Mia2000 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 (popravljeno) ThanX Nino!Danes si pa res hiter! Zakon! Zdaj mi pa prav mal teži...te nisem niti vprašala kako si kaj ti, kaj počneš...pa tako naprej? Upam da se imaš cool in da dobro prenašaš burjo, ker danes je too much. Iz naše strehe je že kar nekaj strešnikov šlo po gobe! Nimaš kej!Aja še to da vprašam; praviš da bi se rad pogovoru, ma je možno da me bo poklical? Thanx že vnaprej in en poljubček na tvoj liček ti pošilja Mia! PA, PA Popravljeno 1. marec 2005 -> Mia2000 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 A moram tukaj postavit konkretno vprasanje ali lahko vprasam karkoli?Npr. v mislih imam nekaj, kar bi rada da bi se zgodilo cez kaksen mesec. Mi lahko poves ali se bo? In ce ne, kdaj se bo. Hvala Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 ELNino, a si me namenoma izpustu ,al si me samo spregledal Zato lepo prosim še 1x; moje vprašanje je malce višje.Thanks Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 sonce nenamerno (poduk vsem ki jhi spustim kar še enkrat me pocukajte če prvič nisem videl) hja no veš kako pravijo za ljubezen na razdaljo, je kot ogenj v vetru, če je dovolj močen ga veter ne upihne... in mislim da pri vama bo dovolj močen... Mia... hm js nisem trenutno v Wajdušni tko da me burja ne sekira mam pa tle -20 zjutraj in 30 cm snega tko da burjo kr mal pogrešam hihi no anyway, js sem vredu glede teh a bo poklical vprašanj če bi ga rada pokliči ga... sam bo že če bo ... hja Pijakoma... hja dobršna verjetnost da se bo zgodilo čez en mesec lahko pa tja do sredine poletja drgač.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 ElNino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 pikica veš da nebi preveč zanemarjal... js si dopust vzamem sam kadar ne morem naprej... (al pa kadar se mi ne da ) no čak da se mal dobiva z rdečko ... zdej se skor nč ne dogaja ... Evo, sm ti še jst šlogala....msgi bojo padal, oba bosta osamlena, pol bo ena frka in na konc ohcet, k bosta vse dorekla. Gud, a ne? Dobr bo. Pa nč se ne oziri na to, k jest nimam pojma o šloganju. Bi mogla mal tiste tvoje osnove prebrt o šloganju. Se morm 1x resno spravt k zadevi. Sam pol me je strah, da mi bojo vsi gnjavl, tko k mi teb. Jst pa nism tok plemenita, k ti, pobč. Sam vseen lohk verjamš, da bo dobr, k če tko mislš, si že pow naredu, a ne de???? Fejst bod, tamawčk nš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Thanx Nino!!! Mia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2005 Pikica mah vse je tko nice našlogano... in je mal prelepo da bi blo res sm bil včeraj kr mal razočaran... ehja to k js tolk hitim, počas pa še bo kaj s tega Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Moz si zeli to leto v jeseni spremeniti mesto v katerem dela - morda tudi drzavo. Zanima me ali bo selitev uspesna oz ali bo sploh prislo do nje. Zanima me kaksen vpliv bo imel na moje zivljenje tuj jezik, ki se ga sedaj ucim. Bom v zivljenju naredila "kariero" iz njega ali bo to le moj hobi? Bom se kdaj nadaljevala s faksom ali bo ostalo pri tem , kjer sem sedaj...? Pa se najpomembnejse : moje in mozevo zdravje v tem letu. Hvala ti za vse El Nino Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Pozdravljen El Nino! Kaj bo novega? Kako si kaj? V petek sem se kar nekaj časa potikala po Wajdušni, če bi te mogoče kje videla, pa nisem imela te sreče. Očitno se morava točno dovorit kje, kako, kdaj,...in vse kar sledi, a ne?! Vidim da dela ti pa ne primankuje...povej mi kdaj bomo ostali brez vprašanj...no vprašanj, bolj problemov, ker se vsa na probleme nanašajo, a ne? Pomisli da bi za vsak odgovor, ki ga napišeš prejel po 10 SIT! Še malo, pa bi se lahko z angleško kraljico kosal...šala Zdej pa moram nazaj na delo...sem te hotla sam pozdravit, ker nisem par dni nič pogledala na stran......Lepo se imej in kej! Manja P.S.Če ne bo preveč gužve pa še kej v zvezi z mojim problemom povej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2005 Pijakoma.. kšne pretirane kariere ne bo s tega bo pa lepo šlo... hm glede faksa boš velik zdej naredla pol pa se bo bol ustavlo... možek pa zaenkrat čist dvoumno lahk bo lahk pa ne more še kaj narest da se bo stvar obrnila al v eno al v drugo... Manja.s nkol gužve hihi vse sproti naredimo hm ja če tko mal porečunam tam kake 20 jurjev bi se že nabralo lih za mor letni račun od interneta hehe no čak ... praviš da maš problem hm no k nevem točno keri (mal se mi svita da en tipček) ti bom že pol odgovoril... ko bo bolj resen... (tak z vprašajem) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flm_touch 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 (popravljeno) El Nino eno prošnjico - daj še za mojega poglej kako in kaj - a bo kaj se razvilo? Leeeeeeeepo prosim - sem tok zalubljena, res rabim en 'moški' nasvet !!! Hvala vnaprej! Popravljeno 3. marec 2005 -> flm_touch Citiraj 'POGUM SO V KOZARCU UJETE KRESNICE. TUDI ČE JIH NEKAJ UIDE, ŠE VEDNO SVETI.' - 'DREVESA SO PRIVEZANA NA TLA. PONOČI RADA POLETIJO!' by flm_touch Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Živjo El Nino! Mene pa zanima, če se bojo stvari, ki grejo zdj že kr neki časa narobe kdaj obrnle v mojo korist oz. če bojo sploh kdaj končale?!?!!! Je možno, da bo vse šlo še na slabš????? Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Ma joj no , zdej si me pa prow potolku! Šala! Drugič mi pa vseeno kej napiši; kej glede njegovga mišlenja, pa planov in čustev, ...no ma sej sam veš ! Lepo se imej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Binch, upam da ni kaj narobe, sem vskočila namesto El Nina. Žal se mi zdi, da se tvoja situacija še nekaj časa ne bo spremenila. Bodi trdna in ne obupaj, ker na koncu se vseeno spremeni na boljše! Iz tega se boš na koncu izvlekla! Flm_touch, tebi nisem gledala, ker praviš, da hočeš moški nasvet. Manja.s, se mi dozdeva, da sta z Ninom že govorila o tvojem vprašanju, tako da bom tudi tebe pustila njemu. Lep pozdrav! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 pozdravcek,se spet malo oglasam, se mi zdi, da ste me zlo pogresal, he he heimam samo eno vprasanje, dons sem se po telefonu pogovarjala z moskim (v katerega sem zaljubljena) o enih obicajnih stvareh pa se mi je zdel, da je zlo zadzan, me je obcutek varal? in kaj se skriva za to zadrzanostjo, nekej me je zlo begal, pa ne vem kaj hvala in uzivajte, zima je tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Nino!Za enga fanta, za katerega sem te ze sprasevala me zanima, ce mi bo vsec in jaz njemu? No, ce bo podoben obojestranski filing? V karatkem se namrec srecava.Lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Mnja - tista zelo delikatna zadeva ane Binch...dejansko se je začel zlo lepo razvijat, končno je kazalo da se bo zadeva razrešila in bo kot je Nino našlogal pozitivka iz tega prišla ven pa je potem, ah puf padlo v vodo vse spet jst sem začela zgubljati upanje že - ma izkapljala mi je zadnja kapljica upanja danes ko sem gledala nazaj ker to sploh ni mogoče, da lahko nekdo povzroči toliko škode in jo še zmeraj odnese brez niti najmanjših posledic, obrača se kot nočna mora, saj ni drugega kot nočna mora v začaranem krogu in nikakor se ne gre zbudit Življenje res ni filmsko platno - good always overcomes evil, danes na lep način ne moreš več nič doseči, jst si bom našlogala en chick fight zelo v kratkem pa nekdo jo bo odnesel z zlomljeno čeljustjo samo to ne bom jst! Mah to ne pelje nikamor več :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Lep pozdrav!Sem videla da praznuješ rojstni dan danes Katja! Zdaj pa nisi več v "teen" zoni si že v big league - samo švercaš se še lahko malo na twenteen ampak predolgo ne bo šlo, še to leto Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 jst si bom našlogala en chick fight zelo v kratkem pa nekdo jo bo odnesel z zlomljeno čeljustjo samo to ne bom jst! Mah to ne pelje nikamor več :xx!: A rabš sekundantko???? Go girl.....te čist štekam. Bejbe znajo bit včasih totalne prasice.... Poroči, kok jo je po pi..i dobila.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flm_touch 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 ribica Katja - katerikoli nasvet je oke, samo da je dobronameren včasih je ženski celo bolj 'prodoren' kot moški! Tako da, če lahko, potem pogledaš za mojo ljubezensko situacijo? Bi bila res hvaležna če gre... Pa vse naj naj z malo zamude - čim več lepega naj se ti zgodi! Citiraj 'POGUM SO V KOZARCU UJETE KRESNICE. TUDI ČE JIH NEKAJ UIDE, ŠE VEDNO SVETI.' - 'DREVESA SO PRIVEZANA NA TLA. PONOČI RADA POLETIJO!' by flm_touch Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Hvala vsem za lepe želje! Flm_touch, ne vidim nič konkretnega.... Kar bosta imela kontakta, vama bo fajn, ampak se mi zdi, da je tebi bolj do zveze kot njemu. Premisli, v kaj se spuščaš, če nameravata imeti spolne odnose, če boš naredila to zase, potem bera277, je bil res zadržan. Sicer imam premalo podatkov, v kakšnem razmerju sta, da bi lahko kar napovedovala..... Se mi zdi, da ne ve, kako bi nadaljeval pot v življenju, katero možnost naj izbere.... od tu zadržanost. mala1, srečala se bosta (ali pa sta se mogoče že?), ampak je možno, da ti sploh ne bo toliko všeč..... Vidim, da ti je Nino napovedal lepe stvari, tko da glede na to, da sta že prej bila v navezi, lahko še on kaj doda....? Mogoče bo njemu kej drugače kazalo? 5rca, Ne glede na to, kaj kažejo karte - zavedajte se, da smo mi sami tisti, ki s svojimi odločitvami določamo potek našega življenja..... Lep pozdrav vsem, Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 mala1, srečala se bosta (ali pa sta se mogoče že?), ampak je možno, da ti sploh ne bo toliko všeč..... Vidim, da ti je Nino napovedal lepe stvari, tko da glede na to, da sta že prej bila v navezi, lahko še on kaj doda....? Mogoče bo njemu kej drugače kazalo? Hvala, ribica Katja!Ne, nisva se se srecala, ampak se imava namen v kratkem. Ja, saj se mi zdi, da je bolj pravilna tvoja napoved. Tako cutim tudi sama, pa je ponavadi to kar tocno. Sicer pa, bom videla...Prav lepo te pozdravljam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 No, sporoči, kako je šlo, ko bo! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.