Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Ribica Katja in/ali El Nino - help! Spet sem malo zmedena w:Iw, pa vaju prosim za pomoc!

Prisla z dopusta, kjer sem spoznala enega tipcka, ki mi je kar precej vsec. Po spletu okoliscin sva se spet srecala, prezivela skupaj zabaven vecer in se kao slisiva..?? Ne morem ga "prebrat", se pa bojim, da je "babjek".. Kaj pravita, kaj tukaj kazejo karte?? En lep pozdravcek in hvaaala za odgovor! :flowerface:

Deli na socialnih omrežjih

Noka, počakaj še malo, pa boš bolje... ni druge... zaposli se s čim drugim, kaka umetnost karkoli...

Erin, je bolj babjek kot ne, se bosta pa najbrž še kdaj slišala...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Helllow :!:

ElNino, kaj bi mi lahko prosim pogledal kakšno bo fazaniranje na moji šoli? Kruto? Pa kaj bo če ne grem? :D

Ajde, hvala x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Hej El Nino, ribica Katja...mal sem v dvomih pa bi rabla mejčken nasvet.

a sem izbrala pravo pot - gledano kot življenjska pot. mal sem izprasala svoje prioritete, zdej pa me skrbi a sem se obrnila u ta pravo smer,hm... xrolleyesx

OK. ZDEJ PA RES NE STEKAM VEC. Z fantom, ki ga sicer srcno ljubim sem se zmenila, da prekineva vse stike zaradi mojega dobrega, ker pac se ne moreva zment tko ko treba in mene pol to trpinci in boli. Ceprov morm priznat da se pocutim pet minut pred smrtjo sem se tako odlocila...Kljub vsemu pa se ne morem upreti, da ne bi sprasevala za nasvet oz. TAROT kart, Ciganskih kart, celo Rune sem vprasala in vse odgovarjajo z zares lepimi pozitivnimi odgovori.Postavljam jasna vprasanja tako, da ne more bit nesporazuma. Ker je seveda v meni boleca zelja da bi bla s tem clovekom, ceprov sem prekinila, mi ni jasno kako hudica potem vse to tko lepo kaze. Sej sem ze sprasvala no pa sm tud dobila in opozorila in ne tako naklonjene karte....Matkurja...Kaj nej si zdej mislim...REs je da ga mam rada in res je da me ma on rad sam pac v nekih stvareh ne prideva skupi. A to pol kaze to ljubezen al se zraven hoce povedat da naj vendarle vztrajam???? :sori:

JA SEJ VEM...TEZIM AMPAK NE RAZUMEM IN BI RADA RAZUMELA :inocent:

velike sanje malega vesolcka

sam sem mnenja, da se ob tako pomembnih vprašanjih, kot je ljubezen in partnerstvo ne gre odločati po kartah. Raje presodi po svojih občutkih in premisleku, saj sama najbolje poznaš, kako stojijo stvari.
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Najprej en lep pozdravček vsem skupaj!

Tokrat bi rada vprašala če je kje v moji bljižnji prihodnosti kakšne dobra služba na vidiku? Vložila sem tudi prošnjo za delo v tujini, pa me zanima če bo kaj iz tega?! Upam! x;)x

Prav tako bi rada vprašala za področje ljubezni in sicer kaj se bo dogajalo v prihodnosti s fantom, ki sem si ga nekako izbrala za kaj več!? A mogoče tudi on čuti kaj do mene, njegove misli, čustva! x:px

Hvala za odgovor pa še enkrat en lep pozdravček vsem!

hm....povejte mi kako izgleda veza med takima znamenja ......

ON....

sonce - riba

luna -strelec

ascendent-bik

mars-tehtnica

venera-vodnar

ONA...

sonce-kozorog

luna-devica

ascendent-škorpijon

mars-tehtnica

venera-kozorog

potrudi te se...ker pri meni je prava zmeda zaradi te ribice,ki je priplavala v moje življenje zelo skrivnostno in dobesedno mi prevzela dušo in srce:)

naj pojasnem ,da je med nama kar celih 17 let razlike...(on starejši)....

hvala vsem,ki se boste potrudili mi kaj pogledat in povedat....

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

Noka, če ti ni že malo bolje ti bo pa kmalu čist odleglo...

Behi, fazaniranje bo tako kt so pač fazaniranja velik ljubezni notr, nč se bat, če ne greš boš zamudu nek kar se ne spodobi da zamudiš.... F

BACCI... smer je PRAVA! :D točn to kar je treba...

Fridica, najprej nekaj dela, potem pa bolj ali manj preganjanje dolgčasa morda študij, na bolj ali manj uspešne načine ;) velik se lahk naučiš prebereš pa tk...

