš vse kako je blo in če je kaj izginilo, veš kam se obrniti Ali pa njegovo sobo premečeš Glede bivšega, po moje ne misli več nate, po moje je bil razočaran glede nečesa in se mmu je to full zamerilo Ja, glede tega, kaj si ga spoznala, se mi zdi da boš na začetku zaradi nečesa razočarana, ampak saj potem se bosta poštekala Veliko lepega Uživaj <{POST_SNAPBACK}>El Nino, mene pa zanima, kaj pravijo karte zame? mislim nasplošno, pa ljubezen.... Ja pa še tole, kako bo z izpiti zdajle septembra, bo šlo? Hvala in lpsaj tebi bo nino <{POST_SNAPBACK}>Hey!! zanima me, kako bo kaj z ljubeznijo..v mislih imam enega tipota..se še kaj vidiva, ali naj raje kar pozabim nanj? kaj pravijo karte tnx lep dan!! muppetka Čawč muppetka Je, med vama s tipom je velika možnost da bo kaj, samo se bo verjetno ena oseba ženskega spola vmešala (mogoče ti ga bo hotela ukrast ) No samo kazalo bo da ga boš izgubila, ampak ti zagotavljam da ga boš dobila, zato ne kaži znakov poraza samo verjemi vase in zagotovo boš uspela same lepe karte imaš Veliko sreče, in imej čim lepši dan <{POST_SNAPBACK}>Behi HvalaVse super.In mimgrede cist si zadel.Tecn ampak mu je blo vsec . Vidim da mas velik deeela. Lep dan!Ja natalie, me veseli hehe fajn to, samo je bilo čudno, da se mi je smrt pokazala in je nisem znal razložit, samo potem se mi je posvetilo, da so lahko odzivi drugačni kot so misli navznoter No vseeno, me veseli xokx Lep dan <{POST_SNAPBACK}>Oj, jaz čakam na en odgovor glede neke službe. Me zanima, kako kaže?službo boš dobila, sam ne vem če lih to Denis!Glede tvoje bivše, se mi zdi da je konec. Ker delal boš na tem da bosta skupaj, ampak bodo velike ovire zraven, ena je tvoj ponos, druga je da te je prebolela, tretja je pa da so še ji drugi všeč, 2, celo No, sory za tako bed napoved Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Hvala. V bistvu druge niti ne iščem, to si pa zelo želim, ker je moje področje. Upajmo na najboljše. Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 No ne vem, meni je se pokazal naval keša, zdaj pa če je to ta služba, potem je super Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 a lahk še men kdo pove kako bo kj v ljubezni? se bo rešlo neki kr se že neki časa plete?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajki 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Helou družba! Behi, tebi pa tole laufa superca, superca.... Veš kaj, jst mam pa še eno vprašanjce zate. Zadnjič sm bla zadovoljna z odgovorom, pa upma, da bom zdej tud oh ta ljubezen... OK, 2 imam v mislih, recmo jima x in y. Kako kaže? papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a lahk še men kdo pove kako bo kj v ljubezni? se bo rešlo neki kr se že neki časa plete??????hm, ne vem, po moje se še bo bolj zapletlo, kot je že <{POST_SNAPBACK}>Helou družba! Behi, tebi pa tole laufa superca, superca.... Veš kaj, jst mam pa še eno vprašanjce zate. Zadnjič sm bla zadovoljna z odgovorom, pa upma, da bom zdej tud oh ta ljubezen... OK, 2 imam v mislih, recmo jima x in y. Kako kaže? papaja, glede X, po moje nebo nič, glede tipa Y pa je zlo možno da se rodi kaka nova ljubezen Ja, mi kar laufa, še sam 7 dni bom šlogal, potem pa gre Žal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 behi jest sm tak firbec no stevilka je 3...ce ta Danec cut kej do mene in kaj?Al je sam posel?tnx Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj, jaz čakam na en odgovor glede neke službe. Me zanima, kako kaže? alo redkvica ... glede službe nasploh kaže dobr oktobra pa se ti službeno področje odpre. znaš dobit to službo, za katero sprašuješ, sam vprašanje je, kdaj ti bodo javl. mal majo lajtngo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živjo klapa! Kako ste kaj? Vidim da aktivni kot vedno!Tudi sam bi rad nekaj prispeval k tej aktivnosti in sicer ljubezen - kot vedno! Kako lahko to človeka muči! In res velja pregovor da je ljubezen lahko bolezen in to zlo, zlo huda! No, naj mi kdo pove kaj glede moje ex ljube! A bo tu še kaj dobrega, a je čisto konec?! res thanx za odgovor, pa lepo se imejte še naprej! Denis P.S.Pa čim manj problemov vam želim! ojla denis! ja ljubezen je lahko bolezen ... definitivno, ne pa zmer na-a rekla bi, da je ta zgodba končana. interes za nadaljevanje je samo na tvoji strani. lahko sta pa na prijateljski liniji (ampak šele čez čas) lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ne vem, meni je se pokazal naval keša, zdaj pa če je to ta služba, potem je super Prekrasno! Te peljem na pivo potem! <{POST_SNAPBACK}>alo redkvica ... glede službe nasploh kaže dobr oktobra pa se ti službeno področje odpre. znaš dobit to službo, za katero sprašuješ, sam vprašanje je, kdaj ti bodo javl. mal majo lajtngo Ja, to, kdaj bodo javli, se tudi jaz sprašujem. Rekli so, da ta teden, ampak kot poznam tega človeka, bo dalj časa trajalo. Ampak mi je pa na kožo pisana tale služba!!! Glede na to, da sta oba dobro videla, močno upam in verjamem, da imata prav! