Behemoth 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi povej mi za ljubezen..bom spoznal kaxno, ki mi bo glavo obrnila???ne šlogam Mam preveč skrbi, in nisem pri pravem stanju. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne šlogam Mam preveč skrbi, in nisem pri pravem stanju. no jaz ti lohk našlogam, da se bo vse kar te skrbi srečno razrešlo Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 behi pa nki s punco ker se bo vse dobro reslo . v bilo kakem pomenu je po dolgi poti konec tezav. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no jaz ti lohk našlogam, da se bo vse kar te skrbi srečno razrešlo <{POST_SNAPBACK}>behi pa nki s punco ker se bo vse dobro reslo . v bilo kakem pomenu je po dolgi poti konec tezav.vi2 kar dajta ja Hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>vi2 kar dajta ja Hvala hehe cool. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe cool.ja, plis daj, ker me full jebe v glavo, predvsem teta Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 behi saj sem ti ze napisal no namesto punce pa naj bo te teta vglavnem neka zenska. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>behi pa nki s punco ker se bo vse dobro reslo . v bilo kakem pomenu je po dolgi poti konec tezav.Kristalka uff, res upam da je ona, lohka pa je katarina hmm, ne vem, res ne vem Kaj pa lahko pogledaš, kako se bom rauzumel drugače s sošolci, pa tko z fanti? Tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kristalka uff, res upam da je ona, lohka pa je katarina hmm, ne vem, res ne vem Kaj pa lahko pogledaš, kako se bom rauzumel drugače s sošolci, pa tko z fanti? Tnx hmmm ti si oseba ki tako dajes nek vtis da si nekaj vec od drugih nekaj bolj nevem nekaj...kar hitro kontaktiras z osebami in se z njimi razumes to je kot tvoje podrocje na tem forumu imas polno prijateljev in se razumes z njimi. cool. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Fantje, dekleta, kdorkoli ki se naSLOGANJE spozna!!!!!, povejte mi ali bom dobila fantka ali puncko, ker sem prevec nestrpna, da bi lahko pocakala na pregled cez en mesec..HVALA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Kaj pa če bosta dva? Heh 7 tednov, kakšna pa so kaj jutra Čestitke, samo da bo zdrav Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 tota je tezka karte pravijo da moras pocakat sory . neko sporocilo zdravo petrca Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 Bauh, puncka bo;) pa zelo srecna puncka ce smo ze pri tem.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 el nino is back Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hoj, hoj, kako pa kaj kaze meni v ljubezni za prihodnje? bo kak fant na obzorju, za katerega bi se bilo vredno potrudit oz se bo on za mene???itak ... in to kmalu sam tale ta nasledn ne bo glih za na ta dolgo progo. ampak boš definitivno že letos srečala tazga kašnga češ met <{POST_SNAPBACK}>Zdravo! Spet se jaz oglašam po dolgem času in spet eno vprašanje o ljubezni. El Nino imel si prav, ko si mi že enkrat napovedal, da bova spet skupaj z bivšim - se je to zgodilo nekaj dni nazaj. Zdaj pa me zanima kako nama kaže naprej? Hvala! pa tko-tko. predvsem dost pogrevanja in očitanja starih zadev. mata pa možnost,da speleta zadevo ok, sam polagam na srce ... pazt pr komunikaciji. pa čimprej razčistita kar je še treba razčistit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla El Nino, Ojla, kaj mi kaj kaže v ljubezni z mojim? Ali bi bilo kaj narobe če bi slučajno zanosila?Pa papazita na komunikacijo, možni so konflikti. dej še mal počaki s potomstvom- se ti nikamr ne mudi. <{POST_SNAPBACK}>Hojla! Torej, naj začnem; moje ime je Nelli, stara sem 26 let,zanima pa me ljubezen in sicer; - do predkratkim sem bila v 3 letni vezi z fantom, ki mi zelo veliko pomeni, vendar pa se je veza malo zaradi moje trme in karakterja, malo zaradi njega končala. Sedaj pa me zanima