MAP 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 PROSIM za komentar ribica Katja ali El Nino - kaj pomenijo cigančice:1. tat ljubezen veselje2. Sonce ljubezen tat V takšnem vrstnem redu, kot sem napisala. Hvala in LP, MAP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Sončica, vztrajnost, potrpežljivost in trdo delo kot dokaz, da si zaslužiš zaposlitev, ti lahko prinesejo spremembe v službi. V ljubezni pa se ne prenagli, pazljivo in premišljeno sprejemaj odločitve, sicer ti lahko vzame preveč energije. Lahko pa rečem, da se ti bo končno kaj več dogajalo. MAP, ne morem ti tako govorit pomena, pomembno je, kakšno je vprašanje, oz. bolj pomembno je celo to, kaj tebi te karte povejo. Lahko ti povejo nekaj popolnoma drugega kot meni, pa bi zato jaz za isto vprašanje dobila druge karte. Rika, to prijateljstvo je lepo ali pa bo postalo lepo, če zdaj ni. Se kažejo spremembe naprej, v zelo pozitivnem smislu. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Mene pa sam zanima kdaj bom prisel z zdravjem na ti? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Še nekaj časa bo moglo minit.... pa bo izboljšanje, ne vem pa, če bo kdaj res popolnoma brez problemov... Bo pa potrebno nekaj odrekanja za izboljšanje zdravja, mogoče bi ti pomagalo tudi kako zdravljenje v tujini.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LaMia 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 (popravljeno) čestitam pijakoma Popravljeno 19. april 2005 -> LaMia Citiraj ....tvoje ime bo v ZVEZDAH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Jah kaj ces vsak svoj kriz nosi. kaksno odrekanje pa?A se vidi kaj?Jest sem ze vse...Pa ta kronicna utrujenost a lahko vidis vsaj kje je vzrok temu. Ker se je pojavila kar out of nowhere? Sleep apnea?Roaccutane?Prevec stresa? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Aja pa dej poglej mi se ce bi meni sstanetova sol kaj pomagala?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Samson, pa ne mi rečt da dvomiš v Sstanetovo ssol?! Ma kaj pa vem, kakšno odrekanje.... ne vem kake težave maš, ampak očitno še ni čist konec... mogoče pa niti ne odrekanje, mogoče samo da spremeniš pogled na svet..... kaj pa vem, k te ne poznam.... Pa tudi nisem tak ekspert, da bi ti znala res prav svetovat.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samson, pa ne mi rečt da dvomiš v Sstanetovo ssol?! Ma kaj pa vem, kakšno odrekanje.... ne vem kake težave maš, ampak očitno še ni čist konec... mogoče pa niti ne odrekanje, mogoče samo da spremeniš pogled na svet..... kaj pa vem, k te ne poznam.... Pa tudi nisem tak ekspert, da bi ti znala res prav svetovat.... Tezave so take da imam ekstremna nihanja v nivoju energije. Od tega da me bo razgnal, da ne moram spat od energije pa do tega da se mi se govorit ne da.No najlepša hvala za trud.Pridna! Dvomim v Sstanetovo sol??...metaforicno in metafizicno! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Ojla*NINO ŠE NEKAJ BI VPRAŠALA ....PONUDBA ZA ODPRTJE MASAŽNEGA SALONA...KAKO KAJ KAŽE.......IN ČE ....KDAJ ALI JE SPLOH SMISELNO......ITI V TA POSEL....kot dodatno delo.... PUSIKA ZA LEP DAN Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 EL Nino...eno vprašanje...bo nama s partnerjem uspelo do konca tega leta KUPIT stanovanje....in se vseliti v tega novega Hvala in lep dan, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Question...po dolgem času..El Nino....tole zdele - tale ljubav - začela se je z veliko negativnega, zdej je bolje ...ampak, a bova lahko zmagala, ker do tegale...mi je pa full, mislim FULL??!!!Let me know...pliiiz.... tenx A. