Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

smms še meni prosim lepo.. x:Dx

Dej mi povej prosim kako mi kažejo karte za mojega fanta?? A je iskren do mene? A sploh imava skupno prihodnost? Kakšna bo najina zveza?

Pa še zanima me če bom nardila izpita 8.9 in 12.9???

Hvala pa upam da me ne boste spet spregledal :sori:

Pozdravčke vsem xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x  kaj pa tole...sm firbec

kako bo z stanovanjem...sedaj sva v podnajemniškem...kdaj kaže da kupiva, si urediva nekaj kar bo najino x?x

Hvala in Lp,

S x:)x

zaenkrat bl švoh kaže, da bi šla v lastniško stanovanje. mogoče že drugo leto okol poletja. prej ne.

<{POST_SNAPBACK}>smms še meni prosim lepo.. x:Dx

Dej mi povej prosim kako mi kažejo karte za mojega fanta?? A je iskren do mene? A sploh imava skupno prihodnost? Kakšna bo najina zveza?

Pa še zanima me če bom nardila izpita 8.9 in 12.9???

Hvala pa upam da me ne boste spet spregledal :sori:

Pozdravčke vsem xsrcx

evo, pogumna, nism te spregledala x:Dx .

ne, ni čist iskren. na žalost vaju glih ne vidm skup v prihodnosti dolgoročno.sorry.

tale 8.9. mi švoh kaže, ampak se lohka še naučiš mal in nadoknadiš. 12.9. pa boš nardila.

<{POST_SNAPBACK}>zaenkrat bl švoh kaže, da bi šla v lastniško stanovanje. mogoče že drugo leto okol poletja. prej ne.

Hvala smms

itak...drugo leto bolje kaže...sem pozabila omenit...da za to leto niti ne računava...samo za naprej me je zanimalo x;)x

Pa mi lahko še tole pokukaš..

ali bova kupila stanovanje...ali je možno da predelava kakšno hiško ki je že fantova...ali pa tam na tisti zemlji narediva novo hiško...

Pa še glede avtomobila...želiva kupit nekaj novega, prej prodati 2 stara...kdaj cca. se to kaže realizirano x?x

Hvala ti še enkrat x:Xx xsrcx

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Sam še neki me zanima smms..pol pan eham težit obljubim x:Ix x:Dx

Kaj misliš a nej s tem človekom še vztrajam in pač uživam v trenutkih ki so nama skupni, ali nej ga pustim čisto pri miru in vse skupaj čimprej zaključim...

Kaj bi bilo najboljše zame...ker če je on neiskren, mu bo itak vseeno :inocent:

Hvala xsrcx

tale k jo zdej maš ... se bo še kr zavlekla.... za kvaliteto veze boš pa mogla sama poskrbet. dokler ti pa bo za vratom visu, ne bo nič druzga s kom drugim, ker te preveč okupira. sorči

Hvala za odgovor smms, ampak pri meni ne gre za ljubezensko vezo, pac pa za prijateljstvo (vsak dan si tale frend hoce dopisovati po mailu, pa prek sms-ov, men je pa absolutno prevec),

zato sem sprasevala za love, ker sem se "ledik in fraj".

Ja, se pa cist strinjam s tabo, da moram za dobro vezo sama poskrbet...

Mam pa v naslednjih dneh neke uradne stvari. Se bo izteklo dobro?

Lep vecer! xDDx

Ojla vedeževalci. Mi prosim odgovorite!

Mene pa zanima ali se bova z mojim poročila oz. kdaj?

Ker sva pred nedavnim izgubila otroka, sedaj lahko zanosim kadarkoli. Mogoče sem že? Če pa ne, pa me zanima kdaj se kaj kaže, oz. kdaj bi bilo dobro.

Zanima me tudi, kdaj se bo kaj premaknilo pri prodaji nepremičnine?

Moj bivši je nekje v tujini. Lahko pričakujem kakšen denar, ki ga dolguje za preživnino?

