Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Ojla Aishah, končno nekdo, ki se je lotil rešet naše težave, El Nino najbrž nima časa.

Bi lahko še zame pogledala odgovor kaj pokaže

jaz sem rojena 19.02.1971 tisti, ki bi ga jaz želela pa 16.02.1972

skupaj sva delala skoraj tri leta, pa sem zamenjala službo pred štirimi meseci, nisem mogla več prenašat, ker ni bilo nikakršnega odziva na to , da sem mu pokazala da mi je všeč, rada bi vedela če se je delal norce iz moje ljubezni in če se slučajno zgodi da poišče kontakt z menoj....

hvala in LP! V!

Deli na socialnih omrežjih

hej,

tudi jaz sem ti poslala zs...upam, da te nismo čisto zasuli x;)x

lp,

l

... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,

pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.

Veš, da rada sem sama in rada s teboj,

vedno kot selivka se vrnem ti domov ...

Hi Aishah, tudi jaz bi te prosila da mi pogledas v karte.

Zanima me en sodelavec... ze zelo dolgo se nekaj plete in prepleta in zapleta, pa je konec za nekaj casa in spet vse od zacetka.. :) Kaj kazejo karte za prihodnost? Bo vedno tako ali se bo kdaj koncalo? :) Bova morda kdaj zares skupaj? Lepo prosim za odgovor. Lep dan se naprej!

BEYBIKA:

Ljubezen po vsej verjetnosi je obojestranska, glede tega, če bosta skupaj pa ne vem točno, vse kaže, da mora eden od vaju (ali pa mogoče oba) pretehtat veliko stvari preden se odloči za ta korak, kot da bi bile posredi še kake uradne stvari, ki vama preprečujejo, da bi bila skupaj

BLUESTAR:

Da bosta skupaj ne bi rekla (ampak hej nič ni 100%), je možno, da je posredi še kakšna ženska z njegove strani? Čeprav neka naklonjenost pa vidim, da je med vama, ampak kot sem rekla, v pozitivno smer (vsaj zaenkrat) ne vidm premika.

EL NINO:

sej zihr si že sam kej gledu x:px no tkole so karte pokazale:

Ej ne morš verjet, se mi je odprla med drugim karta duhovnika, kar pomen kot sem rekla, da odgovor verjetn že poznaš xDDx , drugače vse lepo in prav na splošno, čaka te nekakšno obdobje mirovanja (nobenih pretresljivih dogodkov), če si slučajno v zdravstvenem smislu preživljal kakšno bolezen oz. podobno, se bo sedaj to končalo.

:P Duhovnik a, pa to je moja karta ;) zdravstveno hmm, no ja imel sem zjutraj malo poln nos, ampak zdaj je že kul... hm, za mano so zelo pretresljivi in razburljivi dogodki in načrtujem jih še veliko :) škoda da zdaj tole mirovanje, morda bo pa zdaj vse to kar počnem malo bolj umirjeno, pretirana razburkanost ni v moji naravi, hm...

Hvala!, Jure

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Aishah, še javno: hwalaaaaaaaaaaa x;)x

lp,

l

... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,

pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.

Veš, da rada sem sama in rada s teboj,

vedno kot selivka se vrnem ti domov ...

Aishah, hvala :palec: , res je kar nekaj stvari nama stoji na poti, ampak mene samo zanima ali se je vredno boriti, ker me ta ljubezen po svoje ubija. Ne morem ga kar izbrisati iz svojega zivljenja, ker sva sodelavca, stvari ki so nama na poti so predvsem z njegove strani in on je tisti, ki se mora odlociti..

pozdravljena Aishah, bi se tudi jest malo prislinila zravn, spet po dolgem času. Zanima me ljubezen, kjer mi nikakor ne uspe najti prave poti, vedno se zagledam v napacnega in potem sploh ne vidim ostalih :inocent: a se bo kaj izboljsalo??? pa se za enega me zanima, cist konkretno, ker mi je kr vsec, samo se bojim, da ne bo nic iz tega (dsva pa ze neki mela pred casom)