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>behi jest sm tak firbec no stevilka je 3...ce ta Danec cut kej do mene in kaj?Al je sam posel?tnxhmm, a veš da v tebi vidi full privlačno žensko, bolj vladarsko (pač ko imaš vse niti v rokah in znaš kontrolirat ljudi okoli sebe ) hmmm, po moje si mu full sexy, samo nisem ziher, ti bom sporočil bolj potem, samo je pa ziher + odgovor <{POST_SNAPBACK}>Prekrasno! Te peljem na pivo potem! hehe, ja ti kar pridi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmm, a veš da v tebi vidi full privlačno žensko, hmmm, po moje si mu full sexy, samo nisem ziher, jaooooj TO MORM VEEEDT pls khmm Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmm, a veš da v tebi vidi full privlačno žensko, hmmm, po moje si mu full sexy, samo nisem ziher, jaooooj TO MORM VEEEDT pls khmm Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 CITIRAM:hmmm, po moje si mu full sexy, samo nisem ziher, ti bom sporočil bolj potem, samo je pa ziher + odgovor Jaaaaoooooooj to morm vedt Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Ja natalie Velika je možnost da bosta skupaj pristala ampak je zelo odvisno od vaju Potem boš mogoče zaradi nečešsa še razočarana sam mi niuspelo razbrati zaradi česa Uživaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 tnx behi mah ves bo ze sej mi zadostuje tud sam to da vem da sem mu vsec k vec skor ne bi smela khmmm...k je moj big boss in najbrz se zna zaplest kle...al pa je se zmer z uno svojo kao bivso...mah ves sam da cutm to sladko energijo pa sm cist srecna Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tnx behi mah ves bo ze sej mi zadostuje tud sam to da vem da sem mu vsec k vec skor ne bi smela khmmm...k je moj big boss in najbrz se zna zaplest kle...al pa je se zmer z uno svojo kao bivso...mah ves sam da cutm to sladko energijo pa sm cist srecna hehe super si tole povedala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tynca 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Pozdravljeni, mene pa zanima, kako bo z mojim novim partnerjem in z nama? lp Tynca Citiraj [COLOR=orange] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 EJ BEHI dons sm pa jest odprla karte zate...vzela sam sm eno na njej en tak VELIK kos povhn nekih srckov not, pol okol so ljudje k se vsi smejejo in so cist mega dobre volje, pol odzadi vds morje in noro lepe barve sonca ki vzhaja...hmmm kako neki bi si to clovk razlagal :) enjoy! Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Behi... ... pozdravček Mene tud job zanima.... se mi zdi, da imam z njim večne problemčke.... kaj vidiš ti v kartah? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>EJ BEHI dons sm pa jest odprla karte zate...vzela sam sm eno na njej en tak VELIK kos povhn nekih srckov not, pol okol so ljudje k se vsi smejejo in so cist mega dobre volje, pol odzadi vds morje in noro lepe barve sonca ki vzhaja...hmmm kako neki bi si to clovk razlagal :) enjoy!jaz bi si razlagal kot: Popularnost, veselje, sreča, radost, harmonija Pač pogledaš sliko in kaj ti pomenim v tem je vse umetost Če bi mi skrenirala slikico bo to ntančneje povedal Uživaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni, mene pa zanima, kako bo z mojim novim partnerjem in z nama? lp Tyncaodlično bo šlo sam odlične karte, po moje se bosta razumel lih zato ker szta si tako različna in se bosta dopolnjevala, take zveze uspejo Uživaj <{POST_SNAPBACK}>Behi... ... pozdravček Mene tud job zanima.... se mi zdi, da imam z njim večne problemčke.... kaj vidiš ti v kartah? Hvala uu, sem ti kar fauš mal jah, lej mogoče se boš zaradi nečesa počutila razdvojeno, ampak se bo stanje harmoniziralo in kar hitro boš začela dobro opravljat svoje delo, počtila se boš popolnega Skratka super bo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 mene zanima sledeče,kako bo potekal preostanek nosečnosti. ali bo porod ok, in kako bo z otrokom. pa ljubezenlp Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.