Lep dan še vnaprej..........

......Jaz sem tu za vas....

Dragi moji naj mi prosim nekdo pove, kako bo z mojim stanovanjskim problemom: z možem se ločujeva :xx!: in nihče noče ven iz stanovanja; pa me zanima kaj mi kaže na tem področju do konca leta? :ermm: :sad:

<{POST_SNAPBACK}>

ali bova kupila stanovanje...ali je možno da predelava kakšno hiško ki je že fantova...ali pa tam na tisti zemlji narediva novo hiško...

Pa še glede avtomobila...želiva kupit nekaj novega, prej prodati 2 stara...kdaj cca. se to kaže realizirano x?x

Hvala ti še enkrat x:Xx  xsrcx

prej renoverala kot na nov nardila.

prodata lohka kmal oba avta, v jesen mata lahk prodana in kupta nov avto.

<{POST_SNAPBACK}>HVALA smms x;)x

A mi lahko samo še prosim poveš kdaj bom pa spoznala fanta ki bo pravi zame??? Še letos ali drugo leto??

Pa..mogoče lahko pogledaš tudi na katerem področju tale moj dečko ni iskren???

Še enkrat hvala xsrcx

še letos. tale tvoj sicr ve, kaj bi, ne pove ti vsega,... tko bl splošn ga iskrenost matra

<{POST_SNAPBACK}>

Kaj misliš a nej s tem človekom še vztrajam in pač uživam v trenutkih ki so nama skupni, ali nej ga pustim čisto pri miru in vse skupaj čimprej zaključim...

Kaj bi bilo najboljše zame...ker če je on neiskren, mu bo itak vseeno :inocent:

Hvala xsrcx

tko ti bom rekla ... neke perspektive med vama ni. nared pa kar češ.

<{POST_SNAPBACK}>Ola,

jaz sm pa kt devica, prvic tuki...Kaj tale svetovalnica Hitra karta se laufa??

Lp,

še laufa x;)x ... kokr mi hitr rata odgovorit

<{POST_SNAPBACK}>zaj pa pozivam  EL NINO, BEHI , SMMS NAJ MI PROSIM POVEJO KAKO BO Z STARO SLUZBO PA CE JE NA VIDIKU KAJ NOVEGA  PA KDAJ , ker so nasi sli ze malo predalec..

PROSIM ZA ODGOVORE OD VSEH TREH HMMMMM?

definitivno menjava ... klele nauš več dolg. možna je kmal nova služba. lahko že dobiš ponudbo ta mesec al pa v začetku oktobra.

<{POST_SNAPBACK}>SMMS, upam, da ne boš name pozabila... še od včeraj....  :inocent:  x:Ix

nism pozabla. je kr ok človk, nameni ok.se bo vate zatrapal(če greš). večjih problemov tam nauš mela. sam tole k ti da dnar za karto mi nekak čudn deluje

.mah ne vem.kaj teb prav ituicija? jest mam en čund filing

nism pozabla. je kr ok človk, nameni ok.se bo vate zatrapal(če greš). večjih problemov tam nauš mela. sam tole k ti da dnar za karto mi nekak čudn deluje

.mah ne vem.kaj teb prav ituicija? jest mam en čund filing

smms! ne vem kaj nej si mislim, ker imam za sabo katastrofo od veze in črne slutnje glede večine tipov okol mene, tako da mam intuicijo mal zamegljeno....

...mogoče bom pa šla... You only live once! x:px

Najlepša hvala ker si pogledala!

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>tale k jo zdej maš ... se bo še kr zavlekla.... za kvaliteto veze boš pa mogla sama poskrbet. dokler ti pa bo za vratom visu, ne bo nič druzga s kom drugim, ker te preveč okupira. sorči

Hvala za odgovor smms, ampak pri meni ne gre za ljubezensko vezo, pac pa za prijateljstvo (vsak dan si tale frend hoce dopisovati po mailu, pa prek sms-ov, men je pa absolutno prevec),

zato sem sprasevala za love, ker sem se "ledik in fraj".

