Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Ciao!

Zadnjic sem te, ribica Katja, sprasevala o enem fantu, ce mi bo vsec.

Odgovorila si mi, da ne ravno. :C:

No, si full "potrofla". :palec:

Lahko se mal pokukas, kako bo v prihodnje na mojem love podrocju...?

xrainbowx

Lp! In hvala! x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Evo me, karte pri roki, na drugi strani računalnik...... kapljica parfuma za dušco.... x:Ix xsrcx ....let's go...

Redkvica, welcome! x;)x ....torej, konec nekega obdobja, sprememba v vsakem primeru, nekaj sreče, sporočilo.... se zna zgoditi, da boš (ali si) nesrečno zaljubljena.... :sori: Tipčku pa drugače ni čist vseeno no. :palec:

Leica, ne bo šlo čist vse po planih, te pa zna kakšna stvar pozitivno presenetit. :palec: Glede ljubezni, nekdo misli nate..... mogoče to že veš, če pa ne, pa se ti bo skrivnost razkrila..... x:)x Na tebi je, kako se boš odločila..... kot da bi te bilo strah se prepustit.... vendar tipček izgleda pošten, tko da... :palec: :palec: :palec: x8Dx xDDx

Nino hierophant, x:Xx x8Dx xDDx , tebi bo fino veš.....:zoro: samo boš nekoga užalostil.... ena lubica bo žalostna zaradi tebe.... se boš umaknil... vzel čas za razmišljanje.... nekje drugje pač... x:)x

mala1, hvala za feedback... x:Xx xDDx ...nekdo te bo razveselil, vendar zna imeti skrite namene.... se mi zdi, da ti bo lepo v vsakem primeru, tudi če te bo okrog prenesel, ne bo nekaj velikega, kar bi te zelo prizadelo, se ne boš obremenjevala in boš gledala na vse zelo pozitivno (nobenih zamer in to). :) ;)

x;)x xDDx xsmokex

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

ribica Katja en velik x:Xx sam zate x;)x mene pa zanima, kako mi kej v ljubezni kaže za to pomlad x?x pa, ali mi bo uspel narest en izpit, k sm ga imela vceraj x?x sm mal skepticna...

imej se lepo

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Vidim da si je Nino vzel dopust xDDx :palec: Dobr da mamo sedaj tebe Katja x:Xx

Jaz in moja službica...to stanje me mori...pa ni prvič, prejšnje leto je blo skor identično :o|o:

Poglej samo če ostanem na tej šoli...če bom 1.septembra prišla tja xDDx xDDx

x:Xx xDDx

Vidim da ma ribica fuuuul dela....ampak sej si bos se prosim zame vzela cas ane???? w:Iw xokx

Jst mam take čudne dneve zadnje čase in sploh ne vem kaj se dogaja...

Dej mi povej ribica prosim kaj kazejo karte za fax? Bo uspešno končani letnik ali ne??? Pa še za ljubezen, ki je kar ni pa ni pa ni pa ni pa ni.... :sick: xnckrivx

hvala :flower: :flower:

[Zasavka, ti samo postaviš vprašanje, ne rabiš dajat nobenih podatkov. x:)x [/color]

pa mi poglej v karte, kako bom zadovoljna s sinom in hčerjo (njuno šolanje) in z mojimi financami ...lp, zasavka x:Xx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Bera, odgovora še nekaj časa ne bo.... pa lahko da se bosta kej skregala.... pusti stat...... tipčka daje nostalgija drugače.... in je ful možno, da se ti zna v prihodnje kej oglasit v zvezi s tem.... samo s tem ni nujno da se začne vse lepo in vse ostalo pusti za sabo. Drugače pa lahko rečem, da se kaže povezava med službo, potjo in zaslužkom.

katja morm ti povedat, da sem dobila odgovor in selitev ni tako huda oziroma gre za nicno selitev (par km) ... vzroka pa ne poznam, zahvaljujem se ti pa za pomoc in povem ti tudi, da je tale nostalgija precej mogoca (sklepam na podlagi odgovorov, ki jih je bilo nato se nekaj)

lep dan vsem

Pozdravljeni!

Imam eno vprašanje, kako bo kaj z mojimi financami letos? Bodo težave rešene do jeseni ali bo trajalo dalj časa?

