Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Živjo!

Mene pa zanima kako bo s šolo... če jo bom uspešno končala ali bodo kakšni zapleti? x:)x

pa še ljubezen. všeč mi je en fant(znanec) in me zanima če imam kaj možnosti pri njem oz. če je kakšna možnost, da bi se razvilo kaj več?

hvala in lp!

Deli na socialnih omrežjih

Helow Nino,

dej vrži mal karte pa mi povej, kako bo končal moj fight v Trstu, ki ga bom imel 30. aprila ??? x:Dx :palec:

p.s.pa lepo praznuj...! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

HjaMon-Soon, čimprej poskrbi da bo lepo varno dlje kot boš odlašala več bo zapletov... seveda čas je že bil mimo tisti ko bi šlo brez

Melissa, ljubav ti kaže zelo dobro trdno in tko, v sedanjosti se lahko kaj premakne sicer ampak večinoma je dokaj trdno začrtano in varno ;) taka fajn veza če že imaš kaj...

Figther, Dobro boš pripravljen, imel boš odličen filing, 6 čut al karkoli želiš imenovati to, mislim da boš zmagal...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

zivio,

jest sem pa prsla v kontakt z moskim, ki mi je bil pred leti zelo vsec, zelo verjetno bova sla nasednji teden na vecerjo in me zanima, kaj se bo iz tega razpletlo?

drugo vprasanje se pa nanasa na mojo velikooo ljubezen, nekdo mi je napovedal srecno zvezo v letu 2006, pa me zanima, ce bo to z mojo zivljensdko ljubeznijo

hvala in lep pozdrav

p.s. nino :: VSE NAJBOLJSE :palec:

Hvala lepa! x:)x

kolikor sm pa uspela razbrati si mi to odgovoril le za šolo (ali pa sem jaz butasta x:Dx x:Ix )

še enkrat: všeč mi je en fant(znanec) in me zanima če imam kaj možnosti pri njem oz. če je kakšna možnost, da bi se razvilo kaj več? Ali on kaj čuti?

pozdravček! in pa vse najboljše še za nazaj! x:Ix

Huala Fridica ;) Večerja bo zelo luštna, in tko, ampak ni nujno da bo kaj resnega iz tega... hm tvoja življenska ljubezen pa :palec: kaže zelo dobro, že sedaj in samo nadaljevalo se bo v tem lepem stilu ;) tko da 2006, hja ni problema kar povleči to do tja... in naprej ;)

Mon-Soon ja ja res je ;) pozabil sem, hm no fant ne čuti ravno kaj "takega" so pa možnosti zelo lepe in se da vse to spremenit ;) (go for it).. tnx za vsenajboljše...

Ajet.. hja mrbit kakšna avantura, ampak zgolj avantura, pa zelo bežne narave.... hjaja ampak mislim da si ne boš vzela časa za to....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zdravo El Nino!Ker si mi že nekajkrat odgovoril, in to prav prijetno,imam danes še eno vprašanje zate,vendar me zanima za mojo toplo,prijetno prijateljico.Je mamica samohranilka in jo zanima,kako bo z njeno vezo,ki traja že malo več kot eno leto.Kaj lahko pričakuje v prihodnosti?Ali si lahko tega človeka izbere za življenjskega partnerja.Ker je že doživela ločitev,je zaradi tega zelo previdna.Hvala že vnaprej za odgovor.Želim ti lepo nedeljo...ČAVČI... x:Ix

Gael, kako lepo si napisal... hja, za življenskega partnerja, lahko, ampak previdnost še vedno ni povsem odveč... bo čas povedal svoje...

Hvala EL NINO! x:Ix

Verjetno res ne bo avanture...... zakaj si bom vezela čas. x?x .....a je to povezano z dodatnim delom ,ki se mi obeta....in ***NEGDO***mi že nekaj časa ne da spati..... :2src:

Kaj je namen tega' xsrcx x;)x :2src: :8): sem mrbit zaljubljena..... :eek: pa si nočem priznati.... :8): :2src: ali samo bluzim :vio:

x:Xx

PUSIKA ZA LEP DAN x:Xx

FIRBČNA

El Nino,

hvala za spodbudne besede x:Dx :vio: x:px . Lahko še malo pokukaš v karte, če se mogoče vidi, kje neki ga bom srečala x?x x!x x?x :palec:

Se mi zdi, da ga še ne poznam, ali pač???? :inlove: xsrcbumx xrosex xloveyx

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

EL NINO IN KATJA - VIDVA STA GENIJA!!!!

NOSECA SEM, kot sta napovedala. ZMESALO SE MI BO OD SRECE!!!!

HAHA, RES SEM SRECNA, hvala vama...

Zdaj pa se nekaj, da vaju prizkusim x;)x x:Dx ... Bo fantek ali puncka?

Lep dan vsem!!!!! :vio:

[url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url]

A lahko se zame, zanima me ce bom v naslednjem mesecu zanosil??? x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

A da ne???

Genija sta, genijaaaaaaaaaaaaaa!!!! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Samson :palec: x:Dx x:Dx x:Dx

Pijakoma, zna bit punčka.... x:)x

Sneguljčica, zagovor boš naredila, mogoče se ti bo kaj zataknilo, ampak ne bo hudega. :palec: x8Dx Tudi glede ljubezni se kaže zelo lepo, zna res priti do poroke. x;)x xsrcx

LaMia, doživela boš izpolnitev želje, mogoče sicer ne še takoj in ne povsem gladko, ampak sicer lepo kaže za tegale.... x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...