smms 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je moška egi in prizadetost, ker sem dala karte na mizo in povedala, da je vsega definitivno konec. Najinega zakona je konec. Dokončno!! Ima žensko, s katero se dobiva. Želi, da prodava stanovanje, jaz pa se z otrokoma ne želim seliti in spreminjati okolija - deca že tako preveč trpijo. Se vidi kakšen priliv denarja, da bi lahko poplačala kredit ali izplačala moža?Hvala za pomoč!!!!malenkost tkole ... da bi ti dubla tak priliv dnarja, da bi ga izplačala ... na-a. prej bosta prodala stanovanje. vem zopra zadeva skrajno. te bo hotu pr tej zadevi izkoristit do amena. sorry držim pesti da boš čimboljš speljala zadevo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 (popravljeno) fax:mačka teb še velik manka ... bl švoh kaže ... ampak če se boš lotla tko kt treba, lohka še zmer zmagaš. it's up to you. lena si pa da je veselje ja sej vem da sem lena.... kar smrdi vcasih iz mene vn Se bom potrudla!!! No sej tolk hudo velik mi pa tud ne manjka ok, ce se potrudim bom zmagala!!! Sej zdej grem na morje pol pa za knjige!! Pa zmagam in to je to hej kaj pa ljubezen?! Popravljeno 6. september 2005 -> Liu Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>prej renoverala kot na nov nardila.prodata lohka kmal oba avta, v jesen mata lahk prodana in kupta nov avto. Hvala lepa smms veš kaj ko boš imela kaj časa bi mi lahko pogeldala še naslednje: Za mojo službo, jo bom menjala in kdaj Za faks, kako mi bo šlo letos Kdaj naj bi imela prvega otročka z mojim partnerjem Hvala in lep dan ti želim, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mah jest tud ne vem. karte sicr nč tazga ne pokažejo, da bi blo lohka kej narobe, sam mam jest tud čusd filing. bi ti plaču povratno al sam one way ticked? kok časa te pa že vabi? mal še počaki predn se odločiš One way ticket?? Pismo, to morm jz sama sebe zadrževat, da si jo ne kupim! Ja ja, ziher bi mi povratno kupil. Povabil me je zdele pred kratkim, k je zvedu, da sm samska! Sej bom še počakala, to povabilo je kao namenjeno za New Year`s Eve celebration, to se pravi kakšna dva tedna okrog novga leta. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Sej ne da je tole telepatija... scary! :OO!: Mi je zdele model mail poslal, da bi se on oglasil v SLO decembra in bova videla kako in kaj, pol bi pa šla nekam v kakšno evropsko mesto praznovat novo leto... In če se bova zaštekala (kar sva se itak že), bi šla jz lohk k njemu... and majbe even get a job there.... (njegove besede).... OK, kap me bo!Sej ne, da so to moje sanje!!!! SMMS, HELP! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja sej vem da sem lena.... kar smrdi vcasih iz mene vn Se bom potrudla!!! No sej tolk hudo velik mi pa tud ne manjka ok, ce se potrudim bom zmagala!!! Sej zdej grem na morje pol pa za knjige!! Pa zmagam in to je to hej kaj pa ljubezen?!ups pozabla boš nekoga kmal spoznala, in bo <{POST_SNAPBACK}>Hvala lepa smms veš kaj ko boš imela kaj časa bi mi lahko pogeldala še naslednje: Za mojo službo, jo bom menjala in kdaj Za faks, kako mi bo šlo letos Kdaj naj bi imela prvega otročka z mojim partnerjem Hvala in lep dan ti želim, Sončk služba: vse kar ne štima po tvoje, se da uredit. menjaš službo lahko, prilka bo, sam ne še tok kmal.fax:mal problemov, počas bo šlo, več truda bo treba kot ga je blo do zdajdete: letos ne, prej drugo leto.ti bremzaš idejo o otroku. maš pomislke zarad faxa in službe? on bi ga mel lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Hej smms najlepsa ti hvala za odgovore!!! A to potem pomeni, da ta tip, k mi ze mesa glavo.....z njim ne bo nic?!HvalaLep dan se naprej vsem na LF, grem delat..... xrosex Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej ne da je tole telepatija... scary! :OO!: Mi je zdele model mail poslal, da bi se on oglasil v SLO decembra in bova videla kako in kaj, pol bi pa šla nekam v kakšno evropsko mesto praznovat novo leto... In če se bova zaštekala (kar sva se itak že), bi šla jz lohk k njemu... and majbe even get a job there.... (njegove besede).... OK, kap me bo!Sej ne, da so to moje sanje!!!! SMMS, HELP! matr hudooo mi je pa tale 2ga opcija velik bl všeč. da pride v slo. pa kr vabi te živet v usa hudooodej pejta počas po korakih. teb tud ni treba skakat iz veze v vezo. dej si lufta da si pridš na jasn, a ne? pa kr takoj pol skor v usa ... počasi se daleč pride. kako je pa teb všeč ideja živet v amerik? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 kako je pa teb všeč ideja živet v amerik?A kako mi je všeč? Sej ne, da dobr veš, da je to moj cilj enkrat! Te bom po rit, Liu!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A kako mi je všeč? Sej ne, da dobr veš, da je to moj cilj enkrat! Te bom po rit, Liu!! pol boš ta foušno po rit nism vedla pa tud gledala tega nism Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A kako mi je všeč? Sej ne, da dobr veš, da je to moj cilj enkrat! Te bom po rit, Liu!! hej kaj pa sem jest zdej nardila Bod pridna tinal!!! Po pameti, to ti jest lahko brez kart recem!!! Ubogej!!! hej smms nisem ji nic fous!! Ji se zlooooo prvosm, sam nej gre pocasi pa po pameti!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hej smms najlepsa ti hvala za odgovore!!! A to potem pomeni, da ta tip, k mi ze mesa glavo.....z njim ne bo nic?!HvalaLep dan se naprej vsem na LF, grem delat..... xrosexlako še je kej iz tega ... sam jest sm enga druzga vidla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Ups, sm zamešala, sm mislila da mi je Liu to napisala! Se globoko ekskuziram! Se vid, da me mede...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hej kaj pa sem jest zdej nardila Bod pridna tinal!!! Po pameti, to ti jest lahko brez kart recem!!! Ubogej!!! hej smms nisem ji nic fous!! Ji se zlooooo prvosm, sam nej gre pocasi pa po pameti!! sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyy Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>lako še je kej iz tega ... sam jest sm enga druzga vidla hja ql ane hvala ti!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ups, sm zamešala, sm mislila da mi je Liu to napisala! Se globoko ekskuziram! Se vid, da me mede...... ma ne se sekerat jest se ne. sej sm jest tud že mal zmešana k tokim na enkrat šlogam.morm včas kr 2x pogledat <{POST_SNAPBACK}>hja ql ane hvala ti!!!malenkost bejba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ne se sekerat jest se ne. sej sm jest tud že mal zmešana k tokim na enkrat šlogam.morm včas kr 2x pogledatOk, hehe Sam moram pa priznat, da me je zdele ful potegnil glede tegale mojga američana.... kr nej pride, pol bomo pa vidl... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 tako bo še najbolš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tako bo še najbolš Thanks! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 malenkost ... pa updati me k bo kej novga ... sej veš, babe smo ferbčne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Lani mi je Nino čisto prav napovedal glede cimre. Zanima me tudi letos.... Ali jo bom imela in kako bo? Pa še nekaj glede spremembe v službi- bom zadovoljna? hvala, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poldka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 cao, jest bi tudi svoj loncek pristavla, zanima me, ce se bo na ljubezenskem podrocju do konca leta kej obrnilo? a se bom s kaksnemi zapletla do konca leta? a je mozno, da bi se enkrat bivsi vrnil k meni? pa se okrog nekoga precej mlajsega od mene me zanima, kaj in kako )me nekam sumljivo gleda, kadar se srecava= hvala lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 HEHE SMMS hvala ti za odgovor vidim da imas kar pestro hihihi. Nekaj novega . hmmmmmn se bereva . Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 SMMS, lepo te prosim, daj mi se enkrat poglej ali bom res dobila puncko..Tukaj mi jo je eden napovedal, a sem v sebi prepricana, da bo fantek.Kaj pravis ti?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>SMMS, lepo te prosim, daj mi se enkrat poglej ali bom res dobila puncko..Tukaj mi jo je eden napovedal, a sem v sebi prepricana, da bo fantek.Kaj pravis ti?hvala JAZ TUDI TAK MISLIM DA BO FANTEK Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.