sokrates 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Nino, starijutr mam rojstni dan, kaj lepega mi boš napovdal.... služba??denar? rad bi kupil nov avto, želje velike.... denarja bol tko. v sredo me čaka ena preizkušnja...............izpit, bo šlo?? sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Ojla! Spet jaz.. moram reči, da sem se kar zamislila, ko si mi napovedal tako lepo ljubezen, ampak veš, zanima me, zakaj sem jaz v takšnih dvomih, zakaj imam občutek, da še vedno misli na bivšo? Je kaj na tem? Glede službe, pa imaš prav, v bistvu sem v iskanju nove s pogojem za nedoločen čas. Je mogoče že na vidiku???? hojlaa te lahk prasam, kako dodas tistole prilogico?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 :: free: sem ze ta 2, ki te zdej sprasuje za job ... se kr u vrsto postavm! rabm job!!!, oz. dnar!! , ker za delat si itak najdem, sam se cash rabm! - kaj kaze, kdaj kaze, etc... hvala za tvoj cas in energy!!----------:: elnino:Ne kaže lih najbolj, za job, oziroma dnar, čeprav težav na poti k temu je vedno manj, ideje pa se bodo kmalu porajale, problem bo izbrat tapravo, dobr razmisli, ne se dat, preveč čustvom, ko bo šlo za to zadevo, pa bo kul.. sej sej... hm, hm, hmmmmm...to je pa ..hm, hm, hm,.... custva, custva... pa kaj custva??? me kr mal zjezi.. :xx!: dobr si me!! kwa pa zdej kaze, ko so se zadeve malce zacele prikazovati, odvijati?1 mi je reku, da nkol naum mel veliko dnarja; pa mu ne verjamem povsem.ce pa ze, pa kaj cmo ne.hkrati je rekel, da vseeno kaj pocnem, ker bom vse obvladal.itak pa ugortovil, da so pomembenjse druge zadeve v lifeu, kakor denar.morda res. predvsem pa vidim, da se mi vse skupaj povezuje z partnerskim odnosom.. , nekako.- to se mi zdi, da je kljuc moje odlocitve, kajti, ko bom nekatere zadeve pratnerskega odnosa uredil, se bodo zacele urejevati tudi tiste z denarjem, sluzbo, financami, etc... ?? kaj pravis?? mah, tolk je vsega.. ceprav pa je ze bolje in energije ze prihajajo nazaj! mislim o 2 zadevah: 1. da je cas da nekaj naredim in se usmerim konkretneje2. da ni tako kot 1. in da se itak ze odvija v 'pravi' smeri. (kot vedno). torej govorim o lastnih odlocitvah, ker se vcasih izgubim med uvidom v moznosti, ki se mi ponujajo.verjetno to ni nakljucje. ampak 1 del mene zazna 1. idejo kot karmicno.2. pa kot zeljo in pot do tistega kar bo sledilo.obe sta povezani tudi v zelji; a 2. mi je lazja, 1. pa tezja in me mede. hkrati pa so moje ideje fluidne z okoliscinami, ki se prikazejo kot meni sprejemljive.morda to pomeni, da ne drzim zivljenja v svojih rokah, oz. kontroliram situacijo-e, oz.namesto da sam prevzamem uzde, se prilagajam uzdam drugih. ?? to me bega, ker dejansko je problem v meni, hkrati pa se zavedam, da je to le moja percepcijain prav zato e mi to dogaja. ko pridem ven iz takega razmisljanja pa bom moral sprejeti odgovornost! no ja, nekako sem vedno bolj gotov v to, kam grem.saj pravim, je povezano z partnerskim odnosom, ali pa morda celo ne, pa se bojim sprejeti drugacno moznost.ob tem pa se pocutim nekako tako, da sem sprejemljiv za karkoli.in to me bega, ker imam hkrati obcutek, da bi moral nekaj narediti! ... shvashta pol pa naj se kdo rece, da ribe nismo odbluzene (tudi)mah ja, ne maram o sebi pisat kot da nekaj potrebujem, dejansko pa sem zmeden, neodlocen v egu :xx!: si pa zato oprostim .. itak gre vse 'pravo' pot, 'pravo' smer.... in soocam se s seboj! - to pa je 'pravi' kljuc. