Gael 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Čao Ribica Katja!Še sama ne vem kako mi je to uspelo,da sem priponko dala na napačno stran,hvala še enkrat. Sploh pa hvala ker si mi osebno odgovorila.Moje težave vidim,da niso tako hude in da so rešljive.Tega spoznanja sem zelo vesela.Uživaj kar se da.... Gael xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
denis 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Živjo! Vidim da ste vsi zelo, zelo zaposleni! Si kar predstavljam da ne zmanjka vprašanj! No, jaz sem pa še en več! Rad bi vam zastavil par vprašanj v zvezi z mojo preteklo vezo! Zanima me če je mogoče da bova z bivšo ponovno skupaj, če si ona to želi ali pa ima morda že drugega?! Prav tako bi rad vedel če še vedno čuti kaj do mene in pač če si morda želi da bi ponovno bila skupaj, skratka vse kar se nanaša nanjo! Lepo se imejte DENIS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Denis, žal mislim, da nekih močnih ljubezenskih čustev z njene strani ni... mogoče ti je nekaj v preteklosti zamerila ali si jo z nečim prizadel, pa je zdaj to mimo, je pripravljena na normalen (prijateljski) odnos s tabo. Kot kaže še nima novega partnerja, obstaja pa nekdo, ki je potencialni, ki je ugledan.... ampak zaenkrat nimata nič. Glede vaju in vajine ponovne vzpostavitve veze, zna bit, da še kdaj prideta skupaj, samo bolj kot občasna srečanja kot kaj več. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 El Nino,daj bodi srce, pa malo poglej v karte,kaj me čaka na ljubezenskem področju, ali bom dobro potešena?Predvsem me zanima neki tip,ki kar veliko obeta. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigryca 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tigryca... čaka te še veliko dela ma pol pa bodo uspehi, ni daleč... čeprav mrbit na žalost ali pa ne bodo predvsem notranji uspehi, hehja... vsaj dobre volje boš... Behi, treba je velik več kt pomen kart obvladat... en mal tud kšna etika pa tko, narboljš da prideš danes zvečer, ob 21, na chat pa bomo mal šlogali a prav? Hvala za odgovor, bo kar držalo, kar si napisal. Mi prosim lahko poveš malo več glede službe, naj menjam...?Saj veš da se od dobre volje ne da živet (ha-ha-ha) LP in Hvala. Lep pozdrav vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2005 Ksantipa, pomoje mal več obljublja kt lahk izpolni, bo pa čustveno zelo dober, pa nežen... če želiš mal bolj mirnega.... (spet čist dovolj buren, za normalno dekle, sam zate bo mrbit en mal....) Tigryca... ni preveč za menjat... mrbit se bo tud ostalo poleg dobre volje izboljšalo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
denis 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Thanx Katja Ribica! LP DENIS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Ribica Katja ali lahko pogledaš če bo zadeva s fantom ki sem ga spoznala prerasla v kaj več kot samo prijateljstvo? Imam občutek da sva si všeč ampak da se stvari ne premikajo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamsin 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Hvala za odgovor.Mi pa še vedno ne da miru in moram postaviti še eno vprašanje na isto temo, ker je moj partner postal povsem odsoten in mi ne pusti blizu. Ima up in down-e, tako da me enkrat objame, drugič pa skoraj zasika naj ga pustim pri miru, čeprav mu postavim povsem vsakdanje vprašanje oziroma čeprav se obnašam povsem vsakdanje, kot vedno.Trdi, da med nama ni nič narobe. Noče pa mi povedati vzrok za to stanje. A mi lahko pomagate, da vsaj probam razumeti zakaj se tako obnaša in kaj sploh še čuti do mene?Uf, sem zakomplicirala. V glavnem odriva me od sebe, hkrati pa trdi, da me ima rad in da njegova slaba volja nima veze z menoj. Zakaj potem kasiram ravno jaz? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Hojla Katja Ribica! Vidim da dela vam nikakor ne bo zmanjkalo glede na vsa zastavljena vprašanja! Je pa res lepo da se najdejo ljudje, ki so pripravljeni še kaj narediti brez plačila! Res cool! Mene zanima če se mi prikazuje kaj novega in lepega na področju ljubezni!? Rada pa bi vedela tudi kaj v zvezi z mojo bivšo vezo in sicer kaj sledi v prihodnosti glede mojega bivšega partnerja?! A bova mogoče ponovno skupaj ali pa je to le prehodna faza? Kaj sploh čuti do mene? ?! Lepo se imej! Manja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 (popravljeno) Že v naprej najlepša hvala za odgovor! Pa, pa Manja Popravljeno 12. maj 2005 -> manja.s Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Sončica, mislim, da kaj več kot prijatelja ne bosta. Ne vem sicer zakaj, ker privlačna si mu, pa tudi v tebi vidi neko stabilnost, nekaj na čemer bi lahko gradil... ampak kot da bi se nečesa bal... in je zato raje prijatelj... Tamsin, uh, ne vem... kot da bi rabil čas zase.... in ni nič od tebe odvisno, ali pa da bi bila ti kriva česa... mogoče se počuti utesnjeno... :xx!: Manja, lahko da te čaka nekaj novega (ali pa starega ), samo raje bodi previdna, zmerna, ne pričakuj preveč in ne delaj si iluzij... Tvojemu bivšemu je pa malo žal, da nista več skupaj. Mislim, da prav skupaj v vezi ne bosta več, bosta pa spremenila vajin odnos zdaj na boljše, pač v prijateljskem smislu. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Ej, a lahko samo nekaj povem, mislim no, opažam da velikokrat eni in isti sprašujejo, pa tko sam povem, a nebi bilo boljše če bi se pustili presenetit? No ok, pač naj vas vodi instinkt, le tak boste prišli nazaj na svojo pot No to sem samo tako povedal, in sem eden med njimi ki je včasih kar veliko šlogarce sprašveval zdaj pa ne več tako, ker mi je dosta, tak, se pač pustim presenetit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Ribica Katja & El Nino Pred kratkim sem imela spontani splav in zivljenje se mi je obrnilo na glavo.Sedaj moram pocakat en mesec in nato grem spet "v lov" za dojenckom.Zanima me ce nama bo v mesecu juniju uspelo. Ce ne v juniju, kdaj?Hvala za odgovore in upam, da me bosta lahko vsaj malo potolazila. Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ...zdajle nimam kart pri sebi.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Joj PIJAkoma, res imata smolo bom tut jst držala pesti da se naslednjič prime in DRŽI !!! Ne obupat Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj PIJAkoma, res imata smolo bom tut jst držala pesti da se naslednjič prime in DRŽI !!! Ne obupat enako Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Najlepša hvala Katja Ribica! En lep pozdravček Manja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Ribica, meni plis poglej kako kaže lovelife v bližnji prihodnosti, babiznis tud kak bo Hvala Wibica Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
denis 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ZA; Behemoth666 A te to moti, al kaj?! Vsi pač nismo enaki! Veš, včasih se človek slabo počuti, potem se pa zateče k takim stvarem, kajti pozitivna t.i. napoved lahko v veliki meri spremeni človekovo razpoloženje in mu tako polepša dan, zato se nekateri zatekamo "k vam", če lahko tako rečem!Nekateri pa tega ne potrebujejo oz. bi radi to naredili, pa jih je sram ali karkoli drugega. Zame osebno, je veliko večja sramota to da si sam sebi ne upaš priznati da bi rad nekoga vprašal o neki stvari ki te muči in da bi rad vedel kaj te čaka v prihodnosti, kot pa to da to storiš, morda celo vprašaš večkrat za isto stvar. LP Behemoth666 Denis P.S. Sprejmi tudi sebi drugačne, kajti le tako boš tudi sam sprejet med drugimi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Nino kako mi gre? Klaudio. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Pijakoma, v juniju žal še ne... in tudi prav kmalu še ne vidim... ...tam čez kakih 9 mesecev... upam da se motim... Uh, Milf mi poslal Uh, ljubezen... Bo lepo, ampak ne je gradit na iluzijah, ti lahko vzame veliko energije. Mogoče se ti kasneje vrne kakšna stara ljubezen.... V biznisu si ali pa boš izbral eno pot, ki bo obljubljla veliko, denarja sprva ne bo manjkalo, vendar se zna situacija obrnit. Raje že danes pazi na svoje finance, da ti ne bo slučajno šlo na tesno. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Behi, daj mi povej tale zveza v keri sem zdaj-a ma kaj perspektive?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, daj mi povej tale zveza v keri sem zdaj-a ma kaj perspektive??Meni karte kažejo da boš kar hitro ugotovil ali jo ima ali je nima. Samo meni se zdi da je to bolj tko no, avanturca kot pa resna zveza. Lp Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Hvala Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.