Ja, se pa cist strinjam s tabo, da moram za dobro vezo sama poskrbet...

Mam pa v naslednjih dneh neke uradne stvari. Se bo izteklo dobro?

Lep vecer! xDDx

Mene pa zanima, kaj bo z enim tipsonom, ki se mi je obesil skor dobesedno za vrat in ne steka, da taksen odnos zame ni ok ... ker si ti tole napisala zravn in okol tebe visi. upa na neki več. alo. zato tak odgovor.

uradne stvari: ok

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem tudi noseca pa me zanima kaj bom imela - punco ali fanta

Hvala ze vnaprej! :palec:

nism pozabla nate. mela še ene druge stvari vmes za narest. zdrav fantk bo

<{POST_SNAPBACK}>Ojla vedeževalci. Mi prosim odgovorite!

Mene pa zanima ali se bova z mojim poročila oz. kdaj?

Ker sva pred nedavnim izgubila otroka, sedaj lahko zanosim kadarkoli. Mogoče sem že? Če pa ne, pa me zanima kdaj se kaj kaže, oz. kdaj bi bilo dobro.

Zanima me tudi, kdaj se bo kaj premaknilo pri prodaji nepremičnine?

Moj bivši je nekje v tujini. Lahko pričakujem kakšen denar, ki ga dolguje za preživnino?

Lep dan še vnaprej..........

bl ne poroka k ja. mam občutk, da on komplicira neki zarad/okol tega. možno da si noseča... nism sigurna, možno je pa. vsaj zamuda pr trdeči. čas zanositve ni problem, ko rata rata. kaj te pa tvoje zrdavje zeza?

premik bo, sam neke mučke okol prodaje bodo še.

boš dubla preživnino, sam ne še kmal.ma še neke probleme sam za uštimat. ga finance zezajo

<{POST_SNAPBACK}>Dragi moji naj mi prosim nekdo pove, kako bo z mojim stanovanjskim problemom: z možem se ločujeva  :xx!: in nihče noče ven iz stanovanja; pa me zanima kaj mi kaže na tem področju do konca leta?  :ermm:  :sad:

nekak mi kaže, da bo še kr tm pr teb sprobavu bit čim dalj. letos ga še ne vidm odit iz stanovanja. nekak noče it, ker pol ve, da te je sigurno zgubil. on bi b bistvu bil rad še zmer s tabo. oz. sam ne ve točn kva bi rad kar se vaju dva tiče

<{POST_SNAPBACK}>smms! ne vem kaj nej si mislim, ker imam za sabo katastrofo od veze in črne slutnje glede večine tipov okol mene, tako da mam intuicijo mal zamegljeno....

...mogoče bom pa šla... You only live once!  x:px

Najlepša hvala ker si pogledala!

mah jest tud ne vem. karte sicr nč tazga ne pokažejo, da bi blo lohka kej narobe, sam mam jest tud čusd filing. bi ti plaču povratno al sam one way ticked? kok časa te pa že vabi? mal še počaki predn se odločiš x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Kaj kazejo men karte za fax a bom spacala skupej al ne bom? Kaj pa ljubezen kej pr men?

fax:mačka teb še velik manka ... bl švoh kaže ... ampak če se boš lotla tko kt treba, lohka še zmer zmagaš. it's up to you. lena si pa da je veselje x;)x

To je moška ego in prizadetost, ker sem dala karte na mizo in povedala, da je vsega definitivno konec. Najinega zakona ni več. Dokončno!! Ima žensko, s katero se dobiva. Želi, da prodava stanovanje, jaz pa se z otrokoma ne želim seliti in spreminjati okolja - deca že tako preveč trpijo. Se vidi kakšen priliv denarja, da bi lahko poplačala kredit ali izplačala moža? Morda "donator"?

Hvala za pomoč!!!!

Popravljeno -> noka

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...