damjanmb 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>cao, jest bi tudi svoj loncek pristavla, zanima me, ce se bo na ljubezenskem podrocju do konca leta kej obrnilo? a se bom s kaksnemi zapletla do konca leta? a je mozno, da bi se enkrat bivsi vrnil k meni? pa se okrog nekoga precej mlajsega od mene me zanima, kaj in kako )me nekam sumljivo gleda, kadar se srecava= hvala lepa ja morala bi razcistit kar nekaj problemckov, potem pa lahko ciljas na noco ljubezen ali pot v zivljenju.jaz mislim da se nebo vrnil tvoj bivsi verjetno je samo malo ljubosumen.pa lp Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lani mi je Nino čisto prav napovedal glede cimre. Zanima me tudi letos.... Ali jo bom imela in kako bo? Pa še nekaj glede spremembe v službi- bom zadovoljna? hvala, mislim da bodo spremembe v sluzbi dobro vplivale nate in da nekaj novega . Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>SMMS, lepo te prosim, daj mi se enkrat poglej ali bom res dobila puncko..Tukaj mi jo je eden napovedal, a sem v sebi prepricana, da bo fantek.Kaj pravis ti?hvalamen je spet punčka vn padla ... sicr bomo pa počakal pa vidl, a ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>malenkost ... pa updati me k bo kej novga ... sej veš, babe smo ferbčne ... will do that, don`t worry... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Jutro! Nori september se nadaljuje: naj mi nekdo prosim pogleda, če se mi res obeta to, da bom ostala brez avta, ker mi ga želi moj še-mož prodati :xx!:.In kako je z otroci ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lipica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Jutro, dons sem cist na tleh...Moj zdajsnji-bivsi mi krade spanec...kup tezav...Mi kdo pogleda prosim, kaj mi kaze v tej vezi...A sva po kupu tezav zadnji dve leti zdaj dokoncno nehala...A nej zacnem pospravlat svojo podstreho v tej smeri..Joj, sm slabe volje...Lep dan vsem...pa soncek je zuni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mislim da bodo spremembe v sluzbi dobro vplivale nate in da nekaj novega . hvala! Res upam da bo tako! A lahko prosim še pogledaš za cimro, če bo in kakšna bo!? TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lipica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Ojla, eno tako zacetnisko slogarsko vprasanje...Nas so ucili, da se v tako zgodnji nosecnosti spola otroka se ne da napovedati... Sicer pa je moje osebno mnenje, da je najlepse tisto sladko pricakovanje, ko nic ne ves... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiara 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Lahko tudi zame pogledaš v karte? Predvsem me zanima ljubezen (se bova z bivšim fantom še kdaj srečala oz. bila v zvezi), bom dobila službo za nedoločen čas in kdaj bom zanosila? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Ojla, smms ... hvala za odgovor... Bomo kmalu videli če smo kaj naročili...? Darilo za mojo okroglo obletnico.... Praviš moje zdravje?...Ja, zadnje čase imam vrtoglavico, pa slabo spim...Že nekaj časa pa hormonske probleme....Zdaj sem začela z telovadbo, mi pomaga! Me pa zanima zakaj je moj v čustvih zadržan, ne pokaže vsega kar je v njemu... ? Bo kmalu bolje? Je pričakovati kakšna večji izliv čustev, kot je že bilo.....? Vem sicer da pri njemu vsaka stvar dolgo traja.... Toda rada bi ga spet videla v najboljši izdaji....Bom??? En lep dan Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutro! Nori september se nadaljuje: naj mi nekdo prosim pogleda, če se mi res obeta to, da bom ostala brez avta, ker mi ga želi moj še-mož prodati :xx!:.In kako je z otroci ? obstaja kr velka verjetnost, da ti ga proda, ampak imaš ga možnost prepričat, da ti ga ne. na koga je napisan? če je nanga, nimaš kaj. če je nate ... itak ne more nič bres tvojga potpisa.otroci: ok, šola ok, edin mal preventive glede zdravja, zdej k je tko blesav vreme <{POST_SNAPBACK}>Jutro, dons sem cist na tleh...Moj zdajsnji-bivsi mi krade spanec...kup tezav...Mi kdo pogleda prosim, kaj mi