Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Ajda kaj pa to :) na dveh stolih... ;) ja ženske vsaj teoretično lahko to.... počnejo... hm ejga tale prvi kaže zelo dobro, velik sreče, pa prava čustva zdele, v prihodnosti, pa bo mrbit še kaj bolj oprijemljivo... hm drugi hm ja, precej ognja ja, na koncu pa spet čist materialna zadeva, hm jao, hm vprašanje kaj ti je bol všeč, mal bolj ljubezen al mal bolj kemija?

El Nino, hvala za odgovor. No, včerajšnji večer je spet dodal svoje k zadevi.. Nič posebno novega, ampak spet tista prava kemija s tistim ta drugim, ki jo oba čutiva. Le kaj bo iz tega? Hmm ja, všeč mi je mešanica obojega, kemije in ljubezni. To je najboljše... Pri tistem ta prvem :) pa mislim da je vse skupaj bolj enostransko z njegove strani, jaz zaenkrat ne čutim nič posebnega do njega, nikoli pa ne veš. Ker je sicer v redu, prijazen itd... ;)

Lep dan ti želim Nino!

Ajda

Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

hehe Naky kratko in jedrnato... ustrelila... sej jaz tud mam prav al nimam... a greva danes na nočno vožnjo s sesalci  x;)x

Jippppppppppppppi.................. let's go :palec: :palec: :palec: x:Dx x:Dx

zwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssss mimo lunce, pol pa hitr en zwark scoprat :palec: x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Nino, kolk si star?

hm jaz pa karte v wajdusni pozabu tko da lahko sam na to odgovorim x:Ix 19,

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

No pa še nekaj... imam glede neke zadeve prav ali se motim...

Selen... zelo verjetno maš prav... 90% ;) približno

Naky...najbrž ne boš dobivala preživnin kot je treba... nekam v to smer kaže da mrbit kdaj kaj, ne pa kot je treba

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

O El Nino  (zdej je pa problemček, a sem mislila da je kaj na tej zadevi al da ni  )no trenutno mislim, da imam prav, da ni nič na tej zadevi... kompliciram  

Saj veš kako gre tista neumno vprašanje neumen odgovor ;) čist nehote ;) hehe, kaj ti odgovorim, še na tisto? al je kaj na zadevi al ni...?

xDDx El Nino!

Imam vprašanje in sicer v zvezi s prijateljico.

Trenutno preživlja težko obdobje, zato je tudi komunikacija med nama temu primerna.

A se bo kmalu izvlekla iz tega položaja?

Seveda, če že imaš karte pri sebi... :palec:

hudimano tole, hm ja možgančki, najbrž se bo kmalu izvlekla s tega položaja, sam vprašanje če ne bo prišla z dežja pod kap, no ja, v bistvu bo boljše, sam predvsem pa drugačno... ja kot prijateljica jo lahko podpiraš v tem ;) drži se goodspeed

Hojla, El Nino, spet jz, spet podobno vprasanje......

A se je situacija med mano in tistim osebkom, ki me je narobe razumel, kaj spremenila? Zadnjic smo bili skupaj prvic po tistem, kar me je narobe zastopil, pa se je zafrkaval kot vedno - kar pomeni, da sploh ne vem, kaj je zafrkancija in kaj res.....

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Mislim da se bosta odlično razumela, in da se bosta o vsem še vredu pomenila tko da je blo večinoma hec, v vsem je sicer resnica, tudi v vinu ... ;) seveda, ampak bo kul...

...........vcasih se sprasujem, kako to, da si tko mlad, pa tok ves in obvladas....?!  
x8Dx

Ne bos verjela, jaz se sprašujem isto

Ja, El Nino, ni kej, obvladas!! :palec: Mene pa zdajle resno zanima tale moja negotova prihodnost, tako faks kot ljubezen (tukaj se sicer dogajajo zanimive reči...). Kaj praviš, kaj kažejo karte?

