Maya* 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 uu, sem ti kar fauš mal jah, lej mogoče se boš zaradi nečesa počutila razdvojeno, ampak se bo stanje harmoniziralo in kar hitro boš začela dobro opravljat svoje delo, počtila se boš popolnega Skratka super bo Behi, iskrena hvala ... nč mi ne rabiš bit fauš... ker je na tem mojem življenjskem področju prava štala! Da te malo pokomentiram Razdojeno se res počutim - zato - ker imam diplomo iz ene stroke, ki me ne zanima več - delala pa bi v drugi stroki (za katero pa nimam nobenega "papirja" - imam pa izkušnje in dobre rezulate, kar pa brez "uradnega papirčka" ne velja nič). Evo... jp, zeloooo bi bila vesela, če bi se stanje harmoniziralo.... Hvala Ti še 1x Dobro ti to! Mogoče še poglej časovno obdobje, kdaj dobim kak job! CiaoCiao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 En nej pove, kva kej v ljubezni zame?????? PROSM! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beti 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 (popravljeno) Čaos Bi povedal še meni, kdaj vidiš začetek resne partnerske zveze? Lp Popravljeno 25. avgust 2005 -> Beti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 BEHI mi poves kaj o moji ljubezni , zdravje , denar.mislim da gre vse na slabse hmmmmm. prosim? Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajki 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Behija za predsednika! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene zanima sledeče,kako bo potekal preostanek nosečnosti. ali bo porod ok, in kako bo z otrokom. pa ljubezenlpMojamura. Utegne priti do nekih komplikacij (nočem te strašit) ampak le v primeru če neboš dovolj pazila nase in na otroka. Ampak na koncu bo vse ql.Gledel jubezni pa: Spoznala boš enega mladega tipčeka, full simpatičnega, in to je res lahko začetek nove ljubezni Uživaj, in čim manj komplikacij pri porodu <{POST_SNAPBACK}>uu, sem ti kar fauš mal jah, lej mogoče se boš zaradi nečesa počutila razdvojeno, ampak se bo stanje harmoniziralo in kar hitro boš začela dobro opravljat svoje delo, počtila se boš popolnega Skratka super bo Behi, iskrena hvala ... nč mi ne rabiš bit fauš... ker je na tem mojem življenjskem področju prava štala! Da te malo pokomentiram Razdojeno se res počutim - zato - ker imam diplomo iz ene stroke, ki me ne zanima več - delala pa bi v drugi stroki (za katero pa nimam nobenega "papirja" - imam pa izkušnje in dobre rezulate, kar pa brez "uradnega papirčka" ne velja nič). Evo... jp, zeloooo bi bila vesela, če bi se stanje harmoniziralo.... Hvala Ti še 1x Dobro ti to! Mogoče še poglej časovno obdobje, kdaj dobim kak job! CiaoCiao Čaw maya, služba se kaže v roku 4 mesecev Uživaj <{POST_SNAPBACK}>En nej pove, kva kej v ljubezni zame?????? PROSM! Tinal Wooou, kaže se mi nek starejši moški ima vodno znamenje, kar simpatičen , ima rad vse pod kontrolo Pa še skupaj bosta zelo fajn Opa, pa še fajn se bosta razumela odlično Lep dan <{POST_SNAPBACK}>Čaos Bi povedal še meni, kdaj vidiš začetek resne partnerske zveze? Lp Čawč beti Ja resna zveza se pti tebi kaže v roku 4 tednov Super to Uživaj <{POST_SNAPBACK}>Behija za predsednika! ha Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Behi, WTF je ta older man?? Pa vodno znamenje? Moj je star tok k jz, pa zemlja.............. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beti 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Behemotek, hvala, hvala. Vse dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 ALO! Kdo mi bo šlogu? No, mene zanima neki v zvezi s službo. Ne mislm spreminjat, ampak še ta tretjo bi mela, in to s področja, k me u iber zanima. In mi en kolega neki rihta in me zanima, kako kaže. Behi, če rabš cifro: 5. Drgač bom pa komurkol hvaležna, k si bo vzel cajt! Dankešn! Pa slabih napovedi ne sprejemam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 (popravljeno) Živjo! Mene pa zanima kako če se bo dobro končala zadeva, za katero se t.r. "pravdamo"?! Pa še kaj glede ljubezni bi rada vedela in sicer kaj ima za "bregom" moj bivši oziroma kaj želi doseči z njegovim obnašanjem!? Thanx za odgovor, pa en lep pozdravček xrosex Popravljeno 26. avgust 2005 -> Mia2000 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Beeeeeeeeehhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiii stevilka 3 za danca :) jao men se mesa :) hvala hvala hvala jah sem pac v klubu odvisnikov (haha ne vem zakaj sm hotla napisat odvetnikov od Lunine vedezevalnice ) lalaal a la la la la la la vsem en lep nor dan! Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 HMMMM kot da bi behi name pozabil????no pa drugic.lep pozdrav Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Na nikogar nisem pozabil Čaw damjan!No imam dobre novice in slabe novice. Glede ljubezni, jah trenutno si zelo razočaran glede nečesa, ampak to je le začasno, čaka te nova zveza Glede zdravja, nebo nobenega poslabšanja, imaš kar dober imunski sistem Glede denarja pa se kažejo dobre izboljšave Samo boš moral nekaj časa potrpeti da se to vse zgodi. Ker se mi je odprlo uspeh na finančnem področju in zmernost. Vse lepo Tina!Čawč Ti si mene vprašala, če se ti obeta kašna nova zveza, evo in se ti, z malo starejšim moški (starejški moški je zame od 30 leta naprej ) ne skrbi vse bo dobro, kaže pa se ti v roku 9 mesecev Uživaj in veliko sreče v Patrickolenc! Če boš tako zagnan za tem napredovanjem in boš pokazal zanimanje ti bo zadeva uspela Srečno Pikica Ja lej, v 3 službi ti bo šlo super mogoče bojo neki problemi ampak bo vse v redu šlo Posebej zdaj septembra, sem napovedal spremebo energij na vse področjih, in nekaetri boste to znali dobro izkoristit Uživaj. Mia2000, lej, stvar se bo polegla, ampak ne še takoj, nastopile še bojo ene komplikacije Glede tvojega bivšega, hmm po moje te želi dobiti nazaj Ne vem, moški smo včasih res zajebani :xx!: jaz nisem no pa še luna je takšna da te fukne, mogoče je faza, ali pa tudi ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 natalie Kot sem rekel že prej, zdiš se mu privlačna in da imaš rada vse pod kontrolo, ampak saj si sama rekla da naj nebi blo etično Veš da ti nekaj brezveze šlogam če pa bojo karte enako pokazal Uživaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>natalie Kot sem rekel že prej, zdiš se mu privlačna in da imaš rada vse pod kontrolo, ampak saj si sama rekla da naj nebi blo etično Veš da ti nekaj brezveze šlogam če pa bojo karte enako pokazal Uživaj JA NOOOO Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 (popravljeno) Hojla Behemoth666! Maš prav, no ne mislim tebe , ampak ostale moške, a ne!? Praviš da so vsi ti njegovi "nenormali" izbruhi zato, ker me pač želi nazaj! Ne vem, kaj bi rekla, ker po moje, ko nekdo želi koga nazaj, se ne obnaša tako "glupo" oziroma na tak način! Ne vem no! V kolikor imaš še trenutek časa zame, te lepo prosim če lahko mi lahko poveš kej več o čustvih mojega ex! Ej, res najlepša ti hvala in lepo se imej! Pa, pa Mia Popravljeno 26. avgust 2005 -> Mia2000 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>JA NOOOO ejj, ne bit zdaj no užaljena samo je nekaj brezveze gledat 2x ker al bo enako pokazal, ali pa čist drugače Bom probal, in bom videl kako bo sam jutri <{POST_SNAPBACK}>Hojla Behemoth666! Maš prav, no ne mislim tebe , ampak ostale moške, a ne!? Praviš da so vsi ti njegovi "nenormali" izbruhi zato, ker me pač želi nazaj! Ne vem, kaj bi rekla, ker po moje, ko nekdo želi koga nazaj, se ne obnaša tako "glupo" oziroma na tak način! Ne vem no! V kolikor imaš še trenutek časa zame, te lepo prosim če lahko mi lahko poveš kej več o čustvih mojega ex! Ej, res najlepša ti hvala in lepo se imej! Pa, pa Miakaj lahko prosim ju3 ker danes žal nimam časa Uživaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 (popravljeno) Ni panike, če pač danes nimaš časa, je jutri prav tko cool, le da je! Lp Mia Popravljeno 26. avgust 2005 -> Mia2000 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ejj, ne bit zdaj no užaljena samo je nekaj brezveze gledat 2x ker al bo enako pokazal, ali pa čist drugače Bom probal, in bom videl kako bo sam jutri kaj lahko prosim ju3 ker danes žal nimam časa Uživaj Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> uff, kak sem prijazen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Hihi. Dobr odgovor. Si napisu, kot da jo že mam. Pol bo kul. Tenkju, mišek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Ohojla!!!!Kako bo kaj v ljubezni pri meni?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 hojla mene pa zanima, kdaj se mi obeta kaksno resno ljubezensko razmerje? verjetno si ga prevec zelim in zato nic ne dobim sam se nisem obupala, bi bila pa vesela Behi, ce bi mi mal pogledal v karte, da bom lazje cakala a so sanse, da bom se kdaj z enim tipom, ki mi se zmer pomeni veliko??? hvala lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 BEHI NAJBOLSI SI. daj stevilko da ti doniram par dolarckov.Hehe hvala ti. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xenia2005 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 sej nevem èe tukaj kaj napovedujete prihodnost ali se samo zabavate-nisem šla vsega brat.pa me zanima ljubezen? (èe rabite kakšne podatke pa povejte) lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.