kaze v tej vezi...A sva po kupu tezav zadnji dve leti zdaj dokoncno nehala...A nej zacnem pospravlat svojo podstreho v tej smeri..Joj, sm slabe volje...Lep dan vsem...pa soncek je zuni...tkole: glede vaju dveh ... stvari še vedno niso dorečene. nista še nehala, bosta pa.podstreho v vsakem slučaju pospravlji - kar pa itak že delaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala! Res upam da bo tako! A lahko prosim še pogledaš za cimro, če bo in kakšna bo!? TNX bo cimra, rada bo komplicirala, nauta se preveč štekale. dej pametn razmisl, ko jo boš izbirala <{POST_SNAPBACK}>Ojla, eno tako zacetnisko slogarsko vprasanje...Nas so ucili, da se v tako zgodnji nosecnosti spola otroka se ne da napovedati... Sicer pa je moje osebno mnenje, da je najlepse tisto sladko pricakovanje, ko nic ne ves...včasih se vid, včasih se ne ... kokr je. presenečenja so itak najlepša <{POST_SNAPBACK}>Lahko tudi zame pogledaš v karte? Predvsem me zanima ljubezen (se bova z bivšim fantom še kdaj srečala oz. bila v zvezi), bom dobila službo za nedoločen čas in kdaj bom zanosila? Hvalane ... bivši je bivši. služba ja. zanosila boš .... sam mejčkn bodi previdna, s kom ... sej veš, kaj mislm, da se ti ne zgodi takrat ko ne boš hotla. časovno ne bi opredelila <{POST_SNAPBACK}>Ojla, smms ... hvala za odgovor... Bomo kmalu videli če smo kaj naročili...? Darilo za mojo okroglo obletnico.... Praviš moje zdravje?...Ja, zadnje čase imam vrtoglavico, pa slabo spim...Že nekaj časa pa hormonske probleme....Zdaj sem začela z telovadbo, mi pomaga! Me pa zanima zakaj je moj v čustvih zadržan, ne pokaže vsega kar je v njemu... ? Bo kmalu bolje? Je pričakovati kakšna večji izliv čustev, kot je že bilo.....? Vem sicer da pri njemu vsaka stvar dolgo traja.... Toda rada bi ga spet videla v najboljši izdaji....Bom??? En lep danlahko da so tisti tvoji hormoni zmešal celo sliko od potomstva ... ampak nč hudga. najprej uredi zdravje, pol pa šele na ta "projekt" katero telovadbo to obiskuješ?ma veš ... ma eno tako obdobje, bo kmal bolš. ni nč narobe ... sam faza. bo spet tak kokr ga poznaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Hvala smms za tvoj odgovor! Me pa zdaj nekaj drugega zanima, in sicer moja služba. Kaj se bo zgodilo? Pogodba mi poteče konec tega meseca? Jo bodo podaljašali in jo moooogoče spremenili v redno zaposlitev? Ali je na vidiku mogoče celo kaj novega? Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Smms,hvala. Veš, letos sem že izgubila otroka , potem se je pa vse hormonsko podrlo. Sedaj jemljem ene hormone in je možno, da sem imela čez vikend ovulacijo...Bomo videli če je kaj ratalo.? Vsaj zdravnica priporoča, da kmalu, že zaradi starosti...Upam, da bo moj zelo vesel.?... Najprej sem mislila, da je tak zaradi kake druge, pa mislim, da to nima veze...Mogoče je bila selitev k meni tak šok, da je mal čuden? Sicer se zadnje dneve tole malo popravlja...Kdaj pa misliš, da bo spet tak??? Hodim v Otelo na fitness in skupinsko vadbo...Fajn center v DŽ. Imajo lepe prostore.. Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 (popravljeno) hvala smms!!!! Lastnik avta je on; upam, da karte ne pravijo, da bom ostala brez avta Stanovanje pa je pisano na oba - pol-pol in ne more ga prodati brez mojega podpisa, tako kod ga ne morem jaz brez njegovega žegna. Rada bi ostala v stanovanju; njega pa izplačala. Bo šlo?Lahko prepriča otroke, da gredo živeti z njim? Popravljeno 7. september 2005 -> noka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poldka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>cao, jest bi tudi svoj loncek pristavla, zanima me, ce se bo na ljubezenskem podrocju do konca leta kej obrnilo? a se bom s kaksnemi zapletla do konca leta? a je mozno, da bi se enkrat bivsi vrnil k meni? pa se okrog nekoga precej mlajsega od mene me zanima, kaj in kako )me nekam sumljivo gleda, kadar se srecava= hvala lepa a name ste pa pozabil?????