Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>pika in katja hvala za podporo, itak je pa vse od mene odvisno, samo tako kot pravi katja ne mores kar odrezat, jest se trudim, pa ne gre .. sem pa tud zadevo malo preucila in se mi zdi, da je bil prvi dan zelo prijazen do mene, potem pa je mogoce to prislo na usesa nepravi osebi in se je on oddaljil (se vedno imam obcutek, da mi ne upa pogledati v oci in razcistiti stvari, se vedno raje umakne) :inocent: ma ne bom vam vec tezila s svojimi tezavami, saj ima vsak dovolj svojih

Ni panike, kr vn dej, kar rabš povedat....vem, da bi rada 100x premlela vsako besedo in dejanje....ti kr...lahko tud v os pišeš....zato nas pa maš, a ne? xDDx

Deli na socialnih omrežjih

Oja Nino!

Kako kaj? Kaj bo novega? Upam da samo fajn...nič slabega x;)x !

Se nahajaš v Ajdušni? Če se, pošli mi kakšen mesič, da se končno tudi osebno srečava x:px x;)x !

Pa malček po kartah pobrskaj, pa mi kaj v zvezi z mojim bivšim povej, če kaj vidiš....kaj zanimivega :rolleyes: ! In kaj lepega no.... x:px ...šala!

Kar pač vidiš! Tejle dnevi niso prav nič cool, vsaj zame...razpoloženje preveč niha, ....če me razumeš! Res ne vem kaj bi! Totalno xnckrivx ! x:((x Ni kaj, upam da bo kmalu kaj boljše!

En lep pozdravček ti pošilja Manja

:) MAnja... hja zdej sem pogruntal na kaj sem pozabil v petek... ma veš kako sveža ljubezen pa to me je čist vrglo :P pa nisem vedu kje se me glava drži tja do petka zvečer... ;) hihi hja nč najbolš da se kar zmeniva za v petek :P če rata rata... ;) k sem že prav radoveden kdo si...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Volja, nekdo ti prihaja nasproti, vendar ti žal ne prinaša nič dolgotrajnega... :8):

Maedhoriell, ta ki te obseda zna biti premeten, zna doseči, kar si želi. Kažejo se novi začetki, sicer brez naporov ne bo šlo, vendar se bo zadeva lepo izšla. x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

El nino hojla, čaka in čakam...pa sem že mal naveličana... :o|o: kaj lahko pogledaš kdaj se bodo zgodile kake spremembe v mojem življenju - čakam novo službo (par kontaktov je vzpostavljenih, sam še nič konkretnega) pa čakam neke spremembe v ljubezni - ful si že želim da se preselim iz mojega kraja v njegov...amapk valda je povezano s službo...a kaže kaj dobrega? pa če bo kaj hitro x;)x

gracia in lep pomladni pozdrav! x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Da ne bodo glih samo ljubavne... x:o)x

A se da tole ugotovit? Mas osebi A. in B.. Katera od teh dveh oseb manipulira z mano, ce ne obe, ali nobena...

se trudim trezno presodit ... sam.. ne vidim...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x;)x Pozdravljena napovedovalca prihodnosti.. :vio:

Lepo prosim, ce mi povesta ali bomo v prihodnjih dveh tednih uspeli "narediti" novega clana nase druzinice...

Hvala za odgovor

Nestrpna.... x:Ix x:)x

[url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url]

Pixy, Kmalu bo pa ful dobr jasno kaže... ;)

Pika Pikica, hjaja pridna, mal mailčkov sledi pol pa se bosta kaj vidla...

Aliana, Oseba A, ne, oseba B, mogoče...

Pijakoma ;) uspelo bo uspelo

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pika Pikica, hjaja pridna, mal mailčkov sledi pol pa se bosta kaj vidla...

Poudarek je na mal....sej ga ne rabm več vidt...sam nej se že konča, nej vrne knjigo in čao...ne rabm takih omahljivcev v življenju...kam pa pridemo??? :vragec:

Tenks, Ninč. :palec: x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...