Sončica, moral bi se kaj premaknit lahk tud ti kaj premakneš mal volje pa mal poželenja velik naredi, hja bo pa na konc meseca bolj jasno vse kak pol naprej...

Planšar, mislim da je že mimo...

Natalie, lepe karte ane, sam to že veš, pomoje je to pač tak match made in "heaven" ki bolj težko preživi neidealne razmere življenja, razmisli kaj je pomembno kaj je vredno, sicer boš le trpela, js mislim da sta za skp, sam so potrebni najbrž kompromisi....

Sončece, Tale tujina zna bit pozitivno pestra :D fant pa msli čustva vse štima ;) zelo pozitivna vezica...

Smajcica, js bolj karte gledam ane kaže zelo lepo, tako da prehudo nebi smelo bit je pares razlika ogromna... :) hm no lepo bo to vsekakor ;) prijetna veza...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

El nino....

hvala....za lepo razlago:)...upam,da bo tako...ker je res enkratna oseba...

sicer pa..do sedaj,ko si mi karte vrgel..si mi vse zadel:))..

ČESTITKE!!!....

El Nino hvala za to, da me bodriš. Še vedno je bilo bolje. Hvala!!!

Smajčica; taka veza je fenomenalna, ker vem iz svojih izkušenj. Lepo je, čeprav imam vedno občutek, da ga daje malo ljubosumje, ker sem 16 let mlajša. x;)x x;)x

noka...

imam občutek,da bom jaz bolj ljubosumna na njega..ker je on šri svojih letih zelo šarmanten in še vedno vreden greha:))....

strahovov iz moje strani se ne manjka...koliko je to dobro..pa res ne vem...upam le,da ceni to kar se mu ponuja iz moje strani...če je to tako...pol bo veza dolga in ok:)).....

(popravljeno)
Tudi jaz sem ljubosumna, ampak trenutno najbolj na njegovo ženo, ki ga še ima v kremljih :xx!: Očitno so moški v 50-tih res vredni greha. :2src: Sicer pa ta tip meni NIKOLI ne prizna, da je ljubosumen, čeprav karte zmerom znova to kažejo. El Nino zakaj je tako? Zakaj noče priznati,da je ljubosumen? x?x x?x x?x Popravljeno -> noka

Hvala x:Xx saj sem premislil sam in sem se odločil da res grem, ker moram čim bolj izkoristiti puberteto xsmx

Hvala x:)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

noka...

jaz nisem na ženo....ker tudi sama imam moža...sem pa ljubosumna na ženske,ki ne glede na leta ki jih imajo...in to celo dekleta od 18 let naprej se mu dobesedno ponujajo same....dokler ni z menoj stopil v neko prijateljsko razmerje....je to dobro znal vnovčit....sedaj pa....mi zagotavlja,da z menoj je srečen in,da nima neke ambicije se vračat nazaj....v take avanture....

in jaz tukaj mu ne verjamem....trenutno je lahko tako...kdo pa ve..kaj še bo...moškim pamet ,ženska hitro obrne....

el nino..al pa ti noka...bi mi znala kaj več o tem preko kart povedat?..kliko je resničen in iskren do mene....in če zmenoj ima res željo obstat...še nadaljnih nekaj let:)))....upam,da ne pretiravam.... xrolleyesx

"Moj" je meni zagotovil, da sem mu v 25 letih zakona prva; pa se s tem ne ubadam, ker sem lahko prva, pa se bo vrnil k ženi ali na 15-sta, pa bo na koncu ostal z menoj. Kemija pa odigra svoje. Sicer moram baje počakati do konca tega leta, meni pa se meša.( El Nino in Ribica vesta, ker takrat gnjavim, če se mi par dni ne oglasi :V: :xx!: xrolleyesx ).

Problem je, ker si v takih zvezah lahko visoko na nebu ali pa pod betonom. Pa se dviguješ, pa te nekaj ponese visoko, visoko, pa ponovno treščiš z vso močjo na tla.

Problem je, ker si v takih zvezah lahko visoko na nebu ali pa pod betonom. Pa se dviguješ, pa te nekaj ponese visoko, visoko, pa ponovno treščiš z vso močjo na tla.

prav zaradi teh čarov...so take veze vznemirljive in privlačne...če tega ne bi bilo...bi zadeva bila dolgočasna.)).....

jaz se bom prepustila....času naj stori to kar ve ,da je prav....trenutno mi je lepo..in želim si,da bi še dolgo ,čim dlje bilo tako:)....

vse ostalo pa....življenje prinese svoje....padce in vspone....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...