če je ta konec definitiven ali pa morda obstaja možnost da se bo ta veza nadaljevala?! - prav tako me zanima če me on še vedno ljubi ali si je morda že našel "nadomestno" deklico!? ja,ampak se z nekom še dobiva.nč resnga - prav tako me zanima, v kolikor je odgovor na prvo vprašanje da, če bom kaj kmalu spoznala osebo, ki mi bo pomagala pozabiti na mojega ex! Thanx za napoved!EN LEP POZDRAVČEK VSEM SKUPAJ!ne, imata možnost stvari popravt ... ja,ampak se z nekom še dobiva.nč resnga <{POST_SNAPBACK}>Napoved, da se bo na pregledu vse lepo izteklo je bila pravilna.. Hvala ti.Zdaj me pa samo se zanima ali bo fantek ali puncka.. zdrava punčka <{POST_SNAPBACK}>Hojla Damjan, jaz si upam , kaj naj naredimo z nasim mlajsim otrokom...naj obiskuje trenutno solo, ali naj ga prepisemo v novo solo...Prijazen pozdrav, Mojca xrosexkarkol nardiš --- je čist vseen, ker je otrok že sam po sebi "težavn" - veš kaj mislm. tuki kjer je ima težave s tovaršico in s sošolci. tm bi bla pa edina prednost to, ker ga una tršica, kamr bi padu, še ne pozna. odločitev je tvoja. <{POST_SNAPBACK}>Behi povej mi za ljubezen..bom spoznal kaxno, ki mi bo glavo obrnila???ej pa ena je že v tvojem lifu alo kva tok dvomiš v stvari okol sebe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 A kdo od vas šlogarjev mogoče vid kej markantnega v mojmu lajfu, v bližnji prihodnosti recimo...Na keremkol področju...? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 hmmmm ta smms pa je dober daj se meni kaj nasplosno povej.hihi se beremo. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Ciao! Mene pa zanima, kaj bo z enim tipsonom, ki se mi je obesil skor dobesedno za vrat in ne steka, da taksen odnos zame ni ok (kljub temu, da sem mu jasno povedala kako in kaj je z moje strani)? :xx!: Lp vsem na forumu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A kdo od vas šlogarjev mogoče vid kej markantnega v mojmu lajfu, v bližnji prihodnosti recimo...Na keremkol področju...?kva naj ti rečem: vse ok. šolske zadeve ok, doma ok, lbezensko področje ok. kva češ lepšga.edin na zdravje mal pazi.nč hujšga-preventivaedin tole ti bom še rekla: tist k si tok želiš (skrite želje) - sama se bremzaš- nared kej za to. <{POST_SNAPBACK}>hmmmm ta smms pa je dober daj se meni kaj nasplosno povej.hihi se beremo.hvala se trudmv preteklosti si se dost matru da si karkol dosegu. dej mal tvegi (strah, da ti ne uspe), ker drgač nau nč. boš sam študeru o načrtih. pa kaj si prov nadedu in kva ne. pa en star kolega pride spet na vidik. kar ti bo v velko veselje, zna ti kako uslugo narest. <{POST_SNAPBACK}>Ciao! Mene pa zanima, kaj bo z enim tipsonom, ki se mi je obesil skor dobesedno za vrat in ne steka, da taksen odnos zame ni ok (kljub temu, da sem mu jasno povedala kako in kaj je z moje strani)? :xx!: Lp vsem na forumu! hja zaenkrat vaju še vidm skupi, ampak ne bo vama glih fletn. tkole ti bom rekla- nisi še mu uspešno dopovedala kako pa kaj- dečko ne šteka. bo ti ratal mu dopovedat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 hvala smms . Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 smms, hvala ti za hiter odgovor! Pogledaš še, če bom v kratkem doživela kakšno resnejšo vezo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 mala prvo bos morala stare probleme resit. potem pa nova ljubezen.hmmmmm Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 cao, smms a bi meni tud mal pogledala v usodo zanima me valda ljubezen, kdaj, ce sploh, kako itd. aja, pa se mal me zanima, kaj se mi bo kej dogajalo do konca leta hvala lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kva naj ti rečem: vse ok. šolske zadeve ok, doma ok, lbezensko področje ok. kva češ lepšga.edin na zdravje mal pazi.nč hujšga-preventivaedin tole ti bom še rekla: tist k si tok želiš (skrite želje) - sama se bremzaš- nared kej za to. Hvaaaalaa Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.