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 pozdravljeni prav vsi El nino, še nekaj bi te prosila in sicer, da zeme pogledaš še mal v karte in sicer: a) jaaaaa....na tej firmi, kjer bom imela razgovor, se mi dopade en starejši fant....pa me zanima, ali se bova med to poslovno zadev tudi midva kaj bolj "zbližala" na čustvenem področju....hja..je med nama možna kakšna romance, veza,.....poznava se že dlje, a nisva imela še ničesar... lep pozdravček Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2004 huhja konj pošteno kar povedat če koga pozabim, v tem primeru je blo tkole (da si roke umijem čeprav sem seveda še kako krvav) pač začnem odgovarjat, porabim za to par minut, pol postnem, in naslednjič gledam sam tiste k so naprej od moje slikce zdaj pa če se zgodi da kdo kdaj vpraša kaj medtem ko že odgovarjam se tako zgodi kar se je, tko da kar, prosim če sem koga kdaj pozabil, je blo to nenamerno, in če ga še kdaj bom,... kar pogumno za rokav pocukat,... Torej konj, hm trenutno ni nevem kaj, za pričakovat, v prihodnosti mrbit, bo kaj več, mrbit ma pa preprosto že kako drugo v mislih? kako dobro ga poznaš? Lilija kaj nisem že rekel, da bo razgovor vredu, no seveda, karte so podobne, le da je vprašanje mal drgačne in zato, lahko odgovorim mal drgač ala razgovor bo uspešen... najbrž boš dobila job... Sonček... Hja dobr se boš pripravila na tole, čeprav bo pa huda konkurenca, in rezultat vsega tega mi ni še jasen, si ne upam glede na karte napovedat, al bo to začetek nečesa novega, al pa neuspešno, če dodam še eno karto, kaže na začetek nečesa novega torej alias vredu bo... nisem pa 100% Mihela.... Ja! Mihela vsekakor ja, precej boš migala, velik stvari se bo poklapalo, in bo uspelo... Kristalka... hihi, noway, ej, zunaj še 20cm snega, ti pa že o morju razmišljaš je pa res da kar se ljubljanskih študentk tiče je že pomlad... torej, štajekre so pa še bolj vroče, hm mrbit pa že kar utemeljeno, torej gremo odgovarjat... Hm nevem če bo kaj love z njim, neka ovira bo, kaj pa vem kaj zdej vsaj v končni fazi je to, vmes se pa lahko kaj razvije, in to,... precej je odvisno od tebe v tej situaciji maš vodilno besedo pr tem. Sokrates nič ne kaj lepega naj povem Vse najboljše... glede na to da je že skoraj jutri, hja kul je blo preteklo leto ful spremembic, letos pa boš marsikaj še izboljšal, in začel na novo, s polno energije, in zelo prijetno bo tole leto kar se tiče ljubezni pa tega, harmonično in to... velik lahko začneš letos (v tvojem osebnem letu seveda, ne letos kot 2004)... drži se goodluck, služba ej ja sokrates, sam ena karta je z vozom, recimo temu kolesi, in ta je padla naj rečem, da je dokaj očitno da se boš mrbit v prihodnosti znašel v avtu... Znova.. Se utegne to kar kmalu zgoditi, brez panike, ponavljanje je mati modrosti, mrbit bo to plod intelektualnega razmisleka, al kaj, hja, al pa bo sa msreča, no vsekakor, se bo kaj zgodilo v tej smeri... Fantova služba pa tkole, bi moralo bit čist vredu, plus stvari se bodo začele še dodatno premikati, ponavadi v dobro smer... ker so tu vzroki dobri... Free hm ja no najprej debata pol karte hm govorim da so čustva zraven ti se pa pol jeziš.. in pogruntaš da je povezano z partnerskim odnosom (a to pa ni čustvena zadeva) hm ja, saj mrbit sem jaz ta čustva kako narobe intepretiral, in je to bolj partnerski odnos, no mislim da me zastopiš... in najbrž maš prav... hehe dobr si tole napisal hm no bom pogledal edin kako se bo stvar odvijala, čeprav na prvi drugi in tretji pogled zgleda tole dobro .... ajd karte... hm spet so tale čustva vmes, sam zdej niso več v končni fazi, so zdej vmes, ja sicer pa zdaj na koncu zelo pozitivna kartica, tko da saj, kot praviš pot je prava, in druge, kot da se konča vredu.... Lilija a v tem grmu tiči zajec, ja najbrž se bosta zbližala, sicer zelo poslovno, od začetka in naprej, proti koncu pa mrbit, mrbit, bi lahko namignili na kaj velikega, ampak nočem nič obljubljat tu,.. Zdej pa še refresh butnem da vidim če sem spet