damjanmb 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 HMMM NIKOLI NEVES ZDAJ SI ME SPOZNALA MOGOCE PA SEM JAZ TA LJUBEZEN NA DOLGI ROK. KAJ PA SI MI PISALA TVOJA USODA JE ZAPECATENA ....KAJ PRAVIS EL NINO Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anča 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nača, nič žalostnega obraza, prihajajo najboljši časi v ljubezni.. Kako lepo je to slišati!!!!!!! Ampak tako redkobeseden si A bo to nova ljubezen ali se bodo stvari s prejšnjo obrnile na bolje? Pa kdaj naj bi se to dogajalo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 Anča pomoje zna bit nov zasuk v stari vezi, k karte so skoz in skoz lepe... iz preteklosti v prihodnjost Damjan, kaj ko bi vidva tole privat uredila... js sem tud samski, paaa mi bo kdo pogledal? kako kaj ljubezen... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 El nino, se bova privat zmenila ceprav sem mal skepticna glede Damjana, samo nikoli ne reci nikoli El nino zate karte pravijo, da bos kmalu nasel dekle - to ti jaz zelim, kaj karte kazejo pa ne vem, ker se ne spoznam na te zadeve dej mi prosim poglej, kaj je s tem tipom, na katerega sem dones naletela, ne gre mi iz glave, pa enkrat sva se ze mal rada imela, tko da bi bil kr pravi a so sanse al niso??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 HMMMM NEBI TI ZNAL POMAGAT CE BI ZNAL KARTE VRECI BI TI POVEDAL.MISLIM DA TI LAHKO POMAGA Behemoth666 AMPAK NJEGA NISEM VIDEL ZE DOLGO TAKO DA.......KAJ VEM....HMMMM GLEDE ANCE PA PRIVAT PA JAZ MISLIM DA GA IMA PREVEC RADA DA BI BILA Z MENOJ NAJ UZIVA SE JE MLADA.....HIHIHIHIHIOKI Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 mahja šanse so tam 70% hihi a imaš tudi ti kake karte? moje karte pravijo da ne bom js nobene našel, bo pa ena mene sam ne vem kera... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 UPS POMOTA GLEDE FRIDICE MALO SEM IME Z ANCO POMESAL HIHIHI CE PA SO VSE RAZOCARANE Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 70% je dobra polovica, torej neki je na tem, samo se bojim da je to moja iluzija, ker nazadje, ko sem ga vidla je bil z neko zensko - sta se kr rada imela vazn, da eden bo, ce ne ta, ceprav bi ga najrajs, pa kaksne drug, mogoce pa tisti, ki me je pred mesecem vabil na pijaco, pol pa poniknil mhmmmmmm nino, sej je vseen al jo ti najdes al ona tebe, vazn je, da se bosta imela fino ... jest kart NIMAM damjan, jest ga mam ze rada, samo on mene nima, ma rajs eno drugo, tko da ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anča 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Hvala El Nino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Trinity, zgleda da bo še efekt od tega ja ne takoj ma kšn mesec al pa tako krajše obdobje, pa bo spet kaj od njih... al pa od vas k njim... .. Hvala Nino! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjerina 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 lep pozdrav mene pa zanima kako bo s faxom in ali bo slo letos vse po nacrtih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 spet jaz opazam, da set zelo aktivni, kar mi je vsec nino, brez skrbi, bos ze nasel zensko svojih sanj, saj si ja se mlad verjel ali ne, spet bi rada, da mi malo v karte pogledas, zanima me, kaj me caka v tem mesecu? pa vcer se mi je zgodila ena zanimiva stvar, sem prisla v stik z nekom, ob katerem mi srce podivja, pa me zanima, ce bo kaj iz tega morda? lepo se imejte, pred nami je nov soncen dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Hvala El Nino Lep dan vsem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2005 Pjerna, skoraj vse bo šlo po načrtu če imaš veliko veliko izpitov (10+) morda kak ne bo šel skozi, drgač pa večino ja... Bera, ta mesec, nekaj se ti bo zelo ogrevalo drugi in tretji teden četrti teden boš zaposlena z delom, na začetku pa tko bol umirjeno... Vsekakor so najboljše možnosti za to da se ti kaj zgodi to pomoje res tista dva tedna topla k sem napovedal bi se dalo to zgodit.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2005 zelo realna napoved ja ... kera pa bo to? a mi jo lahko malo opišeš? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2005 Good, k js sem mel lih eno tako v mislih ja hehe hudooo ajd najlepša hvala... bom videl kaj lahko postorim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Ej Nino eno veliko vprašanje, kaj je zdaj s to ne/nosečnostjo?al ja ali je ne, kdaj pa, a trojčki al ne Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Valkira bi še komu pogledala v karte no če boš lahko...imam jaz nekaj vprašanj.. glede službico...mi bo šef začel plačevati moj prevoz na delo glede stanovanja...sedaj s fantom živiva v podnajemniškem stanovanju...kdaj cca. se bova selila v NAJINO stanovanje ali hišo Nekaj se odpira ker je fant podedoval po očetu...misliš da bova šla v gradnjo hiše Hvala za prijaznost Lp, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Ninc... Tako cist v splosnem me zanima... Kako mi kaze? Kako kaze mojmu bratecu? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Ojla El Nino!Nikakor te ne morem pustiti pri miru,prav lepo je čvekat s tabo.Imam spet en problem,a ni zame,je za mojo sestrico glede službe.Pred kratkim,pravzaprav pred mesecem in pol,si ji napovedal lepe stvari glede stanovanja-BRAVO-dobila ga je,pogodba je že podpisana.Glede službe,je pa tako.da ima naslednji teden razgovor in je vsa na trnih.Prosim poglej kaj lahko pričakuje.Poljubček od obeh Gael Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 HVALA Valkira za tvoj odgovor Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjerina 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 El Nino najlepsa hvala a mi lahko malo bolj poves kako bo natancneje septembra s faxom, ce bom imela takrat se dosti dela...(mi vedno ostanejo izpiti za september )pa se eno vprasanje: kako je pri meni z ljubeznijo...a bo se naprej tako fajn?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Sončica, tle bodo sicer neke spremembe ampak utegne se zgodit da ga kdo prehiti.... ; El Nino, a se da o tem kaj več povedat (kdo, kdaj, ga poznam)-tale stvar se namreč že hudo vleče, pa sem že rahlo neučakana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Hello Nino! A pogedaš kakšno vlogo bo igral nekdo v mojem lifu? ČE sploh bo kako? TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2005 Stankaa, mislim da ni... o trojčkih pa ne duha ne sluha.... Devica, treuntno ti odlično kaže, pol čez poletje se boš čist odklopila in naredila kaj bolj zase, pol te čaka pa kaka mala ljubezen, načrtujeta z bratcem kak skupni dopust? no nvem zanj kaže podobno, zelo zelo podobno, Gael, zdej je mal na trnih, ampak pol se bo lepo odrezala in dobila službo! Pjerina, ljubezen bo v tem stilu naprej ja čeprav se boš najbrž veliko faksu posvečala pridno se boš učila in naredila jeseni tist kar je treba ja ... Sončica, kaka simpatija iz preteklosti, mrbit kdo s kerim si komaj kaj imela, nekaj malega, mrbit tud sam skrivni oboževalec, nekaj je že bilo pa bo vroče pol.. taka velika želja Trinity, dober prijatelj, tak duhovni pa tko, mrbit kaka bolj resna veza, vsekakor pa nič začasnega ali dolgočasnega Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.