Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Sončk, ne hitet s poroko počakajta da se malo umirijo te zadevice... ki so se zdaj nabrale da se tko da rečem ornk vselita pa to ;) hihi takrat bo pa tud že družinca počas ;) :D

Blackie, js sem zelo skeptičen da ti je uspel.... nvem, ne kaže mi najboljš podrži mal prste prekrižane, xcrossfingx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

:2src:

hvala Elnino...saj ne mislim da bi se že zdaj poročila...ampak enkrat...saj veš...sedaj so še itak drugi plani...prvo kupiti stanovanje...potem pa naprej xDDx x;)x x:)x

Hvala ti Nino x:Xx

Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

ja poroka in to.. to je brezveze važno da se imata rada... tist bo pol ko ne bosta vedla kaj z dnarjem...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x8Dx

ja saj a veš res ni to važno...poroka...moje vprašanje je bolj bilo mišljeno, če bova skupaj in si ustvarila lustno družinico...ali pa šla vsak svojo pot in poiskala drugega7drugo s katero bova preživljala svoje dni x;)x

Poroka je pa itak skomercializirana...bolj bova to naredila zaradi drugih...no pa pa je že za v drugo temo x;)x

Drži se,

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Uh, zdej pa ne vem, kdo vse je že dobil odgovor... tko da upam, da ne bom koga spustila....

Amber.... žal se mi ne kaže, da boš...... I hope I'm wrong though.... xcrossfingx V vsakem primeru se boš znašla. x:)x

Ok, gledam.... mislim, da si samo ti bla izpuščena..... :inocent:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Pa jst bi tud neki...knjige ŠE VEDNO NI!!!! In sm dons zatežila in jo je baje že 3 dni nazaj poslow...yeah right! Sm šla še na pošto prevert, pa nč...kaj mi lohk glede tega povesta? Prosm? K se mi meša od besa...aja, pa zdej sm en besn msg poslala, da ga bom u rt sunla, k to je pa res že tu mač...

VRN MI MOJO KNJIGO, IDIOT!!!! No, nism lih tega napisala...mal podobn pa! x;)x

Hvala za vajin trud. :palec: x:)x

<{POST_SNAPBACK}>pa redkvica je še prosila za tvoje mnenje... x;)x

joj, pika pikica... ves, sem dost stara da sama zase skrbim... xDDx ampak je pa lepo videt da se nekoga skrbi moja prihodnost!!!!

ampak, ko te naslednic vidim te bom 3x kresnila okol kepe! x;)x

aja, a lohk ribica katja se ti zame pogledas k jst temu el ninotu nic ne vrjamem... x:Dx x:Dx

Življenje je lepo, če ga živiš...

Hihi ElNino, help is coming x:Dx

Jutr dobim karte, tko da lahko včasih tudi meni postavljate vprašanja x:Dx

Sam prosim navajajte Behi:povej to

ribi:povej to

Nino:blala

Ok sam da neo zmede se vsi na enega zatirali x:Dx

Aja pa čeprav mata ribi pa Nino več izkušenja - mam jaz več jasnovidnih izkušenj tko da smo enakoverni, nismo vsi zelenci x:Dx x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

poznam js vas babe ja :D hihi kaj berem gor bhemotek :P u zdej nas bo pa že res dosti ja... nč kar vsakdo naj napiše... ko kt mi napišemo pol....

recimo Redkvica.... pol pa odgovor napišite recimo

Behemotek.... pol pa fprašanje :P ;) kako behemotek hude jasnovidske sposobnosti da maš ;) :D iii komaj čakam :P da se iz ponudnika spremenimv prejemnika storitev. :D

<{POST_SNAPBACK}>joj, pika pikica...  ves, sem dost stara da sama zase skrbim...  xDDx  ampak je pa lepo videt da se nekoga skrbi moja prihodnost!!!!

ampak, ko te naslednic vidim te bom 3x kresnila okol kepe!  x;)x

x:Dx  x:Dx

Sva se steple...3x lohk ugibate, kera je zmagala....lohk kdo u karte pogleda? Ja, jst,a ne?...mislm....we are the champions, mi friend.... x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

Amber.... žal se mi ne kaže, da boš...... I hope I'm wrong though.... xcrossfingx V vsakem primeru se boš znašla. x:)x

Hvala Katja x:)x x:Xx

Bomo vidli, je dobro, da sem v teh par letih še vedno nekak našla službo, jo bom pa ponovno... xhypnox :flowers:

<{POST_SNAPBACK}>poznam js vas babe ja :D hihi kaj berem gor bhemotek :P u zdej nas bo pa že res dosti ja... nč kar vsakdo naj napiše... ko kt mi napišemo pol....

recimo Redkvica.... pol pa odgovor napišite recimo

Behemotek.... pol pa fprašanje :P ;) kako behemotek hude jasnovidske sposobnosti da maš ;) :D iii komaj čakam :P da se iz ponudnika spremenimv prejemnika storitev. :D

hm npr. preko klepetalniva ali pa telefona lahko človekovo zunanjost opišem ali pa sorodnika od klicatelja x;)x hm, potem opišem notranjost človeka x;)x hm kaj še, da se ne spomnim ker ne sledim kaj vse se mi dogaja x;)x

Aja, pa velikokrat deja-vu doživim, pa včasih sanjam kaj se bo zgodilo (prometne nesreče, včasih trapaste besede ki jih bo sošolka rekla)

Npr. smo šli z krožkom v dom ostarelih in smo se zbrali pred šolo, no in jaz sem bil edini fant pa sem opazil da ma frenda nove šuhe, in jaz jo tko vprašam če so mogoče iz usnja, ona pa da jaz. Jaz pa ji rečem če se zaveda da kravo nosi in to se mi je vse zdelo fulll znano in sem skoraj vnaprej znal kdaj bo kter čez vrata pršu al pa kaj bo ktere reku x;)x

Aha, pa včasih ko kontrolko al pa esej pišemo, znam ali bo oceno kot jo jaz želim ali pa ne x;)x x:Dx

Še kaj te zanima ElNIno x:Dx x:Dx x:Dx

Pozdravljen El Nino,

imam eno vprašanje zate, če boš mogoče imel čas za odgovor.

Rada bi šla nazaj na faks, imam še en letnik in diplomo za nardit. Zelo si želim, vendar imam kot mati, gospodinja in podejtnica ogromno obveznosti in ne vem, če bom zmogla.

Kaj pravijo karte, bom zmogla?

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

<{POST_SNAPBACK}>;) mene zanima tale miška ;) povej mi kako zgleda :P :D :D

kjera miška? Jah morš mi bar ime povedat, še boljš pa priimek in starost x;)x

Pa določim trenutno le lahko naravno barvo las, včasih mogoče trenutno-če se člouk pobarva x;)x

:xx!: Nino, sej to je bolj retorično vprašanje... sprašujem se, kdaj se bo moje finančno stanje popravilo, pa če se mi bo kdaj nehal zdet, da mi vsaka stvar v zadnjem trenutku spolzi iz rok in da mi čist vse spodleti karkol delam... Ti mi vseen mal karte pogledi, za boljši občutek. :xx!:

Mihela, še imaš moč ;) in bo uspelo...

Mačky... no ah če sem prav razumel te je samo zanimalo če kaže dobro... in kaže dobro ;) bo že...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...