Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Ojla!

Spet jest....z nekaj vprašanji...

1. Še študirati ali ne študirati? Mi bo podjetje plačalo študij ali ne....mal pa me je tud strah, če bom sploh zmogla, čeprov si želim....Torej nadaljevanje študija, da ali ne? x?x

2. Ali bomo že končno prodali nepremičnino? Tok hodjo vsi gledat, denar pa od nikogar ne pade :o|o:

3. Če bi lahko izbirala med dvema kozorogoma, B. in S. koga izbrati? :2src:

Lep pozdravček in upam, da nam boš še dolgo takole lepo pomagal s svojimi odgovori!

L.

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good
Deli na socialnih omrežjih

Sonček, hm ja nevem pomoje itak najboljš da počakaš, pa preučiš kake so ponudbe... ne vem če je najboljš karte gledat za to? počak da vidiš kje si.... pol pa praši še enkrat...

Vanja Hm ja, utegne priti do zamenjave, čeprav najbrž sam razmišljaš o tem, no zaenkrat bi reku da ja... nekaj novega bo, hm zanimivo zanimivo, ja, ne zgleda dobro, ampak najbrž jim bo všeč... torej ugodna razrešitev,

LeilaniA... Vsekakor študirati.... to ti bo prineslo veliko (sicer ne denarja in časa) zadovoljstva... hja morali bi jo kmalu prodati, tisto nepremičnino, hm nevem, mrbit bodo kaka čustva pršla vmes, sicer pa načeloma kmalu... hehe sam nebi zbral nobenga... ampak pa poglejmo... hm odvisno kaj ti je bolj všeč, tak ful zračn gibčen dečko, (B) ali bolj trmast zemljski S.... nevem kaj bi ti izbrala...???

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hvala, ElNino,

pa če bo ali ne bo, saj se vedno tako zgodi , da je zame prav.

Sporočim, ko dobim kakšno pošto !

Seveda jim tukaj v službi ne bo všeč, takih delo-cepcov kot sem jaz ni veliko !

LP!

Hehja ;) zanimiv, tole, kdor pride na lunin party, mu ažurno odgovorim.. ;) hehe, torej na licu mesta, oziroma na mestu lica bi reku en moj sošolc... (ribak)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

No, da se še jest tle pofočkam:

El Nino, kakšna bo ta pomlad? V bistvu se še dobr začela ni, pa nas že orng meče...

Ja ljubezen me zanima... bi/bo šlo?

:flower: xloveyx xrainbowx xsrcbumx :flower:

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Cukr, sem šel mal drgač, kaj pa če ga boš v prvem? no ampak recimo da sprašuješ mal drgač, (ala prvič ti že ni uspelo,) torej ga boš v drugem...,

Freya, zdele dokler venera kroži po ovnu, utegnejo bit stvari vroče, pol se bo pa vrnilo na običajno stanje, ...

Freya, zdele dokler venera kroži po ovnu, utegnejo bit stvari vroče, pol se bo pa vrnilo na običajno stanje, ...

tale venera je pa res od hudiča :vragec:

ampak tega ti niso karte povedale, a ne x;)x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Aira Hm ljubezen, ali pa vsaj globoko prijateljstvo, sodelovanje, in še bojl vroče zadeve, spet podobno tista venera v ovnu, lepe stvari čuti do tebe..

El Nino, spet imam vprašanje zate. Berem te poste in se mi prav tako poraja vprašanje, kaj neka določena oseba čuti do mene. To je ta, o katerem sem te že nekaj spraševala. Hmm on je sicer sco (sonce), jaz pa imam luno v sco. Ima to kaj veze?.... Ker to se že tako dolgo vleče in nihče od naju ne ve, kam. Kaj pravijo karte?

Hvala x:Xx in LP

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Hm no Ajda, ja, saj, zanimivo vprašanje, kaj neka oseba čuti do tebe, hm sam si ga ne upam vprašat;) sicer pa tkole, s temle Sco, ne vem če je tvoja luna, kaj s tem povezana, najbrž ti je zato kaj všeč al tko, bo šlo na boljše, mrbit se bosta prav lepo skupaj zabavala, mela kak prijeten pogovor, kakšna ljubezen pa to pa še ne bo, sicer sem malo škilil še naprej, se utegne kaj več razplest, ampak tole tko čez tri obdobja... zaenkrat gre na boljš, ni pa nevem kaj.

At your service:) kitarco v roki pa to, poslušam predina, :) in zraven špilam, pa skočm mal pogledat.. da bi mal pošlogal... ;)Jasnaee, hm kako dolgo ime, no tkole, pazi pljučka, a kaj kadiš? sicer itak nebi blo vredu, in kdo ve najbrž sploh ne če pa že pol pa trenutno boljš da ne, hm sicer pa mal bo treba migat...., mrbit kaj hodit na zrak in to, pa bo boljš... sicer pa jaz nimam pojma o zdravju... :) upam da sem bil v pomoč.

