manja.s 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Ojla Nino! Najprej thanx za odgovor! Res upam da bo kaj iz tega! Kako pa da je pri tebi že konc? Upam da nisi preveč žalosten al pa da sploh nisi ! En lep pozdravček, pa sporoči kaj če maš ta petek kej časa, pa kdaj! Manja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Hvala el nino, zdaj pa se sam cakam kaj bo...tvoje napovedi so se ze veckrat uresnicile, tak da upam da se bo ta s sluzbo tud Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asja88 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Hojla ElNinči! prosim, povej kako bo s službo. Nekaj se mi ponuja konec aprila. Bo zamenjava na bolje, zamenjave ne bo ali bo zamenjava na slabše?Thanx 100x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Hojla Nino, Katja Kolegico tukile zraven zanima, kako bo kaj z njeno šolo oz. faksom no...če bo naredila letnik? Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 ojla vidva:D, ta vikend odhajam na študij v tujino, zanima me, kako kaj kaže tam?hvala pa pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 OJ!Veš kaj Nino, jst bi pa strašno rada vedla če bom dost dobr nardila maturo letos...se pravi če bo tolk uredu da bom pršla na željeni fax. Pa še rada bi vedla če bo moja zveza obstala...al bo lo vse tja nekam u maloro:) Že v naprej hvala. Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Muppetka 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Ojla, tudi jaz odhajam na študij v tujino septembra. Pa je tolk enih neprijetnosti..zanima me, kako se bo izteklo.pa se ljubezen me zanima. kdaj se mi bo že začel kej dogajat?? mal me še oven matra..a bo kej iz tega? ok hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Hummm..... ne vem, a naj pogledam kar vsem al kako..... Nino?? Če je kaj narobe s tem, mi povejte, pa ne bom več gledala za vas.... Trinity, boš zadovoljna s pogoji.... vendar pazi na morebitne hakeljce.... na videz bodo pogoji lepši kot v resnici. Asja88, mislim, da do zamenjave službe ne bo prišlo. 5rca, tvoji kolegici mogoče primanjkuje nekaj discipline ali volje.... ampak ji zelo lepo kaže, zdaj je samo od nje odvisno, pogoje ma prave! Leica, mogoče se boš sprva počutila osamljeno, kasneje pa ti kaže zelo fajn, boš samostojna, obeta se ti lepo prijateljstvo ali ljubezen. Tamaročka, te čaka veliko dela, žal pri meni v kartah ne kaže, da bo dovolj.... samo ne me zdej poslušat, se lahko motim, ne bi bilo prvič.... če se fajn potrudiš, ti lahko uspe vse! V tej zvezi se ti kaže še nekaj ostrih besed, resnica bo prišla na dan, lahko se boš počutila ogoljufano, vendar pa se naprej za tem obdobjem kaže uspeh, nov začetek, sreča..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 OOO katja hvala!! bom pazila!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Muppetka, nič se ne boj, tale študij je kot izpolnitev želje..... ja, se bo treba kdaj tudi žrtvovat, ampak nič zato! Za ljubezen bo primeren predvsem poletni čas.....tam nekje od junija naprej... ovenček, huh, Ovenček zna bit primeren, samo pa tudi naporen. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Ribica, a bi še zame vrgla karte... čist tko na splošno...hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Hej muppetka No ok, glede študija, se moraš sama odločit, naj te ne zavedejo drugi, sama se odloči, sam meni se zdi da bo vse ql. Zmogla boš Hm glede ljubezni, v neslednjig 9 mesecih se ti bo odprlo novo poglavje v življenju, ki bo prnselo mnogo novosti, med tem tudi ljubezen. Vse okoli tebe se bo začelo razvijati hm, ne vem pa kaj si mislna glede onega z ovnom Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Hvala Katja. Sej verjetno mam res bol malo možnosti za to, da bom sprejeta na fax...hja no bomo vidli...Nek se bomo pa le še učili a ne?! Hvala še 1krat. Sam ni mi blo pa čist jasno to s tem novim začetkom....ostre besede in to mi je čist jasno Ni mi pa čist jasno, al je ta začetk potem povezan s to isto osebo al ne?? Dankešn:) Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 O Behemoth!!! Tamaročka, se mi zdi, da z isto osebo, ker sem spraševala prav po tej vezi.... ne po drugih.... V vsakem primeru bo prišlo do sprememb na bolje, ali bosta skupaj ali pa ne, se bo vajin odnos izboljšal. Selene..... na OS sem ti poslala.