Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

El Nino.... Primorec? x?x

... mal spremljam forum, pa sem naletela še na to varianto... pravijo, da je fajn, če ti nekdo pogleda v karte, ki te ne pozna... :ermm: Mene itaq vedno nekaj zanima, a trenutno me najbolj eksistenca (finance, služba - pogodba do konc junija) & morebitna menjava okolice bivanja (preselitev)...

Če boš imel čas in mi mal pogledal zadeve, se ti že vnaprej zahvaljujem :kiss:

Mej se :detelca:

Deli na socialnih omrežjih

Maya, El Nino.... Primorec., hja finance bodo vredu, zelo zadovoljive, razen mal okrog, junija, ko bo pogodba najbrž potekla, in ne kaže lih najbolj zihr da bodo podaljšali, morebitna preselitev, se da zgodit ja, kakšno novo okolje... zelo naklonjeno ti bo za selitev če že... xcrossfingx srečno!
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

El Nino :palec: Primorec :palec: x8Dx xDDx x:Dx ... ej, ljudje (posebno fantje) s Primorske pa oddajate prav posebne vibracije :palec: - na mene izredno pozitivno vplivajoče x:)x ... pojma nimam, zakaj, a tako je... kar raven razpoloženja se dvigne & učitno imam to "zapisano" nekje v mojih vzorcih... 1x bom morala "raziskat" zkaj taka "norost" na morje, morsko klimo, in vse, povezano s tem.... x?x

No, hvala za odgovor.... sicer sem dobila občutek, da si mi to vse bolj v celafan zavil, a vseeno... ampak mislim, da je to itaq "etika" pravih šlogarjev x:Dx

... a to pomeni, da če bodo finace zadovoljive in se tle ne bo pogodba podaljšala, da bo kje nova pogodba ? A se ti da še to pogledat x?x Proooooosim ;)

Pa hvala za xcrossfingx

... in veliko prijetnih trenutkov Ti še želim :detelca: xsrcbumx xokkx ... do naslednjega branja !

El NIno,dej ti prosi men mal v karte poglej,kaj mi kaže v službi,sploh na jesenski čas dej poudarek.please... x;)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Muppetka, bi znalo bit še kaj kdaj ja... ne še ta trenutek, ampak če malo počakaš.... čeprav pa so bivši ponavadi z nekim razlogom bivši ne... in če boš šla v to, pazi na svojega srčka... xsrcbumx ;)

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Hja maya pomoje boš našla kaj drugega, ;) hihi zlo dobr kaže za to, sveda tista prejšna pogodba bo pa najbrž šla ane, brez podaljšanja... hja finance pa začuda ful dobr so kazale tko da ... mrbit bo mal slabš za trenutek, ma... nič hudga...

Češpljica, nevem zakaj te sploh kaj dost skrbi, ma glih ta jesenski čas bo extra čudovit, še malo bolj kot bo cel let... ful dobr kaže :palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Cvet, ognjeni=oven, lev, strelec.... x;)x ali pa kdo, ki ima luno ali ascendent v teh znamenjih... x;)x Lepo, da si zadovoljna s službo, sej to je najbolj pomembno! x:)x Edino kar bi rekla je to, da ostani trezna, ko naletiš na probleme, da ne delaš iz muhe slona, pa se potem da vse uredit.... Možni so kaki konflikti, kjer boš morala popustiti, sicer pa kaže lepo v službi. Kar lepo sledi sebi in svoji intuiciji, sama najbolje veš! x:)x Denarja je dovolj in ga bo tudi več. xDDx

Mia, enako! x;)x

ribica Katja,

Hvala za odgovor x;)x ,

res rada iz muhe naredim slona (včasih pa tudi obratno), ki potem izzove kak konflikt, hehehe x:Dx

Uživaj v cvetju pomladi x;)x xsrcx

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

:sori:

Ojla ribica Katja...

veš sva prejšnji teden govorili o zapuščinski razpravi ki naj bi jo imel moj fant..danes...no pa je prišla pošta da je prestavljeno na 18.05, na zahtevo une smotane sestre od pokojnega očeta, ki je sedaj vzela odvetnico..tako, da bomo morali do takrat počakati...