El Nino hvala:) Jasnaee je tako dolgo, ker je Jasna blo že zasedeno. In ja kadim. In zadnje čase še preveč. Sicer že dve leti nehujem ampak mi :vragec: ne da nehati. Gibljem tudi premalo, sam zdaj je pomlad pa bo bolje, ko bo treba vrt preštihat :xx!: pa kak roštiljšek narest x:Dx tako, da je na vidiku gibanje in zrak. Sam še cigarete... :vragec: razvada.

No si me pa osreču, to za kajenje in da nič ne migam sem si mislila, da ni nič koristno, sam, da ni še kaj novega poleg x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

El Nino hvala x:Xx

Sicer sem pa pričakovala točno tak odgovor, ker točno tako mislim tudi sama. Hmm ja saj jaz tudi pravzaprav nočem točno vedet, kaj ta oseba čuti do mene, to itak ni možno tčno vedet. Kakorkoli važno da sva prijatelja in se super razumeva...Vse ostalo pa naj bo kar pač bo. Kakorkoli bo bo tako kot mora bit! :)

LP ajda

Live and let live! Life is beautiful!!!!

x:Dx x:Dx ZDRAVO xDDx xDDx

El nino, tut jaz imam vprašanja in prosim da mi poiskušaš odgovorit in si pomagaš z kartami

x:o)x

LJUBEZEN. v moje misli se spet vrača fant s katerim sva pred nekaj leti bila par.. spet mu je uspelo, da mi je "zmešal " misli v gavi...sedaj pa sva spet na nek način poglobila najin odlos oziroma stike..

1. ...kako bo s tem kaj v prihodnje??? je možna kaka veza med nama??

2. ..so med nama kakšna čustva ...ali gre le za " igro " strasti? x:Xx :V:

3. oz. kaj čuti on do mene? ali se le "igra" :O:

3. kako bo s študijem ? x?x

LEPO PROSIM DA MI ODGOVORIŠ IN ZAHVALA ŽE V NAPREJ.

LP xDDx

Ua :) folk pride najprej po moje odgovore :) no nekam znana se mi zdiš mam frendico s podobno situacijo.... ajd recimo da to nisi ti ;) gremo pogledat...

1.Hm mislim da je zelo možna kakšna zveza, med vama....

2.hm bolj bi se nagnil na igro strasti, čeprav bi bila prav lahko vmes čustva....

3.Hja vsekakor on čuti nekaj do tebe, najbrž si mu prav všeč... ;)

3.Študij bo šel počasi k koncu, vendar zelo zasluženo bodo vse stvari prišle, nič ne boš dobila kar bi si ne zaslužila, in vse kar si zaslužiš bo poplačano...

Cukrček... si mu kar všeč ja, sam nevem pa če je to samo po sebi dovolj za resnejšo zvezo? tko da težko da bo prišlo do resne zveze z njim.

Nino, škoda da te nisem na srečanju vprašala, ker te nobeden ni, te tudi jaz nisem nič.

Stara mama ima eno zadevo v zvezi s hišo že 15 let na sodišču in jo mečejo ven, ker mislimo, da so v Šentjurju goljufali, smo se pritožili v Ljubljano na vrhovno.

Zanima me:

- ali bo ta razsodba na njeni strani

- se bo morala izseliti,

-in če se bo potem k meni preselila ? Prosim!

LP!

Nino, škoda da te nisem na srečanju vprašala, ker te nobeden ni, te tudi jaz nisem nič.

hehe, vidiš, če noben nič ne naredi ni nič narejeno...., hehe, ampak me je pol vprašala sončna vila, pa še ena, pa mislim da sem tud čist na začetku nekaj z bobnarjem karte gledal, ampak mislim da nič konkretnega.... hehe, hja nič no saj ni nič zamujeno..., ampak preprosto kdor ne praša ne dobi...

Vanja, Težka bo ni nujno da bo uspelo, tole z prvim delom, najbrž ne bo v njeno korist, mrbit bodo samo pritrdili prvotni sodbi....Najbrž se ne bo izselila, čeprav mi pol za tretje vprašanje kaže da je dokaj verjetno da se bo preselila k tebi..., hm ehja nevem bodom mučke s tem...,

Znova, Papir...Da, Kmalu, Knjiga bo precej uspešna, mrbit ne finančno, ampak bo kar odmevna..., hehe ker kaže da je dobra knjiga kakšna pa je? Hm tvoja prijateljica Tina, nevem nevem, tisto je zlo tko prvi vtis je ful dober Hja, nevem če bo kaj, s tega... mrbit se bo izkazalo za ne tako pametno zadevo, bodo problemi, čeprav če jih preblodita, za tem ko se bo pač pokazalo da stvari niso tako lepe kot zgledajo, utegneta biti dober par ampak čez čas..., kar nekaj časa....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...