Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

No, k sm že tlele prebirala morm zrno pristavit:

El Nino, kaj pa pravijo tele tvoje karte na moj jutrišnji izpit, bo uspelo, kot si želim?

Obljubim, da pol nekej časa ne bom gnjavila x;)x x:Dx

(uf, sploh pa, kaj delam tle na forumu - marš učiiiitt!!! x:Dx :vio: xrolleyesx :xx!:

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Deli na socialnih omrežjih

el nino, ves, po eni strani imas prav, lahko bi rekla, da se ful dogaja ...... ampak kljub vsemu dogajanju nisem "ne tic ne mis" :C: , nic se ne razplete, hmmmmm, naj poslusam intuicijo .... bolj svoh sem v tem ..... bom raje se mal potrpela :xx!:

gulp .... pa se neki: Kaj pa posel? Bom nadaljevala s tem kar pocnem sedaj ali se bom lotila cesa drugega? Bo kaj vec denarja?????????....

Cmoka

Freya... dal bi ti nekako 85% da ti uspe ;)

Kamera.... Utegne priti več denarja, mogoče vendar ni nujno pa tudi kaj drugega...

Yamaha... kje pa si doma?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

no sej el nino...če takole na hitro zračunam čez 5 mesecev pride avgust oz. september...tako nekako bi pa šlo...osebno mislim da je bolj možno konec tega leta ( 5 mesecev cca.) kot pa 5 let...no ampak nikoli se ne ve x;)x

A veš kaj me še zanima...a bova šla s fantom v nakup stanovanja ali v najem x?x

Hvala elnino in lep dan vsem x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Hm Kamara

Bom nadaljevala s tem kar pocnem sedaj ali se bom lotila cesa drugega? Bo kaj vec denarja?????????....

odgovor je bil pa tak

Kamera.... Utegne priti več denarja, mogoče vendar ni nujno pa tudi kaj drugega...

Tisti zadnji konec je tak da najbrž ne boš menjala posla, oziroma ne bo bistvenih sprememb, bo pa več denarja. ok?

Yamaha, huhu naj bi bil jaz v Ajd., me je pa polna LJ....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:palec: ola x:Ix

El nin..hja, samo danes še te prosim za eno soslugo..pol pa ti doooooolllllllgooooooooo nebom "težila" - obljubim x;)x

Moja vprašanja: x:Ix

1. a bom uspela to mojo diplomo napisat in zagovarjat (diplomirati)do konca junija.. :O: xcivx

2. ali bom zadovoljna z končno oceno diplome? ..za oceno, vem da nemorem vprašat :inocent:

3. kakšen vtis bom naredila na pojdetje, za katero pišem diplomo? xrolleyesx

4. hja...ali bom dobila službo hitr po diplomi? xrolleyesx

Sedaj pa res obljubim, da nebom več "težila"

Hvala že v naprej. :palec:

Lp. x:)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Hm ja, 1. ne vem če ti bo uspelo, diplomo spohat, do konca junija..., hm hm hm, ne kaže najboljš to, ampak bom odgovarjal naslednja vprašanja kot da ti bo....

2.hm in s tem ne boš najbolj zadovoljna....

3.Vtis bo vseeno dober, in trdn...

4.službe še dolgo ne bo...

hm sori za tolk negativen odgovor, men se zdi ta ti še vedno lahko uspe, sam se boš mogla pretegnt......, da ti bo uspelo...

Jaz bi tud neki prasala.

x?x Ljubezen? S kom bom (kateri je pravi zame) - s kozorogom ali s tehtnico? :2src:

x?x S katerim se bom videla ta vikend? x:Ix

x?x Kariera?

x?x Komu naj zaupam v sluzbi (svetlolasi ali temnolasi zenski)?

x?x Se bom kmalu selila?

tnx

1. Tehtnica...

2. S kozorogom, in bo zelo zelo lepo... :) love pa to...

3. Kariera ma kar vredu podlago.., trenutno si se mal ulenila a? no to se bo počasi poprailo boš mal bolj ambiciozna...

4.Svetlolasi

5.bo še mal za počakat s selitvijo..., če kaj planiraš, mrbit do konc leta, če ne pol bo pa še dost časa vmes... čeprav se bo najbrž zgodilo.

Hm sicer sprva sem si mislil, pokowc pa odgovorno delo haha, no ampak karte kažejo pa kar dobro, najbrž ja...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...