Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Gael, at your service... Prijatelj iz otroštva, prijateljstvo, mrbit kaj več, pojdi po intuiciji tukaj :P hja, nekaj je že bilo v preteklosti mrbit kšna iskra, se bo najbrž še kaj vnelo...pomagati ti želi ker je fajn prijatelj... v službi pa se lahko obrneš na sodelavce, za pomoč, bo še zelo noro, pa velik sreče boš imela...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

EI Nino. Najlepša hvala,se opravičujem,ker sem najprej spregledala odgovor.Večkrat sem preletela strani in na koncu našla kar sem želela.Torej sem lahko povsem zadovoljna. xDDx xDDx thanks :D

Za; SANTOS

Santos, glede obrazložitve besede stara veza, ti ni bilo potreba potrošit "dragocenega časa", saj je dovolj logično, da vsak dobro pozna pomen le te, vendar pa v življenju včasih vse le ni tako preprosto!

Ne vem koliko si star in kako razmišljaš o vsem tem, kar me pa tudi ne zanima in ni moja stvar, iz lastnih izkušenj pa ti povem, da boš, če še nisi, slej ali prej naletel na tako situacijo, da pomen neke besede ne bo tako enostaven, kot je obrazložen v nekem slovarju ali kakšni podobni knjigi, tako da,.... x;)x !

Po drugi strani pa imaš lahko tudi prav, temu pa ne oporekam!

Lep pozdrav

Manja

Bi lepo, lepo, lepo prosila če mi lahko kdo pogleda, kako se bojo razpletli preizkusi znanja ta teden. Mam namreč kar štiri zelo pomembne teste, vse morm dobro pisat, ker mi bojo zlo vpliali na uspeh...pa sm mal na trnih...

HVALA x:)x

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

...nino prosim, da mi odgovoriš......... x;)x x;)x

... jutri sem dogovrorjena, da grem s "starim prijateljem" na pijačo... xrolleyesx :vragec: x:Ix x:)x

.. kaj lahko pričakujem od tega srečanja..... :eek: :inocent: le pogovor dveh "prijateljev" :eek: :8): ... obujanje "lepih stvari" x:Ix x:Xx .. kako izpoved..... x?x xsrcx :2src: :xx!:

.. med nama lahko spet razvilo kaj več kot le prijateljstvo???... :o|o: :o|o: x^x x^x

.....kaj pa kaže kaj na ljubezenskem področju v prihodnje - sedaj nimam fanta..... :inocent: :o|o:

Prosim za pomoč.......in hvala že v naprej. x;)x xDDx x;)x xDDx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Tamaročka, prvi bo dost težek, ostale boš pa lepo speljala, ko boš pogruntala da v bistvu znaš velik... ;) prvega mal pazi ostali trije pa ne bodo imeli posebnih težav....

Redkvica, trenutno bo zelo vroče s tipom, ki te matra, pol pa bo mal manj matral... Potovanje bo nice, and smooth, mrbit mal mačka ko prideš nazaj.... na ljubezenskem področju, hja trenutno zelo dobro kaže, ;) mrbit boš v kratkem kaj ulovila, seži po tistem kar si želiš, uspelo ti bo...

Lilija, "stari prijatelj", ne pričakovat preveč, kar je bilo je bilo, sedaj vaju čaka bolj prijateljski pogovor, obujanje lepih stvari, morda v prihodnosti kjer lepo toplo kaže... ampak ni nujno, ker mislim da je dokaj konec preteklosit...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, kaj lahk sam še neki...pravš da se je taprvega testa treba pazit...u bistvu mam ta isti test možnost pisat tud naslednji teden...je na meni da se odločim, sam sem se nekak za jutri...

Kaj misliš da bi blo morda bolše, če bi pisala naslednji teden?

Joj, kok sm sitna ne? xrolleyesx xrolleyesx

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

uu mucy :P torej ljubezen dobro kaže, kšn ognjen dečko se bo prec našel zate, če ga pa že imaš ;) pa velik toplote... šola trenutno je cel hudič, ma na koncu bo vse dobro... dobrodošla!

La Mia - predno si vzameš slikico je fer če pogledaš če jo ima že kdo pred teboj, zato jo prosim zamenjaj. Hvala za razumevanje in lep pozdrav, MAP

:sori: ojoj SE OPRAVIČUJEM!!

ČE BOM ZNALA ZAMENAT JO BOM NA HITR!!

ej hvala nino!! a pol to pomen da bom normaln letos končala??

kaj pa z enim "biušim" a z nem ne bo nč a???

upam da nism preveč tečka?! x:)x

....tvoje ime bo v ZVEZDAH :)

;) nisi preveč Tečka LaMia, hm bivši hja trenutno zelo dobro kaže, dalo bi se kaj, kontaktirat pa pogrevat,..

Haj El Nino!Mojo sestrico zelo zanima,pravzaprav,ji že voda v grlo teče,glede službe,ker je ravno ostala brez nje.Ali lahko poveš,če si ji v kratkem kaj obeta,pa še za stanovanje,če bo komisija izbrala njih.Lepo prosim,je zelo nujno. x:(x x:(x Lep pozdrav GAEL

Zdravo Nino! Ali naj še vztrajam pri eni punci, ki mi je všeč, pa se pogovarja z menoj po telefonu, nikakor pa ne uspe, da bi sla na kavico z menoj? Ne vem ali se namenoma izmika! Alije to ta prava za mene!

LP! grega

El Nino,

pa poglej v karte še malo zame: A je še kje v tem vesolju kdo, ki me bo imel rad in ga bom celo srečala? x?x x!x :2src: xsrcx

Sej ponavadi zrem optimistično na svet, ampak bodoči bivši mož mi je kar malo sesul zaupanje v tamočn spol.

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

La Mia :onfire: ni panike, tudi če bi si mucka delili, samo tudi slikica je tvoj razpoznavni znak. Sama sem malo nervozna te dni, pa sem mogoče prehitro reagirala.

El nino, kako mi kaže služba? Pa lep dan želim vsem, za dežjem posije :flowers: sonček... (vsaj upam) MAP

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...