Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

ej pa ena je že v tvojem lifu  x?x alo kva tok dvomiš v stvari okol sebe?

..tale je se zame precudna...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>hvala smms .

malenkost x;)x

<{POST_SNAPBACK}>smms, hvala ti za hiter odgovor! :palec:

Pogledaš še, če bom v kratkem doživela kakšno resnejšo vezo? x:)x

tale k jo zdej maš ... se bo še kr zavlekla.... za kvaliteto veze boš pa mogla sama poskrbet. dokler ti pa bo za vratom visu, ne bo nič druzga s kom drugim, ker te preveč okupira. sorči

<{POST_SNAPBACK}>cao,

smms a bi meni tud mal pogledala v usodo :) zanima me valda ljubezen, kdaj,

ce sploh, kako itd. aja, pa se mal me zanima, kaj se mi bo kej dogajalo do konca leta

hvala lepa

tkole na splošno: pa teb gre čist fajn. prej v preteklosti si se dost mogla po matrat da si kej nardila/dosegla, zdej pa to ni več problem. problem je, ker si ne priznaš odkrito kaj si zares želiš. dokončej kar maš še za narest! in pol se ti vse poklapa. tud nova ljubezen med drugimi. torej vprašaj se in si iskreno povej kaj si sploh želiš!

<{POST_SNAPBACK}>..tale je se zame precudna...

taka sm. je pa res, da povem tist kar vidm, naj bo še tok čudn x:Dx

tkole je ... ena se ti neki "nastavla", zato sm to napisala. je laži po telefonu šlogat k tkole. dej mal opazuj kva se ti bo kej dogajal v teh dneh... maš eno fajn prelomnico (rečmo obrat na bolje)

taka sm. je pa res, da povem tist kar vidm, naj bo še tok čudn x:Dx

tkole je ... ena se ti neki "nastavla", zato sm to napisala. je laži po telefonu šlogat k tkole. dej mal opazuj kva se ti bo kej dogajal v teh dneh... maš eno fajn prelomnico (rečmo obrat na bolje)

a se ta prelomnca tice sam intimnga podrocja... al tut poslovno???To bi blo pa res dbest!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Y'er da best!!! :palec:

Bohloncky!! :8):

Frank Zappa

Nova moč v vedeževalnici? x;)x xsrcx x:Dx Lepo smms! xsrcx

Daj prosim pokukaj še zame v karte....spoznala sem človeka, kak mesec nazaj, za katerga bi si skoraj upala trdit, da je to to. Spustila sva se v razmerje in zdi se kot , da sva se našla dva, ki si neznansko paševa. Kako zgleda prihodnost? x;)x x:)x

Najlepša hvala,

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

<{POST_SNAPBACK}>Smms, a lahko še meni, prosim?  :inocent:

Zanima me za ljubezen- glede bivšega- se še kaj kaže v prihodnosti?

Pa glede novega potencialnega (tehtnica po horoskopu), kaj kaže, če sploh kaj?

Hvala!  x;)x

tkole ti bom rekla: kaj bi pa ti rada? še bla z bivšim? spomn se zakaj sta sploh nehala. to pomaga. mi pa kaže, da se znata pobotat. it's up to you x;)x

tale tehtnca mi mal čudn deluje. vzemi si čas, da ga spoznaš še bolj, predn kar kol nardiš v smeri potencialnosti. še enkrat za oba: vzemi si čas!

<{POST_SNAPBACK}>Y'er da best!!! :palec:

Bohloncky!! :8):

malenkost x:Dx :palec:

k ti rata, daš za kafe x;)x

<{POST_SNAPBACK}>tkole ti bom rekla: kaj bi pa ti rada? še bla z bivšim? spomn se zakaj sta sploh nehala. to pomaga. mi pa kaže, da se znata pobotat. it's up to you x;)x

tale tehtnca mi mal čudn deluje. vzemi si čas, da ga spoznaš še bolj, predn kar kol nardiš v smeri potencialnosti. še enkrat za oba: vzemi si čas!

Glede bivšega: NE, nočem bit več z njim, sem si pa tudi sama vrgla karte in so neverjetno lepo pokazale, pa mi ni blo nč jasn....

Glede tehtnce: ne vem kaj sploh mislm....

Tko da, imaš prav- si bom vzela čas!

Najlepša hvala! x:Ix

Aja, pol je pa še ena tehtnca, mal starejša in je v tujini- pa me zanima, kako kaže, a nej grem "na obisk"?

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Nova moč v vedeževalnici? x;)x  xsrcx  x:Dx Lepo smms! xsrcx

Daj prosim pokukaj še zame v karte....spoznala sem človeka, kak mesec nazaj, za katerga bi si skoraj upala trdit, da je to to. Spustila sva se v razmerje in zdi se kot , da sva se našla dva, ki si neznansko paševa. Kako zgleda prihodnost? x;)x  x:)x

Najlepša hvala,

xrosex

cvet ...kaj naj ti rečem ...

zacveti v novi ljubezni :2src: je to to x:Dx človk je krasn, sam pogumno naprej xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Glede bivšega: NE, nočem bit več z njim, sem si pa tudi sama vrgla karte in so neverjetno lepo pokazale, pa mi ni blo nč jasn....

