El Nino 1. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ha?!?Ja, na ti boš kar pomagal. Ribica, plis na pomoč no sej bom pomagal kak dan dva da si mal odpocijem... ej behi kako pa meni kaj ljubezen kaze? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no sej bom pomagal kak dan dva da si mal odpocijem... ej behi kako pa meni kaj ljubezen kaze?Prejšenje razmerje ko si ga meu si že prebolel Za naslednje razmerje bo treba kar nekaj časa počakat, ampak ko bosta skupaj bosta sklenila en dogovor, ki pa enemu od vaju žal nebo všeč Fajn se mej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 čerrrrrrr....jaz imam tudi 1 malo vprašanjce...če lahko...seveda...mene pa zanima kako se bo ta stvar z mojo bodočo taščo odvila,,,,a se mi obeta kaka selitev???? res hvala hvala hvala hvalaaaaaaa za odgovor me res že živcira vse skp Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Jah ta stvar se bo na začetku bolj napeto odvijala ampka potem se bo zgodilo tisto kar je najbolj fer (zdaj ti jaz težko povem ker ne vem na kaj se nanaša razen na 'stvar' )Glede selitve pa se mi vidi da trenutno je nebo, če pa že bo pa bo kar ugodno vplivala nate. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 cao, se spet malo oglasam ...... zanima me, saj vsi veste LJUBEZEN sem skoz neki nesrecna, ne morm pozabit na staro ljubezen, pa sem mislila, da bo neki nvga v igri, pa spet ni nic, kaj bo iz tega???? KAJ ME CAKA V BLIZNJI PRIHODNOSTI (recimo do konca leta) pa se za posel me neki zanima, eno dodatno sluzbo mi ponujajo, samo je problem, ker sem ze delala pri njih, pa smo se razsli neprijateljsko, kako naj se odlocim??? hvala Behi al pa elnino al pa ribica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 NINČI, HVALAAAAAA Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Ja najbrž sm tole stvar malo čudno oznašla sej še sama ne vem za kaj gre drugače pa hvala najlepšaaaaaaa...sem malo lažje spala Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 El Nino HVALA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>cao, se spet malo oglasam ...... zanima me, saj vsi veste LJUBEZEN sem skoz neki nesrecna, ne morm pozabit na staro ljubezen, pa sem mislila, da bo neki nvga v igri, pa spet ni nic, kaj bo iz tega???? KAJ ME CAKA V BLIZNJI PRIHODNOSTI (recimo do konca leta) pa se za posel me neki zanima, eno dodatno sluzbo mi ponujajo, samo je problem, ker sem ze delala pri njih, pa smo se razsli neprijateljsko, kako naj se odlocim??? hvala Behi al pa elnino al pa ribicaJa ljubezen hm, če nimaš še partnerja...zgleda da ga boš kar hitro imela, po moje nekdo z znamenjem leva ali pa se obnaša kot da bi bil lev Jah do konca leta se boš imela super, prijateljstvo bo najboljše plo samo po moje se to z tistim levom nebo najbolje obneslo, in bo rpišel v tvoj lajf ena devica (moški ) s katerim boš res total te bo zmedel in na komcu bo res kar veliko ljubezni xokxJa glede službe pa, jo lahko sprejmeš (tvegaj pač, če ti nebo všeč pa jo itaq lahko pustiš ) po moje se bo vse kar na novo začelo, vse bo pozableno. Fajn se mej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Ninček, dej povej, no...A veš un, ko sm zadnič sprašvala...Kaj si misl zdej...Po TISTEM dogodku ( ni tist, kar ti misliš ) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Nino ali naj prodam te delnice... zdaj ze neki casa tecaj stagnira pa me majckeno skrbi, da se bo trend navzdol obrnu??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Maya, zaposlitev kmalu, ne vec kot mesec dni, nek moski ti bo pomagal, veliko bo tudi tvojih zaslug zraven.... vsekakor... ni dalec.... Hey... hvala! Verjamem, ElNino, da bo tako... posebej še, ker je spet tle "nek moški".... jao.... upam, da bo vse znoraj limitov.... Ta "dogodek" ti sporočim, kot neko povratno informacijo... čist tko še... a tega "moškega" že poznam? Hvala! Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja ljubezen hm, če nimaš še partnerja...zgleda da ga boš kar hitro imela, po moje nekdo z znamenjem leva ali pa se obnaša kot da bi bil lev Jah do konca leta se boš imela super, prijateljstvo bo najboljše plo samo po moje se to z tistim levom nebo najbolje obneslo, in bo rpišel v tvoj lajf ena devica (moški ) s katerim boš res total te bo zmedel in na komcu bo res kar veliko ljubezni xokxJa glede službe pa, jo lahko sprejmeš (tvegaj pač, če ti nebo všeč pa jo itaq lahko pustiš ) po moje se bo vse kar na novo začelo, vse bo pozableno. Fajn se mej HVALA LEPA za tole napoved, zanimiva, ni kej ... vsec mi je ker si omenil znamenja, so mi tko mal nenavadna, ceprav z enim levom sem bila pred leti zelo srecna .... a moznosti, da bi bil namesto device vodnar, pa ni????????? (vodnar je moja zivljenjska ljubezen, samo nikakor ne prideva vec skup) fajn se imej tudi ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Da se vam še jaz malo oglasim... Lih ko ma Nino brejk, Samson, počakaj še malo glede delnic, kaže se dobro v bližnji prihodnosti, kasneje pa ne več toliko. Boš pa znal pravilno reagirati, poslušaj svojo intuicijo in se ravnaj po njej, tako bogastvo ne bo izostalo. Devica, Maya*, vaju bom vseeno prepustila El Ninu, glede na to, da se vaša vprašanja navezujejo na prejšnja vedeževanja pri njemu. Ribica is back (ko ima čas), lepo in lahko noč vsem! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Kak brejk?!! Tole je...red alert!!! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da se vam še jaz malo oglasim... Lih ko ma Nino brejk, Samson, počakaj še malo glede delnic, kaže se dobro v bližnji prihodnosti, kasneje pa ne več toliko. Boš pa znal pravilno reagirati, poslušaj svojo intuicijo in se ravnaj po njej, tako bogastvo ne bo izostalo. Devica, Maya*, vaju bom vseeno prepustila El Ninu, glede na to, da se vaša vprašanja navezujejo na prejšnja vedeževanja pri njemu. Ribica is back (ko ima čas), lepo in lahko noč vsem! Ribica, kaj se spoznaš na delnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ninček, dej povej, no...A veš un, ko sm zadnič sprašvala...Kaj si misl zdej...Po TISTEM dogodku ( ni tist, kar ti misliš ) Ok...kdorkol nej odgovori (kdorkol, ki ima "licenco") Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>HVALA LEPA za tole napoved, zanimiva, ni kej ... vsec mi je ker si omenil znamenja, so mi tko mal nenavadna, ceprav z enim levom sem bila pred leti zelo srecna .... a moznosti, da bi bil namesto device vodnar, pa ni????????? (vodnar je moja zivljenjska ljubezen, samo nikakor ne prideva vec skup) fajn se imej tudi ti Ne vem, pokazala so se mi zračne znamenja, in med temi je tudi vodnar, dvojčka, tehtnica. Lahko da ima sonce v donarju in se obnaša kot devica Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Devica, zadovoljstvo, pa mogoče malo razočaranja, bi hotel kaj več... ampak se zaveda, da se bo moral potrudit, da dobi kaj več. Fridica, Behi pomoje misli, da ima pač močno devico v sebi (ni nujno sončno znamenje device, lahko ima luno v devici ali pa ascendent recimo ). Sstane Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Da se vam še jaz malo oglasim... Lih ko ma Nino brejk, Samson, počakaj še malo glede delnic, kaže se dobro v bližnji prihodnosti, kasneje pa ne več toliko. Boš pa znal pravilno reagirati, poslušaj svojo intuicijo in se ravnaj po njej, tako bogastvo ne bo izostalo. U moja fejvorit slogarca's back!!! Do zdaj mi je vse prav napovedala!!!Se za uno plombo taX!! A ti govoris o bogastvu generalno??? Ali samo v tem primeru???A pol pravis da se vidi, da mam poslovno intuicijo??Al je to zgolj posledica interdisciplinarnega udejstvovanja s tvoje strani?? Ko bom velik bom bogat...yeah!!!Pol bom pa jest drugim jebu mater... oz. hcerke!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Fridica, Behi pomoje misli, da ima pač močno devico v sebi (ni nujno sončno znamenje device, lahko ima luno v devici ali pa ascendent recimo ). Sstane Hvala fiši Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Samson, mi bo še greben zrasu.... "Bogastvo" (narekovaji, ker je pač bogastvo relativen pojem, mišljen je pač zaslužek) je prikazano v tem primeru, se pravi, bodi pozoren na trend, kasneje bo šel dol, mislim pa, da bi moral znat uporabit intuicijo in pravočasno prodat. Jah, se mi zdi, da če si na borzi, moraš vseen met mal intuicije ne? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Jah, za to da si na borzi ne rabis intuicije-zagonit denar zna itak vsak ... za to, da si pa dober na borzi rabis pa killersko intuicijo... znanje majo itak vsi oz. ogromn folka; kar loci najboljse od povprecnih oz. slabih je ravno to... jap! Se pa se ne udejstvujem tolk casa, da bi lahko rekel ali jo sam imam ali ne...ti bom verjel na besedo! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 Na borzi je finta v tem da plavas proti toku... Ribica kak pa kaj moja ljubezen? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Hja, kažeš se, kot da si že predelal, kar si mel za predelat, ampak v sebi držiš še vedno nekaj, kar ti ne pusti it ravno hitro naprej...Preteklost ni bila ravno najlepša, velik poraz, izčrpanost, prihodnost pa je majava, ni ziher - torej, deklice so tu, a ne preveč za kaj resnejšega. Malo si že sit tega in rabiš spremembo, okolica ti je naklonjena, torej priložnosti bo veliko, mogoče bodi pozoren, da ne boš preveč zaletav. Žal pa tega, kar ti iščeš, zaenkrat še ne vidim, Ne bo ti bad, samo ne bo to to.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.