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Živjo Katja Ribica! Kako si kaj? Jaz bi pa rada da mi poveš kaj me čaka na ljubezenskem področju z mojim bivšim! Hvala za odgovor in lepo se imej! Mia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Mia2000, kej konkretnega ne vem če bo, si (ali pa boš) izjemno občudovana, ti bo godila pozornost več moških.... zato tudi mislim, da bo bivši samo eden izmed teh.... tebi bo pa ful fajn. Ker pač ne poznam vajine zgodbe in ne vem kaj je bilo, lahko pač samo to rečem, da mu je pač žal oz. mu bo še žal.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Ribica Katja prosim poglej za mojo mami - kako bo z zdravjem?Prosim. poglej še zame, če se bom kmalu dogovorila za prodajo stanovanja in kako bo? Hvala in lep dan ti želim, MAP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 pozdravcek vsem skupaj, najprej cestitke tebi Pijakoma zdej pa k vprasanju, bliza se mesec ljubezni in me zanima, kaj si lahko na podrocju ljubezni obetam v mesecu maju (v mislih imam predvsem 2 osebi) lep dan, kljub vremenu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Map, pošiljajte ji veliko pozitivne energije, jo bo rabila, zna biti še zelo težko.... Z vašo podporo ji bo lažje, držim zanjo... Glede stanovanja se boš dokaj kmalu dogovorila, pazi na pravne zanke, sicer pa kaže, da bo vse v redu. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Bera, nekdo misli nate in bosta prišla v kontakt.... Bo lepo nekaj časa, potem pa se kažejo zapleti.... Ne vem, kaj iščeš v ljubezni, prepričaj se, da so njegovi nameni pošteni oz. ali iščeta isto ali ne.... Ena od tistih dveh oseb deluje zelo posesivna in ljubosumna, se mi zdi da ravno tista, ki bi jo ti izbrala in s tem bi ta druga izgubila..... ta druga oseba je veliko bolj kompatibilna s tabo, zdej ne vem katera je katera.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Ribica Katja - hvala za odgovor, jaz sem zelo pozitiven človek, samo moja mami vidi v vsem črno... ravno to me skrbi, ker prehitro obupa...Gre pa lahko dobesedno za njeno življenje, če se ne bo borila....Skušam ji dopovedati, da so zdravniki zato, da ti pomagajo in ne da takoj, ko izveš slabo novico poklekneš. Verjemi, tudi sama sem se borila - skoraj dobesedno - za življenji in obstoj obeh hčera (pri eni trajna bolezen, pri drugi borba za obstoj že v kali) pa vem, da te misel lahko pogubi.... a ne smeš odnehati. Pošiljam ji ogromno energije, vprašanje je, če jo bo želela sprejeti.... Hvala in LP, MAP xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 ribica Katja kaj lahko še meni odgovoriš...me ni bilo nekja časa v tej temi..pa nisem vedela da tudi ti odgovarjaš .Zgoraj sem postavila vprašanje...Imam pa še eno dodatno vprašanje...glede partnerja in zapuščinske razprave ki jo bodo imeli sedaj...(oče mu je umrl pred letom dni) Zanima me če se bo vse lepo rešilo na zapuščinski razpravi... Hvala in lep dan, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Map, upam, da se bo vse najboljše izteklo! Sončk, ni panike, sam pač če kdo hoče praw Nina, pol jaz ne bom gledala ne... Bolj slabo kaže s stanovanjem, na koncu se sicer lepo izteče, samo ne vem ravno, a bosta res kupila, al se bosta drugače znašla. Zapuščinska... neki zapleti, kregarija ali nevoščljivost..... V bistvu se bo kar ok izteklo kar se tiče financ in tega, odnosi pa bodo :xx!: ...... in tvojemu bo hudo..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Hvala ti ribica Katja... ja glede zapušinske...sem imela na sumu kaj takega...Ker so že sedaj vsi poprek skregani :xx!: . Samo tole me glede stanovanja zanima...se bo ta zadeva glede stanovanja rešila do konca leta...kakorkoli že...kupiti...ali drugače Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Hm, ne vem točno kaj me sprašuješ, ne razumem točno, ampak do konca leta bosta nekaj pogruntala, bosta našla rešitev. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 si me prav razumela. Hvala ti si en velik , pa enga za lepši dan . Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Thanks.... ....anytime (....če mi net dela ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.