čebelca 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Hajsek pajsek! js bi te tud prosla, da mal v karte pokukaš zame pa jih vprašaš, kak kej kaže z mojim srčkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Hellow! A mi lahko pogledate za 2 izpita, ki me čakata konec avgusta? TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2005 Orion Lady... Love je just perfectly... kar lepo postlano tukaj...., Sola... hm hja been zdej bo vse vredu, pol bo pa najbrz ze novo leto pa spet nove zadeve... v umetnosti mrbit ti bo kdo kaj pokazal zdej sicer pa lepo pocasi pa zihr naprej ane a smem vprasat s kako umetnostjo se kaj ukvarjas k so mi prisle take zanimive kartice pa razmisljam kaka vrsta bi lahko bila... Cebelca, se ti bo malo popravil tvoj srcek pa prisel k sebi... Trinity, bota oba uspela tko da kr Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Behi,ribica Katja ali pa Nino,naj mi kdo pogleda za job :!: Iščem delo.Ali bom začela delat v kratkem Kako mi kažejo karte Bom zadovoljna z delom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2005 dbest kartice... hja delo bos kmalu nasla, pa tudi zelo zadovoljna bos z njim... super! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelca 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Nino,hvala, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 aha pa sm najdu eno poletno spogledlivko in dons ko sm hotu mal bl nazorno pokazat mojo simpatijo do nje, sem sel brat horoskop: LjubezenVse, česar se boste dotaknili, se bo zrušilo. Na koncu dneva boste že povsem obupani. :xx!: in to me rahlo zivcera, in tud moja "vrazevernost" kaj mi pa karte pravjo? anybody? ksn nasvet? pa napoved nej NE bo bolj dalnorocna kot za ta teden, sej to kako se bo vse izslo na konc bom ze sam vidu. hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 *simplicity*peace*goodness karte ti prinašajo enostavnost , mir in dobrotljivost Pod pogojem da se od tega trenutka naprej do konc tedna ne prklopiš na lnf Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*orion*lady* 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Love je just perfectly... kar lepo postlano tukaj...., Sola... hm hja been zdej bo vse vredu, pol bo pa najbrz ze novo leto pa spet nove zadeve... v umetnosti mrbit ti bo kdo kaj pokazal zdej sicer pa lepo pocasi pa zihr naprej ane a smem vprasat s kako umetnostjo se kaj ukvarjas k so mi prisle take zanimive kartice pa razmisljam kaka vrsta bi lahko bila... no lepo je to slišat- tenks umetnost?... petje (drgač me pa zanima tut igralstvo) kakšne karte so se pa kej prkazale lp Citiraj Če Ti Spodleti Nisi Poraženec, Uspel Si Ker Si Poiskušal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Katja, Behi Mene še muči muči....in sicer obstoječa "vezica" ter kaj se trenutno z njo dogaja - nekako ne znam zdefinirat ker je vse zelo zmedeno, jst zelo zmedena in kako bo v prihodnosti s tem, bo obstala ali prihaja kaj novega? Če "ja" za slednje, bo to kaj čisto novega / starega-novega? Aha da popravim še pa dodam še eno vprašanje...a bomo kakega kosmatinčka spet kej kmalu imeli oz. ali ga bomo sploh še kdaj imeli?! Hvala! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 (popravljeno) Ojla ribica Katja!Jaz bi pa rada vedla, če bom kaj kmalu pozabila na bivšo ljubezen, ker me že pošteno muči, da ne morem it naprej pa čeprav sem že v drugi vezi. Bojim se da bom to vezo uničla, če bom tko nadaljevala. Pa poglej mi še če bom šla dodatno kej študirat oziroma na kakšen tečaj ter kako mi bo šlo?Hvala ter lep sončen dan ti želim. Popravljeno 19. julij 2005 -> Pinka Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Bera, tri karte sem povlekla zate in vse kažejo na to, kar si napisala -> princ mečev = mlajša oseba, sicer bi lahko bil kralj ; 2 palic kaže na odločitve; VI The Lovers pa niti ne rabim razlagat ane... Nols, sej verjamem, da smo vsi po malem vraževerni, samo čisto vsakemu horoskopu pa ne bi zaupala... Vsaj pozanimaj se, kdo ga piše - če nič ne piše, ga jemlji bolj z rezervo. Ali pa raje preberi Marsine napovedi, te so ziher. 