Lepo se imej in en lep lp ;)

Ajda

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Hm hm hm hm, Ladies first, al LNF first hm hm hm hm hm.... no ajd, nekatere reči pridejo celo pred ženskami,

LN in njegov party v rakitni, hm hm zanimivo, hja, men se zdi stvar dokaj utopična, če pa že bo se bo kar dobr pilo in jedlo tam gor ;) mal mi ne gre v račun, zakaj na koncu trinajstica, hm ja, vsekakor, bo marsa tam ;) ce bo to.... hehe to,

Ajda. hm ja faks, no faks kaže čist vredu, bodi pozorna kaj počneš, mislim da gre nproti koncu in bo priložnost stvari spet začet prav na novo če je situacija taka, če pa že bolj končuješ, pol pa najbrž se bo vredu zaključilo in greš lahko dobr naprej...

Ljubezen (pa ka mi je dons, najprej lunin party pred ženske, pol faks pred ljubezen, doh, pa še dobre volje sem ;) hehe, očitno sem tak kot nisem zaljubljen...., no anyway, V ljubezni ti bo vsekakor uspelo, zato ker so zelo dobri temeljni vzroki, sicer pa je trenutno čas za lepa čustva...

Naky...najbrž ne boš dobivala preživnin kot je treba... nekam v to smer kaže da mrbit kdaj kaj, ne pa kot je treba

:eek: :eek: :eek: Jim bom že dala kdaj kaj, fotrom neodgovornim!

El Nino, karte dej počivat v rdečo rutico x:Dx....... Sem dobila izvržbo! Le kakšen razlog bosta imela zdej?.......Oba zaposlena, direkt od plače naj bi jima trgali............. ups na glas razmišljam x:Dx

El Nino - Bog te ne usliš....................glede tega mislm x:Dx , vse ostalo pa kar naj x;)x x:)x

Tnx za trud!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

El Nino: Trenutno se moram odlociti nekaj zelo pomembnega v zvezi z mojim novim partnerjem,zato me zanima kaj kazejo karte v zvezi z ljubeznijo pri meni?? Zanima me pa tudi v zvezi s faxom,ce bom vse redno zakljucila?

Soncen dan zelim vsem! x:)x

mene pa zanima...neki x:)x

Sm bila na razgovoru za eno službo...mi je bila zelo ušeč...si jo želim dobiti...

Kako kaže...mi bo uspelo...ali več sreče prihodnjič x:)x

Hvala in LP,

S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Hm ja naky... ;) kaj zdaj dva različna tipa... sta ti dolžna preživnine ;) ne me basat, hm ja nič, pol se ti pa možnosti podvoijo ane......

Cukr(ček).... Hm hja, dost ognja v tejle zvezi..., in še več ga bo v prihodnosti, na čeloma se men to zdi dobro, zdaj, je pa to tdud odvisno od tebe, sicer pa se zveza poglablja.... hm glede faksa, pa tkole, precej boš vse pa boš rabla precej sreče....

Sonček... tkole, saj je kar dobra podlaga, sam trenutno boš morala mal drgač razmislt o zadevi, kot razmišljaš do sedaj, uspehi s tem pa bodo sledili...

El Nino: hvala za odgovor x;)x .

Tisto kar me najbolj zanima in me muci v zvezi s tem partnerjem je to,ali se bo kaj izboljsalo pri stvari,katera me v zvezi z njim zelo moti?? Prav zaradi tega sem na tehtnici.Odlocitev v vsakem primeru mora dokaj hitro pasti pri meni. To kar sem te za fax vprasala me zanim v bistvu samo to ,ce bom diplomirala v rednem roku?

Sonckajte se x:Dx

to mi pa ni jasno...sm kr pridan...pa se prijavim na ogalse ki so mi všeč...pa tudi odziv dobim dober...

Ne vem kaj lahko bi spremenila xrolleyesx

Malo pomoči...mogoče x?x x!x x?x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

to mi pa ni jasno...sm kr pridan...pa se prijavim na ogalse ki so mi všeč...pa tudi odziv dobim dober...

Ne vem kaj lahko bi spremenila

no pol spustimo tisto mal dgrač boš moral razmislit.... in to, mrbit bo kje kak haklček... sicer pa bo vredu...

Cukr, hm ne najbrž se ne bo spremenilo kaj dosti več kolker se je, in če praviš da se ni nič.... :|

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...