ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Če ti ni že Nino nič odgovoril, pa ti bom jaz. Že prej ko sem za knjigo pogledala, se mi je pokazalo obžalovanje z njegove strani - vendar se mi zdi bolj v tem smislu, da prej pač ni cenil, zdej si udarla z roko po mizi, pa ugotavlja, da pa je blo čist fajn prej. Samo jaz na tvojem mestu ne bi kar zaupala, bodi previdna v svojih odločitvah. Velika verjetnost je, da mu zdej pa je do vsega, ker si "nedostopna". Pazi! Še vedno te lahko prizadene! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos razturej na tekmi! Pa še eno vprašanje mam za naše pridne vedeževalce! Kako kej kaže z mojim ljubezenskim življenjem!? A name ste pa pudabl? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Trinity, se opravičujem.... Kar kmalu se ti obeta nekaj novega, če si mogoče še samska (ne me držat za besedo, ampak nekje aprila bi moglo bit). Sicer se bosta mela čist fino, ampak nekako boš odmaknjena, mogoče to ne bo to zate. Pazi se prenagljenih odločitev, mogoče nimaš prav in boš zaslepljena. Good luck! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Ja sej zdej si mi potrdila to kar sem sumila, aprila grem namreč na eno daljšo pot z mojim bivšim s katerim se zdej fuuulll druživa.... no ja bomo videli! Aja pa še to: YOU ARE REALLY GOOD!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Nino pravi, da sem full of shit. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 aham! gud šit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Katja... Nino... prosim lepo... Od 9.4. do 16.4. pričakujem en zame zelo pomemben obisk iz tujine... zanima me kako bo ta teden oz. kaj vidita Se bova ujela al bo eden bolj živčen kot drugi... Tip mi je namreč... zelo pri srcu... Res hvala za odgovor, ker me ful matra firbec pa me zanima, kaj pravijo karte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos razturej na tekmi! Pa še eno vprašanje mam za naše pridne vedeževalce! Kako kej kaže z mojim ljubezenskim življenjem!? Thanks...se bom potrudil ! <{POST_SNAPBACK}>Santos, a te lohk najamem, da prideš zame enga nabutat? Tko mal za pred vajo pred tekmo???? Drgač pa vso srečo tud z moje strani. Razčefuki jih.... Nisem na razpolago, kar se tiče vaših problemčkov..., če pa vidim, da moška roka seže na nežnejši spol ali otroka...!!! Pol pa kaj hitro skočim na pomoč...! <{POST_SNAPBACK}>Aiwa, sicer tole ne paše sm, ampak ti si carica! Ti bom Santosa posodla za 1x, če bo sploh hotu nama pomagat? Mogoče, če ga lepo prosva? Mislim, da Santos se lahk ponudi Aiwi sam v enem primeru... , da jo mal pogreje...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 vidim da se mi obetajo topli dnevi no pa sej sem povedala da ne maram nasilja... tko da tud drugmu nikol ne bi ker rekla da nardi... sam je bla pa fajn ideja... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> vidim da se mi obetajo topli dnevi no pa sej sem povedala da ne maram nasilja... tko da tud drugmu nikol ne bi ker rekla da nardi... sam je bla pa fajn ideja... hehehehe Aiwa,mislim, da se ti obetajo VROČI dnevi !! Kar se pa tiče nasilja...no panick...za nas borce je to povsem nekaj običajnega...podobno, kot Ovnom in Kozorogom..., ko se klofajo za bejbo...oz. za sedež ta glavnega ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 ma sej vem ja... nekje je treba energijo ven dat... in doklerj je to "šport" okej xrosex vroči, a? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nino pravi, da sem full of shit. Nino se mot! Al je pa tko kt aiwa prav: gut shit! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 ... jaz pa še vedno upam na odgovor... sej bom pridno počakala... sam ne me pozabit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Očitno me bo Nino danes tule kr samo pustil..... dr.Freudova, na žalost ne vidim zveze med vama. Tip je še vedno ranljiv zaradi neke druge ženske in še ni v fazi, ko bi bil lahko s katero drugo (mogoče je bilo v njegovi prejšnji zvezi preveč ljudi). Ti se boš sicer trudila, ampak tip ne more. Ampak ni panike, se boš prilagodila situaciji, nastopila na drug način in potegnila iz nje najboljše. Če pa se zgodi, da bosta vseeno skupaj, ne vem, če bo to iz njegove strani iskreno. Aja, čist tko, kakršnkoli feedback zaželjen....... sem tudi jaz samo človek, karte sicer zmeraj pokažejo prav, a interpretacija je lahko napačna...... tako da se iz vaših odzivov lahko tudi naučim pravilneje interpretirat..