Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>  Bera, ta mesec, nekaj se ti bo zelo ogrevalo drugi in tretji teden četrti teden boš zaposlena z delom, na začetku pa tko bol umirjeno... :P Vsekakor so najboljše možnosti za to da se ti kaj zgodi to ;) pomoje res tista dva tedna topla k sem napovedal ;) bi se dalo to zgodit.. :D

lepo si tole napovedal, pa se bo to zgodilo z moskim, ki sem ga omenjala al s kakim drugim?

Deli na socialnih omrežjih

Sončica, kaka simpatija iz preteklosti, mrbit kdo s kerim si komaj kaj imela, nekaj malega, mrbit tud sam skrivni oboževalec, nekaj je že bilo ;) pa bo vroče pol.. taka velika želja ;)

O, tole bo pa pestro opažam. xDDx A bo to kaj kmalu? A se zna zgodit, da bi bil to bivši-ta tud nekaj namiguje...

Ojla!

El Nino, a loh za eno mojo prjatlco pogledaš, če ma še kej šans pri bivšem tipu, al je že preteklost? Bosta še kdaj kej mela?

papa

tanja

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Ribica Katja - veliko sreče in držim pesti, pa za Behemoth666-a tudi.

O hvala MAP! x:Xx xsrcx Sej po izpitih se vam spet kej pridružim...

Wow, Valkira, se nam boš pridružla? xDDx :palec: :palec: Dobr si povedala Ninčiju. x;)x (sej ne da bi vedla, kaj bo in kako bo, al pa katera bi bila, samo tko, lepo si napisala x8Dx )

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Samson, 1:0 za slovenijo gol bo padel proti koncu...

Nino... sele dobra cetrtina tekme je za nami pa je ze 1:1... se dobr, da te nism poslusu!!! x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Zivjo? Mene pa samo zanima kako mi kaze z ljubeznijo v prihodnjosti in seveda ce se mi obeta kaksno delo?

Hvala!

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

lp

mene pa zanima kako se mi bo odvijov tale poletje..kako bo zivot nasploh, pa zakaj bo tak-katerim stvarem bom posvecu najbl energije(mi bojo najbol pomenile)-pa kako se bojo pol te stvari razpletle?

hvala za odgovor

čao El nino tut js bi svoj piskrčk prstavla x:Ix če loh

zanima me kako bo s šolo,denarjem pa z mojo ljubeznijo,če bo še tako trdna me zanima.pa še to,a bom kej spremenila gledanje na stvari,če bom zmožna hitrej osmislit stvari,če bo moja negotovost in neodločnost še vedno taka?

hvala,hvala,...

x;)x

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

HALOHA vsem skupaj

kot vidite sem cista novinka na forumu, samo imam pa ze kar nekaj vprasanj

zanima me, ce se bo moje ljubezensko zivljenje v bliznji prihodnosti kaj spremenilo na bolje, trenutno sem osamljena, razocarana itn ?

rada bi vedla, ce bom kdaj skupaj s tocno dolocenim moskim, ki ga imam v mislih?

potem me zanima, ce se bom v letu 2005 morda preselila?

da ne bom ze takoj prevec sprasevala in ker je 3 pravljicno stevilo je to vse, hvala za odgovore in se priporocam tudi za naprej

Tanci, Sans kolikor ces... ;) to je kr za ponucat

Amber, kar tu zgleda...

Damjan, tolk lepih kart ze dolgo nisem videl tko da ne sekiri se prevec... za fotke mamo pa res posebno temo

Valkira, js sem ta koticek sicer odpru ampak ni nic sam moj ti kar pomagej ;) sej vidis da rabim velik pomoci...

Tanaja, ujemi pomlad dokler je se ;) hihi delo pa vsekakor prihaja zihr in ob casu..

Nols zivot na splosno bo vredu, energijo bos posvecal vsemu zivemu razen morda malo bos zanemarjal duhovnost najprej faks al studij, pol ljubezen pa morje, mrbit na konc se mal dela... ljubezen bolj tko ostalo pa super...

Child, sola bo cudovito :palec:, denarja bo dovolj, ne pa tudi prevec... ljubezen bo imela manjse tezavice kot vedno ampak bo pol se bolj trdana kt prej ;) negotovost in neodlocnost bo sla pocasi na boljs...

Poldka, tale moski ti utegne se malo bezat bo pa v prihodnosti dobra moznost za to, pusti tista razocaranja ob strani pa bo ljubezensko zivljenje zazivelo :) verjetno se bos preselila

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

el nino, mene pa zanima, ce mi bo uspel narest pogoj za 4. letnik x?x me ze kr mal skrbi :sori:
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Ojla! NINO x:Xx

Me pa zanima kaj dela "nekdo" v mojih mislih 90% dneva.Ni partner...ne vem pa definirati občutkov in povezave z nijm. :2src:

In ali kaj kaže na poslovnem področju....zamenjava službe ali delavnega mesta?

Z ljubeznijo! x:Ix

FIRBČNA

<{POST_SNAPBACK}>

Poldka, tale moski ti utegne se malo bezat bo pa v prihodnosti dobra moznost za to, pusti tista razocaranja ob strani pa bo ljubezensko zivljenje zazivelo :) verjetno se bos preselila

hvala za odgovore, a dobra možnost bo za to, da bova s tem moškim skupaj al za ljubezen na splošno??? za arzočaranja se bom pa potrudila, da jih izrišem :o|o:

a selitev daleč al kam blizu, kjer sem zdaj?

hvala

Blackie, zelo tesno bo tlele... pomoje bolj jeseni kt zdej...

Koala, bolj na easy a vseeno zelo delavno na osebnem področju.... torej velik boš naredila zase...

Ajet, nvem nekam dost razmišljaš o njemu najbrž bosta še fajn prjatla, pol pa mrbit kaj več ;) hihi zamenjave službe pa še ne vidim...

Poldka, selitev bo bolj blizu, tale tipček pa ne vem bo nekje vmes med prijateljstvom pa ljubeznijo, mrbit bolj tvojestransko...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...