BAUH*9momo 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 cao.Res bi mi prisel prav vase prerokovanje ... Sem noseca? Naj bi jo dobila konec meseca, ampak si je ne zelim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinkylove 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 joj halo el ninospet jsma js sm bl taka da nevem kaj nejkva nej nrdim s to love k ne vem s kom naj bomkaj mi kej kaže?pa sorry k mam spet nevmesne težave čav čav Citiraj Samo ena sem,pa vendar sem nekdo.Ne morem narediti vsega,pa vendar lahko kaj naredim.Ne bom zavrnila tistega kar zmorem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2005 newagegoga, veš težave v življenju so vedno priložnost da se nekaj naučimo, da smo boljši kot bi bili v "mirnih" časih ti boš imela sedaj veliko prilik izkoristi si, vodila te bo modrost, tko da ne bo prehudo... Bauh, tam tam je mrbit pa še nisi pa boš do konca meseca kr pridno delat na tem.. vsekakor ni več daleč... Pinky Love, hja nvem uporabi mal svojo intuicijo, pot bo prava... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 kolk maš ti dela, El Nino, huh...ti enkrat za spremembno ne bom težil...že tako se ven iz kart ne vidiš.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
newagegoga 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>newagegoga, veš težave v življenju so vedno priložnost da se nekaj naučimo, da smo boljši kot bi bili v "mirnih" časih ti boš imela sedaj veliko prilik izkoristi si, vodila te bo modrost, tko da ne bo prehudo... Bauh, tam tam je mrbit pa še nisi pa boš do konca meseca kr pridno delat na tem.. vsekakor ni več daleč... Hvala ti! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 helou el nino eno vprašanje...Oče me prosi, da bi mu nekaj dokumentov vodila za njegovo podjetje...me zanima če je to pametno...in če se iz tega lahko razvije kaj več...da bi recimo tam bila čez čas zaposlena.Sprašujem, ker si z očetom včasih hitro skočiva v lase in ne bi rada nekaj prevzela...potem pa bi bil samo kreg v familiji... Kja misliš ti...bi bilo to za obe strani dobro Hvala ti in lep sončkast dan Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 Sončk, mrbit se pa le ne bosta skregala zna kazat dobro sploh za biznis... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Hvala El Nino. A res še ni nič dorečen,upam,da bova do petka kej že izvedeli.Sej naju v bistvu bolj zanima kako bo s septembrom. Če boš imel kaj časa,poglej prosim,ali bova vsaj imeli službo še naprej,pa ni pomemb kje. Uivaj,pa en lep pozdravček od naju... BYBY Gael xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinkylove 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>newagegoga, veš težave v življenju so vedno priložnost da se nekaj naučimo, da smo boljši kot bi bili v "mirnih" časih ti boš imela sedaj veliko prilik izkoristi si, vodila te bo modrost, tko da ne bo prehudo... Bauh, tam tam je mrbit pa še nisi pa boš do konca meseca kr pridno delat na tem.. vsekakor ni več daleč... Pinky Love, hja nvem uporabi mal svojo intuicijo, pot bo prava...ja kaj nej z intuicijo če je pa pobegnla :xx!: sm čist u slepi ulci, kaj čm si delam težave tm k jih res ni trebamejte se Citiraj Samo ena sem,pa vendar sem nekdo.Ne morem narediti vsega,pa vendar lahko kaj naredim.Ne bom zavrnila tistega kar zmorem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 Gael tudi septembra bo še kar služba... tak da nič se bat se bo postimalo to do jeseni Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pety 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Cao. mene pa bi zanimalo kako bo kaj jutri glede faxa-če nardim izpit mam jutr zagovor (pa bolj upam, da ga raje ne nardim ) kakšen nasvet? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 Hm hja prmejdunej, upam da ne boš naredila pol čeprav ne kaže slabo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pety 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 kristus ne znam ravno za ustnega, pa še prof. je res KRETEN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Hey Ti... fant iz Primorske.... V ponedeljek sem bila na razgovoru za en kar ornk job.... zanima me, kako se bo odvilo v tej varianti Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 hihi hey js... ja zelo lepo se bo odvilo tole ;) si naredila čudovit vtis in te imajo v mislih... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihi hey js... ja zelo lepo se bo odvilo tole ;) si naredila čudovit vtis in te imajo v mislih... ElNino hvala.... a veš, upam samo, da sem naredila vtis v pravi smeri... ne samo v tisti prvi dobri kontaktni vibraciji... skratka, te obvestim o "rezulatu" ...ej, fantje, ki ste bliže morski klimi, ste res nekaj posebnega.... iz dneva v dan vse bolj to spoznavam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 cao, mene zanima zadeva okrog "nove" sluzbe, pred dnevi so me klicali s podjetja, kjer sem ze delala, samo smo se pred letom dni razsli in to ne ravno prijateljsko, zdej bi me pa radi nazaj, pa me zanima, kaj se bo iz tega razvilo????? potem me pa zanima se moja vecna tema:LJUBEZEN, se kaze kak premik na bolje ( v blizni prihodnosti) pol me pa zanima za nekega tocno dolocenega tipa, ce ima se vedno dekle?? pa ce imam kaksne moznosti pri njem??hvala lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 Bera najbrž kako novo poslovno sodelovanje Hm v ljubezni imaš bolj mirno obdobje zdej, mal se posveti sebi, bo v prihodnosti pol divje pa ne boš imela časa, glede tega tipa pa najbrž ima še vedno dekle in nimaš lih najbojlših možnosti zanj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Dan, jaz bi tudi nekaj vprašala, če lahko.septembra se bom prepisala na drug fax, ker mi je ta zdej sicer filau ego, ampak hkrati tudi praznil...seveda moram počakati do septembra, da se razpiše drugi krog za vpis (birokracija)... mene zanima, če se bom glede druge smeri študija pravilno odločila (dvopredmeten študij) oz. kako naj se odločim...(ne za katero smer naj se odločim ampak kako), ma da malo manj bluzim: A JE TO OK? hvalaa--a-a-a-a lep-a-a-a-aMana Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 Mana, je pravilna izbira, zelo trdna in prava, sam velik dela bo na njej in ogromne nagrade nakoncu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>Bauh, tam tam je mrbit pa še nisi pa boš do konca meseca kr pridno delat na tem.. vsekakor ni več daleč... El nino... Zanosi se lahko samo med ovulacijo- traja en dan in ce jo "fališ"- adijo dojencek.. Tako da tvoja napoved, da bom morda noseca do konca meseac ne more biti pravilna, saj je moja ovulacija ze mimo...Zdaj je vprasanje samo tole: ali SEM ali NISEM..? Pa hvala za odgovor-e.. Popravljeno 23. junij 2005 -> BAUH*9momo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 Bauh, niti ni res to enim rata tud mal mimo pravga dneva... sicer pa pomoje si noseča Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kompas 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Živ,delam na tem, da se zares vpišem septembra za študij - delam v pravi smeri.Moja sedanja služba, gre na gor? Nasvet?Zdravje, ljubezen?LP Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 EL NINO- Poglej u karte kaku kaže za moje zdravje? hvala. Evo en namišljen pir (Zlatorog) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 El Nino hvalaaaaaaaaa zate Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.