Ajda- 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 El Nino, kako mores, party pred ženske? hecam se Hvala za odgovor Hmm ja upam da bo kaj se premaknilo tukaj pri ljubezni ker je zdaj še vse tako negotovo... Ampak se nikamor ne mudi... Ja, čas je za lepa čustva. In če mi bo uspelo to, kar si želim..... Lep večer še naprej, Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 El Nino stari...... spet jaz.... komaj sem usposobil racunalnik, čist je v k......., virusi pa to. Imam dve vpr. zate. In sicer eno službo sem si ogledu, pa ne vem (je bl umetniške sorte), a čem zagrist v ta jabuk al ne... stvar je namreč kar velik projekt. kaj praviš........... pa še ljubezen.. miško čakam že več kot en teden, kaj se dogaja... ji je tel čisto odpovedal al ni več interesa....... sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiara 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Ojla! Spet jaz.. moram reči, da sem se kar zamislila, ko si mi napovedal tako lepo ljubezen, ampak veš, zanima me, zakaj sem jaz v takšnih dvomih, zakaj imam občutek, da še vedno misli na bivšo? Je kaj na tem? Glede službe, pa imaš prav, v bistvu sem v iskanju nove s pogojem za nedoločen čas. Je mogoče že na vidiku???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 El Nino,naj še jaz:- ali je na vidiku kakšna sprememba firme in službe (seveda v pozitivnem smislu)? - kaj pa nekdo, ki se sprehaja po mojih mislih, ali se bo še naprej sprehajal? THX za odgovore. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2004 sokrates, hm ja mislim da je še interes, mrbit ma pa tud ona take probleme z mobijem kot ti z računalnikom.. nkol ne veš, nekak zgleda kot da je.. še če pa ni, pol pa pač nič.... službica, velik umetniški projekt torej.. umetnost in to in mi pade za prihodnost karta z imenom Art hehe, ja no tkole, lej ful dobr kaže za tole ti kar ugrizni... jabolko, upam sicer da zdaj nisem kača, in tisto jabolko v raju, ampak glede na to da so same dobre kartice, utegne kaj ratat s tega... Tiara... hm na vidiku, trenutno nič glede službice, so še ene ovire, ki jih je treba odpravit, sicer pa v prihodnosti je tud to čist možno,..., tip ki misli o bivši... ja najbrž še kaj misli o bivši, sam tipi so načeloma lahke tarče, in njihove misli se obračajo po vetru ljubezni, če mu daš nekaj dobrega za razmišljat..... bo zelo hitro pozabil na bivšo... simpl Pokowc , no torej, Mislim da je tale zadeva s tujino bolj želja kot kaj, se ne bo zgodilo kaj dosti s tem, naprej, vsaj za zdaj je še velik ovir pri temu, v prihodnosti pa če se ti zdi to del uspeha, bo čist mogoče, sicer pa bo še vse vredu, glede teh tvojih zaročencev in tega... Julia Roberts, nima blage veze... oziroma je čsit drgačna kt ti,.... Rikica vedno boljš kaže služba oziroma vedno bolj v stilu da obvladaš zadevo, trenutno te mrbit čaka kaka nagradica al kaj, vendar samo stvari ki si jih zaslužiš... Najbrž se bo še naprej sprehajal v tvojih mislih... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 ElNino...- V službi se trudim na vso moč, ali bo ta trud že končno poplačan, al bo treba menjat službo...al naj se trudim še naprej...