Daj mi povej...misliš da ona lahko kaj dobi...vsi vemo da ni fer in da že celo življenje nagaja...ampak je pač oče napisal oporoko ko so se razšli...saj sedaj so bili že 15 let prijatelji in so se super razumeli...samo takrat je bil seveda nastrojen...čeravno to vseeno ni opravičilo, da je to napisal...

Kakorkoli...misliš, da ta teta lahko kaj dobi od tega kar je imel oče?

In kdaj misliš cca. da se bo vse skupaj pravno močno rešilo?

Hvala in lep dan,

S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Hey El Nino x:)x

... hvala za odgovor :palec: ... & Ti rečem, dobro Ti to "gledaš" :palec: ... ta pogodba se zaradi "neprave" izobrazbe ne bo podaljšala :sori: ... čeprav mi hodi po glavi že kak "usmerjeni miselni vpliv"... ampak ne vem, če bi to bilo ravno dobro x?x A veš. tle mi je ok, ker mi ostane še ful energije za moje "obstranske" dejavnosti in si sama kreiram delo, zraven pa še pridobim ogromno informacij... tko, da.......

... če pa bo kaj novega, pa bo verjetno še kaj boljšega, a ne x;)x ... saj veš, iz dobrega vedno šibamo na boljše x8Dx

Če pa so finance dobro pokazale .... :palec: ... hja, pol pa bo zagotovo letos še kar več morja kot lani xsrcx ... in pol bo še več inspiracij x;)x

Tko, da El Nino.... Ti javim, kako bo - da dobiš nek feedback Tvojega dela, a ne... drugače pa... Hvala Ti xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Hja maya pomoje boš našla kaj drugega, ;) hihi zlo dobr kaže za to, sveda tista prejšna pogodba bo pa najbrž šla ane, brez podaljšanja... hja finance pa začuda ful dobr so kazale tko da ... mrbit bo mal slabš za trenutek, ma... nič hudga...

Češpljica, nevem zakaj te sploh kaj dost skrbi, ma glih ta jesenski čas bo extra čudovit, še malo bolj kot bo cel let... ful dobr kaže :palec:

si mi polepšal večer HVALAAA.....lupčka dobiš :P

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Tole sem pred časom vprašala..pa je bil ElNino na dopustu....sej Ribica al pa Nino... xDDx x?x

Question...po dolgem času..El Nino....tole zdele - tale ljubav - začela se je z veliko negativnega, zdej je bolje ...ampak, a bova lahko zmagala, ker do tegale...mi je pa full, mislim FULL??!!!

Let me know...pliiiz....

tenx

A.

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Tinal, pazi na svoje finance, ni ravno ugodno obdobje. Pazi predvsem za kaj ga trosis, da ga ne trosis po neumnosti, da te ne bojo okrog prenasali... v primeru nepazljivosti bi lahko prislo do uradnih zapletov...

Apolonija, skrbi se ni cisto konec. :sori: Ampak ce se bosta oba potrudila, vama lepo kaze... x;)x x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Rika, veš včasih kdo tudi kaj pozabi ane... moreš mal namignit da maš rojstni dan pa bo kaj, sicer pa ne se sekirat preveč... kdaj se tudi kaj pozabi...

hehe, ajde nino pa katja, ob vikendih sem še jaz na voljo, ker sem dobu nove karte in so mi full dobre :D

Tko da če me kdo rabi :D :D :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Guest ODRI

Ojla!

...ribica Katja El Nino...prisim naj mi nekdo pogleda v karte in pove kako kaže z mojo zaposlitvijo in financami???

Prooooooosimmmm in hvala vnaprej

Behi, a nebi ti rajš to malo potreniral prej, preden greš kar šlogat... zanč sem se ob ene par napovedih kr mal za glavo držal...

hja, imela boš polne roke dela kmalu, če ne že zdej, finance pa mal bo treba stisnit... bo mimo, sam zdej prihaja eno tako bolj švoh obdobje...

[

Apolonija, skrbi se ni cisto konec. :sori: Ampak ce se bosta oba potrudila, vama lepo kaze... x;)x x:)x [/color]

Hvala Ribica xDDx

Se bova potrudila!

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Guest ODRI

Hvala Nino...hja dela imam že sedaj veliko ja in to doma...generalka stanovanja..samo to ni to...rabim službo in denar brez katerega danes ŽAL ne gre x;)x

ŽELIM TI LEP DAN :palec:

Andreja

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...