tmiška 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A mi lahko kdo pogleda v karte se razume ljubezenRibica Katja zdravo. Sem vesela da si me opazila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Tmiška, ne rabiš vedno citirat, samo klikni komentiraj pa je... Torej, moraš spremenit pogled in mišljenje glede nekih problemov, sicer ne boš mogla biti srečna. Mogoče si v razmerjih preveč naivna, ali pa izbiraš nezrele partnerje, kar povzroča razočaranje. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 tmiška Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 tmiška pozdravljena Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sicer kdo pa ve mrbit pa bo kaj, konc maja, ampak... ne me držat za besedo... pa en pobož... quote] RIBICA KATJA.. El Nino je nekaj pisal mogoce bo pa konec maja.... Kaj ti mislis?Midva sva namrec ze zacela delat na novem otrocku in ce bi bilo res tako hitro, bi bilo SUPER!!! Ti sicer pravis najbrz ic 9 mesece, ampak a si tukaj upostevala tudi mesec maj?HVALA!! Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Jaz sem gledala tudi maj ja... no sej upam, da se motim, pa da bosta čimprej spočela otročička..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 iiiii katja kaj maš to zaeno ikonco v podpisu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 A ni kul no! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Ribica Katja!A bi lahko še meni pogledala kako kaže kaj na poslovnem področju-junija grem namreč v drugo službo pa me zanima kako bo!Kaj pa ljubezen, a bodo kakšni premiki v tej smeri in predvsem kdaj? Pa en prav lep večer. Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Lena, pravi čas si me še ujela, tebi še napišem, pa se grem učit... :xx!: Mah tole s službo ne kaže ravno ful rožnato, strah glede financ, mogoče se ti bo zdelo, da dobiš premalo... oz. strah, da bi ostala brez denarja... pazi da te ne bo kdo prenesel okoli glede financ. Kasneje se slika spremeni, veliko lepše izgleda potem, ko boš sprejela neko odločitev. V ljubezni pa ti kaže zelo lepo, uresničenje nečesa, pa postavitev temeljev za skupno bivanje.... (lahko pač temelji za neko zvezo) Ali pa ti bo mogoče zelo pasalo uživat sama, v svojem bogastvu, svojem brezskrbju. Čeprav se mi zdi, da bo vseeno nekdo vstopil v tvoje življenje, zelo kmalu, oz. je že tu... blizu... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Ribica!Hvala za odgovor-to pa je bilo na brzino!Upam, da si se glede službe vsaj malo zmotla in da bo vse o.k., ker se je res veselim-pa sej si rekla da se bo potem izboljšalo.Pa pridno se uči.Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 zdaj pa še mene malo zanima Zanima pa me, zdravje, denar in šola, predvsem šola Wibica, nino, malo helpa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara26 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Pozdravljena Ribica Katja, mene pa zanima poslovno področje (kaj se mi kaj odpira, predvsem če se bo kaj odprlo s področja mojega študija - zaposlitev v tej smeri). In pa zanima me tudi, če se da pogledat glede zanositve. Je kje v bližnji prihodnosti kaj za pričakovat? Hvala hvala in veliko uspehov pri učenju. Lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Behi, v zdravju ni problemov, ni nekih sprememb, boš pa postal bolj zaveden na tem področju. Glede denarja imaš vzpone in padce, ampak na koncu še vedno imaš finančno podporo. V bistvu že komaj čakaš, da bo šole konec, pa da greš nekam stran... nobenih težav tule ne vidim. Edino mogoče nimaš ravno prave predstave o tem, kako bo potem naprej, ko boš stran od doma... se mi zdi, da ti bo na trenutke še vseeno hudo, pa da še nisi tako zelo samostojen, kot bi si želel bit. Lara, zaenkrat še ni tiste službe s tvojega področja študija. Ne kaže sicer slabo, samo zaenkrat pa je še ni. Tudi zanosila še ne boš tako kmalu, se pa kaže lep partnerski odnos. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ojla ribica Ktaja...nekaj vprašanj...Kdaj cca. misliš da bom imela prvega otročička Zanima me še tole glede službe...