Freya 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 No, k sm že tlele prebirala morm zrno pristavit: El Nino, kaj pa pravijo tele tvoje karte na moj jutrišnji izpit, bo uspelo, kot si želim? Obljubim, da pol nekej časa ne bom gnjavila (uf, sploh pa, kaj delam tle na forumu - marš učiiiitt!!! :xx!: Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamara 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 el nino, ves, po eni strani imas prav, lahko bi rekla, da se ful dogaja ...... ampak kljub vsemu dogajanju nisem "ne tic ne mis" , nic se ne razplete, hmmmmm, naj poslusam intuicijo .... bolj svoh sem v tem ..... bom raje se mal potrpela :xx!: gulp .... pa se neki: Kaj pa posel? Bom nadaljevala s tem kar pocnem sedaj ali se bom lotila cesa drugega? Bo kaj vec denarja?????????.... Cmoka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 yamaha spremeni tisti v kakav, pa sva zmenjena.... kakav je mmmmm dober . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Freya... dal bi ti nekako 85% da ti uspe Kamera.... Utegne priti več denarja, mogoče vendar ni nujno pa tudi kaj drugega... Yamaha... kje pa si doma? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 no sej el nino...če takole na hitro zračunam čez 5 mesecev pride avgust oz. september...tako nekako bi pa šlo...osebno mislim da je bolj možno konec tega leta ( 5 mesecev cca.) kot pa 5 let...no ampak nikoli se ne ve A veš kaj me še zanima...a bova šla s fantom v nakup stanovanja ali v najem Hvala elnino in lep dan vsem Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 60% : 40% nakup : najem mrbit pikco več za nakup... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 hvala ti in uživaj...jzt sm zaspana kt pr norch lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Yamaha... kje pa si doma?Naj bi bila v LJ, drgač me je pa polna cela Sloveija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamara 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ...in posel? Nic mi nisi povedal na to temo...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Hm Kamara Bom nadaljevala s tem kar pocnem sedaj ali se bom lotila cesa drugega? Bo kaj vec denarja?????????.... odgovor je bil pa tak Kamera.... Utegne priti več denarja, mogoče vendar ni nujno pa tudi kaj drugega... Tisti zadnji konec je tak da najbrž ne boš menjala posla, oziroma ne bo bistvenih sprememb, bo pa več denarja. ok? Yamaha, huhu naj bi bil jaz v Ajd., me je pa polna LJ.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamara 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Ok zdej mi je pa jasno ... no ..... sam da bo vec dnarja Bom sporocila kak se bo odvilo ...... Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ola El nin..hja, samo danes še te prosim za eno soslugo..pol pa ti doooooolllllllgooooooooo nebom "težila" - obljubim Moja vprašanja: 1. a bom uspela to mojo diplomo napisat in zagovarjat (diplomirati)do konca junija.. 2. ali bom zadovoljna z končno oceno diplome? ..za oceno, vem da nemorem vprašat 3. kakšen vtis bom naredila na pojdetje, za katero pišem diplomo? 4. hja...ali bom dobila službo hitr po diplomi? Sedaj pa res obljubim, da nebom več "težila" Hvala že v naprej. Lp. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Hm ja, 1. ne vem če ti bo uspelo, diplomo spohat, do konca junija..., hm hm hm, ne kaže najboljš to, ampak bom odgovarjal naslednja vprašanja kot da ti bo....2.hm in s tem ne boš najbolj zadovoljna....3.Vtis bo vseeno dober, in trdn...4.službe še dolgo ne bo...hm sori za tolk negativen odgovor, men se zdi ta ti še vedno lahko uspe, sam se boš mogla pretegnt......, da ti bo uspelo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Yamaha, huhu naj bi bil jaz v Ajd., me je pa polna LJ....Potem pa zadnji čas, da se dobiva na kakavu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Freya... dal bi ti nekako 85% da ti uspe Ja, uspelo je! juhuhu Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 huh, sem se že mal potil če bo res... hehe, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Jaz bi tud neki prasala. Ljubezen? S kom bom (kateri je pravi zame) - s kozorogom ali s tehtnico? S katerim se bom videla ta vikend? Kariera? Komu naj zaupam v sluzbi (svetlolasi ali temnolasi zenski)? Se bom kmalu selila? tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 1. Tehtnica...2. S kozorogom, in bo zelo zelo lepo... love pa to...3. Kariera ma kar vredu podlago.., trenutno si se mal ulenila a? no to se bo počasi poprailo boš mal bolj ambiciozna...4.Svetlolasi5.bo še mal za počakat s selitvijo..., če kaj planiraš, mrbit do konc leta, če ne pol bo pa še dost časa vmes... čeprav se bo najbrž zgodilo. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 1. zmedena 2. se bolj zmedena 3. imas prav 4. verjamem 5. cist mozno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Hehe, ja, nevem, jaz tudi, ampak, to prinaša prihodnost presenečenje.... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ha, nic, go with a flow, drugega mi ne preostane. Ta vikend pa: ... ... ... El Nino, thanx. najt, najt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ElNinos,bom sprejet za(odgovorno)delo ;realnixyzt? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Hm sicer sprva sem si mislil, pokowc pa odgovorno delo haha, no ampak karte kažejo pa kar dobro, najbrž ja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afna 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Hej, Ninč! A se mi letos obeta kakšno "pravo" potovanje? Thx! @ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Hm ja afna...težko, mrbit nasledne leto? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.