Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Natalie! Zgleda da bo odnos sam prijateljski ;) Zjebaval se bosta xokx mela fajn, ampak le kot prijatelja :)

uživaj

Liu! Če imaš mogoče v planu oz. v mislih kakšnega moškega, ki ti je všeč, verjemi, osvojila ga boš :)

Če pa nimaš še nikogar v mislih, pa najverjetneje bo prišel čez čaš :) Mogoče v roku 6 tednih :D

Uživaj.

Fridica :)

No, če boš kdaj v razmerju, se mi je pokazal da bi naj bila v roku 4 dni ;) Samo sem malo skeptičen glede tega ;) ampak vseeno, če pokaže 4 dni potem je 4 dni xsmx

No glede tvoje simpatije, pa na žalost ni več šanse da bi bila skupaj :(

Lep dan.

Damjan, ne rabim dinarčkov :) v sredo itaq pridem v MB – raje badidosa plačaj in bom bom veseu xsmx

Uživaj

Xenia :)

Ne ne zajebavamo se, resna stvar ;) Smo 3 šlogarji (ali pa če kdo uleti noter) sam sta 2 na dopustu, jaz pa ti švicam ko svinja za vas :P

No glede ljubezni, hmmm, da mi je taka bedna karta vun padla :( Jah no, lej zeloo je mogoče da je pred teboj neka resna zveza, ampak do te zveze boš morala prit prvo, ker na svoji poti boš imel nekaj ovir in ne bojo tako težke, sam lahke pa tudi ne bojo :)

Uživaj.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Aja, ena super novica :!:

Čez 4 mesece lahko pričakujemo ponovno menjavo energij - na boljše ali pa na slabše, če se boste pripravili pravočasno nebo nič hudega :D

-pa drugače tudi nebi blo to sam tko povem :) -

Lep dan :D

Hojla Behi, mene pa zanima, kaj bo z mojim solanjem in seveda financnimi zadevami x:Dx ... pa se en big deal me zanima ( kar nekaj ljudi mi je napovedalo menjavo sluzbe , sicer drugo leto, pa tega ni v mojem planu xnckrivx ...ne vem, kaj bi mi moral kdo ponuditi, da bi zamenjala trenutno sluzbo ? :o|o:

Prijazen pozdrav,

Mojca xrosex

<{POST_SNAPBACK}>in moja ljubezen?

Ja obeta se ti nova zveza, samo ko sem vprašal kako zgleda ta oseba, mi je moški vun padno :blink: no vseeno, v glavne bosta skupaj s to osebo in full bosta vesela xokx xsrcbumx

<{POST_SNAPBACK}>Lep skoraj ze jesenski pozdrav vsem!

Spet sem srecka nosecka in sem v devetih nebesih...

Kmalu imam pregeld pa me zanima ce bo tokrat vse v redu in ce bo moj mali soncek zdrav.

Hvala za odgovor! x:)x

ja, zelo zdrav in zelo močan xokx

Uživajte x;)x x:Xx

Behi, mene pa zanima če se me je nekdo že naveličal xrolleyesx paaa....sej veš, ljubezen mi poglej za prihodnost, prosim :inocent:

Pa če boš še tako prijazen ko si ravno pri delu...eno stvar hočem spravit "pod streho" kot sem si zadala pa se mi zdi, da mi samo spodleteva, a sem sploh kos tej nalogi in ali bo šlo na bolje raje kot na slabše :sori:

x:Xx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>Behi, mene pa zanima če se me je nekdo že naveličal xrolleyesx paaa....sej veš, ljubezen mi poglej za prihodnost, prosim :inocent:

Pa če boš še tako prijazen ko si ravno pri delu...eno stvar hočem spravit "pod streho" kot sem si zadala pa se mi zdi, da mi samo spodleteva, a sem sploh kos tej nalogi in ali bo šlo na bolje raje kot na slabše :sori:

x:Xx

Hoj ;)

Lej, glede ljubezni, karkoli se bo zgodilo, boš zelo zadovoljna s tem xokx Če hočeš podrobnosti, mi piš na os - če je zaupno ;)

Glede tvoje naloge, seveda si ji kos, samo bodo pri uresničitvi ovire ;)

Če te še kaj zanima, sam reč.

<{POST_SNAPBACK}>Ko smo že ravno vsi ljubezenski - kako pa meni kaj kaže ljubav, a se bo končno kaj premaknilo, al kaj?

Hvala,

LENA x:)x

Hej, ja lej bodi še naprej tako trmasta, in se definitivno bo nekam premaknilo.

Maš dobro karto, kolo sreče, in že v zvezdah piše da se ti bo nekam premaknilo.

<{POST_SNAPBACK}>ojla!

kaj praviš za denarce, bo kaj od kod ali bomo do konca bankrotirali?

ljubezen, na splošno?

hvala

ne, za dnarce pa kar priden novi val energije! Pol bo dnara ko dreka :D

Ja za ljubezen, nič šokantnega, nič pretresljivega, vse tako kot je blo do zdaj. x;)x

behemoth, ti si meni zadnjic nekaj napovedal... x:Dx x:Dx x:Dx

ne vem, kaj bi rekla. moje ljubezensko zivljenje je totalno ponorelo, jaz smao stojim ob strani in gledam :eek:

kar eni tipi uletavajo, kdo bi si mislil. jaz pa bi seveda enega tretjega x;)x

kaj menijo pa tvoje karte?

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>behemoth, ti si meni zadnjic nekaj napovedal... x:Dx  x:Dx  x:Dx

ne vem, kaj bi rekla. moje ljubezensko zivljenje je totalno ponorelo, jaz smao stojim ob strani in gledam  :eek:

kar eni tipi uletavajo, kdo bi si mislil. jaz pa bi seveda enega tretjega  x;)x

kaj menijo pa tvoje karte?

ja tinka, in še bolj bo norelo :( Glede tistega tvojega tipa, jooj, ne vem če bosta lih skupaj.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...