Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Tmiška, ne rabiš vedno citirat, samo klikni komentiraj pa je... x;)x x:)x Torej, moraš spremenit pogled in mišljenje glede nekih problemov, sicer ne boš mogla biti srečna. Mogoče si v razmerjih preveč naivna, ali pa izbiraš nezrele partnerje, kar povzroča razočaranje.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>sicer kdo pa ve mrbit pa bo kaj, konc maja, ampak... ;) ne me držat za besedo... pa en pobož...

quote]

RIBICA KATJA..

El Nino je nekaj pisal mogoce bo pa konec maja.... Kaj ti mislis?

Midva sva namrec ze zacela delat na novem otrocku x:Ix in ce bi bilo res tako hitro, bi bilo SUPER!!! :vio:

Ti sicer pravis najbrz ic 9 mesece, ampak a si tukaj upostevala tudi mesec maj?

HVALA!! x:)x

[url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url]

Ribica Katja!

A bi lahko še meni pogledala kako kaže kaj na poslovnem področju-junija grem namreč v drugo službo pa me zanima kako bo!

Kaj pa ljubezen, a bodo kakšni premiki v tej smeri in predvsem kdaj?

Pa en prav lep večer.

Lena x;)x

Lena, pravi čas si me še ujela, tebi še napišem, pa se grem učit... :xx!: x;)x Mah tole s službo ne kaže ravno ful rožnato, strah glede financ, mogoče se ti bo zdelo, da dobiš premalo... oz. strah, da bi ostala brez denarja... pazi da te ne bo kdo prenesel okoli glede financ. Kasneje se slika spremeni, veliko lepše izgleda potem, ko boš sprejela neko odločitev. x:)x V ljubezni pa ti kaže zelo lepo, uresničenje nečesa, pa postavitev temeljev za skupno bivanje.... (lahko pač temelji za neko zvezo) x:)x Ali pa ti bo mogoče zelo pasalo uživat sama, v svojem bogastvu, svojem brezskrbju. x:)x Čeprav se mi zdi, da bo vseeno nekdo vstopil v tvoje življenje, zelo kmalu, oz. je že tu... blizu... xsrcx

Ribica!

Hvala za odgovor-to pa je bilo na brzino!

Upam, da si se glede službe vsaj malo zmotla in da bo vse o.k., ker se je res veselim-pa sej si rekla da se bo potem izboljšalo.

Pa pridno se uči.

Lena x;)x

zdaj pa še mene malo zanima :D

Zanima pa me, zdravje, denar in šola, predvsem šola :D

Wibica, nino, malo helpa :D x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pozdravljena Ribica Katja,

mene pa zanima poslovno področje (kaj se mi kaj odpira, predvsem če se bo kaj odprlo s področja mojega študija - zaposlitev v tej smeri). In pa zanima me tudi, če se da pogledat glede zanositve. Je kje v bližnji prihodnosti kaj za pričakovat? x;)x

Hvala hvala in veliko uspehov pri učenju. Lep dan xsrcx

Behi, v zdravju ni problemov, ni nekih sprememb, boš pa postal bolj zaveden na tem področju. :palec: x:)x Glede denarja imaš vzpone in padce, ampak na koncu še vedno imaš finančno podporo. V bistvu že komaj čakaš, da bo šole konec, pa da greš nekam stran... nobenih težav tule ne vidim. x:)x x;)x Edino mogoče nimaš ravno prave predstave o tem, kako bo potem naprej, ko boš stran od doma... se mi zdi, da ti bo na trenutke še vseeno hudo, pa da še nisi tako zelo samostojen, kot bi si želel bit.

Lara, zaenkrat še ni tiste službe s tvojega področja študija. Ne kaže sicer slabo, samo zaenkrat pa je še ni. Tudi zanosila še ne boš tako kmalu, se pa kaže lep partnerski odnos. xsrcx xDDx :palec: x:)x

:2src:

ojla ribica Ktaja...nekaj vprašanj...

Kdaj cca. misliš da bom imela prvega otročička xsrcx x?x

Zanima me še tole glede službe...šef mi sedaj ne plačuje prevoza na delo...pa me zanima, če se bo to kaj premaknilo, da mi bo začel plačevati...in kdaj cca.

