Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Pogovor bo prinesel mir rezultate, in napredek. (haha dam vejco pred in ne pa med mir in rezultate xrolleyesx )
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

jutro x:)x

jao meni EL nino...pa sej to si se zihr zmotu a ne?

Ne to ne more bi ter :sori:

Čez 5 let...upam da nimaš prav...ker si to res že želim...samo še redno službo čakam...kšno leto 2 bi blo ok....sam 5 let...uf to me pa strese k pomislm :eek:

Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

..el nino , hvala ti za odgovor xDDx ... sem si kar mislila, da bo tvoj odgovor tak xrolleyesx ...da mi v prihodnosti ne bo "poslano z rožicami" :inocent: :O: ... ta ljubezen in študij, večno perpletanje...a pride tut tako obdobje...

..sedaj pa sedim za računalnikom in ne posvečam, mojim štutijskim obveznostim... upam , da bom dosegla tisti ciiiillllljjj, ki si ga seveda zeloooo zelooo želim,...a ob enem pa neprestano odlašam...

lep pozdav :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Sonček, dam ti alternativo 5 mesecev....

Yamaha, hehe, nevem ampak mrbit si ga pa že spoznala, tega neurnika, vsekakor je mogoče motorist? hm no ampak pustmo to, neurje prihaja, vroča strastna ognjena ljubezen, je na vidiku, in bi se morala začeti zdaj zdaj,...., potem se malce ohladiti, pol pa spet, na polno...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ampak če čež pet mescov, ne bo, počaki za vsak slučaj še pet tednov in pet dni ;) hehe

...ola.. midva se že poznava x:Ix a ne? xDDx

xrolleyesx xrolleyesx ..že cel dan sedim za tem računalnikom in se ubadam z pisnjem oz "ogrodjem" diplomske naloge... :o|o: xrolleyesx

..pred časom sem bila na razgovoru na eni firmi...pa res je bblo kot si rekel...zelo so bli navdušeni...a nemi ne "diši "preveč, saj je naslov zelo , zelo zakompliciran... skratka kriza

sedaj pa imam eno prošnjo:

1. ..dej prosm poglej mal u te tvoje karte, al bo pršla nasproti kakšna "zanimiva osebica" na ljubezenskem področju...

fanta nimam...

Lep pozdrav :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Aha najprej štalca pol pa bikca ;) hehe, Počasi in zagotovo, vendar še daleč, mrbit v novem delovnem okolju...

veš, el nino, misim,da ........ti delaš mal razleko med nam..."enim odgovoriš tako bolj površno... xcivx ..pri "drugih" pa si kr precej natančen...dnevi, meseci... :inocent: xrolleyesx

ok....uživaj .. in lep pozdrav :eek: :palec: x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

'Tamali' je kar Jack, a ne? x;)x x:Xx :palec: x8Dx

Kul, Nino, kok je fino, da mi ni treba nic in se tudi nicesar ne pricakuje od mene. x^x

In vse laufa in stima. x8Dx :palec:

Navalili ste pa tudi...

Cudno, ne? x;)x xDDx :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lilija - odvisno kaj vidis... Jaz dveh napovedi ne napisem po istem kopitu... enkrat preciziram - ponedeljek... - drugic pa splosno pisem - od sredine tedna dalje...

Pri nekom karte pokazejo odgovor zelo konkretno, da je kar tezko, ker je odgovor recimo 'Ja' (ce je bilo reicmo tako vprasanje) - in sploh nimas kaj dosti lapat.

Ne vem tudi, zakaj je nekateremu folku pomembneje dobiti solate...

Meni se zdi tezje precizno uloviti energijo dogodka, ki ga obravnavas in lazje razdolgoveziti in uporabljati vsa mogoca masila.

Torej - ali bom naredil izpit?

Ja, bos, samo se bo nekaj zakompliciralo, mroda ga bos vdrugo - je enako kot:

Hm, vidim, da si blabla bla in blabla bla, ceprav se mi zdi, da si dosti bla bla bla..

Torej, ce pogledamo meceve karte, ki jih je veliko, na koncu pa so novceve, blablabla...

Tako ali tako bos iskal - in nasel - v vsej napovedi tole: Ja, bos.

x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...Marsa, saj ne pričakujem nekih romanov... xDDx

..saj mi je čist dobr odgovoril, x:)x ....... men sploh ni logično, kako vam uspeh sploh "kaj "napovedat....... tisto o letih, je blo bolj za šalo

..sicer pa se danes sploh nemorem zbrat, da bi počela TISTO KAR MOOORRRRRRRAMMM!! xrolleyesx :inocent:

...lep pozdrav... xDDx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Saj sploh nisem mislila tebe konkretno, a je res tole, ves...

