češpljica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 a me bi ker šlognu al kwa...da vidm če se splača uletet:)))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Če ne boš probala ne boš vedela..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 hmmmmm a naj med vrsticami berem??? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
denis 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Živjo klapa! Verjetno se že na daleč vidi da sem popolnoma nov... ! Kot sem opazil pri prebiranju vaših komentarjev, sem opazil da se vsi na el nino-ta pa na ribico obračate, tako da najbolje da se še sam!Mučijo me namreč ljubezenske težave, mi je pa že veliko bolje po prebiranju vaših sporočil, tako vsaj vem da nisem edini... ! ja, !Do par mesecev nazaj sem bil z dekletom v vezi kar 3 leta in naj povem da še nikoli v življenju do nikogar nisem čutil kaj takega in sedaj mi je pač zlo hudo Zanima me če je kaka možnost da bova ponovno skupaj, če si ona to želi, če kaj misli name...skratka vse kar se nanaša nanjo! Zanima pa me tudi če ima mogoče drugega! Res vam bom hvaležen za odgovor če mi ga boste napisali - kdorkoli že!lepo se imejteDENIS PS ( držim ) upam da bo kaj pomagalo! prosim pa da mi napišete vse, čeprav slabo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Hej Ribica!No potem pa se meni malo poglej za ljubezen prosim kako bo z eno osebo na I, če sploh bo ali s katero drugo itd.?Lepo te pozdravljam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Gregor, včeraj sem ti poslala OS...kaj ga nisi dobil? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 na LNF sm že nekj mescov, pa sm tole vedeževalnico čist spregledou Torej El Nino ali Katja, sem slišal, da sta mojstra napovedovanja prihodnosti...če imata kaj časa, bi še zase rad kakšno napoved ljubezenskih dogodkov...in še, kako dobro mi bo šlo v mojem dragem hobiju-glasbi?če rabiš kaj podatkov, mi kar sporoči na osebno stran... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Gregor, včeraj sem ti poslala OS...kaj ga nisi dobil? Zdravo Ribica Katja!Ne nic nisem dobil!Mi lahko se enkrat posljes...Hvala in lep pozdrav!gregor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 Češplca na pomlad ne padajo češple... ma ti boš še dost jagana hehe dobr ti kaže pa velik akcije... se boš mogla še otepat "snubcev" Denis, Hja, Bivša, bo najbrž kar ostala bivša, hm najbrž bosta čez čas dobra prijatelja, kaj več pa ne bo... nič skrbet, zmeraj se najde kšna nova... in čez čas, te bodo greli lepi spomini tudi na to, hja sicer pa zdaj se da še kaj ukrepat če želiš in v prihodnosti se lahk kaj naplete... Cashy, velik boš delal na tej ljubezni, razmišljal boš o tem, zamenjal boš svoj stil, odvrgu spone ki te teže, in zasijal v svoji pravi luči... glasba bo dobr kt zmeri čaka te eno produktivno obdobje, mal boš mrbit zamenjal stil... sej nevem če kaj igraš kitaro al to? uglasi si jo mal drgač hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 hehehehe el nino si me nasmejal...ma ja...a veš tist k ima na jeziku,he he naprej ne bom razlagala sej veš ne........ ma jest" pihanjedušcev" ne rabim,nit jih ne iščem,sem koma zadihala s polnimi pljuči...naj tako ostane....rada pa en mal mežiknem,taka sem....pa še nč ne boli...mežikanje mislim.... sezona jaganja na češlje je zaprta do nadaljnega....)) heehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 sicer pa zdaj zorijo češnje Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 A lahko LNF vedeževalnica postane LNF posredovalnica Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Kaj, a ponujata se pa El Nino pa Wibica?! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 Hehe mah ne ne ... tle je tolk bejbik ki iščejo ljubezen pa tolk tipčkov k iščejo ljubezen lahk bi res ja vse po astrološko tarotnih načelih Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Hahahaha... sicer pa to sploh ne bi blo švoh... tko koga zacumprat... joke Ajde, dost nabijanja ( ) tle... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 huh, ti pa si optimist, El Nino...iz tvojih ust v božja ušesa al sploh kdaj napoveš kej črnega...po mojem ste "preroki" preveč etični, da bi pesimizem napovedoval... drugač pa igram harmonko, sintič, pa pojem (se še učim) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 hehehehe :xx!: no pa jaz prva prašam,kater po asroloških kartah men paše.mislim mojemu značaju,moji "pokvarjenosti" ?? NOOOO? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 Cashy... cel hudič je s tem.... hja etičnost... mah največ katastrofa je da nekomu napoveš kaj slabga pa pol ravna slabš kt je... hja Češpljica.. tvoja pokvarjenost ... kšn strelec, pa en mal vodnar bi blo zate... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Katja kot je rekel Nino - tolk jih išče da bi lahko matchmakerji postal! Vidva pa svoje astrološko in vedeževalsko znanje zraven vržeta pa bo velik srečnih parov v prihodnosti iz LNF-ja odšlo ***Aja pa Katja, ne da te dražim, sej bi ti rekla da bi teb tut kakega fajnega pa luštnega lahko zrihtal sam veš, ko si pa že oddana Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 ...če bi pa hotla, bi si pa znala sama zrihtat... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Sem prepričana da drži samo kako zavrnit ponudbo takega strokovnjaka like myself Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cashy... cel hudič je s tem.... hja etičnost... mah največ katastrofa je da nekomu napoveš kaj slabga pa pol ravna slabš kt je... hja Češpljica.. tvoja pokvarjenost ... kšn strelec, pa en mal vodnar bi blo zate... ufaaa a strelec prauš..hmm kaj vem e poznam dober ta moška znamenja sam ženske... sm mislila da so dvojčki taki nažauan kot sm sama.....in vodnarji prauš..ohhje a misliš da gre + in + skupi?? pomoje bi se prasala ku sto vragov..hahahahaha Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Ojla El Nino Imam vprašanja glede prijatelja. Znašel se je v nekakšnih težavah. Kako se bo izšlo? Bodo kakšne posledice zanj? Kaj pa najino prijateljstvo? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 Melodie Hja, so res težave ma ravnal bo modro in izšlo se bo najbolje možno znotraj okoliščin... hja nekaj bo izgubil, ampak ni panike... bo prišlo novo, prijateljstvo bo pa še naprej trdno in polno drobnih užitkov.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 O hvala El Nino, faca si Potem bo vse dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.