Ksenia 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 hehe Naky kratko in jedrnato... ustrelila... sej jaz tud mam prav al nimam... a greva danes na nočno vožnjo s sesalci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Ajda kaj pa to na dveh stolih... ja ženske vsaj teoretično lahko to.... počnejo... hm ejga tale prvi kaže zelo dobro, velik sreče, pa prava čustva zdele, v prihodnosti, pa bo mrbit še kaj bolj oprijemljivo... hm drugi hm ja, precej ognja ja, na koncu pa spet čist materialna zadeva, hm jao, hm vprašanje kaj ti je bol všeč, mal bolj ljubezen al mal bolj kemija?El Nino, hvala za odgovor. No, včerajšnji večer je spet dodal svoje k zadevi.. Nič posebno novega, ampak spet tista prava kemija s tistim ta drugim, ki jo oba čutiva. Le kaj bo iz tega? Hmm ja, všeč mi je mešanica obojega, kemije in ljubezni. To je najboljše... Pri tistem ta prvem pa mislim da je vse skupaj bolj enostransko z njegove strani, jaz zaenkrat ne čutim nič posebnega do njega, nikoli pa ne veš. Ker je sicer v redu, prijazen itd... Lep dan ti želim Nino! Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 hehe Naky kratko in jedrnato... ustrelila... sej jaz tud mam prav al nimam... a greva danes na nočno vožnjo s sesalci Jippppppppppppppi.................. let's go zwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssss mimo lunce, pol pa hitr en zwark scoprat Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2004 Nino, kolk si star? hm jaz pa karte v wajdusni pozabu tko da lahko sam na to odgovorim 19, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2004 No pa še nekaj... imam glede neke zadeve prav ali se motim... Selen... zelo verjetno maš prav... 90% približno Naky...najbrž ne boš dobivala preživnin kot je treba... nekam v to smer kaže da mrbit kdaj kaj, ne pa kot je treba Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 O El Nino (zdej je pa problemček, a sem mislila da je kaj na tej zadevi al da ni )no trenutno mislim, da imam prav, da ni nič na tej zadevi... kompliciram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2004 O El Nino (zdej je pa problemček, a sem mislila da je kaj na tej zadevi al da ni )no trenutno mislim, da imam prav, da ni nič na tej zadevi... kompliciram Saj veš kako gre tista neumno vprašanje neumen odgovor čist nehote hehe, kaj ti odgovorim, še na tisto? al je kaj na zadevi al ni...? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 pa ni bilo neumno vprašanje, samo danes ni več pomembno hvala ti vseeno, verjetno sem tko imela prav, neumno, itak sej ni nič aneda hihi... tole dolgočasje dela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
možgančki 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 El Nino! Imam vprašanje in sicer v zvezi s prijateljico. Trenutno preživlja težko obdobje, zato je tudi komunikacija med nama temu primerna.A se bo kmalu izvlekla iz tega položaja? Seveda, če že imaš karte pri sebi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2004 hudimano tole, hm ja možgančki, najbrž se bo kmalu izvlekla s tega položaja, sam vprašanje če ne bo prišla z dežja pod kap, no ja, v bistvu bo boljše, sam predvsem pa drugačno... ja kot prijateljica jo lahko podpiraš v tem drži se goodspeed Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Hojla, El Nino, spet jz, spet podobno vprasanje...... A se je situacija med mano in tistim osebkom, ki me je narobe razumel, kaj spremenila? Zadnjic smo bili skupaj prvic po tistem, kar me je narobe zastopil, pa se je zafrkaval kot vedno - kar pomeni, da sploh ne vem, kaj je zafrkancija in kaj res..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2004 Mislim da se bosta odlično razumela, in da se bosta o vsem še vredu pomenila tko da je blo večinoma hec, v vsem je sicer resnica, tudi v vinu ... seveda, ampak bo kul... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Thanks for the info...... ...........vcasih se sprasujem, kako to, da si tko mlad, pa tok ves in obvladas....?! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2004 ...........vcasih se sprasujem, kako to, da si tko mlad, pa tok ves in obvladas....?! Ne bos verjela, jaz se sprašujem isto Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Ja, El Nino, ni kej, obvladas!! Mene pa zdajle resno zanima tale moja negotova prihodnost, tako faks kot ljubezen (tukaj se sicer dogajajo zanimive reči...). Kaj praviš, kaj kažejo karte? Lepo se imej in en lep lp Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Kaj pa pravi vedeževalnica za Rakitno? Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2004 Hm hm hm hm, Ladies first, al LNF first hm hm hm hm hm.... no ajd, nekatere reči pridejo celo pred ženskami, LN in njegov party v rakitni, hm hm zanimivo, hja, men se zdi stvar dokaj utopična, če pa že bo se bo kar dobr pilo in jedlo tam gor mal mi ne gre v račun, zakaj na koncu trinajstica, hm ja, vsekakor, bo marsa tam ce bo to.... hehe to, Ajda. hm ja faks, no faks kaže čist vredu, bodi pozorna kaj počneš, mislim da gre nproti koncu in bo priložnost stvari spet začet prav na novo če je situacija taka, če pa že bolj končuješ, pol pa najbrž se bo vredu zaključilo in greš lahko dobr naprej... Ljubezen (pa ka mi je dons, najprej lunin party pred ženske, pol faks pred ljubezen, doh, pa še dobre volje sem hehe, očitno sem tak kot nisem zaljubljen...., no anyway, V ljubezni ti bo vsekakor uspelo, zato ker so zelo dobri temeljni vzroki, sicer pa je trenutno čas za lepa čustva... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Naky...najbrž ne boš dobivala preživnin kot je treba... nekam v to smer kaže da mrbit kdaj kaj, ne pa kot je treba Jim bom že dala kdaj kaj, fotrom neodgovornim! El Nino, karte dej počivat v rdečo rutico ....... Sem dobila izvržbo! Le kakšen razlog bosta imela zdej?.......Oba zaposlena, direkt od plače naj bi jima trgali............. ups na glas razmišljam El Nino - Bog te ne usliš....................glede tega mislm , vse ostalo pa kar naj Tnx za trud! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
možgančki 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 El Nino, thanks in mej se lepo ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cukr 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 El Nino: Trenutno se moram odlociti nekaj zelo pomembnega v zvezi z mojim novim partnerjem,zato me zanima kaj kazejo karte v zvezi z ljubeznijo pri meni?? Zanima me pa tudi v zvezi s faxom,ce bom vse redno zakljucila? Soncen dan zelim vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 mene pa zanima...neki Sm bila na razgovoru za eno službo...mi je bila zelo ušeč...si jo želim dobiti... Kako kaže...mi bo uspelo...ali več sreče prihodnjič Hvala in LP,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 Hm ja naky... kaj zdaj dva različna tipa... sta ti dolžna preživnine ne me basat, hm ja nič, pol se ti pa možnosti podvoijo ane...... Cukr(ček).... Hm hja, dost ognja v tejle zvezi..., in še več ga bo v prihodnosti, na čeloma se men to zdi dobro, zdaj, je pa to tdud odvisno od tebe, sicer pa se zveza poglablja.... hm glede faksa, pa tkole, precej boš vse pa boš rabla precej sreče.... Sonček... tkole, saj je kar dobra podlaga, sam trenutno boš morala mal drgač razmislt o zadevi, kot razmišljaš do sedaj, uspehi s tem pa bodo sledili... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cukr 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 El Nino: hvala za odgovor . Tisto kar me najbolj zanima in me muci v zvezi s tem partnerjem je to,ali se bo kaj izboljsalo pri stvari,katera me v zvezi z njim zelo moti?? Prav zaradi tega sem na tehtnici.Odlocitev v vsakem primeru mora dokaj hitro pasti pri meni. To kar sem te za fax vprasala me zanim v bistvu samo to ,ce bom diplomirala v rednem roku? Sonckajte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 to mi pa ni jasno...sm kr pridan...pa se prijavim na ogalse ki so mi všeč...pa tudi odziv dobim dober...Ne vem kaj lahko bi spremenila Malo pomoči...mogoče x!x Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 to mi pa ni jasno...sm kr pridan...pa se prijavim na ogalse ki so mi všeč...pa tudi odziv dobim dober...Ne vem kaj lahko bi spremenila no pol spustimo tisto mal dgrač boš moral razmislit.... in to, mrbit bo kje kak haklček... sicer pa bo vredu... Cukr, hm ne najbrž se ne bo spremenilo kaj dosti več kolker se je, in če praviš da se ni nič.... :| Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.