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala smms za tvoj odgovor! Me pa zdaj nekaj drugega zanima, in sicer moja služba. Kaj se bo zgodilo? Pogodba mi poteče konec tega meseca? Jo bodo podaljašali in jo moooogoče spremenili v redno zaposlitev? Ali je na vidiku mogoče celo kaj novega? Hvala! zna bit tud redna zaposl (tale to). imaš pa možnosti, da si najdeš kero novo. torej nč bat ... vse bo še ok <{POST_SNAPBACK}>Smms,hvala. Veš, letos sem že izgubila otroka , potem se je pa vse hormonsko podrlo. Sedaj jemljem ene hormone in je možno, da sem imela čez vikend ovulacijo...Bomo videli če je kaj ratalo.? Vsaj zdravnica priporoča, da kmalu, že zaradi starosti...Upam, da bo moj zelo vesel.?... Najprej sem mislila, da je tak zaradi kake druge, pa mislim, da to nima veze...Mogoče je bila selitev k meni tak šok, da je mal čuden? Sicer se zadnje dneve tole malo popravlja...Kdaj pa misliš, da bo spet tak??? Hodim v Otelo na fitness in skupinsko vadbo...Fajn center v DŽ. Imajo lepe prostore.. kmal bo dečko spet ok. bl točn ti zdele ne morm povedat. možno je, da znaš zanosit v kratkem. prej predlagam, da delaš na seb/ se spraviš v čim boljše zdravstevo stanje. kok si pa stara, da ti zdravnica svetuje čim prej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Saj sem začela...Telovadba, joga, reiki..nežnosti... V ponedeljek sem bila 40 let.... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lastnika stanovanja sva oba - pol-pol in ne more ga prodati brez mojega podpisa, tako kod ga ne morem jaz brez njegovega žegna.lahko prepriča otroke, da gredo živeti z njim? a tako lastništvo :oIo: jej ... znajo bit problemi glede tega. dejta mal pazt na komunikacijo ... lohka jih prepriča ... kar bi blo zlo podlo ... ker bi mogu orng al pluvat po teb, al pa jim na dušo pihat in jim vse sorte ponudit <{POST_SNAPBACK}>a name ste pa pozabil?????????? ne nismo ... ti je damjan odgovoril Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj sem začela...Telovadba, joga, reiki..nežnosti... V ponedeljek sem bila 40 let....kot 1vo ... vse najboljše pr jogi morš vedet tud to, da zna vplivat na to, kdaj dobiš tardečo (to se zgodl prjatlci ....začela jogat ... pa mela izostanek tardeče).predvsem bodi z vsem, kar delaš zase, zelo nežna do sebe ... in ne pretiravaj. hitro ne boš dosegla velik ... dej po majhnih korakih, bo boljš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Ojla,hvala smms za čestitke in odgovore.... Bom pazila! Sicer pa ima moj na tem področju veliko izkušenj in mi bo malo svetoval. Zelo ga veseli, da sem se odločila za več aktivnosti....Mislim, da ga bo to tudi ful pritegnilo, da bo še bolj zaljubljen vame...Namreč več aktivnosti, več energije, več zadovoljstva....Želim ti lep sončen dan... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 hmmmm smms sami problemi Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla,hvala smms za čestitke in odgovore.... Bom pazila! Sicer pa ima moj na tem področju veliko izkušenj in mi bo malo svetoval. Zelo ga veseli, da sem se odločila za več aktivnosti....Mislim, da ga bo to tudi ful pritegnilo, da bo še bolj zaljubljen vame...Namreč več aktivnosti, več energije, več zadovoljstva....Želim ti lep sončen dan...hvala, enako!!! <{POST_SNAPBACK}>hmmmm smms sami problemi kdaj jih pa ni blo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiara 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Hvala Po napovedih sodeč, se lahko nadejam zaposlitve za nedoločen čas, kajti trenutno sem zaposlena za določen čas v super firmi in bi res rada tu ostala, pogodba pa mi poteče konec marca. ?! Je mogoče viden, kakšen časovni okvir glede zanositve in morebitne nevščečnosti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Smms,hvala ti za tvojo prijaznost.. Bi mi prosim povedala kdaj se kaj vidi moja selitev?Rada bi prodala parcelo in kupila stanovanje oz. hišo, če se bo od mojega kaj premaknilo....In kaj kaže z stanovanjem mojega (eventuelno prodajo) in selitvijo njegove mame v dom?Pa še nekaj me zanima? Služba! Pa pa Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.