Pa še tole bi te povprašala...glede selitve bi me samo to zanimalo kdaj cca. misliš da se bova preselila v najino tapravo stanovanje...ker sedaj sva v podnajemniškem - omenila si mi že da letos verjetno ne...

Hvala ribica Katja x;)x

Lp, Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Živjo!

Lepo pozdravljeni vsi ki se nahajate na tem forumu!

Tudi sama imam težave, pri katerih potrebujem vašo pomoč in kot večino, tudi mene pestrijo ljubezenske teževe! Zanima me kaj lahko pričakujem na ljubezenskem področju, predvsem glede starih stvari!

Prav tako bi rada vedela če bom našla stanovanje, ki ga iščem že kar nekaj časa!?

LP

Sanja

<{POST_SNAPBACK}>Behi, v zdravju ni problemov, ni nekih sprememb, boš pa postal bolj zaveden na tem področju. :palec:  x:)x Glede denarja imaš vzpone in padce, ampak na koncu še vedno imaš finančno podporo. V bistvu že komaj čakaš, da bo šole konec, pa da greš nekam stran... nobenih težav tule ne vidim. x:)x  x;)x Edino mogoče nimaš ravno prave predstave o tem, kako bo potem naprej, ko boš stran od doma... se mi zdi, da ti bo na trenutke še vseeno hudo, pa da še nisi tako zelo samostojen, kot bi si želel bit.

Res? ej hvala, ej tok si fajna :D

Kako pa kaj love? Še to mi povej :D

Sam veš, bom se potrudil da mi res nebo hudo, ke sem majki oblubil da mi nebo hudo x:Dx x;)x

Ok, ajdi fajn se smej :lol:

Živjo.

Jst bi prosila, če mi en lahko pove, kako se bo razpletel vikend, ker grem z meni zlo drag osebo mal pohajat...

Hvala

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

<{POST_SNAPBACK}>ne ker nisem natančno preučil položaja kart, in se mi je pojavil kralj palic, samo jaz sem čist pozabil da je na hiši partnerja in da to lahko pomeni da bo v tvoj lajf pač stopil nek moški x:Dx  Sory x;)x

Drgač pa za svoj duhovni razvoj ne rabiš partnerja, lahko si ga izbereš, če hočeš x;)x  Pa ziher mata fiši in nino prav, to se že čuti x:Dx

Oj,

ker me ni bilo (sem bla mal tu in tam, vmes so me okradli v Pragi) nekaj časa na forumu, ti nisem nič odgovorila.

Ja res, za svoj duhovni razvoj ne rabim partnerja - in fact, ravno zaradi tega sem izbrala ločitev; ker ni bilo duhovne svobode in napredka xrolleyesx

Hvala ti za vse, sedaj pa se bom pustila presenetit. Ker vseeno je fajn, če te kdo kdaj pa kdaj polubčka x^x x:o)x xsrcx

C.

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

ribica Katja (ali pa kdo drug x;)x ), zanima me, kdaj priblizno se mi obeta nova ljubezen? Sem ze skoraj tri leta samska in sm kr mal zalostna, ker se vedno ni nikogar zame :C: in kaksna bo potem ta zveza (ce bo)?

hvala za odgovor

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

<{POST_SNAPBACK}>Oj,

ker me ni bilo (sem bla mal tu in tam, vmes so me okradli v Pragi) nekaj časa na forumu, ti nisem nič odgovorila.

Ja res, za svoj duhovni razvoj ne rabim partnerja - in fact, ravno zaradi tega sem izbrala ločitev; ker ni bilo duhovne svobode in napredka xrolleyesx

Hvala ti za vse, sedaj pa se bom pustila presenetit. Ker vseeno je fajn, če te kdo kdaj pa kdaj polubčka x^x  x:o)x  xsrcx

C.

Evo, pusti se presenetit :D Tako je prav, samo nekatere stvari pa lahko vpraša, ta nujne bolj :)

Ja, sej ti še kar vprašej, med vikendom bolj :D

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...