El Nino 22. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2005 natalie, uu nice hm torej veza je trenutno zelo trdna, v prihodnosti se bo pojavilo veliko komunikacije, tako da bosta lahko o vsem se pogovorila, sporocilo te veze, ves tako je, premikat se mores, mislit s srcem in umom, in pac napredovat skozi, potovat k svojim ciljem ki si jih zamislis, zdej morda bolj za vezo, pomoje kaze neko rast, nekaj vec kot ostale veze... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>natalie, uu nice hm torej veza je trenutno zelo trdna, v prihodnosti se bo pojavilo veliko komunikacije, tako da bosta lahko o vsem se pogovorila, sporocilo te veze, ves tako je, premikat se mores, mislit s srcem in umom, in pac napredovat skozi, potovat k svojim ciljem ki si jih zamislis, zdej morda bolj za vezo, pomoje kaze neko rast, nekaj vec kot ostale veze... kako to misls neki vec ko ostale veze? hvala Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 a ti to iz ciganskih slogas? te so tko prjazne sicer jih sam takrat pogledam k h teti pridem na obisk...]ja prov fajn no...ceprov tale veza glih ni obicajna no tud glih lahka ni je pa lepa hvala Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Suprca morje bo! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2005 Natalie, hm nekaj vec v smeri... boljsa veza kot ponavadi mislim res vse lepo vredu... sej najbrz tezka ampak tudi pametna in modra pa trdna... Slogam pa iz tarota, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncesije 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Spet se oglašam .... imam samo en kveščn. Mislim, da sem v med-osebno-komunikacijski-kemiji oz. navigacijskem nesporazumu zašla v severno morje in sedaj ne vem kam naj zavijem. Med službeno dolžnostjo sem trčila v enega zanimivega človeka, kjer je kemija veliko obetala, sedaj pa se dogaja status quo. Lahko bi se reklo, da ga je poletna vročila čisto zamrznila.... A naj naročim ledolomilca? Ali pa je bolje, da utrpim kratkotrajo amnezo in čimprej odnavigiram stran? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 EL NINO HVALA LEPA PA LEP POZDRAV VSEM....... Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2005 Soncesije kako poetično naroči ledolomilca, in odnavigiraj skozi led, v severnem morju je veliko nafte tko da kr začni brejkat ejs... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Ej nino, kaj te lahko vprašam, če mi bo vspel en urok, ki ga zdaj delam oz. če mi bo supelo to dosežet kar hočem? Hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2005 Kakšni uroki neki, pazi ta stuff, sicer pa urok sam ne bo naredil tistega kar pričakuješ, čeprav se boš dobro potrudil, bo pa en malo pomagal... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kakšni uroki neki, pazi ta stuff, sicer pa urok sam ne bo naredil tistega kar pričakuješ, čeprav se boš dobro potrudil, bo pa en malo pomagal...uuu hvala No to je zdaj že 3-ja pritrditev da mi bo uspel, zdaj pa ni vrag ni da mi nebi. Hvala Aja, sory da nič ne šlogam, strela je vdarila v našo linijo in trenutno uporabjam bratrancčev raunalnik, sem gor pa kart ne morem nosit, ker je zelo občutrljiv glede moja "coprnije"Ja nino, sej pazim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Bacci, tudi slej ko prej bo stalna sluzba, ti kar pridno naprej, vsa trud se ti bo izplacal, dobro kaze prihodnost, zelo "stalno".... ooo fajn...da bo tud tle za nedolocen cas tko k si reku za ljubezen. mam pa se eno vprasanje glede teh sluzb in dela. mam obcutek da se mal odpira, pa ene priloznosti...sam ne vem...mogla bit it jutri na eno pot za enih 10 dni...pa se zdej sprasujem al naj rajs ostanem tukej kjer sem in delam al me bojo te prilike cakale. jest mam filing, da ne ...sam dej poglej kaj pravijo tvoje karte.thank you pa lupcka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Najprej se opravičujem za pozne odgovore, ni me bilo doma in nisem mela dostopa do neta. Samson, kaže delo na področju financ, dodala bi samo to, da se ne zaleti takoj v to, kažejo se težnje po idealiziranju neke službe, potem pa posledično razočaranje nad realnostjo, bodi odprt in ne delaj scenarijev v glavi, pa bo vse ok. Bera, tole vse ne vem če bo tako zelo kmalu, relativno, tam čez kake pol leta... U Nino, men se zdi, da sm te neki sanjala danes. A je sploh še aktualno tole: Ribica.. Hm mene pa zanimajo aktualni ljubezenski zapleti, razpleti, zmeda, nepopisna prisotnost vsega lepega in no ja čudnost... pa sem na enem takem razpotju, možnosti imam vsaj tri, pa ne vem v katero naj grem, a najbolj me zanima kako naj ravnam v tej situaciji, nvem tko mal na splošno me zanima kak naj kaj ravnam, če sploh... ? Pinka, res se kaže hudo razočaranje glede prijateljstva, vendar se ne boj, iskrene prijatelje boš še imela. Je pa catch, da boš morala sama nekaj spremeniti, se oddaljiti od določenih ljudi, da boš lahko spoznala prave prijatelje. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Ribica, a lahko prosim še meni poveš kako je kej z mojim ljubezenskim življenjem? Hvala za tvoj trud. Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 A imaš koga ali si sama? Čas zatišja, ti si pripravljena, vendar nekaj pride vmes in se od situacije odmakneš drugam, mogoče k nekemu (drugemu?) moškemu, k nekomu, ki ga že poznaš. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Moja veza se je ravno končala...trenutno sem v obdobju prebolevanja in mi je kar težko in me v bistvu zanima, kaj sledi. Kako dolgo bom potrebovala, da bo bolečina minila. In še to, kako on občuti to? Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Sočustvujem. Potem pa je to ta sprememba, ti pa si boš najbrž poiskala kakšno moško družbo za prebolevanje. Hja, njemu pravzaprav ni vseeno, ampak to niti ni važno, glede na to, da vseeno očitno čuti, da nista za skupaj ne? Najbrž bo tudi še ljubosumen, ko boš s tem drugim, ampak iz popolnoma sebičnih razlogov, ne zato, ker bi te on imel... :xx!: Prav zelo dolgo očitno niti ne boš žalovala, še kak dober mesec do dva meseca. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Ribica Katja: Moja ljubezen se mi že nekaj dni ni oglasila. Vem, da ga bašejo težave; kdaj lahko pričakujem njegov klic ? Malo sem žalostna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beti 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Ribica Katja, kdaj se pa meni obeta začetek resne partnerske zveze? In kdaj naj se preselim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>U Nino, men se zdi, da sm te neki sanjala danes. A je sploh še aktualno tole: Ribica.. Hm mene pa zanimajo aktualni ljubezenski zapleti, razpleti, zmeda, nepopisna prisotnost vsega lepega in no ja čudnost... pa sem na enem takem razpotju, možnosti imam vsaj tri, pa ne vem v katero naj grem, a najbolj me zanima kako naj ravnam v tej situaciji, nvem tko mal na splošno me zanima kak naj kaj ravnam, če sploh... ? Hm vsaj v sanjah je se zelo aktualno ker sem tudi jas sanjal to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Hvala ti, ribica! Upajmo, da bo res še vse dobro. Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 HMMM RIBICA ZAKAJ MI TI NIKOLI NE SLOGAS???SAMO VPRASAM Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2005 hm mene pa zanima ljubezeeeen jure mal zabubljen pa ... no kako kej kaže? bolj aktualne stvari, ne več kt 1 teden v prihodnost, da pustimo odprto... damjan mb, najbrž k nima časa, sicer pa hudič bo v "podrobnostih" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofka7 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Ojla! Mene pa zanima za eno prijateljic kako bo z njeno ljubeznijo. Želi si fanta )pa ali bo naredila šolo še do novega leta? lep dan...hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Noka, zakaj pa ti njega ne pokličeš? Tudi jaz vidim težave pri njem, ampak kljub temu bi te moral poklicati, tam čez kak mesec? Ne vem, kako sta se zmenila, ampak se mi zdi brezveze, da bi se ubijala tolko časa za to.... pokliči ga ti. Ali pač ne? Beti, žal začetka resne partnerske zveze v bližnji prihodnosti še ni. Zate primerna selitev pride v poštev tam aprila, maja, sicer pa ni nujno, da se tega držiš, še posebej, če najdeš kaj primernega že prej. Damjanmb , ni da te namenoma izpuščam Enkrat ti res nisem gledala, ko si me prosil, pa sem razložila zakaj - isto stvar si par dni nazaj vprašal že Behija. V drugih primerih pa sta bila Nino ali Behi hitrejša. Če te kaj zanima, ti kar vprašaj. Aja, samo še to, izklopi velike črke, ko pišeš; izpade, kot da kričiš. Nino, obeta se ti ful lep vikend, sploh petek, pa tudi jutri ne bo slabo. V soboto bo mela ona bolj glavno besedo, v nedeljo pa ti. Malo bolj down bo v ponedeljek, ampak ne bo dolgo, torek bo že spet bolj krasen. Cofka7, lahko poveš prijateljici, da ne bo treba dolgo čakat, ampak bo morala prej odstranit morebitne iluzije, nerealna pričakovanja, pač sprememba na sebi. Za šolo pa ne kaže najboljše, vendar naj ve, da si sami krojimo usodo, vse se lahko spremeni, karte kažejo samo na podlagi trenutnega stanja. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.