Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

ma, nisem se jaz nate jezil, temvec nase!!  

ja ja seveda, to sem prec razumel, zakaj bi se kdo name jezil, folk se itak zmeri jezi nase... ;) no sam glede tistega da se bo kulsko končalo, pač jaz vem komu naj napišem vse in komu naj ne to mi že drugi danes, sitnari s tem, so ljudje ki jim lahko ala ti, pa tisto moj frend danes, so pač ljudje ki jim ne... odvisno od občutka... kolk je človek zrel, prenesti, in videt v tem priložnost.... pa tko naprej, vglavnem vse bo vredu, s časom...

no ja, saj to ne dvomim da ne bo kaj vredu.

le poudarjal sem, da sem bil zmeden.

sicer pa hvala! ampak razumem te pa ne cisto?

al mislis da sem tist ki jim lahk napises ali obrato?

predvidevam pa, da to ne pomeni, da jaz ne bi prenesel,

temvec da pac nisi cutil napisati vec ane.?kar je itak tudi vredu, verjetno se bolje.

Deli na socialnih omrežjih

Hja vidim kristalka da se dost učiš skor nisi na netu.... ;) no karte kažejo dobro, sploh glede na to da si dvojčica....,

Free, hm ja tebi pa ja lhok napišem vse, ajd, če sem čist pošten, se mi na temu forumu skor ne dogaja da bi kaj namenoma spustil, seveda se najbrž marsikaj zgodi ne da bi sploh opazil, če pa že.... pol pa napišem, tebi pa sploh....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ola xDDx xDDx

r :palec: :palec: ese je, na razgovoru na firmi so me zelo lepo sprejeli, mi odgovorili na vsa moja vprašanja :palec: ...... xrolleyesx sedaj pa imam problem, saj se v meni pojavlja dvom, da tega nebom uspela izpeljat. :o|o: ...za to podjetje bom delala en projekt..... :O: :inocent:

IMAM PA ENO VPRAŠANJE..prosim, da mi odgovoriš oz. pomagaš...glede LJUBEZNI...... kot sem že napisalala fanta nima, a sippmatije pa seveda imam xsrcx :2src:

dopade se mi fant - po horoskopu ribi....hja pa me zaniam, če se tut v njegovem srcu oz. v glavi dogaja kaj podobenga kot pri meni....ja če je kakšna možnost da se med nama kaj razvije, kaj lepega ....kakšna ljubezen... :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src:

lep pozdravček vsem x8Dx x:)x

Lep pozdrav.

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Zelo bi ti bil hvaležen če bi mi znal povedat na nekaj vprašanj glede mojega trenutnega življenja, ker sem v razcepu in ne vem kako se naj odločim. Res nujno potrebujem nasvet.

1. kako bo z službo? Bo prišlo do menjave delovnega mesta al ne' In približno kdaj?

2. ljubezen, kako bo naprej?

3.zdravje

4.šola

Res nujno rabim eno vodilo, ker sam ne morem presodit, kljub mojim dobrim občutkom, oziroma bi potreboval samo potrditev tega kar že skoraj sam vem. Hvala ti.

Kristalka... najbrž:o) nisem pa povsem prepričan, take kartice so padle, da bi lahko reku takoj ja, sam še zmeraj, moreš to doseči...

Lilija... simpatije seveda vedno so... ;) huhjej, sem se zatipkal, pa ne povem, k sem že zbrisal, kero ime je prišlo iz "vedno"..ena črka je zlo blizu, hm ja, že vem kaj mam v podzavesti, no anyway, s tem ribakom, so zelo lepe možnosti da kaj bo, sam za to bo treba kaj narest, samo od sebe ne bo nič, dvomim da se mu trenutno kaj podi po glavi, lahko pa to vse lepo spremeniš.... in poskrbiš da bo mislil sam še na x:Xx ... sploh pa pomlad in to, pa sam ribica, ki jih res ni tolk težko... z dobrimi argumenti prepričat....

