Fridica 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 zivio,sem cista novinka in vidim da imate veliko zanimivega branja, najbolj vsec pa mi je tale vedezevalnica, upam da se me boste usmilili, kljub temu da sem novinka, in se zame malo pogledal v karte. zanima me kaj drugega kot ljubezen, vceraj sem po dolgem casu srecala nekega moskega, ki ga poznam ze dolgo, dobro leto nazaj sva si bla tudi precej blizu, pa ni slo, pa me zanima, ce je kaj moznosti, da bi nama v prihodnosti uspelo?najlepsa hvala in soncen pozdrav vsem skupajF. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Hello Nino in Ribica! Ali mi lahko prosim pogledata v karte kako se bom imela na potovanju ta mesec? TNX! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Zdravo... mene pa zanima, kako nama z dragim kaže... ..... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2005 Avtor Prijavi Deli 3. april 2005 Fridica, hja trenutnoo kaže zelo lepo kar se možnosti tiče da uspeta, ;) ne čakat predolgo.... Trinity, na začetku bo dost živčnosti pa to ampak pol ko bo stvar zalaufala bo čista zabava hihi pol prot koncu že mal utrujenosti in to ampak zadovolna... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 dogajajo se mi neke spremenbe - življenjsko pomembne. Na novo spoznavam ljudi, ki bi jih v bistvu že morala poznati,..Pa vendar je v vsem tem še toliko negotovosti. Kako kaj kaže? Kako se bo to izteklo?bomo kdaj stali iz oči v oči?Bo kaj finančnih sprememb? Klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 Klavdija zelo dobro se bo izteklo, tole nvem iz oči v oči... če je to nujno zato da se bo čudovito izteklo pol se bo to vsekakor zgodilo že zelo kmalu... hja finance kratkoročno zelo na boljš, ampak dolgoročno se ne bo poznalo bistveno... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 [Trinity, na začetku bo dost živčnosti pa to ampak pol ko bo stvar zalaufala bo čista zabava hihi pol prot koncu že mal utrujenosti in to ampak zadovolna... Hvala!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 hvala,ampak moram še nekaj vprašat - v tej navezi, ki se je sedaj "našla" manjka še en člen, še en brat. Bomo uspeli najt še njega?Sedaj sem v kontaktu samo z eno osebo, za starejšo osebo ne vem, če bo hotela kontakt z mano. Kaj praviš? klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj, pika pikica... ves, sem dost stara da sama zase skrbim... ampak je pa lepo videt da se nekoga skrbi moja prihodnost!!!! ampak, ko te naslednic vidim te bom 3x kresnila okol kepe! aja, a lohk ribica katja se ti zame pogledas k jst temu el ninotu nic ne vrjamem... se enkrat jst tezim... torej ribica, a lohk se ti zame pogledas kako kaze pr men? torej, kako kaze z avstrijcem, kako z nizozemcem in kaj pomen en 50 letnik v mojem zivljenju... al je to ze izzivanje usode? Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 U klavdija komplicirano vprašanje, nvem kako bi točno formuliral odgovor.. grem po točkah... torej brat se bo našel, mal nenavadno bo vse skp, ampak zlo uspešno... Redkvica kaj pa meni ne verjameš a ti js še enkrat pogledam? no dej k me spominjaš na eno meni tolk ljubo zajčico... nevem kako je prvič kazalo ampak prva dva sta oba vprašljiva, 50letnik pa je kt en fajn deda prijazen prijeten, nvem, če se odločiš za to zna bit lepo pa varno... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 mala1, hvala za feedback... ...nekdo te bo razveselil, vendar zna imeti skrite namene.... se mi zdi, da ti bo lepo v vsakem primeru, tudi če te bo okrog prenesel, ne bo nekaj velikega, kar bi te zelo prizadelo, se ne boš obremenjevala in boš gledala na vse zelo pozitivno (nobenih zamer in to). [/color] ribica Katja, hvala! Pozdrav obema: tebi in Nineku! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Dan.Jst bi tud rada, da bi mi en karte vrgu:)Dva tedna nazaj mi jih je ena ciganka na parkingu v LJ...pa je ful zadela. tamaročka Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 pozdravcek, zakaj bi bilo zivljenje enostavno, ce je lahko komplicirano danes se mi je po dooooooooolgem casu oglasil moski, ki mi je bil pred leti zelo pri srcu, sva se tudi malo zblizevala, samo sem jaz potem zadevo prekinila, ker sem izvedla, da ima punco in res me zanima, kaj se dogaja, da se je ponovno spomnil name res, da je imel odlicen izgovor, da se je oglasil, samo jih je bilo v preteklosti nekaj podobnih pa se ni oglasal in to se ni vse, pred dnevi sem naletela (popolnoma slucajno) na moskega, ki ga ljubim in o katerem nenehno sprasujem in je bil tako zelo prijazen in tako zelo lepo sva se pogovarjala, da mi tudi ni nic vec jasno, kam vse to pelje????kaj pa pravijo karte na vse to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Mene pa zanima, če je kj možnosit, da se stvarca, ki se je "izgubila"med vikendom, najde....???? Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Hojla el nino,ta teden mam koncno ene razgovore (pravzaprav sem 100% samo za enega) - a bo iz tega kaj nastalo ; sluzba s placo namrec, humanitarnih in prostovoljnih projektov mam dost zaenkrat hvala in lep pozdravčič Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Čao el Nino.Mene pa zanima kaj mi bo g.ravnatelj povedal glede službe in zakaj mi želi prijatelj.ki ga poznam že dalj časa pomagati,ter ali mi bo res pomagal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 Sure tamaročka... kaj te pa zanima? Bera... to vse skupaj vodi v ljubezen... en al drugi go with tha flow, be a woman! ;) Binch... lepe možnosti so ja ... Pixy Služba bo... Gael, bo prijatelj velik pomagal iz najboljših namenov, ravnatelj pa bo dal pozitiven odgovor, tak tebi v prid... karkoli že sprašuješ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Ninči, daj poglej še meni: zanima me, če bo mimo priskakljala kaka moška oseba, ki bo povzročila, da bom 2 cm nad zemljo....malo mi je dolgčas.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 Primavera seveda bo... pa precej poskočna če smem dodati bo ta moška oseba... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 U madonca ! Poskočna ! Menda ne v takšnem smislu "iz cvetka na cvet"??! Tega ne prenesem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Redkvica kaj pa meni ne verjameš a ti js še enkrat pogledam? no dej k me spominjaš na eno meni tolk ljubo zajčico... nevem kako je prvič kazalo ampak prva dva sta oba vprašljiva, 50letnik pa je kt en fajn deda prijazen prijeten, nvem, če se odločiš za to zna bit lepo pa varno... pa nino, ti si zlat... sej, verjamem... za deda pa nic skrbet... me nic ne mika kakrsnakoli veza z njim... sam ful mi je blo zanimiv k odkar ga poznam se mi tolk stvari dogaja za katere je posredno on odgovorenn kaj pa vem... kar bo pa bo! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 Primavera hja sej si hotla poskočnega kj nej zdej ma sej je fajn nč kaj preveč s cveta na cvet... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Maaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Kej češ, de ti rečem?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bera... to vse skupaj vodi v ljubezen... en al drugi go with tha flow, be a woman! ;) hahahaha se bojim, da je to to pomoje najboljs, da jih menjavam dnevno, na koncu pa ponovno ostanem sama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Hello Nino! V maju se bom redno zaposlila, pa me zanima ali bom zadovoljna s pogoji ki mi jih bodo postavili. TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.