Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Hej El Nino, mislim da se pocai uresnicuje to kar si rekel glede sluzbe - da prihaja x:)x x;)x . Imam dve moznosti. za prvo naj bi v naslednjem tednu podpisali pogodbo. a se bo to realiziralo in ali bom uspesna v tem poslu? zgleda dobro...

druga pa je sicer se vprasljiva - jutri moram poslat porocila o nekih temah, ki sem jih raziskovala. ta je v bistvu tud moznost kot dodatno delo in ni nujno stalna zaposlitev. Kaj bo pa s tem? bom sprejeta?

hvala ful :vio:

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...
Deli na socialnih omrežjih

Hoj nino, ej mene pa zanma če bi mi lahko pogledal glede zdravja, denarja, šole čez 2 meseca in ljubezni :inlove:

ajd, tnx x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Primavera, šla boš na toto potovanje ;) nevem kdo bo vprašal ti al on, ampak dost ljubezensko se bo vse skup razpletlo...

Alenau, z gospodoom je vredu ;) lepo kaže....

Erin, v kratkem bo bolj gore dole, nič koristnega, čez lep čas mrbit leto dve, pa bo lahko kaj velikega in pravega ;) x:px potrpi mal, pa uživaj kolikor lahko....

Leica, hm ta izpit ki je za tabo ne najboljš, mrbit za glih, prihajajoča pa prvi zelo vredu, drugi, bo malo neumnih napak drgač pa velik sreče na tvoji strani tko da bi moglo bit... ubogaj intuicijo,

natrixred, hm ja, relaksacija na morju, počitek pa tko, par razmislekov za prihodnost, in novi začetki...

Nols, pot je prava ne predaj se....

Pinka, delo bo tko tko.. tvoj tipček je pa vsekakor dober najbrž bosta skp še dolgo...

Manja, poletje bo zelo zelo vroče ;)

Poldka, nvem ej mrbit si bo celo zmislil čez čas in kaj poklical, čustva so kar prijetna sam, nič tko konkretnega da bi se ti splačalo čakat na njegov klic,...

Sunny girl, sej sta čist nice par, sam bodo zdej krizice, vsake tolko mal, zgleda, nič dokončnega... nekoč ja bosta preblodila to...

Sončica26, trud bo bogato poplačan ;) tko da ti kar...

Pixy, prva je res odlična, boš zelo uspešna tle.. ;) druga hja zna bit ane... seveda ni tolk lepa kt prva, je pa tud čist solidna..

aneda cashy js bom skp padu od tegale :P tak šlogarski maraton pa še ne ...

Behi, mlad si zdravje je super, šola bo odlično, denarja itak nikoli dovolj tko da tud tebi ga ne bo lih preveč....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Oj El Nino!

Jaz bi tud rada vedla kak bo kej z mano in mojo zaposlitvijo a se kej kaže? Kako pa kej kaže v ljubezni.

Lp xrolleyesx

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Ninči, jaz sem pa en mau vun padla, a ne? Daj, potrudi se še zame......dobiš namesto dveh kar en koš x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

Pridkan si, da veš..... :inocent: xDDx x:Xx :palec:

p.s. kako kolokvij včeraj? Ti je šlo, ne? :palec:

Smisel življenja je največja sreča

Šlogar nikoli ne počiva...

Wanesa lepo lepo ;) hm tud tebi eno morje ne uide mrbit bolj daleč kam z letalom, hja pol pa vsakodnevne stvari prot jeseni mrbit :D kaj čudovito novega... tvoja kreacija ;)

Pinka, zaposlitev, kr ,lepo ;) ljubezen pa odlično :D velik korak naprej prihaja...

Kokica, študij bo lepo in pošteno šel, diploma bo vredu,... podiplomski, pogoje boš imela in vse sam nevem če se boš odločila za to če se boš se boš iz takih bolj "vedeželjnih navdihov, tko za dušo"... kolokvij je šel ja... ;) bo bo

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Šlogar nikoli ne počiva...

Kokica, študij bo lepo in pošteno šel, diploma bo vredu,... podiplomski, pogoje boš imela in vse sam nevem če se boš odločila za to če se boš se boš iz takih bolj "vedeželjnih navdihov, tko za dušo"... kolokvij je šel ja... ;) bo bo

Saj sem vedela, da nas ne pustiš na cedilu....eto, cmokece zate x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

Hvala ti! Sem vedela, da ti bo kolokvij šel, sem držala figice zate..... xDDx

A te lahko še nekaj prosim? Baje, da bom na fax-u imela miceni problem z enim profesorjem....Je to res oz. kaj vidiš, da bi lahko šlo narobe? Me full zanima, ti kasneje obrazložim zakaj...... x?x x?x x?x :o|o:

Smisel življenja je največja sreča

El Ninči, tale tvoja šlogarnica pa laufa x;)x x:Dx xsrcx

Dej ti men povej, kako bo kej moje poletje x?x

Kaka nova znanstva x?x Pa kakšna dogajanja se mi kej obetajo še letos?

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

(popravljeno)
Haj El Nino, a te lahko se jaz prosim, da mi mal pogledas v karte? Zanima me LJUBEZEN.... prvi je fant s katerim zivim, drugi je fant v katerega sem zaljubljena do uses, s katerim zelim deliti svojo prihodnost. A se bo najino prijateljstvo sprevrglo v kaj vec... lahko upam na skupno prihodnost z njim ali bom ostala s prvim? Lepo prosim za odgovor... HVALA vnaprej! Popravljeno -> BlueStar

hvala ninč, aja pa še to, od danes naprej lahko tudi mene sprašujete ;)

Da nao bogi nino tak obremenjen ;) :D xsrcbumx xrainbowx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

El Nino, res ti hvala za odgovor, ceprav.. No ja, ce sm cakala ze tolk casa, bom pa se tisto leto ali dve x:Dx - samo da bi blo pol "neki fletnga"! Tut tebi vse lepo, pa se ob priliki spet kaj oglasim! Lp

Kokica, neke stvari bo treba z njim razcistit... pol mu bos pa se zelo vsec ...

Cvet, tlele cez poletje bos zurala kt da ni jutrisnega dneva... ceprav bo prisel jutrisni dan in bos malo razocarana na koncu poletja pol se bos pa lepo pobrala in bo vse "perfectly" do konca leta... tak da glede novih poznanstev, veliko zacasnih v poletju kaj resnega jeseni... zima bo zelo "topla"...

Bluestar, s tanovim morda v dalni prihodnosti kaj, tenutno pa ne kaze nevem kako dobro, tko da zaenrkrat kr tastar se pride v racun...

Soncica kr mal pocakat ja ;)

Lara, ne tako kmalu, malo se bos morala pobunit...

Lencka zelo lepo kaze ocitno je veliko ljubezni prisotne, ;) pa lepo bo slo naprej v dobro obeh....

Maya, zaposlitev kmalu, ne vec kot mesec dni, nek moski ti bo pomagal, veliko bo tudi tvojih zaslug zraven.... ;) vsekakor... ni dalec...

Zdej pa behija sprasujte js grem na dopust...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...