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 js sem tud tle nisi sama hihi sam tko je najbolš da se fajn naučiš pridna... hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Danes je dan D po domače povedano, katerikoli od vaju bo imel čas če sta tolko prijazna ker je kar important. Malček so me živčki začel izdajat pa rokce se mi tresejo kar mi ni ravno všeč in se mi tut zdi da ni vse ok glede na to da se tkole počutim ...dopoldne je blo še ok zdej pa je kar vret začelo od napetosti al kaj vem "pričakovanja" Uglavnem tale stvar, ki je povezana s tem D day-em...bi lahko pogledala kako je bila sprejeta (pozitivno / negativno) in kako bo šele kasneje, to bi moglo bit enkrat v dokaj bližnji prihodnosti, sprejeta iz strani odločilne osebe.Mogoče potem še kako podvprašanje enkrat postavim, zaenkrat bo dost Res hvala! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Aja huh sem pozabila...pa hmmm, če bo kak odgovor prišel od te osebe?! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Uf, lepe karte! (sem se že ustrašla, da nič lepega več ne znam napovedat ) Odločitev bo sprejeta premišljeno, pozitivno! Oseba ti bo odgovorila. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Oh si Kati, pol se bom pa lepo sprostila in si pustila da bo tole lep in dan! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 hihi lih isto sem mislil js napisat pa sem vmes odpeketal na kosilo hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Katja lepo da si se pridružla Imam tud jaz nekaj za vprašat, v službi je že nekaj časa velka frka, v sredo bo en pomemben sestanek, bo šlo na bolje ali bo še vse slabše?Kako pa meni kaže v tej službi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 El Nino.. Pozdravljen, kako si? Ta teden smo intenzivno delali na otroku ( haha - ni bilo tako tezko ) in me zanima ce smo ga naredili, ker "ne morem" cakat se dva tedna, da izvem.Hvala Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh si Kati, pol se bom pa lepo sprostila in si pustila da bo tole lep in dan! Hihi, sploh nisem opazla, ko mi praviš Kati - na 3/4 forumih mam ta nick..... Amber, bojo spremembe, težko rečt na boljše ali na slabše, nekako.....hmmm...... na drugačen način boste začeli z delom, ali pa boste začeli kak nov projekt, mogoče celo nov šef. Vsekakor pa vas bo šef motiviral in gnal naprej. Ozračje zna biti na začetku hladno, saj se bo vsak držal zase in opravljal svojo nalogo, brez večjih medsebojnih sodelovanj. Se pa boste hitro prilagodili. Tebi (bo) ta služba odgovarja(la), lahko pričakuješ pomoč z ženske strani in prijateljstvo, pa ne bo ti zoprno delo, boš (si) marljiva. PIJAkoma, glede na to, da mi danes Nino očitno prepušča vedeževanje, ti bom odgovorila jaz. Karte kažejo, da še ni otročička.... Ampak ima pa že vse pripravljeno, želja obstaja, namen tudi, partner..... Mogoče se problemi zdijo večji, kot so, tako da ne obupat! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 pozdravljeni, spet se mi je zgodilo nekaj nenavadnega, sem sla s prijatelji malo ven in smo se fino zabaval v nekem lokalu, potem pa je vanj vstopil moski (o katerem nenehno sprasujem) in me je minila vsa volja, samo gledala sem za njim itd., on pa me kakor ni videl, glede na to, da je bil lokal na pol prazen tezko verjamem, da me ni videl, me je pa prizadelo, da me ni vsaj pozdravil in zato sem mu potem napisala sms, je bilo to pametno?lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 se enkrat pozdravcekhitro gre tole, sem ze dobila odgovor, samo sem zavrnila vabilo, verjetno napaka??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.