Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

Bera prvi je mal boljš... js bi ga kr... :D no hm dej ga pa kr ti, pomoje je možno brez prvega koraka, ampak ne morem nič garantirat da zdaj bo pa en tip kar sam od sebe si zmislil pa te probal ulovit :D kaže že tko ampak pošlji mu kšn "signalček" pa to sej sem ti že reku da bodi ženska :P

saj jest se trudim pri obeh, samo nekako sem bolj zainteresirana za osebo A, upam, da je to prvi (to je ta, v katerega sem zaljubljena), oseba B mi je pa tud se kr vsec, ceprav ne tolk, sem ga ze zbrisala iz srca vmes ... samo bolje vrabec v roki, kot golob na strehi :)

Deli na socialnih omrežjih

Hvala ribica katja za odgovor! xDDx Si me kar mal potolažla glede študija v tujini..kar se pa tiče ljubezni, je pa tale oven res naporen, tko kt si rekla. sam je vseen "kul" :vragec:

Behemoth tudi tebi hvala xDDx Da mi oven mal dogaja, s tem sem mislila da mi je všeč. Mam mal ljublanskega naglasa, vem. x8Dx

A potem, če si v kartah videl, da naj bi se mi v 9ih mesecih zgodila prelomnica tud na ljubezenskem področju, a to pomen da bo tujec..jst naj bi bila takrat že v tujini :eek: a kje vids tega ovna?

TNX x:Dx

El Nino, ali pa kdo, ki se me usmili in mi pogleda v svet kart:

1. služba - moja

2. služba - mož

3. zdravje - moja mama

4. zdravje - jaz in mož

Upam, da ni preveč in lep dan želim vsem skupaj, MAP xgoldfishx

<{POST_SNAPBACK}>Ja a ni na sliki zadost očitn, 5rca? hehe x;)x

Mjaw?! x:px

Ja zgleda maš kr prov - očitn! No vidš zdj Nino, če boš kdaj lačen da boš vedu kero mačko napast x:Dx :vragec:

Uh dons sm pa neko mačko sanjala....pa psiče full psičev...aja to morm it v "moje sanje" verjetn pisat, al pa raj, huh kake sanje xrolleyesx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Najprej vsi lepo pozdravljeni!Rada bi da mi nekdo kaj pove v zvezi z mojim vprašanjem;

Zanima me kako mi kaj kaže na področju ljubezni! Če je mogoče da se bo moja stara veza obnovila in če si moj "bivši" to želi, pa kaj o njegovih čustvih, v kolikor je mogoče!"Eno vprašanje????" Saj vem , vseeno pa se vsa na eno temo nanašajo!

Že v naprej hvala za odgovor, pa en lep pozdravček iz sončne Primorske !

Manja

Pozdravljena Manja !

En nasvet...stara veza je stara veza, kar ti pove le to...pusti stat in živi život dalje...zato je nova...! x;)x x:Ix

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

ja, redkvica ima pa spet eno vprasanje..... :vio: :vio: pa spet me en tip zanima... :inocent: x:Ix :inocent:

en s faxa? kako kaze? a sploh kej kaze? x:Dx x:Dx hvala!

aja, pa nino, moram se ti opravicit.... w:Iw w:Iw zdej bom pa sam teb verjela in ne sam babam ker se je en del tvoje napovedi od zadnjic danes uresnicil in sem bla cist fertik... :wOOt: :wOOt:

Življenje je lepo, če ga živiš...

<{POST_SNAPBACK}>Za; Ribica Katja

Pozdravljena Ribica ali Katja  x;)x  x:px  - šala!

Kako si kaj? Kot vidim sama, zelo, zelo aktivna na tem področju, zato ti bom tudi sama zastavila eno vprašanje! Upam da si boš vzela 5 min še zame!  xDDx

Zanima me kako mi kaj kaže na področju ljubezni! Če je mogoče da se bo moja stara veza obnovila in če si moj "bivši" to želi, pa kaj o njegovih čustvih, v kolikor je mogoče! Zdaj boš rekla:"Eno vprašanje????" xDDx  Saj vem , vseeno pa se vsa na eno temo nanašajo! x:px

Že v naprej hvala za odgovor, pa en lep pozdravček iz sončne Primorske  xflowx - sem upala da je sonček, a sem zdaj opazla da je rožica...

Hej Manja... se ti opravičujem... mam ful težave z internetom... :xx!:

Tvojemu bivšemu je še dosti do tebe. Imata velike šanse, da prideta še skupaj, vse pa je odvisno od vaju, ker kaže, da še dosti ni bilo razčiščeno ali odpuščeno. Če bosta znala it čez vajino preteklost, imata dobre možnosti za naprej. x;)x Nič se ne obremenjuj s tem, kaj in koliko vprašaš.... xDDx

Redkvica, tipček te je opazil. Mogoče te sedaj še ne vidi kot njegovo punco, vendar ti je naklonjen in se zna iz tega še kaj razviti v prihodnosti. x:)x (vprašanje samo, če bo tebi še do tega? :inocent: )

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Jebela fantje pa razturajo.

Respect!

Mene pa zanima kaj mi poletje prinaša??A se mi bo ratalo kaj spociti, al bom se bolj potonil v to kronicno utrujenost?A mogoce vidi kdo kaksno resitev?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Aja pa ker sem ravno v fazi pisanja diplomske naloge, me zanima se kako se bo to razpletlo?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pomlad za službo kaže nadvse odlično... vse bi se moralo odvijati po tvojih najboljših možnostih... oziroma najboljš zate...

Cigancica, pomoje ja sam je še velik negotovosti...

Mačona, odlično, dogovor bo lepo cvetel :D :palec:, finance bodo pa bolj za silo... bo nekaj sreče...

Samson my man... diploma bo odlično uspela, vendar posledice bodo v obliki utrujenosti, ne boš imel ravno velik od poletja, bolj faks, pa delo, en mal si boš le privoščil sončka...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Glej ga, zadnjič pa si meni, Prlečki, rekel, da si Štajerc. Jaz te imam za Prleka. x:)x  :palec:

mi2 sma oba prleka x:Dx tak da bote znale x:Dx

sma pa tude štajerca, tak čist by the mimo x;)x xcivx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>

Samson my man... diploma bo odlično uspela.

Iz tvojih ust v bozja usesa. xDDx

Kar se pa utrujenosti tice...sej ce si skoz utrujen verjetno to vzames za svoje naravno stanje in te niti ne moti tko zlo. xcivx

Hvala za cas in energijo. Delas si dobro karmo, poba!!

Frank Zappa

Vidim,da me nihče ne jemlje resno :cry: toda resnično bi rada vedela kaj me čaka s tem prijateljem,ki ga poznam že iz najstništva.Zakaj mi želi pomagati?In ali mi bo in kaj bo z mojo službo.Prosim,kdor koli,ki se spozna na karte,da mi odgovori. :icon17:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...