Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ribca, kak mi kaj v ljubezni kaže? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Huh.... če bi poznal pomen kart, bi ti jih kar povedala.... tko pa moram kr z razlago ane...? Rešitev se skriva v drugem kraju.... stabilnost je at stake..... ampak ti je pa fajn. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Mick, a boš potval? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 V drugem kraju? Hm. Ma, me tak mal zanima, neka fajna dekleta okrog mene, pa mal zmede v lajfu, pa to..... Pa saj sem z njimi predvsem prijatelj, sam včasih mi nek nagaja......pa ne sam mickeni Hm, a tak karte kažejo? Da sem odrasel in sem postal previden preden kaj v tem smislu storim? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, a boš potval? Heh, ne spomnim kdaj sem se zadnjič za mariborčanko zapalu .......tak da...zlo možn. Če sluuuučajn v LJ, pa te pelam še tebe na pir. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Zmeneno! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Bi pa lohk mal izmenjave nardil.... Jst v LJ na Union in ljubljančanko, ti pa v MB na laškega in mariborčanko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bi pa lohk mal izmenjave nardil.... Jst v LJ na Union in ljubljančanko, ti pa v MB na laškega in mariborčanko. Sej so fejst štajerke, sam bi zdej mal pavze. So me totalno izmučile! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 dajte no, v tole nedolžno temo vnašat pivo, pa seks... pa štajerke... uh še še še Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 A ti še mečeš karte? Mi še lohk ti kaj pojasniš.....Npr. zakaj mi je Ljubljana zadnje čase vedno bl všeč? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ja, men pa: zakaj mi je cedalje manj... :xx!: Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Mick,nej treba kart metat, v MB si že vse obdelal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ah, to si že lažje predstavljam. Za razliko od bejb so tipi tam večinoma za en....ah, za pol k..... Izjeme, ne mi težit zaj, no.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Psssst! Ninc, meci! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick,nej treba kart metat, v MB si že vse obdelal Definiraj "vse". Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 No da vidmo posebi za Micka... našga Fricka... hm mick všeč ti je ker je daleč, drugače, bolj neznano, nekaj novega, všeč ti je ker niso vse poti proste, ker se moreš potrudit, všeč ti je ker imaš kšno oviro na poti... ahja... izziv! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, to si že lažje predstavljam. Za razliko od bejb so tipi tam večinoma za en....ah, za pol k..... Izjeme, ne mi težit zaj, no.... Ajde Ninc, meci...bemu sunce, me firbc mantra, no..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 vrgu... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ves nervozen čakam na komentar..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Nič devica, zgleda da bova morala mi2 na pir.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 1, karta ....trust (zaupanje) 2.karta -....understanding (razumevanje) 3.karta expectancy (pričakovanje) pih, angelske so rekle, da se staraš...nč sladkih afer...kao da ti treba, neka nežna sorodna duša, bolj tak romantički...nič divjega in strastnega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 lia, se men... Ja, Mick, sam jz nism lublancanka Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.