noka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 (popravljeno) Smms, prosim premešaj še karte za mojo ljubezensko zvezo, ki jo vodim. Kako kaže? Ponovno se ne javlja, ker....bog ve zakaj ne! Se bo javil in kako kaže z njegovo zakonsko zvezo? Popravljeno 7. september 2005 -> noka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poldka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja morala bi razcistit kar nekaj problemckov, potem pa lahko ciljas na noco ljubezen ali pot v zivljenju.jaz mislim da se nebo vrnil tvoj bivsi verjetno je samo malo ljubosumen.pa lp se opravicujem, sem res spregledala, damjan hvala lepa za odgovor, mi je dal misliti, samo se zmer pa ne vem, kaj me caka do konca leta in kaj je s tistim mlajsim od mene??? aja dodatno me pa zdej zanima, zakaj neki je bivsi ljubosumen, saj ma ze drugo zensko, jest sem sama hvala se enkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lipica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutro, dons sem cist na tleh...Moj zdajsnji-bivsi mi krade spanec...kup tezav...Mi kdo pogleda prosim, kaj mi kaze v tej vezi...A sva po kupu tezav zadnji dve leti zdaj dokoncno nehala...A nej zacnem pospravlat svojo podstreho v tej smeri..Joj, sm slabe volje...Lep dan vsem...pa soncek je zuni... Hvala lepa za odgovor SMMS....Verjetno bi v takih trenutkih raje slisala oz. dobila malo potuhe, ces saj bo OK, pa ljubav do groba bla,bla...Kaj pomeni,da stvari se niso dorecene...Bo se krega preden nehava...bo kdo skocu u sosedovo koruzo, bova preponosna za sklepanje kompromisov...Skratka ta konec, ki bo, bo...???? Hvala lepa za odgovor,M. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Hojla El Nino sedaj te pa jaz prosim, kako mi kaže sedaj na poslovnem području, tu kjer sedaj delam je počilo.Ali če delam več stvari manjših, pa da sem samozaposlena, je to ok, bo dovolj denarja, bom zmogla, uživala??? Prosim, te da pogledaš, hvala v naprej! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 kako kaj kažejo srčne zadeve? klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>bo cimra, rada bo komplicirala, nauta se preveč štekale. dej pametn razmisl, ko jo boš izbirala hvala smms, upam da nau zoprna, sem mela štalo z eno pa se mi ne bi dal več zaj.... we'll see... will let u know Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Izraz popravlja Hojla El Nino, vidim da vas je več tukaj, torej samo Hojla!!! Pa please!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Vprasanje: Kaj se dogaja z njim custveno in kaj z njegovo kariero?Lepo prosmmm Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Erin 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Naj mi nekdo prosim pomaga , spoznala sem prijetnega fanta, s katerim se super razumeva, vendar ima on dekle. Rad bi, da se kljub temu druživa, da sva prijatelja, vendar ne vem kaj narediti. Imam pomisleke, prvič zaradi nje in drugič zaradi sebe, ker se čisto lahko zgodi, da mi postane preveč všeč.. Kaj naj naredim, prosim prosim za nasvet! Kogarkoli!!! Ali gre njemu res samo za prijateljstvo ali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 Izraz zmogla boš, začetek ne bo najlažji veliko malih reči bo ampak s časom bo zalaufalo denar bo zadovoljna boš le pazi pol da se ne predaš preveč temu... Natalie, zaljubljen je ima eno žensko, zelo pomembno, kariera čudovito stoji, veliko denarja, mrbit mu je malo dolgčas v tej karieri... Erin, ah, če ti je všeč ti si njemu všeč bodita prijatelja zakaj pa ne skušnjave bodo, vendar bosta znala obdržati distanco in bo vse kul nič se ne sekirat čudovito prijateljstvo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 EL NINO jaz sem te prosil za delo pa nic nisi odpisal. hmmm Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Erin 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 El Nino, tole si me pa sedajle res presenetil s tako hitrim odgovorom. Pa še nisem pričakovala tebe, ker si na študijskem dopustu, ane!? Ful ti hvala, sej veš, sm zmedena in je pomoč zeloo dobrodošla! Bodi lepo in veliko sreče pri izpitih!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Ali naj neko osebo, za katero ne vem če mi je najbolj naklonjena vprašam nekaj v zvezi z neko službo? Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Mene pa zanima, kako bo z mojim faksom v prihodnje... pa ljubezen? hvala, LP Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima, kako bo z mojim faksom v prihodnje... pa ljubezen? hvala, LP hmmm sola tak - tak , ljubezen pa se nekaj novega kaze ali pa je na dobri poti. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ali naj neko osebo, za katero ne vem če mi je najbolj naklonjena vprašam nekaj v zvezi z neko službo? ja saj bi ti odgovorila ceprav bi se pretvarjala da ji je vprasanje vsec. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šantal 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 pozdravcek vsem, jest sem tud spet slabe volje, ko se skor uspem popolnoma pozabit na bivsega, se ta zopet javi zanima me,, ce ga bom uspela ze koncno cist pozabit ali bova morda prisla do novega zacetka, kar bi mene najbolj razveselilo, samo se bojim, da ne bo slo ... mhm, kaj se bo v ljubezni dogajalo do konca leta smms najlepsa ti hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiara 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Po napovedih sodeč, se lahko nadejam zaposlitve za nedoločen čas, kajti trenutno sem zaposlena za določen čas v super firmi in bi res rada tu ostala, pogodba pa mi poteče konec marca. ?! Je mogoče viden, kakšen časovni okvir glede zanositve in morebitne nevščečnosti? Mi lahko kdo pogleda v karte Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 El NIno thanks, a tako, da ne bom preveč not padla? Upam, da ne, si moram še familijo ustvarit!!! Ciao!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 El Nino - jutri grem na morje...z njim....dej vrži tvoje ljubke učke na karte pa mi povej a je to sploh ok ideja? Tenx - srce si. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Oj, smms, boš utegnila pogledati še na moja vprašanja. Ali pa kdo drug???Lep dan Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinkylove 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Ojla usem skupi js bi pa prosila če bi loh kdo kej zame u karte pogledu kako bo kej s šolo ta let, če bo šlo vsaj kje po mojih žaljah, pa kako mu kej za love kaže, kako je s tem k sm zdej skupi? Najlepša hvala za odgovore pinkylove Citiraj Samo ena sem,pa vendar sem nekdo.Ne morem narediti vsega,pa vendar lahko kaj naredim.Ne bom zavrnila tistega kar zmorem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2005 Avtor Prijavi Deli 8. september 2005 Damjanmb, nisem videl vprašanja a ga lahko ponoviš? Šantal, bivše se težko povsem pozabi, lahko pa odpustiš, ohraniš sam pozitivne spomine in spraviš to osebo izven svojega življenja, če ti ga otežuje, to ti bo vsekakor uspelo, prej kot si misliš, seveda s malimi problemi kot si napisala skoraj bi ga že pozabila pa se je malo oglasil, ma bo že;) v ljubezni se ti bo do konca leta še veliko dogajalo in zgodilo lahko pričakuješ kaj lepega, malo se angažiraj pa bo Tiara, glede zanositve, hm kmalu, ne vidim posebnih problemov, malo se potrudita na stvari pa bo,... Apolonija ideja je več kot odlična super bo! Pinkylove tvoje ime opravičuje kvaliteto vajune veze, hihi veliko "love" pa pinky no torej veza kaže čudovito, šola pa bo morda celo nad pričakovanji nevem kaj pričakuješ kaže pa odlično.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smms,hvala ti za tvojo prijaznost.. Bi mi prosim povedala kdaj se kaj vidi moja selitev?Rada bi prodala parcelo in kupila stanovanje oz. hišo, če se bo od mojega kaj premaknilo....In kaj kaže z stanovanjem mojega (eventuelno prodajo) in selitvijo njegove mame v dom?Pa še nekaj me zanima? Služba! Pa paselitev: letos ne.drug letnjegova mama:pa glih ni ji preveč do selitve ... zaekrat še ostanje tam kjer jeslužba: stvari se popravijo <{POST_SNAPBACK}>Smms, prosim premešaj še karte za mojo ljubezensko zvezo, ki jo vodim. Kako kaže? Ponovno se ne javlja, ker....bog ve zakaj ne! Se bo javil in kako kaže z njegovo zakonsko zvezo?bo. ne štekata se (naveličanost) <{POST_SNAPBACK}>se opravicujem, sem res spregledala, damjan hvala lepa za odgovor, mi je dal misliti, samo se zmer pa ne vem, kaj me caka do konca leta in kaj je s tistim mlajsim od mene??? aja dodatno me pa zdej zanima, zakaj neki je bivsi ljubosumen, saj ma ze drugo zensko, jest sem sama hvala se enkratmlajši: avanturistična varianta, resnih čustev ni. splošno: zelo dobr --- enga temnolasca vidm, mal starejšga bivši: zakaj? posesivnost. strah,da boš nekoga bolšiga spoznala <{POST_SNAPBACK}>Hvala lepa za odgovor SMMS....Verjetno bi v takih trenutkih raje slisala oz. dobila malo potuhe, ces saj bo OK, pa ljubav do groba bla,bla...Kaj pomeni,da stvari se niso dorecene...Bo se krega preden nehava...bo kdo skocu u sosedovo koruzo, bova preponosna za sklepanje kompromisov...Skratka ta konec, ki bo, bo...???? Hvala lepa za odgovor,M.nč več dost krega. lahko kmal nehata, če češ. dokončno tokrat. tako mi kaže <{POST_SNAPBACK}>kako kaj kažejo srčne zadeve? klavdijadobr kaže. pride nekdo nov, sam ne se bat narest 1.ga koraka. uredu človk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinkylove 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 oj el nino res najelša ti hvala da si si uzem mau časa pa pogledu mau u karte zame ja no pričakvanja ma da bi bla usaj prav dobra to mi je želja. no upam da bo šlo sam lenobo stranres ti hvala no ampak sm pa res in love čav čav, mejte se usi Citiraj Samo ena sem,pa vendar sem nekdo.Ne morem narediti vsega,pa vendar lahko kaj naredim.Ne bom zavrnila tistega kar zmorem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.