Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

mislim da ja, zdej že četrtek najbrž mrbit te kr prec vzamejo, čez vikeend boš dosti zaposlena...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

pozdravcek, spet me neki muci :8):

sem bla na enem zuru in je en tip (precej mlajsi od mene) skoz okrog mene skakal in to kljub temu, da je bil tam s punco!!! kaj se to dogaja in kaj se bo dogajalo na tem podrocju???

hvala za odgovore oz. nasvete x^x

El Nino... zanima me, kaj pravijo karte - a bova še kdaj skupaj (šla narazen 3 tedne nazaj) pa nasplošno, kako kaj kaže kar se ljubezni tiče...

Hvala in lp x:Xx :detelca:

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Hm Stane, mislim da kr bo ane ;) ceprav so neke ovire pa tko na koncu bos zadovoln z razpletom...

Poldka, mrbit cez cas se bo dogajalo kaj na tem podrocju trenutno pa se sam mal trudi tko kaj pa vem...

Ajda, nevem bolj slabo kaze za spet bit skupaj, hm ljubezen pa ko se malo poberes ;) bo spet nice...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Uf, jaz mam tud spet vprašanje x:Ix

Bo kaj al ne bo kaj s tem mojim bivšim zdaj? Mi lahko pogledaš, pa poveš prosim? Non stop sma skupaj, kr nekaj, jaz pa upam in čakam. Samo upam da ne čakam zaman. Kaj praviš El Nino? Bo, ne bo, še letos?

Hvala ti! x:Xx

hja soncica se bos se kr nacakala ce ne ukrepas kaj ;) hm drgac pa samo od sebe zna bit se letos ja... bolj jeseni kot poleti...

Lilija, ful ful oprosti, očitno sem te pomotoma preskočila, ko sem odgovarjala na OSe.... :sori: 1. Več sreče s službo boš imela jeseni, mogoče bolj proti koncu jeseni. 2. Mislim, da še ne boš vpisala podiplomskega študija, nekaj nepričakovanega bo prišlo vmes, da boš spremenila prioritete. 3. V ljubezni se ti bo dogajalo, samo žal nič stalnejšega. Mogoče kdo iz kroga prijateljev, ali pa boš koga spoznala preko prijateljev. 4. Upanje za počitnice je, torej želja, mislim, da ne boš šla s starši, je pa velika verjetnost, da boš s partnerjem - mogoče spoznaš koga na počitnicah. Žal pa ne bo trajalo dolgo. :sori:

Damjanmb, pa saj ti je Behi pred kratkim pogledal za tvojo prihodnost? x:)x

Pixy, ni bilo mišljeno, da boš izgubila službo. Zanosila boš najbrž šele čez dobro leto dni. Fantu se obeta večje zadovoljstvo s službo, ne sicer še takoj, vendar pa bo. Mogoče tudi že ve, kaj bo počel, samo niso njegovi plani še uresničljivi. Materialno ti kaže sprva zelo dobro, samo pazi se prevzetnosti in pohlepa, ker boš sicer razočarana zaradi previsokih pričakovanj. Kasneje, če bo prišlo do tega razočaranja, boš morala bolj paziti s trošenjem in biti bolj zmerna. (ni nujno, da do tega pride, je od tebe odvisno) Kar se tiče čustvenega zadovoljstva, se mi zdi, da nisi tolko srečna, kot morda izgleda, se veliko žrtvuješ? Predvsem poslušaj sebe, svoj notranji glas, če mu boš sledila, boš zagotovo srečna. :vio:

-Alexandra-, tvoji načrti glede glasbe so uresničljivi, vendar boš morala imeti malo tršo kožo, nekatere situacije te znajo prizadeti. Malo previdnosti v ljubezni, sicer zaenkrat kaže vse lepo, samo zna te kaj presenetiti. Šolo jemlješ malo premalo resno, raje začni prej kot da bi odlašala z delom, sicer ti lahko "zagusti" in bo v tem primeru zelo težko izpolniti svoje cilje. Ni pa nemogoče. x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

[

Pixy, ni bilo mišljeno, da boš izgubila službo. Zanosila boš najbrž šele čez dobro leto dni. Fantu se obeta večje zadovoljstvo s službo, ne sicer še takoj, vendar pa bo. Mogoče tudi že ve, kaj bo počel, samo niso njegovi plani še uresničljivi. Materialno ti kaže sprva zelo dobro, samo pazi se prevzetnosti in pohlepa, ker boš sicer razočarana zaradi previsokih pričakovanj. Kasneje, če bo prišlo do tega razočaranja, boš morala bolj paziti s trošenjem in biti bolj zmerna. (ni nujno, da do tega pride, je od tebe odvisno) Kar se tiče čustvenega zadovoljstva, se mi zdi, da nisi tolko srečna, kot morda izgleda, se veliko žrtvuješ? Predvsem poslušaj sebe, svoj notranji glas, če mu boš sledila, boš zagotovo srečna.  :vio:

[/color]

Hej ribica Katja, hvala! vse je zelo smiselno :palec: otroka bi dejansko imela šele čez leto, dve, malo sem se bala kaksne nepredvidene situacije x:)x , glede fantove službe - se mi zdi da nekaj tuhta in ma načrte, nasvet glede trošenja in prevzetnosti bom upoštevala - se hitro zgodi da te zanese, če ne razmišljaš, jaz pa sem nagnjena k temu - trošenju predvsem x;)x . glede sreče pa je res da se - po moje - kar veliko žrtvujem, ker sem pustila družino in prijatelje in vse poznano za sabo in šla nasproti nepoznani situaciji - življenje v dvoje kar daleč od doma - verjetno se to odraža.

lep dan :vio:

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Ojla,

zelo zelo prosim, če mi bo kdo lahko odgovoril. Danes sem imela en "hud" razgovor oz. testiranje za eno službo. Kakšen vtis sem pustila? Ali mi bo uspelo dobiti to službo? Res lepa hvala za odgovor.

Lp, Lara.

Ribica Katja ni blema, glavno da si sedaj odgovorila x;)x :palec:

Na osebno sem ti poslala sporočilo in prosim, da mi odgovoriš, ko ti bo čas dopusčal. x:)x x;)x

Lep pozdrav.x;)x x;)x

Lilija x:)x x:)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

nino daj mi prosim malo pošlogaj kako bo kaj z mojo ljubeznijo? sem na frišno zaljubljena... je še vse tako tako.... me zanima če je dober potenical za dolgo zvezo al bo to kaj krajšega? hvala

zelo dober potencial, malo se potrudit v sedanjosti pa bo prihodnost trdna dolga pa tko ;) hehe :D wuuhuuu da se rece ;)

Ninče, daj še meni poglej za službo. zanima me, ali mi bo uspelo priti čez kako leto v službo (stalno), kjer sem pred časom že delala več let za določen čas, a se je vmes menjalo vodstvo, za katero pa menim, da mu nisem preveč simpatična (novi šef).

Ali bop šel bivši sodelavec res v roku v penzijo, ali bo produžil in s tem zasedal mesto še nekaj časa?

bivsi sodelavec gre v penzijo ja ;) ti pa najbrz v novo(staro) sluzbico ;) simpaticnosti je pa vec kot si mislis....

Behi hvala lepa za trud (sej vem da malo zamujam).... jaz upam da boš naslednjič še mal več veselega napovedal xrolleyesx

No sicer se pa ne rabi sam dobro dogajat... tisto slabo krepi človeka x:)x

No, če maš priliko.. al pa nino... mi pa lahk pogledata za danes... me čaka kr nekaj pestrih debat... me zanima kak se bojo kaj razrešle..?

Lep dan!

Zdravo Nino,

me zlo zanima moja služba, sedaj nadomeščam porodniško in sem v službi kjer mam veliko prostega časa.......preveč,

prošnje pišem.....v teh dveh tednih jih bom oddala približen 150....nekej mam že odgovorov (negativnih, je pa bil pri eni komentar in klic, da mam ful dober napisano prošnjo in da mam veliko izkušenj sam smolo in da mi želijo veliko sreče pri iskanju - LEPO KAJNE)

nadomeščanje mam do marca 2006......mi bo uspelo najti službo prej sej vem da moram bit vztrajna in znance angažirat....me pa zanima kaj pravi tvoj TAROT..glede mene...

HVALA!!!!

SONČEN POZDRAV Z GORENJSKE! x:o)x

zivjo x;)x

joj po dolgem casu, sem spet priklopljena, in mam takoj eno vprasanje x;)x

ljubezen - sem v eni vezi, priblizn leto, pa me zanima kaj bo iz tega, a je mozna dolgorocna varianta, in kaj o meni misli ta moj fant.

vidim da se je ekipa pojacala, tko da je nino mal razbremenjen :palec: no, jst bom hvalezna za odogovor od kateregakoli struckota x;)x

Ancka debate so že mimo dost lepo najbrž :D

Meteor zihr ti bo uspelo do marca 2006 pomoje že dost prej :D

Bacci, zelo možno je dolgoročno kaj narediti ja :D hihi ;) res tudi on si tkao misli vidva kar ;)podaljšajta za nedoločen čas...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...