tamaročka 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Nino (al pa kak drug), kaj bi bil tko zlat in bi mi povedou kako se bodo razpletle stavri pri nas doma, kr vlada eno tako zlo moreče stanje...Pa še to, a se bo meni draga oseba končno lotla iskat kako stanovanje, al bo še vedno tam kot je? Hvaaaala Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Upam, da mi ne boš zaračunal. Je pr tebi tut tko, da je prvo vprašanje zastonj, da ne bom pol domov dobila kakšne položnice?! Če smem prašat, kako kaj kaže ljubezen?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 Tamaročka, mal bodo mogli egoti popokat in se spraznit kt balončki pol bo pa lepo naprej... mrbit bo še kaj počilo vmes... Optimistka, pr meni je prvvo vprašanje zastojn pa tud drugo pa tretje, četrto sam če vprašaš, peto ponavadi tud hihi ponavadi če mi kdo plača mi plača pri prvem pa še to tko bolj kšn kafe... ljubezen kaže pa zelo optimistično, ljubljeno, trdno, varno... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjerina 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 lep pozdrav zanima me,ce se mi v četrtek obeta dober dan in ali se mi splača iti v petek na izpit, za katerega se še ne vem odločiti ali bi šla ali ne hvala že vnaprej...pa lep dan želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2005 Pjerna, četrtek bo odličen dan v petek se ti pa zelo splača iti na izpit zelo dobro kaže... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Hojla!Kako ste kaj?! Vidim da zelo aktivno - kot vedno, še posebej naš Ninčko, a ne?! Mene zanima če se bo kaj dobrega na področju ljubezni zgodilo! A je videt kakšnega dobrega tipa v bljižni prihodnosti? Pa kako je kaj z mojo preteklo vezo; a se bo vse tako končalo kot kaže ali stojijo zadaj kakšni skriti nameni!? Že v naprej Thanx, pa lep pozdrav Mia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pety 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Čao mene pa predvsem zanima študij- kako bo s tem enim izpitom, ki mi para živce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poldka 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 haloha, a bi mi prosim malo spet pogledali v karte, zanima me ljubezen, do konca tega meseca, se mi kaj obeta, kaksen moski??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Zivjo El Nino, zadnje case me kar prevec matra ta ljubezen, ja kerga pane!Zanima me, ali bom kmalu spoznala kaksnega fanta s katerim se bova res imela rada? Pa se to, kako kaze z Janom ali Sebastjanom?Kaj pa pocitnice, se bomo kaj zabavali?Lep pozdrav! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 mene pa zanima, kakšen bo ta vikend...srečen, vesel, žalosten? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Ej, Nino, mene pa zanima tist ko ponavad. Forma vprašanja enaka, sam imena so druga... Em, se prav jz pa F. Kaj bo iz tega? A je un tak smotan tip? Papa Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Uau, to si pa ful lepo napisal, totalno poetično:))Hja mord bi res mogli egoti popokat, ampak moj tokrat nebo, ker je že prevečkrat:)) Hvala Nino, ful si ZLAT:) Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 Mia, skritih namenov vsekakor ni pa tud glede konca slabo kaže, zgleda da bo le še nekaj tle, dobita se malo pa mal se pogovorta pa bo kaj... Pety, bo tko za silo, taka povprečna ocena pusti živce stat pa v boj še je čas Poldka Moških kolkr češ mislim da so ti skor vsi na voljo, razn tisti zakrkneni intelektualni dolgčasneži na splošno pa .... brez problema lahko do konc meseca kšnga uloviš... Tanaja, dobro kaže ljubezen na sploh, težko se odločim obema dobro kaže, mrbit janu še malo bolje, sicer pa se bomo zabavali ti pa najbrž bolj v dvoje Leica, vesel pa zaljubljen.. party party party party.. Devica ni tasmotan tip tlele bo kaj dobrega wohuu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kokica, dobri bi morali bit... Ninči, vredu si mi tole napovedal....Padla je 9-ka....Sem bila presenečena, ker glede na učenje,.....sem pričakovala dosti nižjo oceno....Sem pa zelooooooo zadovoljna..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ninči, vredu si mi tole napovedal....Padla je 9-ka....Sem bila presenečena, ker glede na učenje,.....sem pričakovala dosti nižjo oceno....Sem pa zelooooooo zadovoljna..... hehe Kokica čestitam Danes spet šlogam na chatu ob 21.00 kdor pride melje.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Kokica bravo, Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luninas 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 hojla vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Hvala Ninči, Wanesa..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Drug teden dam diplomsko v 1. branje, pa me zanima kaxna bo reakcija mentorja??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 El Nino hvala za odgovor, res si me razveselil. Fajn se imej! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Devica ni tasmotan tip tlele bo kaj dobrega wohuu Prid sm, da te kušnem! Mwa! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Thanx Nino! Dobra napoved! Lp MiA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 Samson, bo mentor na veliko komentiral, in predlagal velik popravkov, kar pa ne razumet kot da je slabo sam se da izboljšat in tud boš Devica pridem tja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Haha... veliko popravkov...to si pau nulo zadel-to on pri vsakem najde!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Haha... veliko popravkov...to si pau nulo zadel-to on pri vsakem najde!!! jebat ga tak pač je treba spoštovat tako natančnost Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.