- Ali imam kaj možnosti, da se mi uresničijo sanje pretekle noči ... Sej niso tko nemogoče, ker se je nekaj podobnega v daljni preteklosti že zgodilo...ali se bo uresničilo še enkrat in kdaj....ali bo ostalo pri sanjah :o|o: Tnx! Res si srček. Do kdaj bo pa tole tvoje vedeževanje zastonj???Lp, L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2004 Do kdaj bo pa tole tvoje vedeževanje zastonj??? Kaj pa keš? Dokler bom mel dovolj keša, in dokler se mi bo dalo... LeilaniA... hm kar se tiče dela, mrbit to bo pa ta trud vedno večja nagrada, na nek način čustvena, in ti bo počasi že to všeč, in boš to počenjala z več ljubezni, pa tko..., ne vem če je to najboljše za denar, ampak to bi bilo točno tisto kar bi jaz iskal ko bi iskal izboljšanje na delovnem mestu....Hihi, zanimivo, ja tvoje sanje, hm ja tkole, so verjetne to je res, ampak za jih uresničit, ti manjka, precej tekm za zmagat, pa tko, no ja pač dat tisti 110% od sebe ene parkrat, sicer pa je čist verjetno načeloma da se to uresniči. Hja Pokowc, glede na to da te mal poznam, in se mi zdi da vem kaj misliš, ja, precej verjetno je druga možnost, vendar pa boš z vso preteklostjo opravil zelo umirjeno in vse se bo končalo tko da ne bo nikomur posebi na škodo in to, fer in tko naprej, hja devica te preganja... hm bo kul, sam bo dokaj samotno... Bobnar... hehe, čisti ekonomist... to je kt bi me fotr vprašu kaj pa zdravje... hm ja no, ajd, pa dajmo.. hm no, tkole, trenutno ne bo nič, in počasi se boš s tem sprijaznil, tud v bližnji prihodnosti ne kaže na nevem kako izboljšanje, pol pa tko, v daljni prihodnosti to je, čez dve obdobji, pa se bo začelo kaj s tem.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 hojla,kaj najti tukikako pa men v kaže.malce sem firbčna,če sploh kaj?najbolj pa me zanima,če je nevarnost le občutek ali se da kaj spremenit... :o|o: hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2004 Skwo Dobr kaže ... tko da ni panike.... če te to skrbi, jezdej čudovit čas za reševat vsemogoče potencialne nevarnosti.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest DaBi 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 El Nino, da te še jaz popvprašam... - zdravje - ljubezen - igra najlepša hvalaDaBi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Oj El Nino, imam eno love vprašanje glede enga tipa, ki me že neki časa matra... pa se nič konkretno ne odziva... Zanima me, če je kaj interesa z njegove strani...? oz kaj povedo karte ... lahko kaj upam z njegovega naslova ali je to čist zgrešena varianta?? tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2004 kaka igra hm a DaBi poslogal mal tole nice ime... skocm po karte... zdravje pazi prehrano, mrbit mas mal dost mascob na jedilniku, sicer pa ne bo nic hudega, mrbit kaksen prehladic, v prihodnosti, nič resnejšega.... Hm ja vsekakor se bodo začele v ljubezni stvari odvijat mal drgač, kot do zdej, prihaja neko novo obdobje, nekaj se bo konkretno spremenilo, ko bo čas za to... Hm ja zelo zanimiva igra je tole, bojda da znaš veliko odnesti od te igre kaka igra pa je to? hm no ja ven boš potegnila kar nekaj denarja če ne druzga.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest DaBi 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 hmm, kul, zdravje torej oka doka. Ljubezen, ko bo čas za to... ja, vse ob svojem času, nič prej in nič kasneje... Igra. Teater, gledališka igra. In ti si že drugi ki je isto našlogal - denar iz nje. hmmm, tega ni bilo v načrtu če se tako izrazim. V bistvu pa fajn, me veseli. Bolj sem spraševal v tej smeri če se bo izvedla, če bo ok, če se ne bo zalomlo, ..očitno se ne bo Drugače pa je DaBi fant, David. Hvala za dober šlog El Nino, tebi in vesolju. LP, DaBi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Pozdravček, El Nino! Imam kupček vprašanj, vendar najpomembnejše1.Bom vedno tako čustvena? 2.fant & jaz3. Kako bo s študijem4.Kreacja - nič se mi ne da, pa bi lahko risala, slikala pa ne vem kaj še vse. Najlepša hvala!Pa srečno !! Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 zdravo Še prosim za mene poglej kaj pravijo karte Zanima pa me : a) Kako bo z ljubeznijo-fanta nimam kako bo z študijem c) jutri-v ponedeljek ali pa v torek imam na eni firmi razgovor, pa me zanima, kako bo....(kako me bodo dobro sprejeli... ... ali bom z razgovorom zadovoljna) hvala že v naprej lep pozdrav Lilija Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2004 DaBi hehe Da Bi blo vse res ja;) hm tisto z dnarjem, mrbit ne bo direktno dnar, ampak neka dobrina kakorokoli obrneš, mrbit slava? no ja, ful na tko mi je kazalo... Nicky 1. Ne, počasi boš začela tudi razmišljati ob tem... 2. Hm nevem al ti njega ful nadrziraš al on tebe, sam to ne vodi nikamor, sicer pa se utegne to nadaljevat... no ja velik se da narest, če ga ti njega preveč nadzirat, bolj mal pa če on tebe... hm ja, par ovir bo v prihodnosti, nič resnejšega... 3. Navkljub temu da videz trenutno vara in to, in si najbrž preveč lena... bo stvar šla kar profitno zate... 4. Hm ja, če se ti en da itak ne bo nič, ampak se utegne to spremenit, aneda? Nariši kaj se priporočam mi je vedno všeč dobro ozadje... hehe no skratka tole bo postalo bolj meso, iz besed... Lilija a) Hja še dobr da nimaš fanta, ker boš srečala velik vredu tipčkov, tvoja ljubezen bo v prihodnosti pisana z lepo sijočo pisavo.. nkol ne veš koga lahko srečaš, ampak trenutn dobro kaže...b ) Hja velik bo treba migat, in usklajevat da bo študij stekel kaj boljše kod do sedaj, sicer pa je že do sedaj kar dobro, tako da nebi smelo bit bistveno drgač v prihodnosti, sploh glede na to da maš neko energijo tukaj...c) Sprejeli te bodo lepo, všeč jim bodo tvoja priporočila in tvoj nastop, tebi pa se ne bo zdelo tako zelo fajn, malce boš utrujena od tega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 pozdravlljeni El nino hvala ti.....za pogled v karte ooooo......lepo si mi to napovedal predvsem za ljubezen , pa tudi za študij , saj sem sedaj imela obdobje, ko sem preveč lenarila ... pa ta razgovor me res mal mantra, kako bo danes oz. jutr.. Lep pozdrav. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 evo el nino...dobila sem razgovor v teli firmi k sm si ful želela...juhuhu Razgovor imam 18.03.2004, kaj lahko malo preveriš...mi bo šlo dobro? Hvala in LP,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Pozdravljeni, a lahko kdo še zame kej pogleda?V bistvu imam samo eno vprašanje: A bom poslovni projekt, ki ga načrtujem izpeljala v kratkem? Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 El Nino pohvaljen!!!za temo in za odgovore. Super Mihela, mejl mi zavrača, imaš polno izgleda... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 A ne? Glih gledam spet... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 El Nino pohvaljen!!!za temo in za odgovore. Super Mihela, mejl mi zavrača, imaš polno izgleda... Stanka popolno sem ga spraznila, tako da ne bi smelo biti težav.Sem imela polnega, ker nisem vedla, da shrani vsako sporočilo, ki ga pošljem. Sem že predvčerejšnim spraznila. Oglasi se, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 ojla Mihela, nic ne pomaga spet sem dobila nazaj, mogoce je krivda pr men (prejsnji teden Merkur kvadrat Saturn, danes Merkur opozicija Pluton)Bomo ze nadoknadli v cet pridem, pa če ušpičene prekle padajo z neba Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 El Nino, mene si pa zgrešiiil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Don't worry, Konj! Sej bo --------------------------------------- Pa še jaz: letos na morju bo nek 17-letni tip tam. Bo kaj love? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.