koga pozabu... huhja tole je bil pa maraton lahkonoč vsi, pismu ej ti pondelki, vsi mi navalijo, luna če z jupiter al kaj je to? hm no ja, mene zanima moja zdejšna ljubezen, oziroma bom specifičen Vodnarka, mi je spet nekaj pisala o prijateljstvu in to, saj to bi tud jaz rad, k je fajn punca, zanima me pa (če bo kdo šloganja vešč, to sploh vidu) kako bo kaj tekla komunikacija, k ful mi je bad da si nič ne piševa in to, ajd, da ne laufa ljubezen, to je eno, pač jebat ga, da ne laufa, prijateljstvo (je to vzrok temu da ne laufa ljubezen) je to že hudimano hud alarm, no ajd, Lahkonoč, tud Jure more počivat, Kartam pa sem uredil nov ovitek (prejšni čist rastrgan bil pa sem fajn polimal pa to, hehe kt nove, le da majo vse izkušnje starih...) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Hvala El Nino. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 hvala El nino, sporočim kako bo šlo LP, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 EL Nino:Torej konj, hm trenutno ni nevem kaj, za pričakovat, v prihodnosti mrbit, bo kaj več, mrbit ma pa preprosto že kako drugo v mislih? kako dobro ga poznaš? Ojla,No, kake pol leta nazaj sva si bila malce bližje in takrat mi je, v moje presenečenje, "zlezel pod kožo". Pa je to postal očitno in se je umaknil. No, občasno sva vmes še malo komunicirala, pa nič tko posebnega... Čist možno, da ima že kako drugo v mislih. Meni tega ne bo priznal vse dokler res ne bo že v razmerju. Jaz bi rada zato "move on" in ga pozabila.... Mi lahko prosim pogledaš še, če mi bo pomlad prinesla kaj novega na področju ljubezni?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Hvala EL NINO.. Javim, ko bomo zibali.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2004 Hvala EL NINO.. Javim, ko bomo zibali.. naj ji bo ime Nina hehe, Konj, kar se tiče pomladi, ne bo nevem kaj, zdaj je še najboljš, možnost za kaj, pol kasnej, pa mrbit kaj, ampak no uradno se pomlad še niti začela ni tko da mrbit kaj sredi pomladi.. hehe vso sreco v Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Kako pa ves, da bo puncka? A lahko tudi to pogledas?Pa se nekaj, ce ti ni odvec.. A se bo to zgodilo to leto ali naslenje?Hvala pa LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Hvala EL NINO.. Javim, ko bomo zibali.. naj ji bo ime Nina hehe, Konj, kar se tiče pomladi, ne bo nevem kaj, zdaj je še najboljš, možnost za kaj, pol kasnej, pa mrbit kaj, ampak no uradno se pomlad še niti začela ni tko da mrbit kaj sredi pomladi.. hehe vso sreco v Ja,ja.. Nina naj bo ...tko kot jaz je Nino kr dobr v karte pogledal Samo za mojo niso ble prave karte ... eh, bomo videli in preživel tnx Nino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2004 Hm mislim da bo puncka, al pa zemeljsko znamenje, pa kero koli, ker so mi vse tri zemljske karte prsle, hm benti ja, ohjej, nimam pojma el letos al drugo leto, mrbit bo januarska kozoroginja ? pa bo glih vmes... hm ehja, recimo enkrat bo že, letos al pa drugo leto, pa ne vem.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Nino, kratko in jedrnato: kaj si pa sedaj misli tisti moj strelec? Kaj drugače? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 hm hm kje so moje karte aha tamle v torbi... just a minute Tina1 hm ehja če bi jaz kaj bolje vedel, zdaj si premišljuje, mrbit je mal razočaran, oziroma, je v fazi spreminjanja je pokapiral, zdaj bo pa spremenil,... samo vprašanje časa.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 El Nino, tudi jaz sem firbčna. Bi še malo pomešal karte pa malo pogledal:1. bo zdravje letos ok?2. bomo šli letos na kakšno dolgo potovanje?3. bomo letos kaj zaljubljeni? Hvala !!