Lyassi 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Mene si pa spregledala, no, se zgodi. A mi lahko pogledaš prosim še meni. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 pozdravcek, sem opazila, da je tole spet postalo aktivno kar mi je zelo vsec, so mi ze dali par koristnih nasvetov v preteklosti ... zdej me pa zanima ljubezen, a se mi do konca leta obeta kaksen preobrat na bolje??? lahko pricakujem povratek kaksne stare ljubezni? sej v bistvu sem zagledana v nekoga, samo mam obcutek, da samo izgubljam cas, ker se on ne zmeni prevec zame .... HVALA LEPA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 ITA RINA:Do konca letošnjega leta se zdr. stanje ne bo kaj prida poboljšalo, vsaj ne toliko kolikor pričakuješ, oz. bi rada. Prav tako je leto 2008 bolj tko tko, stanje se sicer ne bo slabšalo, bo pa ostalo na isti točki kakor leta 2007. samo ne popuščat sama sebi, in ne se zanašat preveč na druge, zanesi se nase, saj ti najbolj veš kaj ti bo pomagalo in kaj rabiš da se stanje izboljša. LYASSI oprosti res sem te hmm odnos s tem človekom, se bo razvil na naslednjo stopnjo, ampak ne še tako kmalu, predvsem kako kmalu je verjetno bolj odvisno od njega, je možno, da je pred kratkim doživel kako izgubo ali pa šel čez težko obdobje svojega življenja? BERA277:Glede ljubezni je takole... do konca leta je čisto možno ,da se bo vrnila kaka stara ljubezen. ki bo ponovno hotela navezati stik s tabo, vendar tebi ne bo do tega. Preobrat na ljubezenskem področju se bo zgodil, vendar šele ko razčistš pri sebi, kaj sploh hočesš, kaj pričakuješ, kaj lahko narediš, da bi se stvari v ljubezni obrnile na bolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Zares hvala Aisah, saj sm rekla da ni problema če si prvi spregledala. Zares je imel malo težko obdobje, ampak sam si ga je zakuhal, v tem je štos. Upam samo da bo ta naslednja stopnja pozitivna. Zares hvala še enkrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hijenca 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Lep pozdravcek! Aishah tudi mene si premamila:)...Kdaj me čaka obojestranska iskrena ljubezen?letos..drugo leto, naslednje stoletje? hihi:).... Hvala ti! Lepo bodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
labodka 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Pozdravljeni Zanima me zdravje, kje se moram bolj popazit. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 HIJENCA:Ja že letos se nakazuje neko novo obdobje in zaključek starega na področju ljubezni, vendar do izraza še ne bo prišlo v celoti do konca leta 2007, mogoče na začetku ne boš vedela, če je to to in boš zato premlevala, se odločala,... Vendar pa bo v letu 2008 vse bolj jasnejše, tudi komunikacija med vama bo bolj jasna in oba bosta bolj opredeljena in posledično bo prišla tista neizmerna sreča, ki dva prevzame, ko je jasno, da eden do drugega veliko čutita:) LABODKA:Predvsem ne pusti, da te ne prevzameta preveč žalost, nezadovoljstvo, ki bi posledično lahko vplivala na tvoje zdravje, prav tako je možno, da bi ti kdo želel škodovati? ker pokazala se mi je karta sovražnika, ne vem mogolče bi bilo dobro, če se izogibaš temnih in zapuščenih ulic ponoči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hijenca 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Aishah najlepša hvala!....se že veselim, pa tudi če ne bo vse tako lepo, saj veš malo za šalo malo zares...držim pesti da bo kaj:)... iz tvojih ust v božja ušesa:)haha:) Lep pozdravček... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Aishah še jest! Mene pa samo zanima, če se mi bo neka želja, ki traja že kar 3 leta izpolnila okrog 20. decembra letos? Je zelo velika verjetnost, da se bo a vseeno. Pripravljat k temu naj bi se začelo že čez slabe 3 tedne. Da ali ne .? .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasinti 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 zivjo ..prosim za pomoc, ker sem prevec nestrpna, da bi cakala se cel teden... ?? Sem noseca??In ce ne, bom kmalu? HVALA RES!!!!! Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokko 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Pozdravljeni!Mene pa zanima, kako kaj kaže na mojem ljubezenskem področju? Ali bo kaj kmalu vstopil v moje življenej kak moški, s katerim bom v resni vezi?Zanima pa me tudi kako kaže na mojem službenem področju. Ali se mi obeta kakšna zamenjava službe v bližnji prihodnosti. Hvala vnaprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zmedenka 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Pozdravljeni! Mene pa ful zanima ljubezensko področje. Sem zele zmedene in nevem kaj naj si mislim in naredim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ziuchyka 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Zdravo! Mene zelo zanima ljubezensko področje, ker sem imela zadnje čase precej "sušno" obdobje in sedaj je končno prišel nekdo, ki mi je res všeč in me zanima, kaj bo. Že vnaprej se zahvaljujem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 OPTIMIST 10:Ja zelo velika verjetnost je, da boš prijetno presenečen in se ti bo želja (nepričakovano?) uresničila. JASINTI:saj odgovor že poznaš verjetno:) menda si KOKKO:Ta moški sicer ne bo še prišel zdajle v obdobju 3 mesecev, bo pa prišel v obdobju 6 mesecev.Glede zamenjave službe je pa takole, da v bližnji prihodnosti se ne obeta. ZMEDENKA:Na ljubezenskem področju zdajle nekaj časa še ne bo nič novega no. ZIUCHYKA:Pogovarjaj se z njim, spoznaj ga, karte so bile za prihodnost kar pozitivne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
