Behemoth 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zivio, mene pa zanima, ce obstaja moznost, da bom nekoc ponovno v zvezi z nekom, s katerim sem ze bila? ce je odgovor pozitiven, me zanima se priblizno kdaj? ce pa je negativen, pol mi pa Behi lepo prosim povej, kdaj in kje me caka kaksen primeren moski ja je možnost da bosta, samo po moje se boš ti odločila da ha neboš imela <{POST_SNAPBACK}>Behi......mene pa se nekej zanima a bova sla midva z unim tipom na dopust skupej al ne?! A se bova drug tedn kej vidla - za ta tedn vem da se ne bova - kao neke obveznosti.....drug tedn jih pa ni vec. Stevilka 8Pa se za solo me zanima a bom spacala zdele tele 3 izpite v avg roku?! Najlepsa ti hvala za odgovore ja izpite boš nardila, čeprav bojo neki problemi :xx!: Na dopust lih nebosta šla po moje se bosta drugi teden vidla Uživaj <{POST_SNAPBACK}>ej behi pa se nekej dej mi prosm povej kaj nej nardim zarad njega.( K drgac se mi bo "zmesal " )a nej pustim vse skup pr mir da se bo on name spomnu al nej ga poklicem....pojdi v knjižnico pa Poišči od Marjetke jeršek - Kandelar tam noter pa imaš en simbol bližine (lahko pa greš tudi pod duhovnost in osebna rast na LNF pa tam vprašaš borism - a ) in ga nariši v mislih čez njega, če sta za skupaj, potem se ti bo 100% v 7 dneh oglasil, če ne pa se ti nebo Meni je delovalo Uživaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 behi...jaz tud zdravstveno delam...kdo ve,lahko bova celo sošolca:)))..... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 behi hvala se priporocam..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 BEHI kaj bi tvoje karte rekle ce se bi jaz odlocil za solanje ali kaksna bo moja ali bi bila moja prihodnost ce se zato odlocim. kaj menis . se da vreci in moje vprasanje je sola ? Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>behi hvala se priporocam..... za kaj se priporočaš <{POST_SNAPBACK}>BEHI kaj bi tvoje karte rekle ce se bi jaz odlocil za solanje ali kaksna bo moja ali bi bila moja prihodnost ce se zato odlocim. kaj menis . se da vreci in moje vprasanje je sola ?Ok, počakaj bom še danes Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 ja za sloganje Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja za sloganje aha, ok Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>BEHI kaj bi tvoje karte rekle ce se bi jaz odlocil za solanje ali kaksna bo moja ali bi bila moja prihodnost ce se zato odlocim. kaj menis . se da vreci in moje vprasanje je sola ?Ja lej, če boš se odločil za šolanje se ti bo življenje fejst spremenilo S5 se boš počutil izpopolnjenega Ja v prhodnosti ti nebo ničesar manjkal, bo kar v redu šlo Uživaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 hmmm BEHI hvala za odgovor delam v tej smeri ampak sem se malo razdvojen.moram veliko razmislit. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Behi! Najlepša hvala za odgovor na OS! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Behi, mene pa zanima, ali bom se letos spoznala kaksnega fajn tipa zame? bi bil ze cas... lepo se imej & hvala Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Blackie Boš spoznala, pa še pameten bo Uživaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 blackie, Behi je najbrž mislil mene Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 dej nej mi en proooooosim lepoooo pove a bova sla v pondelk na kavo?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Liunajverjetneje Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>blackie, Behi je najbrž mislil mene mogoče pa res Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> mogoče pa res nikoli ne veš Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 hvala Behi za tako lepo napoved Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala Behi za tako lepo napoved prosim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Behi jooaaajoaj jest sem vse zakomplicirala tako svetovno k po moje res noben ne zna no ...adijo pamet...a lahko pogledas kva si zdele tale moj big boss misli o celi stvari ? Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
denis 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Behemoth666; a meni pa nisi nič odpisal?! A je to mogoče zato ker sem moškega spola?! Kaj drugega si skoraj ne zamišljam glede na to da so vsi ostali že dobili odgovore in da so pač vse ostale osebe ženskega spola! Mislim da to pa res ne bi smel bit kriterij za dobrega vedeževalca! A ne!? Živjo klapa! Kako ste kaj? Vidim da aktivni kot vedno!Tudi sam bi rad nekaj prispeval k tej aktivnosti in sicer ljubezen - kot vedno! Kako lahko to človeka muči! In res velja pregovor da je ljubezen lahko bolezen in to zlo, zlo huda! No, naj mi kdo pove kaj glede moje ex ljube! A bo tu še kaj dobrega, a je čisto konec?! res thanx za odgovor, pa lepo se imejte še naprej! Denis P.S.Pa čim manj problemov vam želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi jooaaajoaj jest sem vse zakomplicirala tako svetovno k po moje res noben ne zna no ...adijo pamet...a lahko pogledas kva si zdele tale moj big boss misli o celi stvari ?jah glej, mogoče je bil malo tečen zaradi tvoje ideje, samo mu je najverjetneje bila všeč <{POST_SNAPBACK}>Behemoth666; a meni pa nisi nič odpisal?! A je to mogoče zato ker sem moškega spola?! Kaj drugega si skoraj ne zamišljam glede na to da so vsi ostali že dobili odgovore in da so pač vse ostale osebe ženskega spola! Mislim da to pa res ne bi smel bit kriterij za dobrega vedeževalca! A ne!?Živjo klapa! Kako ste kaj? Vidim da aktivni kot vedno!Tudi sam bi rad nekaj prispeval k tej aktivnosti in sicer ljubezen - kot vedno! Kako lahko to človeka muči! In res velja pregovor da je ljubezen lahko bolezen in to zlo, zlo huda! No, naj mi kdo pove kaj glede moje ex ljube! A bo tu še kaj dobrega, a je čisto konec?! res thanx za odgovor, pa lepo se imejte še naprej! Denis P.S.Pa čim manj problemov vam želim!Ja pol pa sory ej, nisem videl! Pa poleg vsega si moraš številko izbrat. Aja, pa zraven vsega dela ko ga imam, si lahko srečen da še sploh šlogam tle Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Eno vprašanje me pa res muči... A lahko zaupam svojemu bratu, ker mislim, da mi je nekaj stvari izginilo iz moje sobe, ali je pa to samo moja raztresenost? Drugo pa: sva šla z mojim dva meseca nazaj narazen, pa me zanima če še misli name? Tretje pa: kako kaj s tem fantom, ki sem ga na novo spoznala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 El Nino, mene pa zanima, kaj pravijo karte zame? mislim nasplošno, pa ljubezen.... Ja pa še tole, kako bo z izpiti zdajle septembra, bo šlo? Hvala in lp Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Muppetka 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Hey!! zanima me, kako bo kaj z ljubeznijo..v mislih imam enega tipota..se še kaj vidiva, ali naj raje kar pozabim nanj? kaj pravijo karte tnx lep dan!! muppetka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.