Ksenia 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Ribica, pozdravček... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Selene, sonchek Ti želim maksimalno lep dan. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Ribica hvala za odgovor; ampak mesec dni!!!! :xx!: :xx!: :xx!: Saj me bo pobralo; se mi zdi, da ga s klicem zmotila v procesu njegovega odločanja; pa bi on lepo dejal, če gnjaviš, potem pa izvoli - odidi.Mene pa kap!!! Ni lahko biti zaljubljen v sredini 30 let - kaj lahko, hudičevo težko je to.Tam je biznis, pa familija, pa keš, keš, keš,.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Noka Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Draga ZLATA Ribica, jaz tudi upam na tak razplet, upam samo, da ne bo !!!Ne ne bo, ker sem se jaz odločila, da bo moj in konec!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 oj, Katja, lepo pozdravljena po mal daljšem času imaš kakršne koli napovedi tudi zame? tako v ljubezni, kot delu? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poldka 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 cao cao, mene zanima, kaksen konec tedna si lahko obrtam, me caka kaksno presenecenje hvala in lep dan, v senci, ce se da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nino, obeta se ti ful lep vikend, sploh petek, pa tudi jutri ne bo slabo. V soboto bo mela ona bolj glavno besedo, v nedeljo pa ti. Malo bolj down bo v ponedeljek, ampak ne bo dolgo, torek bo že spet bolj krasen. dvomim da mi je sploh kdo kdaj že tolk zadel in hkrati zgrešil napoved... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofka7 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 hvala za odgovor... še eno vpr. še za eno prijateljicoali ji kaže v kratkem nosečnost? hvala lepa dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 RIBICA zanima me poslovno področje .....hehe bo slo? Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beti 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Lepa hvala za odgovor, ribica. Pa mi lahko vsaj namigneš, kdaj približno vidiš začetek resne partnerske zveze? Lep dan ti želim!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2005 Cofka... v kratkem ne kaže nosečnosti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofka7 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 hvala za odgovor...čeprva nisem tega pricakovala zanima me za moje starše kako jima kaže? dobro ali je konec ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 hej hoj, nino & ribica legendi ful mata filing, sej ne da sem dvomla, ampak je prav zanimivo kak se vajine napovedi uresnicijo. kak vama rata? verjetno...ne vem...sej bi lahko vsak karte polozil, sam intrepretacija in notranji obcutek za to je verjetno vazen... no, pa brez vprasanja ne bo slo skozi zanima me moje zdravje. nimam sicer nekih velikih problemov, ampak... hvala in Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2005 Cofka, nič ni dokončno, ) never say never... ane tudi tvoja dva bosta pomoje zgladila stvari, ne še tako kmalu, a vendar... Pixy, lenoba pa premalo gibanja je tvoj glavni sovražnik v zdravju trenutno... premakni mal svojo ritko da bo boljš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poldka 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>cao cao, mene zanima, kaksen konec tedna si lahko obetam, me caka kaksno presenecenje hvala in lep dan, v senci, ce se da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Pixy, lenoba pa premalo gibanja je tvoj glavni sovražnik v zdravju trenutno... premakni mal svojo ritko da bo boljš... ce je pa vrooocee no, ja malo plavanja bom probala uvest, a soncenje se tud steje ha ha gracia, sam da ni kaj resnega Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofka7 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 hvala lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Ribica....Katja povej mi za Where do I go from here, od zdaj naprej kam (naj) plavam... v katero smer in kako, kaj me čaka pod gladino?! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica....Katja povej mi za Where do I go from here, od zdaj naprej kam (naj) plavam... v katero smer in kako, kaj me čaka pod gladino?! bi zelo rad videl, če bi te usmerila proti kakemu kozorogecu... hehe, šala (ampak v vsaki šali je zrno resnice, jah) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KatjaXX 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 (popravljeno) Ribica, Ninjo, kdorkoli.... rabim par namigov kako bo z mojo maturo jeseni?.., kako kaže za naprej v tej smeri (fax, služba) .. odnosi doma (s starši) in pa seveda - ljubav. hvala! Popravljeno 28. julij 2005 -> KatjaXX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 (popravljeno) Draga moja, mi lahko kdo pogleda v karte in mi pove, kaj me čaka v prihajajočem mesecu, predvsem kar se tiče vpisa v šolo ( do konca avgusta moram poravnati šolnino, pa trenutno ravno ne vem, od kod bo kapnil denar. Me zanima, če se mi obeta kakšen "donator"?) In pa seveda, kako bo kaj z ljubeznijo ( še vedno se ne javlja, jaz pa sem se včeraj videla njegov avto, potem pa v jok...) še nekaj: otroka odhajata z očetom na morje - bo vse ok?papa Popravljeno 29. julij 2005 -> noka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Živjo El Nino ali pa Katja Ribica! Kako si kaj? Dopust, je že bil, a še pride? Upam da še pride, kajti te dni je res too much vroče, a ne? Vsaj če si tukaj na našem koncu!A vseeno dosti boljše kot pa zima, vsaj zame! Zanima pa me če se v bližnji prihodnosti prikazuje kakšen dober tip, ki bi bil za resno vezo!? Pa kaj glede čustev mojga bivšega bi rada vedela, če je pač mogoče! Saj po eni strani se mi zdi glupo da sploh sprašujem , po drugi pa čutim kot da tukaj še ni vsega konec, zato res potrebujem tvojo pomoč da si končno razjasnim pojme glede te veze in njene prihodnosti. V kolikor imaš malo več časa, te lepo prosim če se lahko temu vprašanju malo bolj posvetiš, kajti od tvoje "napovedi" je v veliki večini odvisna moja dokončna odločitev! Najlepša ti hvala že v naprej! Pa en lep pozdravček Manja P.S.V kolikor ni El nina, prosim za odgovor Katjo Ribico ( na El Nina se pač obračam, ker ga bolje poznam, drugače pa nisem izbirčna glede osebe, ki mi bo pomagala pri mojih odločitvah ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2005 Katjaxx matura kaže zelo dobro hehe tudi faks bo potem dobro zbran in vse najlepš... boš kar blestela na tem področju, starši bodo zelo ponosni, sicer pa lepi in dobri odnosi... ljubav je pa bolj tko, morda kje kaj, an splošno pa nič kmalu... Noka, hm kak donator? tik pred zdajci najbrž, kak prijatelj, pa tako, otroci bodo lepo na morju Noka, nevem, malo spremeni stvari v ljubezni, pa presodi kdo sploh je on, česa je vreden... pa tko... Manja kdo pravzaprav pa si ti praviš da me poznaš, pa že pol leta si mi uganka hihi kako je kaj ajdovščina? torej definitivno se ti obeta en nov tip, tko da pozabi na bivšega, in raje odpri vrata kakemu novemu hja, tale bivši, a se je kaj zgodilo? nevem a je kaj novega pri njemu? se kaj slišita sploh, en tip se mi kaže v tvoji prihodnosti za tvojega bivšega pa res ne vem če je del te prihodnosti, bolj švoh mu kaže... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Jutro! El Nino hvala za pomoč. Otroka se imata leto in to me veseli. Izginuli, pa je še vedno isto in molči. Spremenit pogled na to si zelo želim, vendar enostavno ne gre. Zgodi se mi, da grem na pijačo s kolegom, ampak vse je le na bazi pogovora, pa še to sem skoraj 100 % z mislimi drugje; enostavno se ne morem preklopiti. Komaj komaj se skoncentriram na pogovor in boleče je, ko si želiš biti le z eno osebo in v vsi ostali se ti zdijo zrak, nič, nič, nič. Ne vem, kaj naj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.