Dirty... hm nekaj prehodnih težav je v službi, mislim da se ne bo zamenjalo, če pa se bo se bo v prihodnosti, in vsekakor na dobro, mislim pa da ne boš menjal službe le ta se bo uredila.... 2. Hoho, Ljubezen bo pa zmeri boljš.., keep up the good work, bi se reklo... same lepe karte za naprej, ja pomlad dela lepe stvari v ljubezni... 3.Zdravje bo tesno vezano na to ljubezen, vsekakor pa nebi smelo biti preveč problematično... mrbit bo pa dosti "rekreacije"..., 4. Daleč je še ta šola, je pa veliko volje notr, vložene, in še naprej bo, trenutno pa se stvar premika, v pravo smer, s časom bo ampak ne še v bližni prihodnosti...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

najlepša ti hvala da si potrdil moje občutke. zase je vedno težko točno naprej napovedat kako se ti bo življenje obrnilo, s tem nimam problemov pri drugih ljudeh, še prevečkrat vem kakšne stvari ko jih sploh nebi smel.

Hvala ti.

x8Dx x:)x

Oj!

El nino tut jaz imam nekaj vprašanj :o|o: , ki so bolj retorična vprašanja, xrolleyesx saj jaz nanje ne najdem dogovora, saj nimam te sposobnosti da bi pogledala mal naprej-šlogala :xx!: , zato se obračam na tebe :inocent: :vio: :

imam naslednja vprašanj: x?x x!x x!x

1. Nisem v vezi ( nimam fanta)-zanima me kako bo z ljubeznijo v prihodnosti?

2. če je mogoče na vidiku kakšna nova ljubezenska veza? :2src: xsrcx

3. kako kaj kaže pri mojem študiju? :8): :inocent:

Hvala ti že v naprej. :palec: xDDx

Lp.

Cukr(ček) hm ja, ustni zagovor, hja gelde na vse vloženo sploh ne bo čudno če ga boš,... naredila, maš pa srečo da je ustni... izpit pa najbrž še ne aprila, če že aprila pol sredi aprila, ampak mislim da ne, da bo kasnej...

Katjusa, Hja no kar se tice ljubezni prihaja novo obdobje, preteklst definitivno umira, sicer pa kdo bi ga vedu, men to ful vleče na kaj v zvezi s študijem mrbit tam kak tip, hm kapa vem, no nekaj bo prletelo v tvoje življenje...., Študija bo pa še kar dosti, vedno več v prihodnosti, nekak boš bolj pridna na tem področju postala...

"Ljubica" ;) hehe, 1. hm no tkole, trenutno je zelo dobro obdobje, za razmislt o stvari, ljubezni namreč, v bližnji prihodnosti, se ne bo sicer nič kaj dost spremenilo bo pa veliko prilike da razmisliš o stvari, bo pa mal kasnej, pršlo nekaj kar "okusnega" proti poletju najbrž, mrbit kasnej... 2. hm če nisem že odgovoril na to, ampak je na vidiku nekaj, bo pa zelo zavestna zadeva, najbrž bosta najprej prijatelja.... če nista že... 3. hja najbrž si želiš velik več kot je, no počasi bo gre stvar na boljše,

jutro El Nino..

da še jaz pristavim svoj piskerček...

kaj pa meni pravijo zvezde?

koliko otrok bom imela..? xrolleyesx

..saj veš tisti pregovor.....

karte ne lažejo... x;)x

LP

AYA

:detelca:

Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimi

sanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje.

oj. :vio: :vio:

x?x zavestna zadeva? kaj si mislil s tem, da bodo v interesu tut druge stvari, ne sammo ljubezen? koristoljublje? neiskrenost? ali kaj podobnega?

sam nekaj me še zanima: xrolleyesx

1. Ali bom uspela to pri študiju vse zrihtat do junija?????? in ali bom z rezltatom zadovoljna???? saj sem nekam lena ... :inocent:

Lp. xDDx

"ljubica"

xDDx

Kristalka... najbrž:o) nisem pa povsem prepričan, take kartice so padle, da bi lahko reku takoj ja, sam še zmeraj, moreš to doseči...

x:Dx

Jure x;)x !!!

Hvala x:o)x !!!

89,5/100 točk. Sem 14. po vrsti (enako točk kot 11, 12, 13...)

učitla mi je rekla, da je to 99% zlata.....joj, sem čist hippy, ne ......čist happy x:Dx

uradni rezultati bodo 10. aprila

sori, če sem te utrujala s tem x;)x

hoho nekaj me je zdaj pa čist vrglo in bom začel s spodne strani, huou, hehe bravo kristalka... ;) sem bil na tem zadnjič da tud napovem da boš 14.a ... ;) hehe, ne povem zakaj, ampak taka metoda, in štirnajsta karta je pršla, pa tko ... hehe, no saj je vseeno kera si, ampak ponavadi je to povsem dovolj za zlato, kjerkoli si 89.5% bravo bravo....