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Oj fiši Veš sem jaz malo tudi začel s kartami noret hihi samo nisem videl da si muppetki ti že napisala, ker mi je prkloplo takoj na predzadnjo stran, tvoj post pa je na zadnji Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 No, še men.... iščm novo službo...v dveh tednih grem iz stare, zgleda...kako bo? Bom kje hitr našla...študentsko delo to, of course....k ful nucam geld...nasledn mesc je registracija!!!!! Pa še kaj mi kej na ljubavnem področu kaže...pa nino, ne zezi se, pa mi ne spet ovna turit (ali tebe, po domač povedan), k bom popizdla....hočm ta pravga deca, ne sam čvekača s foruma...hehehehe. Tebe bom za lubhimca porabla, če bo un švoh..zmenjen šloga mi lohk pa ker če...vsi dobrodošli.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 vidm da težave rešuješ ena za drugo Hm službo, boš že našla, ne skrbi Hm za ljubavno področje pa mi je malo nejasno, da sem dobu vn Three of wands, the chariot pa ace of cups.Meni se zdi da boš spoznala nekoga, v katerem boš vidla sorodno dušo, ampak korak za korakom, ne prestršit ubogega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>vidm da težave rešuješ ena za drugo Hm službo, boš že našla, ne skrbi Hm za ljubavno področje pa mi je malo nejasno, da sem dobu vn Three of wands, the chariot pa ace of cups.Meni se zdi da boš spoznala nekoga, v katerem boš vidla sorodno dušo, ampak korak za korakom, ne prestršit ubogega Ja, res sm najbrž že spoznala to sorodno dušo, prestrašla sm ga tud že, ampak, če je ta prav...bo pogumn. Itak pa ne vem a bo to sam na prijateljski ravni ostal al kej več. Tud sama ne vem...pustmo času čas, a ne? Tenks, behi. Mwa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Hm počaki da ribica to potrdi al pa elnino, jaz danes prvič delam s kartami hehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>En lep pozdravček, pa sporoči kaj če maš ta petek kej časa, pa kdaj! hjaja res bi bil skrajni čas radovednost me že kar ubija kdo si ti hihi ampak nič ne de... js mam čas v petek cel dan... najboljš da se kar zmeniva da bo za ziher da se dobiva.... praviš da imaš čas od dveh naprej, a bi blo vredu ob 2.30 v stolpu al pa v Ave... hm ? ;) sej mislim da maš mojo številko pošlji kn sms kt potrdilo spremeni uro poljubno pa tud kšno drugo lokacijo lahk predlagaš važn da te končno mal vidim hja.... k se že dva mesca meniva... Behemoth!!! poglej kako kaj meni ljubezen kaže:D Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maša 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Bi lahko kdo meni pogledal v karte? Zanima me vse na splošno... nič konkretnega zaenkrat... pač vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 Ej Maša... si morda iz Ljubljane, Stara malo manj kt 20 let... včasih pridno kampirala s taborniki? hja na splošno hm grem po karte najprej, hja trenutno imaš tako zelo pridno obdobje ki pa gre k koncu, prihajajo take vroče spremembe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Nino, dej še zame pokukaj....... kaj bom spet zajebala..... :xx!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maša 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Nisem ta prava Pa pojdi res po karte, ne na pamet nekaj bluzit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 behemoth666, kaj pa ti praviš kaj za mojo ljubezen?thanks Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.