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Free hm ja no najprej debata pol karte hm govorim da so čustva zraven ti se pa pol jeziš.. in pogruntaš da je povezano z partnerskim odnosom (a to pa ni čustvena zadeva) hm ja, saj mrbit sem jaz ta čustva kako narobe intepretiral, in je to bolj partnerski odnos, no mislim da me zastopiš... in najbrž maš prav... hehe dobr si tole napisal hm no bom pogledal edin kako se bo stvar odvijala, čeprav na prvi drugi in tretji pogled zgleda tole dobro .... ajd karte... hm spet so tale čustva vmes, sam zdej niso več v končni fazi, so zdej vmes, ja sicer pa zdaj na koncu zelo pozitivna kartica, tko da saj, kot praviš pot je prava, in druge, kot da se konča vredu....yo! hvala!ma, nisem se jaz nate jezil, temvec nase!! ti napisi kar ces, kar mislis, cutis, vidis, beres, razumes, dojemas, ... , itak!! kot da se konca vredu... - , upam, da to pomeni bolj da se kot obratno Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Neli, zanimivo, hm pišeš tako "bomo" in to hja bom pa še tko odgovarjal ala čudno vprašanje čuden odgovor hehe, 1.Zdravje bo zelo kul, in vredu, letos,2.hm hm hm, ti ej, dobr je kazala prva kartica za tvoje potovanje, pol pa tko nekako čudno se prikradeta še dve.. bom reku tko, jaz najbr ne bom šel na kako dolgo potovanje, ti pa boš imela, situacijo, tko lepo zmedeno, no bistvo je v tem lahko boš šla, stanje bo primerno, vprašanje pa bo če boš šla...3. hehe a da bomo? ja nevem jaz sem že, pa še bom hehe, pa spet in spet.... hm nekatere stvari zagotovo pridejo, letos pa bo dokaj umirjena ljubezen.... ja pa sori ker sem mal čudno odgovoril na vprašanja hehe, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 El Nino, Bohlonej !!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 ma, nisem se jaz nate jezil, temvec nase!! ja ja seveda, to sem prec razumel, zakaj bi se kdo name jezil, folk se itak zmeri jezi nase... no sam glede tistega da se bo kulsko končalo, pač jaz vem komu naj napišem vse in komu naj ne to mi že drugi danes, sitnari s tem, so ljudje ki jim lahko ala ti, pa tisto moj frend danes, so pač ljudje ki jim ne... odvisno od občutka... kolk je človek zrel, prenesti, in videt v tem priložnost.... pa tko naprej, vglavnem vse bo vredu, s časom... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Najbrž ne, hm sam zdaj pa še en zelo resna pripomba čist tiho o tem tvojmu fantu, da ne bom komu zbijal morale, da bom pol kriv za kak nacionalen polom... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 El Nino, thanx, pa lep dan ti želim še naprej! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 upam da nisem imel prav:) hm tko no nevem, mrbit bodo celo kam pršli sam finale je dokaj daleč, se mi zdi, ka za en šport pa je to? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 El Nino, hvala! Vse ni bilo ravno ok za slišat, pa videt, da je res tak.Bom te kdaj še vprašala...za enkrat pohvalno, veliko uspeha še naprej! Nicky Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Kristalka... hihi, noway, ej, zunaj še 20cm snega, ti pa že o morju razmišljaš je pa res da kar se ljubljanskih študentk tiče je že pomlad... torej, štajekre so pa še bolj vroče, hm mrbit pa že kar utemeljeno, torej gremo odgovarjat... Hm nevem če bo kaj love z njim, neka ovira bo, kaj pa vem kaj zdej vsaj v končni fazi je to, vmes se pa lahko kaj razvije, in to,... precej je odvisno od tebe v tej situaciji maš vodilno besedo pr tem.hm, ja kul. mogoče pa kaj....bomo vidli Še nekaj................NUJNO: V sobot mam cankarjevo..... je možnost za zlato ...nujno jo rabim, ker se jim je preveč vpisalo na drugo gim in me malo skrbi in če dobim zlato...pol sem gor.učim se že.....uf dosti... :o|o: uživaj, pa tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.