5rca, deluješ odmaknjena v svoj svet, kjer ti čisto paše bit. Uspeha ti ne manjka, ampak si se mogla zanj pošteno namatrat (lahko se tega ne zavedaš). Vsekakor vaju čaka novo obdobje. Kaže se mi še nek kozorog ali kozoroginja, ki je del tvojega življenja, čeprav mogoče nočeš da je, povezano z nekim tvojim strahom. Končna karta je pravica, se mi zdi, da karkoli boš naredila, se bo uredilo na koncu tako, kot je pravično. Dejansko so velike možnosti, da zveza obstane. Za kosmatinčka pa bolj slabo kaže ( da bo, I could b wrong ). Pinka, definitivno boš pustila tistega za sabo, s pomočjo prijateljev in zdajšnje ljubezni. Za dodatno izpopolnjevanje znanja pa mislim, da ne boš šla, ker boš to žrtvovala za neko drugo prioriteto. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Ju3 grem za neki cajta na morje pa me zanima kako bo kaj, a se bo kaj dogajalo? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Samson, najprej pazi na svoje stvari, da ti ne bodo česa ukradli ali te kje ogoljufali. Razen tega se boš mel nad , izpolnitev do konca. Fajn družba, mogoče tudi kakšna bejbika, v glavnem, d best. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Ma ja sej pravim, samo mal sem zmedena pa medem še nekoga pol posredno sam sej bo bolš, če tko kaže že more bit vsaj neki na tem I believe thanks Za kosmatinčka pa itak me na vsake tolko mal stisne tm pr srčku k vidm sosedovega mladega pa ker meseci tko hitro laufajo, kmalu bo leto okrog ampak doma o tem nič ne govorimo zato me je zanimalo če se bo kaj obrnilo al bomo kar tako naprej...sej mislim preživeli pa navadili smo se ane sam tko firbec me je matral če bo kaj ponesreči uletelo pa tko Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samson, najprej pazi na svoje stvari, da ti ne bodo česa ukradli ali te kje ogoljufali. Razen tega se boš mel nad , izpolnitev do konca. Fajn družba, mogoče tudi kakšna bejbika, v glavnem, d best. Kuuuullll..... Ja sej 22.8. mi pride pluton v opozicijo z venero v 8. bajti... lahko, da bo kaxna poletna romanca... al pa da me okradejo, ker gre za opozicijo 2. in 8. ... al pa oboje!!!Dobra si... jebela!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 ...aja se tole... enkat maja si mi prerokovala, da bom tam avgusta, septembra najdu seno fajn sluzbo... pa me zanima ce se vedno tako kaze...in na kerem podrocju-finance al advertising?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bera, tri karte sem povlekla zate in vse kažejo na to, kar si napisala -> princ mečev = mlajša oseba, sicer bi lahko bil kralj ; 2 palic kaže na odločitve; VI The Lovers pa niti ne rabim razlagat ane... hvala ti ribica za lepo napoved kar se odlocitev tice, je pa to vrjetno povezano z njim, ker ce se ne motim ima on punco?! me prav zanima, kaj bo iz tega, pa se obeta to ze v bliznji prihodnosti (cca. koliko casa) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maka 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Živ! Sicer ne vem lih če bi vrjela tem stvarem...no pa bom vseen probala, zanima me služba in šola lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 marsine napovedi? kje je to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Helow! A mi lahko prosim vržete karte za moje počutje ( pshihično / duševno) , že nekaj časa me določene stavi vlečejo h tlem, pa me zanima kdaj bo tega konc! TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Nols: tu najdeš napovedi! Marsine napovedi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 hvala Trinity Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.