NAJLEPSA HVALA

BEYBIKA:

Vredno se je vsekakor boriti (v nobenem primeru človek ne sme obupati), in sem tudi pričakovala, da bodo karte pokazale, tisto, kar je že itak logično:)

FRIDICA:

glede ljubezni je tko, ko boš najmanj razmišljala o tem, da nimaš sreče v ljubezni, pa da se vedno zagledaš v napačnega itd. takrat bo prišlo to, kar že dolgo časa pričakuješ in upaš, da se bo na ljubezenskem področju zgodilo pri tebi. Takrat, ko boš prezaposlena z razmišljanjem o drugih stvareh. Glede te osebe, pa ne vem, bo in spet ne bo,... odgovor glede tega mislim da sama poznaš.

najlepša hvala za tako hiter odgovor, sej se zavedam, da se prevec obremenjujem s tem, amapk si ne morm pomagat, ker sem na cajte zlo tecna do ljudi, ki si tega ne zasluzijo, razlog pa je moje nezadovoljstvo.

kar se pa tice konkretnega moskega, pa morm priznat, da sama ne vem, kaj bo, ce bo, ker tavam v popolni temi

Pozdravljen,

sem rekla, da bi tud jst rada izvedela kaj lahko pričakujem od osebe, ki mi kar ne gre iz glave, čeprav sem okupirana s pomembnejšimi stvarmi (delo in študij), mi kar ne gre iz glave! Je bolje, da potegnem črto in ga izbrišem iz spomina ter se posvetim čemu drugemu, skrajno racionalno in zanikam čustva?

hvala, če boš utegnil odgovorit!

FEMME, bom jst poskušala odgovort:)

hmm, je to slučajno tvoj sodelavec, al pa mogoče nekdo iz faksa? ne zanikat čustev, ker tega se ne da, karte so pokazale, da bo kmalu on verjetno navezal bolj pristen stik s tabo, in posledično boš dobila več energije in zagona, tako na področju študija kot ljubezni:)

No, če že ima kdo čas, bi prosila če mi pogleda kako se bo razvil moj odnos z enim človekom ki mi je ful blizu. Zadnjič ko sm sama gledala sem dobila odgovor da ni nič še zaključeno, ampak odprto. Preprosto mi karte niso hotele dati odgovora ali pa ga ne poznajo.

Hvla x:Ix

Pozdravljena Aishah,

hvala za odgovor, vendar sem tega fanta spoznala na počitnicah in je mlajši od mene. Na delovne mestu pa je morda nekdo moj občudovalec?! Ampak meni se po glavi plete samo fant iz počitnic!

lep deževen dan:-)

čao

mene pa zanima LJUBEZEN, sem neki zagledana v enega tipa, s katerim sva bla pred ene pol leta mal skupi, pol je pa itak šel nazaj v tujino, zdej se je vrnil, pa se tko cudno obnasa, pa me zanima, ce bo iz tega se kaj al naj rajs kr obupam.....10000000000000 hvala

KUKY:

pričakuj, da bo tisti nov in pravi (no če bo pravi boš imela čas precent) prišel že letos:) tko da v smeri ljubezenskega področja se bo dogajalo še pred novim letom

ŠANTAL:

Sej vem, da je to lažje govorit kakor naredit, sam preveč razmišljaš o njemu, ne dovoli da te sedaj ko pa ni vse tako kot bi moglo biti preplavi pesimizem. na žalost vaju skupaj ne vidim več. (ampak kot zmeraj pravm, sploh ko so karte slabe, nič ni 100%) in ne obupat, sploh se probaj ne obremenjevat s tem, osredotoči se na kaj drugega, vprašala sem, če se ti do leta 2008 obeta kaka druga ljubezen in karte so ble zlo pozitivne:)

JADE:

s tem bikcom se zna kaj izcimit, samo komuniciraj z njim, pojdi ven v družbo, pa boš videla.

Glede stare ljubezni, če sem te prav razumela, te zanima kaj hoče od tebe? To vejetno že sama najbolje veš kaj se mu mota po glavi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...