koala 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Tukaj gor moram pohvalit vse šlogarje,ki pridno odgovarjajo na naša vprašanja .Res ste zakon, :!: Poljubčki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naj mi nekdo (Behi, El Nino, Ribica Katja) pokuka prosim v karte: čez 14 dni imam na sodišču neko zadevo, pa me zanima kako mi kaj kaže. Kaj me čaka?Hvala!!!sem ti že odgovoril na pm Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 No, jaz pa nisem dobila odgovora ,kaj meni kaže v ljubezni....??? Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, jaz pa nisem dobila odgovora ,kaj meni kaže v ljubezni....??? Po moje če že imaš moškega, bo sam vse lepo, če pa ga še nimaš pa se ti obeta neka zveza, bosta full ql Aja, pa fajn bi blo če elninota vprašaš še, ker imam tako čudno fazo Tnx, in vse lepo BTW, od zdaj naprej ne vedežujem več, prosim da se obrnete na ELNinota, jaz ne morem več, grem ju3 v šolo in enostavno nimam več časa Veliko sreče vsem na vseh podrojih in se čujemo v petek :!:Lp Behemoth666 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinkylove 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ojla elninoevo na žalost konc počitnc, pa me zanima kako mi bo šlo pa letos kej u šol. nejlepša hvala za odgovor Citiraj Samo ena sem,pa vendar sem nekdo.Ne morem narediti vsega,pa vendar lahko kaj naredim.Ne bom zavrnila tistega kar zmorem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 dannnnnn...jaz bi mela tud 1 vprašanje...zdejle do osemga se morm spomnit kaj za 2rok za fax napisat...pane vem..res ne... kako nej se odločm, da bo najbolš... sončkeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Zivjo! Kako kažejo kej moji izpiti 8.9, 12.9?? A bom nardila? Pa še ljubezen me zanima, kakšna je kompatibilnost med nama in če je the one tale moj dečko Morm se mal pozanimat ker se mi zdi da se kr preveč zaljubljam.. Moj roj.dan: 13.4.1984njegov birthday: 7.4.1977 Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Aja, pa fajn bi blo če elninota vprašaš še, ker imam tako čudno fazo Tnx, in vse lepo Hvala za odgovor , še ElNino komentar???????????????? Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 hoj, hoj, kako pa kaj kaze meni v ljubezni za prihodnje? bo kak fant na obzorju, za katerega bi se bilo vredno potrudit oz se bo on za mene??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Zdravo! Spet se jaz oglašam po dolgem času in spet eno vprašanje o ljubezni. El Nino imel si prav, ko si mi že enkrat napovedal, da bova spet skupaj z bivšim - se je to zgodilo nekaj dni nazaj. Zdaj pa me zanima kako nama kaže naprej? Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ojla El Nino, Ojla, kaj mi kaj kaže v ljubezni z mojim? Ali bi bilo kaj narobe če bi slučajno zanosila?Pa pa Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Nino coooome back Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baby 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Hojla! Najprej naj vam povem da sem zlo, zlo vesela da sem naletela na vaš forum, kajti že dva dni iščem cool forum namenjen vedeževanju oz.napovedovanju prihodnosti in končno sem našla vašega, ki se mi zdi najbolj cool od vseh! Torej, naj začnem; moje ime je Nelli, stara sem 26 let,zanima pa me ljubezen in sicer; - do predkratkim sem bila v 3 letni vezi z fantom, ki mi zelo veliko pomeni, vendar pa se je veza malo zaradi moje trme in karakterja, malo zaradi njega končala. Sedaj pa me zanima če je ta konec definitiven ali pa morda obstaja možnost da se bo ta veza nadaljevala?!- prav tako me zanima če me on še vedno ljubi ali si je morda že našel "nadomestno" deklico!?- prav tako me zanima, v kolikor je odgovor na prvo vprašanje da, če bom kaj kmalu spoznala osebo, ki mi bo pomagala pozabiti na mojega ex! Thanx za napoved!EN LEP POZDRAVČEK VSEM SKUPAJ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Napoved, da se bo na pregledu vse lepo izteklo je bila pravilna.. Hvala ti.Zdaj me pa samo se zanima ali bo fantek ali puncka.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 WE WANT NINO!!!! WE WANT NINO!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Saj BEHI tudi obvlada sitoacijo.pa lep pozdrav Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 men je vseeno kdo mi kej napove.. vsi so dobri! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 lahko komu vedezujem jaz hehe.kdo si upa? Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 sej men je tud vseen kdo mi odgovori...sam behi je reku da nima cajta, zdej pa kr nobenga ni...pol je pa treba priklicat mal ljudi- k na ksnem koncertu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>lahko komu vedezujem jaz hehe.kdo si upa? Hojla Damjan, jaz si upam , kaj naj naredimo z nasim mlajsim otrokom...naj obiskuje trenutno solo, ali naj ga prepisemo v novo solo... Prijazen pozdrav, Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla Damjan, jaz si upam , kaj naj naredimo z nasim mlajsim otrokom...naj obiskuje trenutno solo, ali naj ga prepisemo v novo solo...Prijazen pozdrav, Mojca xrosex hmmm na zelo dobro morate premislit kaj boste naredili , pravijo da bo trezna odlocitev prinesla dobre rezultate in da vse kaj bi druge poslusali bi vas lahko zaneslo na napacno pot. in pazite kako se boste odlocili saj je vsaka odlocitev lahko usodna. nic kaj direktnega. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>WE WANT NINO!!!! WE WANT NINO!!!! hm no sej gor na vrhu piše da imam dopust, študijske narave, do konca oktobra mrbit kak dan prej.... hm do takrat sem pa na forumu, minuto na dan ne več... tk da ... bom šlogal spet ko se mi faks malo sprosti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj BEHI tudi obvlada sitoacijo.pa lep pozdrav <{POST_SNAPBACK}>hm no sej gor na vrhu piše da imam dopust, študijske narave, do konca oktobra mrbit kak dan prej.... hm do takrat sem pa na forumu, minuto na dan ne več... tk da ... bom šlogal spet ko se mi faks malo sprosti...Jap, in sem se že vrnil samo sam ta vikend ne vedežujem, ker sem se komaj vrnil, prfoksi so vsi razpizdjeni, tako kot jaz Oprostite, ampak če hočete da vam pravilno kaj napovem, potem... boste morali počakat Drugače pa je mogoče to lih znak da se raje pustite presenetit Lep večer Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Behi povej mi za ljubezen..bom spoznal kaxno, ki mi bo glavo obrnila??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.