El Nino 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 Gael, at your service... Prijatelj iz otroštva, prijateljstvo, mrbit kaj več, pojdi po intuiciji tukaj hja, nekaj je že bilo v preteklosti mrbit kšna iskra, se bo najbrž še kaj vnelo...pomagati ti želi ker je fajn prijatelj... v službi pa se lahko obrneš na sodelavce, za pomoč, bo še zelo noro, pa velik sreče boš imela... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 EI Nino. Najlepša hvala,se opravičujem,ker sem najprej spregledala odgovor.Večkrat sem preletela strani in na koncu našla kar sem želela.Torej sem lahko povsem zadovoljna. thanks Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Za; SANTOS Santos, glede obrazložitve besede stara veza, ti ni bilo potreba potrošit "dragocenega časa", saj je dovolj logično, da vsak dobro pozna pomen le te, vendar pa v življenju včasih vse le ni tako preprosto!Ne vem koliko si star in kako razmišljaš o vsem tem, kar me pa tudi ne zanima in ni moja stvar, iz lastnih izkušenj pa ti povem, da boš, če še nisi, slej ali prej naletel na tako situacijo, da pomen neke besede ne bo tako enostaven, kot je obrazložen v nekem slovarju ali kakšni podobni knjigi, tako da,.... !Po drugi strani pa imaš lahko tudi prav, temu pa ne oporekam! Lep pozdrav Manja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Za; Katja Ribica Najlepša ti hvala za odgovor! Upam da še kdaj!!! En lep pozdravček Manja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Bi lepo, lepo, lepo prosila če mi lahko kdo pogleda, kako se bojo razpletli preizkusi znanja ta teden. Mam namreč kar štiri zelo pomembne teste, vse morm dobro pisat, ker mi bojo zlo vpliali na uspeh...pa sm mal na trnih...HVALA Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 mene pa spet en tip matra... u bistvu me ne matra, me sam zanima kako bo... bo slo?thanx Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 aja, pa zanima me kako bo na potovanju ki me caka.... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ...nino prosim, da mi odgovoriš......... ... jutri sem dogovrorjena, da grem s "starim prijateljem" na pijačo... .. kaj lahko pričakujem od tega srečanja..... le pogovor dveh "prijateljev" ... obujanje "lepih stvari" .. kako izpoved..... :xx!: .. med nama lahko spet razvilo kaj več kot le prijateljstvo???... .....kaj pa kaže kaj na ljubezenskem področju v prihodnje - sedaj nimam fanta..... Prosim za pomoč.......in hvala že v naprej. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 Tamaročka, prvi bo dost težek, ostale boš pa lepo speljala, ko boš pogruntala da v bistvu znaš velik... prvega mal pazi ostali trije pa ne bodo imeli posebnih težav.... Redkvica, trenutno bo zelo vroče s tipom, ki te matra, pol pa bo mal manj matral... Potovanje bo nice, and smooth, mrbit mal mačka ko prideš nazaj.... na ljubezenskem področju, hja trenutno zelo dobro kaže, mrbit boš v kratkem kaj ulovila, seži po tistem kar si želiš, uspelo ti bo... Lilija, "stari prijatelj", ne pričakovat preveč, kar je bilo je bilo, sedaj vaju čaka bolj prijateljski pogovor, obujanje lepih stvari, morda v prihodnosti kjer lepo toplo kaže... ampak ni nujno, ker mislim da je dokaj konec preteklosit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Hvala Nino:)Hja sej pravim...taprvi je matematika In se ga tud najbolj bojim...Hvala še enkrat Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Nino, kaj lahk sam še neki...pravš da se je taprvega testa treba pazit...u bistvu mam ta isti test možnost pisat tud naslednji teden...je na meni da se odločim, sam sem se nekak za jutri...Kaj misliš da bi blo morda bolše, če bi pisala naslednji teden?Joj, kok sm sitna ne? Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 Definitivno jutr, ker ti bo polj odleglo, in tko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LaMia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 am...jst sm pa nova... pa mameno upr... al pa enih par:na splošno...lubezn pa šola???HELPPPP Citiraj ....tvoje ime bo v ZVEZDAH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 uu mucy torej ljubezen dobro kaže, kšn ognjen dečko se bo prec našel zate, če ga pa že imaš pa velik toplote... šola trenutno je cel hudič, ma na koncu bo vse dobro... dobrodošla! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 La Mia - predno si vzameš slikico je fer če pogledaš če jo ima že kdo pred teboj, zato jo prosim zamenjaj. Hvala za razumevanje in lep pozdrav, MAP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LaMia 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 ojoj SE OPRAVIČUJEM!! ČE BOM ZNALA ZAMENAT JO BOM NA HITR!!ej hvala nino!! a pol to pomen da bom normaln letos končala??kaj pa z enim "biušim" a z nem ne bo nč a???upam da nism preveč tečka?! Citiraj ....tvoje ime bo v ZVEZDAH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2005 Avtor Prijavi Deli 12. april 2005 nisi preveč Tečka LaMia, hm bivši hja trenutno zelo dobro kaže, dalo bi se kaj, kontaktirat pa pogrevat,.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LaMia 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 aha... kaj pa kej jutr pa u petk (uprašana sm dva predmeta) A BO ŠLO?? Citiraj ....tvoje ime bo v ZVEZDAH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2005 Avtor Prijavi Deli 12. april 2005 LaMia, nekaj srednjega bo.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Haj El Nino!Mojo sestrico zelo zanima,pravzaprav,ji že voda v grlo teče,glede službe,ker je ravno ostala brez nje.Ali lahko poveš,če si ji v kratkem kaj obeta,pa še za stanovanje,če bo komisija izbrala njih.Lepo prosim,je zelo nujno. Lep pozdrav GAEL Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Zdravo Nino! Ali naj še vztrajam pri eni punci, ki mi je všeč, pa se pogovarja z menoj po telefonu, nikakor pa ne uspe, da bi sla na kavico z menoj? Ne vem ali se namenoma izmika! Alije to ta prava za mene!LP! grega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Nino, povej mi, naj grem v soboto nekam, ali ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 El Nino,pa poglej v karte še malo zame: A je še kje v tem vesolju kdo, ki me bo imel rad in ga bom celo srečala? x!x Sej ponavadi zrem optimistično na svet, ampak bodoči bivši mož mi je kar malo sesul zaupanje v tamočn spol. Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 La Mia ni panike, tudi če bi si mucka delili, samo tudi slikica je tvoj razpoznavni znak. Sama sem malo nervozna te dni, pa sem mogoče prehitro reagirala. El nino, kako mi kaže služba? Pa lep dan želim vsem, za dežjem posije sonček... (vsaj upam) MAP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LaMia 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 ne ne sj je ql. tut jst nism misla nč zlobnega!hvala lepa nino!!! si!!! Citiraj ....tvoje ime bo v ZVEZDAH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.