vanja 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Hvala, imam filing da bo vse dobro ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Pol Kul Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 El nino, kaj te lahko prosim, da mi pogledaš kako se bomo mi z mojim fantom in njegovo mamo pomenili?Se vsaja v najin odnos...Je rešitev v pogovoru ali je blje da se odseliva?Se bo moj fant znal posatvit za najin odnos? Hvala in lep dan, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Hhm, hja, hojej, no tkole sonček, zelo zanimivo, najbrž se bo stvar uredil začasno, in bo vse kul, je pa zelo možno da se potem čez čas vse spet vrne v "ustaljene" poti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 kaj pa glede selitve, misliš da bi bilo dobro? Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Glede selitve, moraš poslušat svoj notranji glas, in to v dvoje... karte pa kažejo ful tko nekam obrambno, nepremično in to, težko da se bo to zgodilo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 kaj pa če pogledaš v kolkem času se bova preselila skupaj? Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 El Nino, evo opet mene ker imam s svojim odvetnikom čudne telefonske bitke (kot da bi bila nasprotna stranka) me zanima, če naj mu še zaupam in kako se bo odvijala zadeva... evo čisto nič skito in zavito v celofan Uživaj v petku in vikendu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Sonči, Še dolgo se ne bosta preselila skupaj.... bo prišlo, to ja, sam je še zelo daleč. Selene, Lahko mu zaupaš, Stvar se bo iztekla zelo pomirljivo v dobro obeh strani. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 :o|o: ..ola.. El nino..daj men še mal poglej v te tvoje karte.... 1. kako kaj kaže v ljubezni , mogoče kaj lepega ? bo sonček poslijal tut k men 2. in kdaj bom končno "bolj resno" prijela za študij.. in nehala lenariti? prosim za odgovore. Lp Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 sorry sej vem da težim Sam kaj pa pomeni zelo daleč...leto, 2 leti...več??? Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2004 Avtor Prijavi Deli 3. april 2004 No sonček, k ti dolgujem še od zadnjič... hm recimo pet let, je tisti še daleč o katerem sem govoril.., druga verzija je pet mesecev, sam se mi velik bolj zdi da let.... Lilija, Hjam kar naprej bodo stvari prihajale vmes, med tisto kar bi rada, torej več sončka v ljubezni, neke ovire bodo, mrbit se boš bolj posvetila študiju pa to, pa ti bo to nekaj časa pobralo... šola pa bo počasi, oziroma študij, boš dobila voljo za to, takoj ko bo postalo zelo resno in nujno, prilika je sicer že sedaj, vendar se boš tu morala malo bolj potruditi (da bo šlo pol naprej lažje) al pa še mal počakaš, in bo naprej mal težje..., ampak šlo bo. Znova, prijateljica S. ma 50-50 možnost da je dobila pravega...., mrbit je ta že pravi, sam mu še par stvari manjka, pa mal več časa morata biti skupaj, pa to..., da bo to ljubezen življenja..., Najbrž, boš mela obisk nasledn tedn prijateljica, pa, ja mrbit je mal ljubosumja in to, ampak bo prijateljstvo preživelo tudi to,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2004 Avtor Prijavi Deli 3. april 2004 prosim.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ojla. Mene pa zanima ali bom v naslednjih 14 dneh uspešno prestala prakso oz. ali bom realizirala cilje, ki sem si jih zadala? hvala, lpleica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Ufa Leica, težka, bo, sicer pa zbrana boš, duša bo pripravljena opravit zadevo, in na koncu, bo vse kot je prav. drznem si kar reči Ja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 A lahko vržeš karte in za ta teden...kaj optimističnega napoveš :D (in to potem...nežno prišepneš Marsi za aneks h napovedi za ta teden ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Veš kaj, Nino, nekaj je na tem tvojem vedeževanju... Ne vem za ostale, ampak pri meni se je nekaj tako hecno poklopilo, da je prav zanimivo. En tak majcen, kuriozen detajl...But maybe it's only in my head.