Glede tehtnce: ne vem kaj sploh mislm....

Tko da, imaš prav- si bom vzela čas!

Najlepša hvala!  x:Ix

Aja, pol je pa še ena tehtnca, mal starejša in je v tujini- pa me zanima, kako kaže, a nej grem "na obisk"?

malenkost x:Dx

sej sama veš, seb je najteži karte metat. useki distanco, pa bo x;)x

vzemi si čas predvsem zase

"obisk" starejše tehtnice: zakaj pa ne bi šla? x:Dx mela se bi čist luštn

malenkost x:Dx  :palec:

k ti rata, daš za kafe  x;)x

kafe dobis.. topelt'n!!!

Aja dej mi sam povej kolk cajta bo to obdobje priloznosti trajalo???

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>

tkole na splošno: pa teb gre čist fajn. prej v preteklosti si se dost mogla po matrat da si kej nardila/dosegla, zdej pa to ni več problem. problem je, ker si ne priznaš odkrito kaj si zares želiš. dokončej kar maš še za narest! in pol se ti vse poklapa. tud nova ljubezen med drugimi. torej vprašaj se in si iskreno povej kaj si sploh želiš!

jest se sploh nic ne pritozujem nad zivljenjem na splosno, sam na ljubezenskem podrocju mi pa res ne gre najboljse, tko da .... jest vem, kaj bi rada, povratek nekoga, sam ga ne bo, vem da ne :( ... kdaj torej nova ljubezen????

hvala

<{POST_SNAPBACK}>SMMS mam kolegico ki bi rada vedela kako bo z njeno prihodnostjo v ljubezni in ce bo se kdaj z bivsim. in kako dolgo bo samska ali jo caka kaj?

samo to pol pa nic vec .

na kratk: bivši je in bo ostal bivši. ona rine tja kamr ni treba. na žalost šele drug let kej orng resnga. najprej naj razčist še za nazaj

<{POST_SNAPBACK}>Mal daleč je (Washington D.C.), pa prvič bi se videla... kakšni so njegovi nameni?????

daleč je res, pa pocen pot tud ni

bom jutr pogledala :xx!: ok?

<{POST_SNAPBACK}>kafe dobis.. topelt'n!!!

Aja dej mi sam povej kolk cajta bo to obdobje priloznosti trajalo???

cca 1 tedn, 1 tend bl tko, pol pa spet x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>jest se sploh nic ne pritozujem nad zivljenjem na splosno, sam na ljubezenskem podrocju mi pa res ne gre najboljse, tko da .... jest vem, kaj bi rada, povratek nekoga, sam ga ne bo, vem da ne :( ... kdaj torej nova ljubezen????

hvala

k boš šla čez tega bivšga zadevo. stare zadeve pogrevat ... no good. pride nč bat, nova ljubav, ko boš najmn pričakovala x;)x ... bl drug let k letos... sorči

<{POST_SNAPBACK}>Bi model plaču karto....  x:px  :eek: Sej zato pa me zanima kva to dogaja........  x:px  K men pa tud dogaja...  x:Dx  Hvala! 

o a kr karto bi sponzoreru. kaka močna želja in pričakovanja :eek: pogledam jutr ... dubla blokado prej (in še zdej) na njega :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>smms

tudi jaz sem ji tako vedezeval pa mi ni verjela hotela se je slisat od nekoga tretjega.

dober sem hmmmm.

itak :palec: ne dvomt vase. sam prjatlom je ful teško šlogat.lastne izkušje. nekak kr pričakujejo da jim boš povedu tko kt oni hočjo slišat x8Dx

ti kr še kej praši, če boš rabu. msnger tud dela x;)x

<{POST_SNAPBACK}>cca 1 tedn, 1 tend bl tko, pol pa spet x:Dx

Zanimivo, kokr bi vsemogcni on pa off prtiskal... x:Dx

Frank Zappa

halo vsem skupaj, opazam novo moc, pa ne morem iz svoje koze; mene ljubezen zanima, kje se obira moj princ ne belem konju x^x a gam docakala, al ja??? obstaja moznost, da bi zasla v razmerje z nekom, s katerim sem ze bila??

hvala smms (upam, da semprav napisala)

<{POST_SNAPBACK}>smms hvala ti prijatelj.

x;)x malenkost

<{POST_SNAPBACK}>Zanimivo, kokr bi vsemogcni on pa off prtiskal... x:Dx

jap neki tazga x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>halo vsem skupaj, opazam novo moc, pa ne morem iz svoje koze; mene ljubezen zanima, kje se obira moj princ ne belem konju  x^x a gam docakala, al ja??? obstaja moznost, da bi zasla v razmerje z nekom, s katerim sem ze bila??

hvala smms (upam, da semprav napisala)

ja si prav napisala

pride neki novga ... sam ne morm rečt da bo glih princ. bremza bo to, k nau mel še čist za nazaj poštiman.

<{POST_SNAPBACK}>cvet ...kaj naj ti rečem ...

zacveti v novi ljubezni  :2src: je to to  x:Dx človk je krasn, sam pogumno naprej  xsrcx

smms, hvala za odgovor in spodbudo x;)x x:Dx xsrcx

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...