Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Živjo klapa!

Verjetno se že na daleč vidi da sem popolnoma nov... x:px x:px x:px ! Kot sem opazil pri prebiranju vaših komentarjev, sem opazil da se vsi na el nino-ta pa na ribico obračate, tako da najbolje da se še sam!

Mučijo me namreč ljubezenske težave, mi je pa že veliko bolje po prebiranju vaših sporočil, tako vsaj vem da nisem edini... xDDx ! ja, xnckrivx !

Do par mesecev nazaj sem bil z dekletom v vezi kar 3 leta in naj povem da še nikoli v življenju do nikogar nisem čutil kaj takega in sedaj mi je pač zlo hudo :V: Zanima me če je kaka možnost da bova ponovno skupaj, če si ona to želi, če kaj misli name...skratka vse kar se nanaša nanjo! Zanima pa me tudi če ima mogoče drugega! Res vam bom hvaležen za odgovor če mi ga boste napisali - kdorkoli že!

lepo se imejte

DENIS

PS ( držim xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx ) upam da bo kaj pomagalo!

prosim pa da mi napišete vse, čeprav slabo!

Deli na socialnih omrežjih

na LNF sm že nekj mescov, pa sm tole vedeževalnico čist spregledou :)

Torej El Nino ali Katja, sem slišal, da sta mojstra napovedovanja prihodnosti...

če imata kaj časa, bi še zase rad kakšno napoved ljubezenskih dogodkov...

in še, kako dobro mi bo šlo v mojem dragem hobiju-glasbi?

če rabiš kaj podatkov, mi kar sporoči na osebno stran...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Češplca na pomlad ne padajo češple... ma ti boš še dost jagana ;) hehe :P dobr ti kaže pa velik akcije... se boš mogla še otepat "snubcev"

Denis, Hja, Bivša, bo najbrž kar ostala bivša, hm najbrž bosta čez čas dobra prijatelja, kaj več pa ne bo... nič skrbet, zmeraj se najde kšna nova... in čez čas, te bodo greli lepi spomini tudi na to, hja sicer pa zdaj se da še kaj ukrepat če želiš in v prihodnosti se lahk kaj naplete...

Cashy, velik boš delal na tej ljubezni, razmišljal boš o tem, zamenjal boš svoj stil, odvrgu spone ki te teže, in zasijal v svoji pravi luči... glasba bo dobr kt zmeri ;)čaka te eno produktivno obdobje, mal boš mrbit zamenjal stil... sej nevem če kaj igraš kitaro al to? :P uglasi si jo mal drgač :D hehe

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hehehehe :2src: el nino si me nasmejal...ma ja...a veš tist k ima na jeziku,he he naprej ne bom razlagala sej veš ne........ :O:

ma jest" pihanjedušcev" ne rabim,nit jih ne iščem,sem koma zadihala s polnimi pljuči...naj tako ostane....rada pa en mal mežiknem,taka sem....pa še nč ne boli...mežikanje mislim.... :8):

sezona jaganja na češlje je zaprta do nadaljnega....)) heehehehe x;)x x;)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

A lahko LNF vedeževalnica postane LNF posredovalnica x:Dx x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Hehe :P mah ne ne ... tle je tolk bejbik ki iščejo ljubezen pa tolk tipčkov k iščejo ljubezen lahk bi res ja :P ;) vse po astrološko tarotnih načelih :P ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

huh, ti pa si optimist, El Nino...iz tvojih ust v božja ušesa :att: :irs: x:)x

al sploh kdaj napoveš kej črnega...po mojem ste "preroki" preveč etični, da bi pesimizem napovedoval... :vtz:

drugač pa igram harmonko, sintič, pa pojem (se še učim) xvokx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hehehehe :xx!:

no pa jaz prva prašam,kater po asroloških kartah men paše.mislim mojemu značaju,moji "pokvarjenosti" x;)x ??

NOOOO?

Cashy... cel hudič je s tem.... hja etičnost... mah največ katastrofa je da nekomu napoveš kaj slabga pa pol ravna slabš kt je... hja ;)

Češpljica.. tvoja pokvarjenost ... kšn strelec, pa en mal vodnar bi blo zate...

Katja kot je rekel Nino - tolk jih išče da bi lahko matchmakerji postal! Vidva pa svoje astrološko in vedeževalsko znanje zraven vržeta pa bo velik srečnih parov v prihodnosti iz LNF-ja odšlo x:Dx x;)x

Aja pa Katja, ne da te dražim, sej bi ti rekla da bi teb tut kakega fajnega pa luštnega lahko zrihtal sam veš, ko si pa že oddana x:px x:Dx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Sem prepričana da drži x;)x samo kako zavrnit ponudbo takega strokovnjaka like myself x:Dx x:px :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Cashy... cel hudič je s tem.... hja etičnost... mah največ katastrofa je da nekomu napoveš kaj slabga pa pol ravna slabš kt je... hja ;)

Češpljica.. tvoja pokvarjenost ... kšn strelec, pa en mal vodnar bi blo zate...

ufaaa a strelec prauš..hmm kaj vem e poznam dober ta moška znamenja sam ženske...

sm mislila da so dvojčki taki nažauan kot sm sama.....in vodnarji prauš..ohhje a misliš da gre + in + skupi?? pomoje bi se prasala ku sto vragov..hahahahaha :inocent:

Melodie Hja, so res težave ma ravnal bo modro in izšlo se bo najbolje možno znotraj okoliščin... hja nekaj bo izgubil, ampak ni panike... bo prišlo novo, prijateljstvo bo pa še naprej trdno in polno drobnih užitkov....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...