šef mi sedaj ne plačuje prevoza na delo...pa me zanima, če se bo to kaj premaknilo, da mi bo začel plačevati...in kdaj cca.Pa še tole bi te povprašala...glede selitve bi me samo to zanimalo kdaj cca. misliš da se bova preselila v najino tapravo stanovanje...ker sedaj sva v podnajemniškem - omenila si mi že da letos verjetno ne... Hvala ribica Katja Lp, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ribica dej plis poglej kako kaj kaže eno moje prijateljstvo! Zdej gre za 1 LETO v tujino študirat ( sej sem ful vesela zanjo) sam me zanima kako kaj kaže priajteljstvo! TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončece 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Živjo! Lepo pozdravljeni vsi ki se nahajate na tem forumu!Tudi sama imam težave, pri katerih potrebujem vašo pomoč in kot večino, tudi mene pestrijo ljubezenske teževe! Zanima me kaj lahko pričakujem na ljubezenskem področju, predvsem glede starih stvari!Prav tako bi rada vedela če bom našla stanovanje, ki ga iščem že kar nekaj časa!? LP Sanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, v zdravju ni problemov, ni nekih sprememb, boš pa postal bolj zaveden na tem področju. Glede denarja imaš vzpone in padce, ampak na koncu še vedno imaš finančno podporo. V bistvu že komaj čakaš, da bo šole konec, pa da greš nekam stran... nobenih težav tule ne vidim. Edino mogoče nimaš ravno prave predstave o tem, kako bo potem naprej, ko boš stran od doma... se mi zdi, da ti bo na trenutke še vseeno hudo, pa da še nisi tako zelo samostojen, kot bi si želel bit.Res? ej hvala, ej tok si fajna Kako pa kaj love? Še to mi povej Sam veš, bom se potrudil da mi res nebo hudo, ke sem majki oblubil da mi nebo hudo Ok, ajdi fajn se smej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofka7 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ojla! Še meni povjete, kaj me lepga čaka v tem času Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Živjo. Jst bi prosila, če mi en lahko pove, kako se bo razpletel vikend, ker grem z meni zlo drag osebo mal pohajat...Hvala Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Dobro jutro Mene pa zanima, kaj bo z mojim zdravstvenim stanjem?kam to pelje? Hvala in lep dan Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne ker nisem natančno preučil položaja kart, in se mi je pojavil kralj palic, samo jaz sem čist pozabil da je na hiši partnerja in da to lahko pomeni da bo v tvoj lajf pač stopil nek moški Sory Drgač pa za svoj duhovni razvoj ne rabiš partnerja, lahko si ga izbereš, če hočeš Pa ziher mata fiši in nino prav, to se že čuti Oj,ker me ni bilo (sem bla mal tu in tam, vmes so me okradli v Pragi) nekaj časa na forumu, ti nisem nič odgovorila.Ja res, za svoj duhovni razvoj ne rabim partnerja - in fact, ravno zaradi tega sem izbrala ločitev; ker ni bilo duhovne svobode in napredka Hvala ti za vse, sedaj pa se bom pustila presenetit. Ker vseeno je fajn, če te kdo kdaj pa kdaj polubčka C. Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ribica Katja (ali pa kdo drug ), zanima me, kdaj priblizno se mi obeta nova ljubezen? Sem ze skoraj tri leta samska in sm kr mal zalostna, ker se vedno ni nikogar zame in kaksna bo potem ta zveza (ce bo)?hvala za odgovor Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pety 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 mene pa zelo zelo zanima kako bo kaj z mojim študijem, predvsem s tem enim izpitom??? Prosm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj,ker me ni bilo (sem bla mal tu in tam, vmes so me okradli v Pragi) nekaj časa na forumu, ti nisem nič odgovorila.Ja res, za svoj duhovni razvoj ne rabim partnerja - in fact, ravno zaradi tega sem izbrala ločitev; ker ni bilo duhovne svobode in napredka Hvala ti za vse, sedaj pa se bom pustila presenetit. Ker vseeno je fajn, če te kdo kdaj pa kdaj polubčka C.Evo, pusti se presenetit Tako je prav, samo nekatere stvari pa lahko vpraša, ta nujne bolj Ja, sej ti še kar vprašej, med vikendom bolj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.