lia 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Devica 1.karta surrender2. karta brotherhood3.karta love če kaj prevedem, bi se reklo, da se moraš malo bolj predat, ljubezen se skriva nek med frendi.... če seštejem kak bo vama obema sam koristil... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>1, karta ....trust (zaupanje) 2.karta -....understanding (razumevanje) 3.karta expectancy (pričakovanje) pih, angelske so rekle, da se staraš...nč sladkih afer...kao da ti treba, neka nežna sorodna duša, bolj tak romantički...nič divjega in strastnega Pih. Treba mi kot prvo mogoče res romantički, vendar nikakor brez divje in strastno. Definitivno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 hja kaj sej sem reku da so ene ovire... bo pač ovink v vašo smer naredu... pol te pa odvleče v llj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>lia, se men... Ja, Mick, sam jz nism lublancanka Cele zna tudo štalo v srcu nardit, ti povem, iz izkušenj..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ejej! Sej sm vedla, kaj bo! Vsepovsod cujem, da mi dobr kaze v ljubezni pa to...Se mi zdi da jo ze voham...Pa en fucking NIC! Hvala ti, lia Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> hja kaj sej sem reku da so ene ovire... bo pač ovink v vašo smer naredu... pol te pa odvleče v llj ...kake ovire, bemu? Zdej pa dost heca, pred man so pomembne odločitve, porkamotorka.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih. Treba mi kot prvo mogoče res romantički, vendar nikakor brez divje in strastno. Definitivno. ma, kaj se mešam...že dolgo nisem kart metala ...jst res ne morm pomagat..če ni karta strasti ven prletela.... sej je Devici TUD BOLJ LJUBEZEN ven padla ne strast.... Če boš tu za PC sedela bo težko kaj konkretnega ven padl...pod tuš pa v lajf....noč je še mlada... Bosta že zrihtala tak, da bo prav.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 aha no čak ti bolj ornk pogledam pol... tist sem reku pač zarad devičke.... hja mick... nvem, če misliš končat al spreminjat stvari, mense ne zdi najbolj pametno, bo pol v prihodnosti, velik bojev pa obramb zarad tega... previdno previdno dečko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Saj se hecam. Definitivno imaš prav (al karte), da mi ni več do tolk slatkih afer (aha, to je tist prvi del.....staraš se ). Sam ne znam si predstavljat brez...........strastno. No ja, mogoč po 10-ih letih veze..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej je Devici TUD BOLJ LJUBEZEN ven padla ne strast.... Če boš tu za PC sedela bo težko kaj konkretnega ven padl...pod tuš pa v lajf....noč je še mlada... Se morm matematko ucit Mah, mal sm ze utrujena od bednih tipov... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha no čak ti bolj ornk pogledam pol... tist sem reku pač zarad devičke.... hja mick... nvem, če misliš končat al spreminjat stvari, mense ne zdi najbolj pametno, bo pol v prihodnosti, velik bojev pa obramb zarad tega... previdno previdno dečko Daj ti to men pojasn k 7-letnemu otroku...... Mah men je nekih fint dovolj. In hočem bit zacopan k mina Ne bi šlo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 kako sta vidva prisrčna.....Devica in Mick... oba zastopim....I know both feelengs... Komi čakam, da vaju slišim kak sta oba Kr imata tak sočne komentarje..... bosta kmalu poslušala travo rast, sam da tale sneg odleze.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Jaz sem v bistvu mal žalosten. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Jz pa niham med zalostjo, besom, jezico in apaticnostjo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Lia, a slabih kart pa tuki ni? Al mava sam midva z MIckom tako sreco, da pozitivne padajo. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ki si ti vidla kake pozitivne karte? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bi pa lohk mal izmenjave nardil.... Jst v LJ na Union in ljubljančanko, ti pa v MB na laškega in mariborčanko. eh ne bit žalostni... sej love pride... zdej se pomlad kaže boste vsi cvetel Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Boste al bomo? Izpod tvojih prstkov v božja ušesa.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>1, karta ....trust (zaupanje) 2.karta -....understanding (razumevanje) 3.karta expectancy (pričakovanje) pih, angelske so rekle, da se staraš...nč sladkih afer...kao da ti treba, neka nežna sorodna duša, bolj tak romantički...nič divjega in strastnega Pa kaj hudica bi ti rad??!! Ja, Aiwa, jz tud upam, da bojo lastovke kej prnesle ( ce sm lahk mal pesniska ) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa kaj hudica bi ti rad??!! Ja, Aiwa, jz tud upam, da bojo lastovke kej prnesle ( ce sm lahk mal pesniska ) Pih....kaj pa una razlaga.........nič sladkih afer :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ja, pol jih ze ne rabis... Lohk pa da karte lazejo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Treba to dans še 1x vreč Men se tak lušta kak sladka... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> No, v kartah se ti kaže situacija, ko niti ne boš vedla, koga izbrat.... pa mal boš koketna.... samo pazi se morebitnih zlobnih jezikov..... se mi zdi da se boš potem od tega oddaljila.... poiskala pravo pot za ljubezen. Na žalost bo pa moglo nekaj časa pretečt preden pride tisti...... Mislim, poglej ti to, kaj mi je Ribca napisala... Bi clovk reku, da vse skup po kurbariji disi/smrdi...Nobenih poljubckov in iskrenih objemckov!! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Jaz tud k se kao "kurbam" iskreno lubčkam in objemam. Nič se ne sekiri, še vedno blš k nul k majozef.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a maš same ženske v službi? ha ha ha, ni tako hudo, imam opravka kar s precejsnjim stevilom moskih, samo mi nobeden se ni prevec padel v oko, mogoce delno eden in ravno ta, mi je v petek eno tako spustil, da sem se samo smejala, ker sem se spomnila na ninotovo napoved, svet je res cuden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.