Behemoth 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Natalie! Zgleda da bo odnos sam prijateljski Zjebaval se bosta mela fajn, ampak le kot prijatelja uživaj Liu! Če imaš mogoče v planu oz. v mislih kakšnega moškega, ki ti je všeč, verjemi, osvojila ga boš Če pa nimaš še nikogar v mislih, pa najverjetneje bo prišel čez čaš Mogoče v roku 6 tednih Uživaj. Fridica No, če boš kdaj v razmerju, se mi je pokazal da bi naj bila v roku 4 dni Samo sem malo skeptičen glede tega ampak vseeno, če pokaže 4 dni potem je 4 dni No glede tvoje simpatije, pa na žalost ni več šanse da bi bila skupaj Lep dan. Damjan, ne rabim dinarčkov v sredo itaq pridem v MB – raje badidosa plačaj in bom bom veseu Uživaj Xenia Ne ne zajebavamo se, resna stvar Smo 3 šlogarji (ali pa če kdo uleti noter) sam sta 2 na dopustu, jaz pa ti švicam ko svinja za vas No glede ljubezni, hmmm, da mi je taka bedna karta vun padla Jah no, lej zeloo je mogoče da je pred teboj neka resna zveza, ampak do te zveze boš morala prit prvo, ker na svoji poti boš imel nekaj ovir in ne bojo tako težke, sam lahke pa tudi ne bojo Uživaj. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Natalie! Zgleda da bo odnos sam prijateljski Zjebaval se bosta mela fajn, ampak le kot prijatelja uživajquote] :) tud fajn :) itak je tipo dbesthvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en lep nor dan! Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 hvala ti lepa behi!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Aja, ena super novica :!:Čez 4 mesece lahko pričakujemo ponovno menjavo energij - na boljše ali pa na slabše, če se boste pripravili pravočasno nebo nič hudega -pa drugače tudi nebi blo to sam tko povem - Lep dan Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Hojla Behi, mene pa zanima, kaj bo z mojim solanjem in seveda financnimi zadevami ... pa se en big deal me zanima ( kar nekaj ljudi mi je napovedalo menjavo sluzbe , sicer drugo leto, pa tega ni v mojem planu ...ne vem, kaj bi mi moral kdo ponuditi, da bi zamenjala trenutno sluzbo ? Prijazen pozdrav, Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 BEHI jaz sem za xenia karte vrgo pa sem enako dobil. hmmmm Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>BEHI jaz sem za xenia karte vrgo pa sem enako dobil. hmmmm Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Mene pa zanima kaj nama kaže v prihodnosti, saj je moj s čustvi in izkazovanjem ljubezni zadnje čase nekam zadržan?? Kot da me ne ljubi več ...... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
muzikant 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 hvala lepa za odgovor! lp mojamura Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Lep skoraj ze jesenski pozdrav vsem! Spet sem srecka nosecka in sem v devetih nebesih...Kmalu imam pregeld pa me zanima ce bo tokrat vse v redu in ce bo moj mali soncek zdrav.Hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>in moja ljubezen?Ja obeta se ti nova zveza, samo ko sem vprašal kako zgleda ta oseba, mi je moški vun padno no vseeno, v glavne bosta skupaj s to osebo in full bosta vesela <{POST_SNAPBACK}>Lep skoraj ze jesenski pozdrav vsem! Spet sem srecka nosecka in sem v devetih nebesih...Kmalu imam pregeld pa me zanima ce bo tokrat vse v redu in ce bo moj mali soncek zdrav.Hvala za odgovor! ja, zelo zdrav in zelo močan Uživajte Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 svetavno končno se je nekdo to spomni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 lep pozdrav vsem in lep dan vam zelim. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Behi, mene pa zanima če se me je nekdo že naveličal paaa....sej veš, ljubezen mi poglej za prihodnost, prosim Pa če boš še tako prijazen ko si ravno pri delu...eno stvar hočem spravit "pod streho" kot sem si zadala pa se mi zdi, da mi samo spodleteva, a sem sploh kos tej nalogi in ali bo šlo na bolje raje kot na slabše Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Ko smo že ravno vsi ljubezenski - kako pa meni kaj kaže ljubav, a se bo končno kaj premaknilo, al kaj? Hvala, LENA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, mene pa zanima če se me je nekdo že naveličal paaa....sej veš, ljubezen mi poglej za prihodnost, prosim Pa če boš še tako prijazen ko si ravno pri delu...eno stvar hočem spravit "pod streho" kot sem si zadala pa se mi zdi, da mi samo spodleteva, a sem sploh kos tej nalogi in ali bo šlo na bolje raje kot na slabše Hoj Lej, glede ljubezni, karkoli se bo zgodilo, boš zelo zadovoljna s tem Če hočeš podrobnosti, mi piš na os - če je zaupno Glede tvoje naloge, seveda si ji kos, samo bodo pri uresničitvi ovire Če te še kaj zanima, sam reč. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko smo že ravno vsi ljubezenski - kako pa meni kaj kaže ljubav, a se bo končno kaj premaknilo, al kaj? Hvala, LENA Hej, ja lej bodi še naprej tako trmasta, in se definitivno bo nekam premaknilo.Maš dobro karto, kolo sreče, in že v zvezdah piše da se ti bo nekam premaknilo. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ojla! kaj praviš za denarce, bo kaj od kod ali bomo do konca bankrotirali?ljubezen, na splošno?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Hvala - bi bil počasi že čas.Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ojla! kaj praviš za denarce, bo kaj od kod ali bomo do konca bankrotirali?ljubezen, na splošno?hvalane, za dnarce pa kar priden novi val energije! Pol bo dnara ko dreka Ja za ljubezen, nič šokantnega, nič pretresljivega, vse tako kot je blo do zdaj. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 upam, da zelo zelo kmalu, ker moj minus narašča:( Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 behemoth, ti si meni zadnjic nekaj napovedal... ne vem, kaj bi rekla. moje ljubezensko zivljenje je totalno ponorelo, jaz smao stojim ob strani in gledam kar eni tipi uletavajo, kdo bi si mislil. jaz pa bi seveda enega tretjega kaj menijo pa tvoje karte? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>behemoth, ti si meni zadnjic nekaj napovedal... ne vem, kaj bi rekla. moje ljubezensko zivljenje je totalno ponorelo, jaz smao stojim ob strani in gledam kar eni tipi uletavajo, kdo bi si mislil. jaz pa bi seveda enega tretjega kaj menijo pa tvoje karte?ja tinka, in še bolj bo norelo Glede tistega tvojega tipa, jooj, ne vem če bosta lih skupaj. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 se meni tudi zdi, da ne, ampak ne vem, a mene bolj trga, ali druge...ne vem, a bi se jokala al krohotala (se bolj bo norelo?! ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Naj mi nekdo (Behi, El Nino, Ribica Katja) pokuka prosim v karte: čez 14 dni imam na sodišču neko zadevo, pa me zanima kako mi kaj kaže. Kaj me čaka?Hvala!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.