[/ Sicer pa je fajn, da tole stran tko požrtovalno urejaš. Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 oprosti, še za minuto te rabim:) se mi obeta kaka ljubav v bližnji prihodnosti ali se bodo stare stvari pogrevale ali bo mraz na tem področju..... zdaj pa res lepe sanje, nočka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Haha nevem nisem gledal napovedi, hehe, ampak poglejmo (hahja luna bo v škorpijonu z opozicijo v merkurju, kaj je kake napovedala ala nesreče pa to ? pa venera hahojej, žur žur, pol pa loh kumremo....) No nasledn teden.... po dnevih.... Pondelk, (kako rečejo temu štajerci?) Umirjen, nekaj sprememb vendar rahlih pričakovanih, poštenih, a bo luna že v tehtnici? hm me je prav sram da ne vem na pamet kje je luna, tolk mal sledim zvezdam zadnje čase..., no ponedeljek bo tak prijeten...Torek, bo pa že mal bolj zanimiv, ja ja, kar ornk, mars kar tolče ven, čist v nulo ovnovski, hehe, prijetn topel, mrbit bo mal bolj egoističen, ampak se bo dalo, nič slabega ne vidim tukaj...Sreda, Oh fak, Gospodična 13, hehe, ja a je tu Marsa napovedala kaj "pestrega", no recimo čist tko na blef na ta dan je pričakovati nesreče pa take zadeve, brez dvoma ne najlepši dan, bo treba pazit, si naum še kakšnega prsta poškodoval (zdej bom mogu kupit rokavičke, take usnjene delavske da si ne bom več prstov opraskal....)Četrtek,Pa ne me jebat, spet tale smrt, skor grem stavit da je luna v škorpijonu sredo pa četrtek, grdo bo grdo, tamle v sredo četrtek, ohja, "should have stayed at home in bed"....F Petek, si bomo končno malo oddahnili, malo bolj blagodejnega vetriča počasi, ja ja, to je že boljše, ne mi s to smrtjo strašit, če kdo planira kak žur, petek je dober dan... in kar se bo s petka povleklov soboto bo še bolj prijetno, ja ja spet tole, ljubezen in to bo furalo, čez vikend očitno, najprej hudi šok, sreda čet, pol pa pet pa sobota, čist kontra.... mmmin pol nedelja bo fajn dan za mal se zamislt and preteklim tednom in za gledat naprej, se mal ohladit pa to... Zdej me pa že prav srbijo prsti grem gledat napoved.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Hm pa saj še ni napovedi za enkrat je kazalo čist kul pol pa pogruntam da je za ta teden ki se sedaj izteka..... huhjej, prihaja najhujše..., pa še zajebal sem je že luna v tehtnici, no ja to razloži, tisti pondelk hehe, no jebat ga, mam stranko z najlubšimi vprašanji... Leica Ja aj ljubav se ti obeta, dvomim da stari, tisti stari se počas poslavlja, pol bo pa čist taka lepa ljubezen, ... ti kar mal zavidam... Freya, tnx za feedback... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Superca, hvala ti,pa nič zavidat, vsaj zaenkrat še ne pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Hehe saj točno ja najbrž boš kakega tipa ulovila, to ni pa nič zavidljivo,... saj kul kar mej no, bom že dobil svoje, ko bom.... hm ja praviloma ne gledam v karte ampak priložnost je bla dobra, in uhuhu, prihaja ja, vedno bližje je sam še ena karta pa smo tam, hm ja, nasledn teden? ko bo luna v Sco? me prav zanima..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 pol pa pogledam napoved pa sam uh fak jeah i did it, isto kot marsa prej kot marsa Predvsem mocno bodo te vplive cutili Ovni, Biki, Tehtnice in Skorpijoni (pa tudi tisti, ki imajo pomembne tocke osebnega horoskopa v teh znakih). Hehe ampak tole sem pa jaz ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 el nino, mi lahko poveš, kakšne bodo posledice včerajšnjega pogovora in kako se bo vsa stvar odvila ? kaj bo na dolgi rok :o|o: thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.