Pri nekom se pokazejo samo osebe - torej, nimas kaj dosti za povedat, ker pomeni, da je odvisno od velikih drugih dejavnikov.

Tudi se to dogaja, ce nekdo kar tako sprasuje (recimo, ker ima glih moznost).

Ko je clovek zrel za tovrstno napovedovanje, se to vidi tudi v kartah, ker v tem primeru pridejo D karte.

Ce pa kar nekaj, pa veckrat pridejo tudi 'kar nekaj' karte. ;) :palec:

Picasso

Huhu in pol pride Marsa s par koristnimi nasveti, in cenjenimi pohvalami ;) huhu, x:Dx "enchanted", bi se reklo...

Hja lilija odvisno od tega kako vprašanje je, in če me kdo vpraša, ali bo, to ni isto kot kdaj bo, in če jaz odgovorim da bo, na prvo je to čist korektno, in razlike seveda bodo, sem ti pa hkrati že odgovoril tudi na drugi del, bi se moralo že dogajat, al pa vsaj začenjat, tko da nič meseci dnevi, karkoli vprašanje ur je stvar...., nevem, mrbit je stvar sam v tvoji podzavesti, ampak kolo časa se obrača, in je že skor tam tam....

in če mal nadaljujem od Marse, če pridejo D karte, rečeš JA, in če pridejo kar nekaj karte, pol kar nekaj dolgoveziš, sicer najbrž je res, kar poveš, ampak, je še vedno kar neki.... tko da najboljši odgovor je odgovor, Ja, zdaj, (razen če ne vprašaš a bo kaj slabega, se mi je zadnjič en devičnik, haha, bogi fant, v nulo tako jja, un pa ne šit... to ni dobro),... no lilija, da pa le odgovorim na vprašanje

štiri dni, mrbit štiri tedne? glede na to da sem mel občutek zelo kmalu da bo...,

--------------------------------------------------------------------------------

Aha najprej štalca pol pa bikca hehe, Počasi in zagotovo, vendar še daleč, mrbit v novem delovnem okolju...

-------------------------------------------------------------------------------

..ker si prej napisal "vendar še daleč"... zato sem se jaz pošalila in vprašala čez koliko let? x;)x ..

. x;)x ..OK, hvala El nino za tako precizen odgovor...

xDDx ..El nino , jaz te kr občudujem, da tako vestno odgorvarjaš, saj vsake toliko čsa pridem pogledat....pa včasih tut kaj vprašam..

Lep pozdrav.

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Huhjej, zdej sem pa res zajebal, hm no glede na karte se mi je zdelo kmalu, zdaj tisti počasi in zagotovo pa nevem od kje sem staknil to sem pa pozabil, nebi smelo bit predolgo....

:palec: Aha najprej štalca pol pa bikca hehe, Počasi in zagotovo, vendar še daleč, mrbit v novem delovnem okolju...

-------------------------------------------------------------------------------

.. x:)x .ker si napisal najprej štalca pol pa kravca, se je ta počasi in zaogovo, nanašal na tisto..... x;)x .......... vendar še daleč...pa na ljubezen xDDx

..skratka , bomo videli, kako bo :palec:

lep pozdrav :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Hm če sem prav razumel pokowc... naj fajn premešam, in povem en pridevnik ali glagol... mešam...mešam....mešam....... zmešano.... : Vmešavanje

Znova, 1., počasi se bo to reševalo, s stanovanjem, skoraj neverjetno se mi zdi da bi ga kupila vidva s fantom. 2. še dolgo boš tam. 3.hm kaj je pa to zdaj, no trenutno vsekakor kaže velik slabše kot bo pol naprej, se bo vrjetno kaj zamislil in kaj ukrenil pol naprej....

Tole je pa kot naroceno.

El Nino, pleaseeeeee, pomagaj mi! Prosim, ce mi lahko poves, kako kaze v ljubezni. Vsa storija traja ze pol leta in se danes ne vem pri cem sem in mi ze rahlo popuscajo zivci. Rda bi se samo premaknila z mrtve tocke........

Help me!

Hvala!!!!

yamaha spremeni tisti xcheersx v kakav, pa sva zmenjena....

Kamara... Praviš da si na mrtvi točki, hm jaz vdim pa tu sama kolesa, hja, mrbit se bo pa le kaj obrnilo, v tejle zadevi moraš slediti svoji intuiciji, potrpi še malo, ali pa ukrepaj, kot se ti zdi, stvar se bo začela obračat, po eni al po drugi poti....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...