tamaročka 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Nino, kaj lahk še meni pogledaš kako bo z maturo in faksom...in kako nama kaže z mojim t.i. fantom:) Sej je že ribica Katja nek povedla, sam me zanima več mnenj:) LP&TENX Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 Ribica, nič ne boš zajebala celo v zelo dobro smer bo šlo... Maša... tisti drugi del pol je s kartami hehe tist sem sam vprašal k eno mašo sem poznal pa .... nvem Tamaročka, matura, nvem mal preveč časa zapravljaš za druge stvari, sicer bo vredu ampak bi lahko bilo še boljš... t.i. fant (to si morem zapomnit... za vse moje t.i. punce) ehja dobila boš kar si boš želela in vzela nekak ti si šef pr stvari... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Hm...zelo zelo podobno (skor isto) mi je zadnič rekla ciganka...vsej kar se mature tiče Kul;) Bomo vidli kaj bo ratal s tega. Gracias Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bera... to vse skupaj vodi v ljubezen... en al drugi go with tha flow, be a woman! ;) nino, zaupaj mi samo ali si se ti to zmislil ali si pogledal v karte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>behemoth666, kaj pa ti praviš kaj za mojo ljubezen?thankshej leica, ej kaj lahko počakaš do enih 2.16 da pridem domov, trenutno nisem doma pa kart nimam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ne vem, če pišem prav, ker sem danes prvič z vami, zanima me koliko vas je tukaj, ki gledate v karte in kaj bi zame rekli na splošno? Lep sončen dan vsem skupaj, MAP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Nino! Ja, ja, ja...nujno se morava - bolj končno, se morava dobit. Po moje se bova najprej fajn , pol pa too much . ! Ti bom pa danes zvečer sporočila kdaj točno in kje, čeprav kar se tiče kje, si dal že sam odličen predlog, tako da računaj na Ave al pa Stolp, al kej? En lep pozdravček do končnega videnja...ha, ha,ha Pa, pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Za; Ribica Katja Pozdravljena Ribica ali Katja - šala! Kako si kaj? Kot vidim sama, zelo, zelo aktivna na tem področju, zato ti bom tudi sama zastavila eno vprašanje! Upam da si boš vzela 5 min še zame! Zanima me kako mi kaj kaže na področju ljubezni! Če je mogoče da se bo moja stara veza obnovila in če si moj "bivši" to želi, pa kaj o njegovih čustvih, v kolikor je mogoče! Zdaj boš rekla:"Eno vprašanje????" Saj vem , vseeno pa se vsa na eno temo nanašajo! Že v naprej hvala za odgovor, pa en lep pozdravček iz sončne Primorske - sem upala da je sonček, a sem zdaj opazla da je rožica... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 Bera... itak sem v katah videl, če se prav spomnim za oba dobro kaže, al kaj je že blo... ... Map, na splošno se zelo spreminjaš, življenje boš prestavil/a v višjo prestavo, in odbrzela naprej... Manja hihi ja ja končno da mal ajdovke spet vidim... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ninč...a question....sm zdele v roku 1 tedna 3x bivšga vidla....pa me mal firbec matra...sam tko...kaj ti kje vidš v kartah v zvezi z nama? Že vidm, kok me bo redkvica napizdila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ej stari, ma si pa hiter! Zdej sem končno pogledla svoja os in opazla da si mi že zadnjič poslal tvojo tel.številko! Cool! Pol te bom pa kar poklicala, da se zmenva še za uro! Ok?! Samo oglasi se na vsako številko, ker sem trenutno brez svojega GSM, tako da te bom od kje drugje poklicala! Fajn se imej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 No leica zdej pa mam čas. No meni so se odprle karte the star, queen of cups, pa the hanged man, no in meni se zdi da bi mrala paziti kakšne odločitve boš deala, na začetku bo vse ql, samo pote pa pazi koomu boš zaupala in ne naj te drugi ne nagovrjajo k nečemu kar ti nočeš, odločaj se sama Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Pozdravljeni še enkrat! Kot sem napisala pišem prvič in ne vem kdaj se tukaj največ berete in kdo ima izkušnje s kartami. Mene zanima za področja - služba, otroci, ...ljubezen, oz. ali moram napisati konkretno vprašanje? Vesela bom vsakršnega odgovora in pogovora. Upam, da me sprejmete v svoje vrste in vas lepo pozdravljam, MAP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 EL NINO - komaj sedaj sem videla kaj si napisal, zdi se mi, da sem res nekam nemirna, bolj nervozna kot nemirna. Pač veliko obveznosti. Prosim, če si lahko kaj bolj podroben, ali pač nimaš časa, ker vidim, da imaš kar gužvo okrog sebe, se beremo, MAP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ojla! Pravkar sem izvedela žalostno novico. Kolegica se s svojim partnerjem že dolgo trudi zanosit, pa je spet spodletelo. A se jima bo nasmehnila sreča letos, drugo leto? Se da to videt v kartah? Imam kar slabo vest, namreč sama sem zanosila kot bi rekel keks . Ampak me tudi tu skrbi kaj je z detetom, ker sem vseskozi prehlajena... Kako kaže? Pozdravčki od zaskrbljene Alfonzce. Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ninč...a question....sm zdele v roku 1 tedna 3x bivšga vidla....pa me mal firbec matra...sam tko...kaj ti kje vidš v kartah v zvezi z nama? Že vidm, kok me bo redkvica napizdila... mater, pika... te bom nazgala k te vidim.... pa sej ves da te mam rada in da te ne bom nap... sem te dost ze vceri! me pa rpov zanima kaksen bo odgovor... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bera... itak sem v katah videl, če se prav spomnim za oba dobro kaže, al kaj je že blo... ... to mi je vsec, da za oba dobr kaze, samo jest sem skromna punca in mam dost enga, zdej mi pa prosim povej, pri komu imam vec moznosti?? pa ce obstaja varianta, da pride pobuda z nasprotne strani, ne iz moje joj, kolk ti tezim, povej mi, ce me imas ze dost, mogoce ti bom pol dala mir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 Rika, js sem mislil da konkretna ovnica kt si ti, sploh ne bo čakala mojga odgovora in tačas že ukrepala sicer pa bo treba privi korak narest kar pr tebi... Pikica, heh, mal preveč se videvata da bi bil zgolj slučaj zahaklej ga pol pa naj te redkvica kar mirno... karkol te že misli... Map ti kar mal bolj podrobno vprašaj pa bom odgovoril hja, k se mi res skor ne da zdaj, gledat za vse možnosti... Alfonza, bo treba več kt rečt keks, da bo kaj pri kolegici... hm bo počasi sam ne pa kmalu... prehlad bo še trajal nek časa pol pa se bo lepo umiril Bera prvi je mal boljš... js bi ga kr... no hm dej ga pa kr ti, pomoje je možno brez prvega koraka, ampak ne morem nič garantirat da zdaj bo pa en tip kar sam od sebe si zmislil pa te probal ulovit kaže že tko ampak pošlji mu kšn "signalček" pa to sej sem ti že reku da bodi ženska Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica, heh, mal preveč se videvata da bi bil zgolj slučaj zahaklej ga pol pa naj te redkvica kar mirno... karkol te že misli... Ti s to narobe zastopu...ne videvava se, ampak sva se v 1 tednu 2x drug mim druzga pelala...nč tazga...sam mi je sprožlo vprašanje...če se vse stvari v lajfu zgodijo z namenom...zakaj pol zdej to? Pa itak nisva razčistla, ampak ok, sm že navajena tega pr tipih, da k se je treba pogovorit, preprosto spizdite, ker pogovori niso vaša domena! A zdej kej bl štekaš...kaj pa zdej karte pravjo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 jaja čist sem razumel da se sam vidita, ne pa videvata ampak karte zelo očitno namigujejo na neko ljubezen tko da zdaj pa kot si želiš hihi čeprav take lepotičke je boljš videt samske... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaja čist sem razumel da se sam vidita, ne pa videvata ampak karte zelo očitno namigujejo na neko ljubezen tko da zdaj pa kot si želiš hihi čeprav take lepotičke je boljš videt samske... Joj, kos s ti fejst...dej mi še mal popihi na dušco.... Reku si neko ljubezen...se prav, da to ni nujno od njega...k po eni strani si me totalno ne zasluž!!!! Pa ne morm bit več sama, k se mi bo zmešal...a ni škoda, da noben ne 'zlorablja' teh dobrot????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 hehe Rika Rika vidiš sej sm reku Ovnom je skor brezveze šlogat k pol ti zmer rečejo, ja sej to sem pa že... ;) (no šalo na stran spregledal sem se zgodi, pač sej veš ovni kok smo površni kdaj) Pikica.... uh Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ...ajsa....psssssssss....vročeeeeeeee... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Pika Pikica ti mal izzivaš, tale Ninči bo kuj tvoje "dobrote" napadel...samo povej kaj VSE imaš ponudit Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Behemoth: thanks(a ti prlek? ----tudi jaz blizu:D) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.