Pa še eno se mi mogoče obeta kako novo delo v tem letu?

Hvala in deževen pozdravček!

Kokla, bo zelo lepo rešeno mrbit bo trajalo še dal časa ampak bodo presežki... mislim tko rešeno bo že prej sam bo še več kot to prot konc leta, glede novega dela nevem mislim da ne...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>No sej, super, kok je fajn, ko kdaj kaj narobe interpretiram... x:Ix ...I'm human.... x:)x

valda Katja, jest sem ti fullllllllllll hvalezna za vse napovedi, pa ce tudi so bile napacno interpretirane, zato se res ni treba sekirat, hvala se enkrat za vse ... pa saj ves, da se je motiti clovesko

joj... jst mam pa kar še eno vprašanje... jah, kaj čem če pa v zadnjem času v moj življenje prihajajo u iber zanimivi ljudje... x:Ix

kaj se bo zgodilo oz. kako kaže z enim tipom iz avstrije in kako z enim iz nizozemske? kaj lohk pričakujem od njiju?

pa kakšno vlogo bo imel en 50 letnik k ga poznam?

sem zahtevna, a ne? xDDx hvala...

Življenje je lepo, če ga živiš...

name sta tud cist pozabla :C: no, sej bom ze pocakala x;)x
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

<{POST_SNAPBACK}>joj... jst mam pa kar še eno vprašanje... jah, kaj čem če pa v zadnjem času v moj življenje prihajajo u iber zanimivi ljudje...  x:Ix 

kaj se bo zgodilo oz. kako kaže z enim tipom iz avstrije in kako z enim iz nizozemske? kaj lohk pričakujem od njiju?

pa kakšno vlogo bo imel en 50 letnik k ga poznam?

sem zahtevna, a ne?  xDDx  hvala...

O redkvica, a kr Avstrijček x:Dx bejbi ima dober okus :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pozdravljen Nino!

Danes je petek, midva se pa nisva nič konkretno dogovorila kje naj bi se dobila...ma joj, joj, joj x;)x !

Drugače, kako si kaj? Vidim da si bolj malo aktiven zadnje čase, kaj če to rečt ? x:px Šala, šala!

Dej prosim poglej malo zame kako mi kaj kaže na področju ljubezni, pa z obnovitvijo te moje stare veze...kaže kaj dobrega??? x;)x Upam da ja! Pa še malo v njegova čustva pokukaj... xrolleyesx

Aj, kmalu sem pozabla vprašat; v zadnje si mi rekel da si se ti na frišno in zelo močno zaljubu...hm...a še traja? Upam da ja!

Prejmi en lep pozdravček pa še en majhen :kiss: , pa :shsh: ... xDDx xDDx xDDx x:Ix

Manja

Pogumna faks ti odlično kaže, ljubezen pa dost tako priročno zdaj si lahko sama vzameš kar hočeš, čez čas bo pa prišlo ampak mrbit ne tolk fajn kt bi lahko zdej...

Zasavka... sine vredu, hči odlično, oba bosta tudi nekaj zaljubljena, najprej hči.. finance bodo zadovoljive...

Redkvica... avstrijec lahko bi pa ne bo, nizozemec lahko bi pa bolš da ne, 50 letnik kr dobr kaže ;)

Manja, karte kažejo odlično zdaj bi bil čas za obnovo... ljubezen je posredi... hja na frišno močno in .... niti ne več....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:2src:

ma daj Nino...še zame malo vrži karte...kako kaže z mano in mojim fantom...kdaj bo poroka x:Dx x?x . A bova imela družinico skupaj x?x

Saj to sem verjetno napisala sva dobila stanovanje...živiva tam od 15.11.04 in službico sem tudi jaz dobila...tako, da je zdaj super...

Hvala in lep dan,

S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

<{POST_SNAPBACK}> mene pa zanima, kako mi kej v ljubezni kaže za to pomlad x?x pa, ali mi bo uspel narest en izpit, k sm ga imela vceraj x?x sm mal skepticna...

Kaj pa jaz, el nino :inocent:

[Zasavka... sine vredu, hči odlično, oba bosta tudi nekaj zaljubljena, najprej hči.. finance bodo zadovoljive...

polepšal si mi dan, hvala xDDx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...