masa1973 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 zivio, imam mal prevec casa in sem nasla tole stran, mi je zelo zanimiva )) pa bi rada se sama se mal pozanimala o svoji prihodnsoti, cist tko iz radovednosti ... zanima me moja prihodnost v sluzbi, kaj se mi obeta, kaksne spremembe?????????? potem me pa zanima ljubezen ali bom do konca leta 2007 spoznala kaksnega fanta? pa zanima me, se za enega fanta, ki mi jerahlo vsec, samo ne vem, ce imam kaj moznosti, recimo mu oseba J. najlepsa hvala za odgovore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Hello ,eno vprašanje glede službejanuarja sem pred podpisom nove pogodbe, baje za dosti boljše pogoje kakor obljubljajo, kar se tiče financ in vsega... se bom strinjala z vsem in ostanem zaenkrat kljub temu, da odnosi ne klapajo? čaw in hvala Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
labodka 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 LABODKA:Predvsem ne pusti, da te ne prevzameta preveč žalost, nezadovoljstvo, ki bi posledično lahko vplivala na tvoje zdravje, prav tako je možno, da bi ti kdo želel škodovati? ker pokazala se mi je karta sovražnika, ne vem mogolče bi bilo dobro, če se izogibaš temnih in zapuščenih ulic ponoči. Vem kot tudi verjamem, da žalost ni zdrava, ker posledično vpliva na telo in duha v njem, vseeno imam kdaj trenutke ko si le dam duška in se zjočem, saj solze so del čiščenja in potlej vedno pride neka pomiritev, ki preplavi to samo bolečino, čutiti je kot bi na dušo zlila balzam. Hmmm, le kdo bi mi želel škodovati. Hvala za to, bom malce bolj previdna, tudi v temi, dasiravno imam prav nočne sprehode rada:)... Zanima me tudi, če lahko še pogledaš za LJUBEZEN - čisto na splošno a lahko kar rečem če lahko iz kupa kart ki jih imaš sedaj pred seboj izvlečeš 22 po vrsti od spodaj, tko mi pravi občutek hmmm? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BARBI 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 Pozdravljeni! Tudi jaz bi prosila za vaš vpogled in sicer za finance katere pričakujem iz dveh virov (če bodo iz obeh naslovov, z enega ali nobenega ), ter v kolikem času in za ljubezen za določeno osebo, če bo kaj več, kot znansko-sodelovalna sfera oz. kdak lahko pričakujem trdnost na tem področju? Najlepše hvala in veliko uspeha še naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 pozdravljeni, zanima me kaj lahko pričakujem v smeri enega strelčka? ali bo kaj iskric? Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Čokolada 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 (popravljeno) Pozdravljeni! Imam vprašanje glede fanta v katerega sem zaljubljena že zele dolgo. Zanima me, če lahko pričakujem kakšno romanco, ali je bolje, da ga poskušam pozabiti? Hvala! Popravljeno 5. november 2007 -> Čokolada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 MASA1973:na področju dela se ti obeta neka pozitivna sprememba, ki bo zate zelo koristna, vendar to tudi pomeni, da bo treba določrnr načrte, cilje, pričakovanja spremeniti.Do konca l 2007 ta novi fant, s katerim bi imela kaj resnejšega še ne bo prišel.So pa možnosti s tem Jjem:) zelo odprte, erjetno boš tudi sama zelo presenečena, saj bo on tisti, ki bo storil prvi korak, te poklical,... DESIRE:Je možno, da odnosi ne klapajo predvsem z enim moškim oz. moškim delom kolektiva? karte sicer niso podale ravno jasnega odgovora, odločiti se boš morala, jasno pa je, da če boš še vztrajala, se bodo pojavile še ovire in mogoče tudi kaki notranji konflikti v tebi. LABODKA:Lahko ti pogledam na splošno kot jaz gledam, s 5 kartami, razlagati 22 kart in jih povezati bi vzelo kar nekaj časa in koncentracije, tko da povej, če ti tudi prva možnost ustreza? BARBI:finance bodo po vsej verjetnosti prišle iz obeh naslovov.Kaj več kot prijateljstva in sodelovanja na sferi, ki si jo omenila s to osebo zaenkrat ne kaže. LAhko pa trdnost na tem področju, pričakuješ že letos z neko drugo osebo:) KYLLAH:Karte niso bile ravno optimistične glede tega strelčka, a saj veš, nikoli se ne ve, če se ti dopade, vseeno poskusi. ČOKOLADA:Ne ravno, ampak saj veš, nikoli ni 100% Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 V bistvu gre za ženski del kolektiva, ker moškega sploh nimamo , na žalost ,ampak sj bo nekak se izšlo mislim, vztrajat pa zaenkrat še definitivno mislim, vsaj eno obdobje...Hvala Aishah . Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
labodka 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 LABODKA:Lahko ti pogledam na splošno kot jaz gledam, s 5 kartami, razlagati 22 kart in jih povezati bi vzelo kar nekaj časa in koncentracije, tko da povej, če ti tudi prva možnost ustreza? Seveda lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BARBI 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Aishah, najlepše hvala za odgovor! A še lahko prosim podvprašanje in sicer ali že to osebo poznam ali na kakšen način bo prišel v moje življenje???? 1000 X HVALA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 kako pa meni kaže služba? Bodo kakšne spremembe? Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.