čestitam

zdaj pa običajni vrstni red... punči... khm mal drgač bom tole začel... opa punči, nekaj ljubeznivega prihaja, morda pa imaš prav s tem sošolcem, tole bi lahko zelo lepo delovalo in morda si mu celo zelo všeč, in je zaljubljen vate, zdaj zate nevem, ampak v prihodnosti se bo to pri njemu precej razvilo... pomlad pa to... zdaj pa še tvoja ljubezen... hm hja teb pa ne kaže prav tako zelo očitno... bo pa vsekakor veliko priložnosti...

AYa(jajajaj) ajd zanč sem kolegici napovedal da bo mela v petih letih froca.... in njen tip ne bo oče... hehe hm zdaj pa spet to vprašanje, hm ja ponavadi to pogledam v roko ker tam dokaj zanesljivo piše kolk jih bo....hm v bistvu bi moral razvit kako taktiko kako pogledat za številke, sam mi ne gre najboljš.... bom pogledal če boš mela sploh otroke prav? Vsekakor... ja, hm jih pa ne bo prav veliko....

Ljubica... huhjej kaka imena dones, hehe, punči pa ljubica pa to hehjaj, no študij, hm hja, dobr bi blo kaj več naredit, in dvomim da boš naredila vse boš pa kar zadovoljna z izkupičkom, najbrž bo to plod preteklega dela... al pa dela ki ga boš zdaj še dodatno spraivla skupaj...

el nino a veš kaj me še zanima, če lahko ti meni pogledaš kdaj v katerem mesecu misliš da bom jzt tole svojo službico dobila...začela delat v novi službi x?x .

pa še to...a je možno da mi v tej službi kjer zdaj delam dajo dobro ponudbo in ostanem kar tukaj kjer sem x?x

Hvala in Lp, x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

sem bil na tem zadnjič da tud napovem da boš 14.a ... ;) hehe, ne povem zakaj, ampak taka metoda, in štirnajsta karta je pršla, pa tko ... skupaj...

svetovno, hm, samo ne napoveduj, katera sem bila pri fiziki x:Dx x:Dx

ups, se zgodi :inocent:

hehe kristalka ja zdej sem se spomnil pa ti ves da sem jaz pri fiziki za zlato bil 14. :) hehe ce ni to nenavadno .... hm no ne bom vprasal kera si bla ti, in ti ne bos vprasala keri sem bil jaz za cankarjevo.... sva zmenjena?

zdej pa sloganje

Soncek, trije meseci, mrbit trije tedni? nevem kako hitro te stvari tecejo, v glavnem tri enote... in zelo možno je da bodo dali tudi tu kjer si že dobro ponudbo...

Znova, zdravje se ne bo popravilo samo od sebe, mrbit se bo kaj poslabsalo, nakazuje se tudi da boš nekaj začela delat v zvezi s tem...., hm ja glede prijateljic, težko težko, ne vem če bodo mele čas, sicer pa leto je še dolgo, s šolanjem boš še nadaljevala, torej tako bom rekel, vsekakor se bo to zgodilo...

:palec: Super El Nino,

tvoj odgovr na moje vprašanje se je izkazal za pravilnega.

Še enkrat hvala in vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

ja no pa še tole...El Nino, kaj se ti zdi da bom ostala tukaj kjer sem, al bolj kaže da bom šla stran x?x .

Kaj pa če mogoče pogledaš v katerem mesecu naj bi bilo to...mogoče...nočem ti solit pameti, ker o tem nimam pojma...tako da ne boš tako slučajno razumel...

Lep dan vsem,

Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

UUUhhhh, kakšna gužva !!!! Tudi jaz imam dva vprašanja, če boš najdel kaj časa.

Moja veza -ostane tako ali pride možnost zamenjave ? :o|o:

Odposlala sem prošnjo za novo službo ? BO ali NE BO pozitivno ? x:px

LP!

hehe kristalka ja zdej sem se spomnil pa ti ves da sem jaz pri fiziki za zlato bil 14. :) hehe ce ni to nenavadno .... hm no ne bom vprasal kera si bla ti, in ti ne bos vprasala keri sem bil jaz za cankarjevo.... sva zmenjena?

heh, kul :palec: . ja, tak bo najboljše x:Dx x;)x

ej, kul si x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...