Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

zivio,

sem cista novinka in vidim da imate veliko zanimivega branja, najbolj vsec pa mi je tale vedezevalnica, upam da se me boste usmilili, kljub temu da sem novinka, in se zame malo pogledal v karte. zanima me kaj drugega kot ljubezen, vceraj sem po dolgem casu srecala nekega moskega, ki ga poznam ze dolgo, dobro leto nazaj sva si bla tudi precej blizu, pa ni slo, pa me zanima, ce je kaj moznosti, da bi nama v prihodnosti uspelo?

najlepsa hvala in soncen pozdrav vsem skupaj

F.

Deli na socialnih omrežjih

Fridica, hja trenutnoo kaže zelo lepo kar se možnosti tiče da uspeta, ;) ;) ne čakat predolgo....

Trinity, na začetku bo dost živčnosti pa to :P ampak pol ko bo stvar zalaufala :D bo čista zabava :P hihi pol prot koncu že mal utrujenosti in to :D ampak zadovolna...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

dogajajo se mi neke spremenbe - življenjsko pomembne. Na novo spoznavam ljudi, ki bi jih v bistvu že morala poznati,..

Pa vendar je v vsem tem še toliko negotovosti. Kako kaj kaže? Kako se bo to izteklo?

bomo kdaj stali iz oči v oči?

Bo kaj finančnih sprememb?

Klavdija

Klavdija zelo dobro se bo izteklo, tole nvem iz oči v oči... če je to nujno zato da se bo čudovito izteklo pol se bo to vsekakor zgodilo že zelo kmalu... hja finance kratkoročno zelo na boljš, ampak dolgoročno se ne bo poznalo bistveno...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hvala,

ampak moram še nekaj vprašat - v tej navezi, ki se je sedaj "našla" manjka še en člen, še en brat. Bomo uspeli najt še njega?

Sedaj sem v kontaktu samo z eno osebo, za starejšo osebo ne vem, če bo hotela kontakt z mano. Kaj praviš?

klavdija

<{POST_SNAPBACK}>joj, pika pikica...  ves, sem dost stara da sama zase skrbim...  xDDx  ampak je pa lepo videt da se nekoga skrbi moja prihodnost!!!!

ampak, ko te naslednic vidim te bom 3x kresnila okol kepe!  x;)x

aja, a lohk ribica katja se ti zame pogledas k jst temu el ninotu nic ne vrjamem...  x:Dx  x:Dx

se enkrat jst tezim... torej ribica, a lohk se ti zame pogledas kako kaze pr men? torej, kako kaze z avstrijcem, kako z nizozemcem in kaj pomen en 50 letnik v mojem zivljenju... x:Dx x:Dx

al je to ze izzivanje usode? :inocent:

Življenje je lepo, če ga živiš...

U klavdija komplicirano vprašanje, :D nvem kako bi točno formuliral odgovor.. grem po točkah... torej brat se bo našel, mal nenavadno bo vse skp, ampak zlo uspešno...

Redkvica kaj pa meni ne verjameš ;) a ti js še enkrat pogledam? no dej :P k me spominjaš na eno meni tolk ljubo zajčico... nevem kako je prvič kazalo ampak prva dva sta oba vprašljiva, 50letnik pa je kt en fajn deda prijazen prijeten, nvem, če se odločiš za to zna bit lepo pa varno...

mala1, hvala za feedback... x:Xx xDDx ...nekdo te bo razveselil, vendar zna imeti skrite namene.... se mi zdi, da ti bo lepo v vsakem primeru, tudi če te bo okrog prenesel, ne bo nekaj velikega, kar bi te zelo prizadelo, se ne boš obremenjevala in boš gledala na vse zelo pozitivno (nobenih zamer in to). :) ;)

x;)x xDDx xsmokex[/color]

ribica Katja, hvala! :palec:

Pozdrav obema: tebi in Nineku!

x;)x

Dan.Jst bi tud rada, da bi mi en karte vrgu:)

Dva tedna nazaj mi jih je ena ciganka na parkingu v LJ...pa je ful zadela.

xDDx

tamaročka

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

pozdravcek,

zakaj bi bilo zivljenje enostavno, ce je lahko komplicirano :o|o: danes se mi je po dooooooooolgem casu oglasil moski, ki mi je bil pred leti zelo pri srcu, sva se tudi malo zblizevala, samo sem jaz potem zadevo prekinila, ker sem izvedla, da ima punco in res me zanima, kaj se dogaja, da se je ponovno spomnil name x?x res, da je imel odlicen izgovor, da se je oglasil, samo jih je bilo v preteklosti nekaj podobnih pa se ni oglasal xrolleyesx in to se ni vse, pred dnevi sem naletela (popolnoma slucajno) na moskega, ki ga ljubim in o katerem nenehno sprasujem in je bil tako zelo prijazen in tako zelo lepo sva se pogovarjala, da mi tudi ni nic vec jasno, kam vse to pelje????

kaj pa pravijo karte na vse to?

Hojla el nino,

ta teden mam koncno ene razgovore (pravzaprav sem 100% samo za enega) - a bo iz tega kaj nastalo :8): ; sluzba s placo namrec, humanitarnih in prostovoljnih projektov mam dost zaenkrat x;)x

hvala in lep pozdravčič x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Sure tamaročka... kaj te pa zanima?

Bera... to vse skupaj vodi v ljubezen... en al drugi go with tha flow, be a woman! :P ;) ;)

Binch... lepe možnosti so ja ...

Pixy Služba bo...

Gael, bo prijatelj velik pomagal iz najboljših namenov, ravnatelj pa bo dal pozitiven odgovor, tak tebi v prid... karkoli že sprašuješ...

Redkvica kaj pa meni ne verjameš ;) a ti js še enkrat pogledam? no dej :P k me spominjaš na eno meni tolk ljubo zajčico... nevem kako je prvič kazalo ampak prva dva sta oba vprašljiva, 50letnik pa je kt en fajn deda prijazen prijeten, nvem, če se odločiš za to zna bit lepo pa varno...

pa nino, ti si zlat... xDDx xDDx

sej, verjamem... :inocent:

za deda pa nic skrbet... me nic ne mika kakrsnakoli veza z njim... sam ful mi je blo zanimiv k odkar ga poznam se mi tolk stvari dogaja za katere je posredno on odgovorenn x;)x kaj pa vem... kar bo pa bo!

Življenje je lepo, če ga živiš...

Primavera :D hja sej si hotla poskočnega kj nej zdej :D ma sej je fajn nč kaj preveč s cveta na cvet... ;)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...